Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
36.000 €
Bucuresti 10:10
...
33.000 €
Bucuresti 16:11
...
46.990 €
Bucuresti 12:40

Anunt inactiv

Rahova, Antiaeriana, apartament studio tip A

50.900 €
1 / 2

Rahova, Antiaeriana, apartament studio tip A

50.900 €
Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 6
Descriere
in cadrul ansamblului rezidential Oxy Residence 2, situat la 20 de minute de Piata Unirii. Apartamentul se preda la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate, racordat la toate utilitatile,
Detalii suplimentare
*Beneficiaza acum pentru faza 2 din cadrul proiectului Oxy Residence de discount-ul lunii in valoare de 6.500 Euro aplicat la pretul standard de 57.400€ inclusiv TVA, valabil in anumite conditii, pana la data de 15.07.2023.
Hai la o vizionare sa descoperi toate ofertele noastre de care poti beneficia!
Descopera toate apartamentele disponibile la vanzare pe www.oxyresidence2.ro
Apartamentul studio Tip A, face parte din ansamblul rezidential Oxy Residence 2, situat la 20 de minute de Piata Unirii, in cartierul Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 82W (chiar in statia STB Slatina), Sector 5, avand o suprafata total utila de 43.80 mp, fiind compus din hol-3.90 mp, living si bucatarie open space -18.50 mp, dormitor 11.10 mp, baie-4.40 mp si balcon-5.50 mp.
Toate apartamente din cadrul ansamblului se predau la cheie, dotate cu tamplarie Salamander Streamline 76 MD cu feronerie Roto-NT, usi de interior Vario Dor Masiv, gresie si faianta Cesarom, zugraveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat Krono Original 8 mm, obiecte sanitare Ideal Standard, aer conditionat, video interfon si centrala proprie Immergas prin condensare.
Complexul de apartamente Oxy Residence 2 este compus din 5 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime mixt De+5E+6Er, avand un numar total de 135 de apartamente, respectiv apartamente de tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si apartamente de tip penthouse.
Toate blocurile din cadrul ansamblului fiind prevazute cu lift propriu si rampa electrica pentru persoanele cu dizabilitati.
Ansamblul Oxy Residence 2, este prevazut cu o zona de promenada, locuri de joaca pentru copii, parc canin, beneficiind de strazi private asfaltate si prevazute cu sistem de preluare a apelor pluviale si bariere automatizate de acces, iluminate cu lampi cu sisteme crepusculare cu autoaprindere si sistem de supraveghere video 24/24.
Stim ca putine lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu cautarea unui loc de parcare, de acea la noi solutia este simpla si eleganta, odata cu apartamentul vei beneficia de un loc de parcare gratuit pentru o perioada de 12 luni, urmand ca dupa aceasta perioada sa il poti achizitiona sau inchiria, la cel mai bun pret.
Nu va mai trebui sa iti faci griji pentru majoritatea cumparaturilor zilnice, deoarece la parterul blocului 1 si blocului 5 sunt prevazute spatii comerciale cu destinatia de magazin alimentar, farmacie, coafor, etc.
Pentru constructia ansamblului Oxy Residence 2 nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton marca C30/37 armat cu otel beton de tip BST500S clasa de deductibilitate C cu diametre cuprinse intre Ø8 – Ø25, iar peretii exteriori si compartimentarile interioare din caramida de tip porotherm, fatada fiind izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa, in concordanta cu balcoanele, acestea fiind prevazute cu balustrada din inox cu sticla.
Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne vizitezi la biroul de vanzari din cadrul complexului Oxy Residence 2, situat pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 82W (chiar in statia STB Slatina), Sector 5, pentru a obtine o oferta personalizata, in cazul in care doresti sa achizitionezi prin credit ipotecar sau noua casa, iar dupa alegerea apartamentului, nu va mai trebui sa faci alte drumuri la banci, pentru ca noi cei de la Oxy Residence iti oferim servicii de brokeraj 100% gratuit.
Achizitioneaza acum unul din apartamentele noastre disponibile, pentru a beneficia de discount-ul de pret deoarece doar acum iti poti alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianta, parchet si usi de interior.
Constructia urmand a se realiza pe etape, astfel:
Etapa 1: Incepand cu luna iulie 2021, au fost demarate lucrurile pentru edificarea Blocului 1 si a Blocul 2 – Termen de finalizare si dare in folosinta – Septembrie 2023;
Etapa 2: Incepand cu luna martie 2023, au fost demarate lucrurile pentru edificarea Blocului 3 si a Blocul 4 – Termen de finalizare si dare in folosinta - Martie 2024;
Etapa 3: Incepand cu luna Septembrie 2023, se vor demara lucrurile pentru edificarea Blocului 5, fiind date in folosinta si toate spatiile comune aferente ansamblului – Termen de finalizare si dare in folosinta Iunie 2024.
Pentru mai multe detalii ne poti vizita zilnic intre orele 10:00 – 20:00, la biroul nostru de vanzari din cadrul complexului de apartamente Oxy Residence 2.
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Loc parcare Structura beton
1.324 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 15 Jul, 18:10
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv