Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Oltenitei, Popesti Leordeni

51.000 €

Oltenitei, Popesti Leordeni

51.000 €
Caracteristici
Suprafata 31 mp An 2020 Decomandat Etaj parter din 3
Optiuni interior: Apometre Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Structura beton Structura caramida
Descriere
garsoniera cu teren propriu de 27 mp, decomandata, s.u. 31 mp, parter/3, mobilata/utilata, complet finisata, centrala termica, toate utilitatile, langa statie STB, ideal investitie, se accepta credit.

Ansamblul rezidential in care se regaseste proprietatea este pozitionat intr-o zona linistita, aproape de Soseaua Oltenitei, intr-o zona rezidentiala care beneficiaza de strazi asfaltate, iluminat public, canalizare, gaze naturale, energie eletrica si apa potabila. Locatia ansamblului ofera acces rapid la mijloace de transport in comun, zone comerciale, scoli, gradinite.

Garsoniera propusa spre vanzare se intinde pe 31 mp suprafata utila, este disponibila la parterul imobilului si compusa din living, bucatarie inchisa, grup sanitar si balcon. In plus, se vinde cu un teren de 27 mp, cu utilizare exclusiva, amenajat si delimitat.

Locuinta se vinde mobilata/utilata si echipata cu centrala termica, ferestre PVC cu geam termopan, calorifere, usa metalica.

Se accepta plata prin credit bancar, inclusiv prin credit Noua Casa.
196 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 29 Mai. '24 (12:43)
Anunt inactiv