Metrou Teclu, Pallady, Ikea 8 minute, incalzire in pardoseala

46.190 €

Metrou Teclu, Pallady, Ikea 8 minute, incalzire in pardoseala

46.190 €
Caracteristici
Suprafata 37 mp An 2022 Decomandat Etaj 5 din 8 M 11 min.
Descriere
Star Construct - Fara Comision - Direct Dezvoltator - Apartamente/ Case Noi. Garsoniera spatioasa si decomandata, langa metrou Nicolae Teclu si b-dul Pallady, zona Comerciala Pallady, Ikea. Apartamentul este amplasat la aproximativ 6-8 minute de statia de metrou Nicolae Teclu.
In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA. Langa bloc regasim: parcul Teilor, bazinul Titan, scoala gimnaziala nr. 116, Mega-Image, Profi, policlinica si restaurante.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.
Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare si reprezinta sugestii de amenajare.
Dotarile apartamentului sunt:
Centrala termica in condensare 24 KWIncalzire in pardoseala.Parchet laminat.Gresie si faianta din importObiecte sanitare in baie.Prize si intrerupatoare. Geamuri termopan PVC.Usa intrare metal (multiple sisteme de siguranta). Direct Dezvoltator, fara comision.
Pretul nu include TVA 5% si este valabil pentru un avans de 80% din valoare apartamentului la semnarea antecontractului.
1.559 vizualizari 21 Mar, 09:50
Statii metrou
Nicolae Teclu 11 min
Anghel Saligny 24 min
1 Decembrie 1918 (M3) 27 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..