Navodari, studio modern, vedere spre mare

75.000 €

Navodari, studio modern, vedere spre mare.

75.000 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp An 2024 Decomandat Etaj 6 din 10
Optiuni interior: Aer conditionat Balcon Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
Agentia Confort Casa Properties va prezinta spre achizitie un studio modern, situat in Building Stefan. Studioul se vinde la stadiul actual, la alb, teava de gaz in casa, balcon cu vedere pe fata,

Agentia Confort Casa Properties va prezinta spre achizitie un studio modern, situat in Building Stefan. Studioul se vinde la stadiul actual, la alb, teava de gazin casa, balcon cu vedere pe fata, bucatarie, baie spatioasa.
Accesul in cladire este securizat si monitorizat, oferindu-va liniste si siguranta. De asemenea, studio-ul este racordat la sistemul de canalizare, electricitate si dispune de teava de gaz in cas apentru montarea centralei termice, si dispune si de un sistem pentru montarea aerului conditionat functional.
Acest studio este perfect pentru cei care isi doresc o locuinta moderna, fara a fi nevoie sa investeasca. Fie ca sunteti in cautarea primei dumneavoastra case sau doriti sa investiti intr-o proprietate cu potential de inchiriere, acest studio reprezinta o optiune excelenta.
243 vizualizari Constanta, Navodari, 11 Iun. '24 (10:14)