Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Popesti Leordeni, strada Solstitiului

36.700 €

Popesti Leordeni, strada Solstitiului,

36.700 €
Caracteristici
Suprafata 34 mp An 2022 Decomandat
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
aproape de statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida, garsoniera in imobil nou, in constructie, P+5Etaje, su 34mp, et 1/5, utilitati, g, f, p, t, um, centrala proprie. Pret cash 36.700 eur/ pret credit 43.700 eur
Detalii suplimentare
Complexul de locuinte din strada Biruintei 71 se afla la cateva minute de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni (M2 – magistrala albastra) si principalele mijloace de transport in comun ale STB.
In apropierea complexului si a zonei in care il dezvoltam se afla centre comerciale mari, piete agroalimentare, magazine, sali de fitness, cafenele, restaurante, clinici si cabinete medicale, spitale, crese, gradinite, scoli, centre after si/sau before school.
Siena Residence se bazeaza pe o arhitectura moderna, cu holuri largi si aerisite, apartamente compartimentate eficient din punct de vedere functional si pe finisaje de cea mai buna calitate, lucruri ce transforma o locuinta intr-un camin adevarat.
Structura blocurilor este una solida realizata pe cadre de beton cu placi armate inclusiv peste ultimul etaj. Acoperisul este de tip sarpanta, realizat din tabla Lindab, un produs de calitate superioara, menit sa reziste peste ani. De asemenea, locatarii Siena Residence se vor bucura de lifturi silentioase cu capacitate mare.
La exterior, echipa Siena Residence a pus intotdeauna accentul pe parcari bine delimitate, pe accesul securizat in complexul rezidential (bariera intrare – acolo unde este posibil, grad imprejmuitor, interfon) si, de regula, acolo unde este posibil, pe spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, care aduc cu ele bucuria si siguranta formarii unei noi comunitati.
5.825 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 10 Aug 23 08:05
Statii metrou
Dimitrie Leonida 21 min
Anunt inactiv