Popesti-Leordeni, statia de metrou Berceni

46.100 €

Popesti-Leordeni, statia de metrou Berceni

46.100 €
Caracteristici
Suprafata 45 mp An 2023 Decomandat Etaj 5 din 6
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
va oferim spre vanzare direct de la proprietar o garsoniera cu o organizare excelenta si functionalitate optima, situata pe strada Biruintei in orasul Popesti-Leordeni, statia de metrou Berceni.

Locuinta este disponibila la etajul 5/6 al imobilului, dispune de o suprafata totala utila de 44.80 mp (in care este inclus balconul cu suprafata de 7.90 mp) distribuita printr-o compartimentare decomandata, foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: living 24.30 mp, bucatarie 8.10 mp, baie 4.50 mp si balcon.

Accesul catre imobil se face facil prin multiple cai de circulatie cu trafic auto redus, fie direct din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest.

In apropierea ansamblului se regasesc numeroase supermarketuri (Mega Image Shop & Go, Lidl, Penny Market) si alte puncte de interes major precum: unitati de invatamant (scoli, gradinite, liceu), unitati bancare, unitati medicale si farmacii, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple si parcuri.

Imobilul este amplasat la 5 minute de mers fata de galeriile comerciale ce formeaza La Strada Mall sau de parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei) si la doar 10 minute de mers cu autoturismul personal fata de Parcul Tudor Arghezi (Bulevardul Metalurgiei).

Pret de lista : 46.100 Euro + TVA.
Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.
389 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, ieri; 11:00
Statii metrou
Berceni 20 min
Dimitrie Leonida 23 min