Metrou 1 decembrie Auchan Titan Incalzire in pardoseala

51.700 €

Metrou 1 decembrie Auchan Titan Incalzire in pardoseala

51.700 €
Caracteristici
Suprafata 47 mp An 2022 Decomandat Etaj 4 din 11
Descriere

Ansamblu rezidential PREMIUM, alcatuit din doua blocuri de 5 nivele cu design modern, format din locuinte de una, doua si trei camere, zone verzi, boxe si locuri de parcare.
Pozitionat la doar 10 minute de metroul 1 Decembrie si zona comerciala Iris Mall(Auchan Titan), acces facil pietonal si auto zone verzi, parcuri, scoli si gradinite, piata, zona linisitita.
Zona de Est a Capitalei, in plina exansiune, cu proiecte in derulare pentru imbunatatirea infrastructurii in zona Pallady, una din cele mai bune zone din Capitala ca dezvoltare imobiliara, cu multiple facilitati si implementarea unei infrastructuri sanatoase si foare bine dezvoltata, de la acces auto si pietonal, la zone verzi, parcuri, scoli si gradinite, toate dezvoltate in Noul Oras.

Direct Dezvoltator, fara comision !

Pret garsoniera :
Pret 90%Avans la antecontract-51,700 tva 5%
Pret 50%Avans la antecontract-56,500 tva 5%Garsoniera este decomandata, formata din camera de zi, bucatarie, un hol, o baie si o terasa cu iesire din camera de zi si bucatarie.
Usa metalica de intrare in apartament cu un grad ridicat de Securitate Gresie si faianta Bai cu sanitare montate Tamplarie pvc minim 5 camere si geam termopan low-E Parchet laminat 8 sau 10mm Usi de interior Lift 8 persoane Centrala termica pentru fiecare apartament
Exterior

Termosistem de 10 cm
Iluminat ambiental cu senzor de luminozitate
Sistem de supraveghere video
Interfon
Spatii verzi si zone de recreere pentru familii

Apartamentele sunt bran
1.309 vizualizari azi, 09:50
Statii metrou
1 Decembrie 1918 (M3) 25 min
Nicolae Teclu 27 min
1 Decembrie 1918 27 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..