Drumul Taberei Brancusi, garsoniera 43 mp, loc ADP

59.900 €

Drumul Taberei Brancusi, garsoniera 43 mp, loc ADP

59.900 €
Caracteristici
Suprafata 43 mp An 2010 Decomandat Etaj 4 din 4
Optiuni interior: Aer conditionat Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 4 min.
Descriere
garsoniera, mobilata si utilata complet, etaj 4, suprafata 43 mp, bucatarie inchisa, balcon, vedere sud, loc parcare ADP, 200 - 250 m de metrou, zona aerisita cu spatii verzi, comision 0%,

Bucura-te de confort si functionalitate in aceasta garsoniera primitoare, situata intr-un imobil cu pozitionare de exceptie si inconjurat de spatii verzi si facilitati moderne.

Cu locatia sa convenabila, in apropierea statiei de metrou Valea Ialomitei, supermarketurilor Kaufland, Lidl si Mega Image, Parcului Brancusi, clinicii medicale Brancusi, scolilor, gradinitelor, mijloacelor de transport in comun si a unei varietati de restaurante, aceasta garsoniera reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta confortul si accesibilitatea intr-un mediu urban dinamic.

Confort si functionalitate
Cu o suprafata de 43 mp si o compartimentare excelenta, aceasta garsoniera se bucura de spatiu generos pentru toate nevoile tale. Bucataria inchisa ofera intimitate si functionalitate, in timp ce holul bine organizat dispune de spatii ample pentru depozitare. Balconul tip terasa, cu o suprafata de 5 mp, este locul perfect pentru a te relaxa si a te bucura de aerul proaspat. Livingul este ingenios impartit in trei zone distincte: zona de dormit, zona de zi si zona de dining, oferindu-ti flexibilitate si confort in acelasi timp.

Complet utilata si mobilata
Aceasta garsoniera este gata sa te primeasca cu toate facilitatile necesare pentru un trai confortabil. Total mobilata si utilata, dispune de tot ce ai nevoie pentru a-ti face rapid simtita prezenta acasa.

Contorizarea individuala pentru apa, curent, gaz si caldura asigura un control precis al consumurilor si al costurilor.

Confort si siguranta
Blocul in care se afla garsoniera beneficiaza de o curte interioara spatioasa, cu zone verzi si banci, oferindu-ti un spatiu linistit si relaxant pentru a te retrage dupa o zi agitata in oras. Accesul este restrictionat doar locatarilor, oferindu-ti intimitate si siguranta.

Fara comision
Beneficiezi de avantajul unei tranzactii fara comision, ceea ce inseamna ca te poti bucura de aceasta oportunitate fara niciun cost suplimentar.

Nu rata ocazia de a trai confortabil si intr-o locatie ideala! Contacteaza-ne astazi pentru a programa o vizionare si a descoperi toate avantajele acestei garsoniere exceptionale!
1.482 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Iul. '24 (13:51)
Statii metrou
Valea Ialomiței 4 min
Constantin Brâncuși 15 min
Râul Doamnei 19 min
Statii STB
Coloana Infinitului 2 min
Masa Tăcerii 3 min
221 Valea Ialomiței 4 min
Valea Doftanei 5 min
168 Parcul C-tin Brâncuși 6 min
Valea Oltului 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..