Trapezului Stii ce e mica si ridica? Garsoniera asta intima si cocheta

29.000 €

Trapezului Stii ce e mica si ridica? Garsoniera asta intima si cocheta

29.000 €
Caracteristici
Suprafata 14 mp An 1970 Semidecomandat Etaj parter din 4 M 7 min.
Descriere
Comision % la Cumparator

Zona: Trapezului, Al. Mizil 6, sector 3
Pret vanzare: 29.000 EUR
Etaj: P/4
Numar camere: 1
Compartimentare: nedecomandat
Suprafata utila: 14,57 mp
Anul constructiei: 1970

Facilitati:

- bloc cu 4 nivele, reabilitat si modernizat
- in apropiere de metrou 1 Decembrie 1918 si multiple centre comerciale
- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
- boxa mare in subsol
- vecinatati: metrou 1 Decembrie 1918, Lidl, piata Trapezului

Esti unul dintre cautatorii de chilipiruri care vrea sa puna mana pe orice si oricand?
Te afli in situatia in care orice cost suplimentar te enerveaza?
Te simti un mic investitor si iti doresti un randament de peste 6?

Atunci te afli in locul potrivit! Si pentru ca ai ajuns aici, o sa-ti spun cateva cuvinte despre aceasta chestiuta de 15 mp cu boxa tot de atat care, indiferent de ce parte a baricadei te afli, te va satisface din multe puncte de vedere.

Ia hai sa-ti dau cateva argumente cu care te voi tenta sa cumperi proprietatea.

Pai, in primul rand, te afli intr-un bloc care a fost renovat pana in maduva oaselor si in care te vei simti ca la hotel. Ca stiu ca tuturor ne place un hotel dichisit, cu o intrare ferchezuita si cu holuri d'alea luminoase si parfumate. Eh... exact asa e si aici!

Apoi, daca te afli in postura cumparatorului care isi doreste o casuta in care sa-si relaxeze oasele rupte dupa alergatura de peste zi, locul este perfect. Faci un dus in baia cu cabina, incropesti ceva de mancare la microunde (sau iti poti monta lesne o plita electrica) si te arunci in pat. Nu mai spun ca ai si niste costuri atat de minuscule la intretinere de ma pufneste rasul.

In plus, daca esti genul de persoana care isi aduce cu ea si "gumele" de iarna pentru masina, si bicicleta, si muraturile facute de mami sau obiecte de mobilier, le poti depozita in liniste in boxa mare, cu trei incaperi si suprafata de aproape 15 mp, din subsolul la fel de zugravit al blocului. Nu mai spun ca iti poti face chiar tu un mic spatiu de lucru acolo caci miroase a vopsea proaspat aplicata. Si totul la un pret de doar 5000 EUR, suplimentar fata de garsoniera.

In schimb, daca te simti un mic investitor, am o veste buna pentru tine: esentele tari se tin in sticlute mici. Vreau sa spun ca si in imobiliare e la fel, adica cel mai bun randament este obtinut de la proprietatile mici. Iar garsoniera asta iti poate produce un randament anual bun, imediat ce o vei cumpara. Pentru ca, ce crezi? Este deja inchiriata cu 1000 de lei pe luna iar daca la un moment dat iti va pleca chiriasul, vei putea gasi altul tot imediat.

Si asta pentru ca actualul proprietar a decorat-o intr-o maniera fina, eleganta, ce confera multa lumina si stil. Si, mai mult decat atat, are in ea de toate: si un Smart TV, si electrocasnicele necesare, si mobilier de la Ikea (apropo, magazinul e la o statie de metrou distanta, alaturi de Jysk, Auchan, Metro, Dedeman, Decathlon, Jumbo... pfoaaa!).

Nu mai spun ca daca ti se face fomica, ai un Lidl langa tine. La fel si statie de metrou daca te mananca in talpa sa mergi spre centru.

Asa ca, dragul meu cumparator care NU va plati vreun comision agentiei, ce parere ai? Ma suni cand vrei tu, de luni pana vineri intre 09.00 - 18.00, chiar si sambata de la 10.00 la 14.00 ca sa ma intrebi si alte detalii si sa programam o vizionare?

Caci ceea ce iti mai pot mentiona este ca toate documentele proprietatii sunt verificate si pregatite pentru vanzare, iar in calitate de reprezentant al proprietarului, te asigur de intregul meu suport pentru finalizarea tranzactiei.
1.377 vizualizari 20 Mar, 08:05
Statii metrou
1 Decembrie 1918 (M3) 7 min
Nicolae Teclu 21 min
Nicolae Grigorescu 22 min
Statii STB
Ozana 5 min
1 Decembrie 1918 8 min
Bd. 1 Decembrie 1918 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..