Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
110.000 €
Arges 16 Iul. '24 (17:38)
...
999.000 €
Bucuresti 18 Iul. '24 (08:01)
...
234.000 €
Bucuresti azi; 12:39
...
285.000 €
Prahova 16 Iul. '24 (10:53)

Anunt inactiv

Bratianu, Unirii

Bratianu, Unirii,

Caracteristici
Suprafata utila 1.780 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Internet Vad comercial Vitrina stradala M 4 min.
Descriere
de vanzare imobil s parter 3 nivele + pod+ roofbar 60 mp compus din 5 spatii comerciale si 24 de studiouri in curs de consolidare recompartimentare, potential investitonal

Suntem incantati sa va prezentam o oportunitate exceptionala de investitie in inima centrului istoric al Bucurestiului. Aceasta cladire magnifica, cu o suprafata impresionanta de 1.780 de metri patrati, este acum disponibila spre vanzare. Cu locatia sa excelenta si spatiile comerciale si rezidentiale versatile, ofera o perspectiva de investitie promitatoare.
Cladirea cuprinde cinci unitati comerciale spatioase, oferind aproximativ 356 de metri patrati de spatiu comercial sau de birouri. Aceste unitati au ferestre mari, tavane inalte si detalii arhitecturale elegante, adaugandu-le farmec si atractivitate. Spatiile comerciale sunt potrivite pentru o gama larga de afaceri, cum ar fi buticuri, galerii, cafenele sau birouri, permitand potentialilor investitori sa exploreze diverse cai.
In plus, cladirea se va mandrii cu 24 de apartamente garsoniere elegante, oferind o oportunitate excelenta pentru inchiriere pe termen scurt sau inchiriere pe termen lung. Aceste studiouri au fost concepute atent pentru a maximiza confortul si functionalitatea, oferind facilitati moderne, finisaje elegante si o abundenta de lumina naturala. Avand in vedere industria turismului infloritoare din Bucuresti, cererea de cazare bine amplasata, de calitate este constant ridicata, facand aceste garsoniere un bun valoros pentru generarea de venituri din chirie.
Unul dintre cele mai convingatoare aspecte ale acestei oportunitati de investitie este amplasarea cladirii in centrul istoric al Bucurestiului. Aceasta zona este cunoscuta pentru mostenirea sa culturala bogata, arhitectura pitoreasca si atmosfera vibranta. Atrage atat localnicii, cat si turistii deopotriva, oferind o gama larga de optiuni de divertisment, mese si cumparaturi. Apropierea de repere populare, muzee si transport public sporeste si mai mult atractivitatea cladirii si potentialul de investitii.
Pe scurt, aceasta cladire din centrul istoric din Bucuresti prezinta o sansa rara de a achizitiona o proprietate substantiala cu un spatiu total de 1.780 de metri patrati. Cele cinci unitati comerciale si 24 de garsoniere bine amenajate ofera versatilitate si oportunitati de generare de venituri. Cu locatia sa privilegiata in inima centrului istoric al orasului, aceasta proprietate este o perspectiva atragatoare pentru investitorii care doresc o rentabilitate solida a investitiei si o actiune pe piata imobiliara vibranta din Bucuresti
24 de unitati studio si apartament 2 camere si 5 spatii comerciale spatioase de vanzare in centrul vechi Bucuresti.
Cautati oportunitatea de investitie perfecta in inima cartierului istoric al Bucurestiului?
Nu mai cauta!
Un aparthotel exceptional tocmai a iesit pe piata, oferind 24 de garsoniere/apartamente de 2 camere uimitoare si 5 spatii comerciale spatioase de vanzare.
Fiecare garsoniera este proiectata in mod unic si vine in diferite dimensiuni, de la 18 mp pana la 44 mpu permitandu-va sa-l alegeti pe cel perfect care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.
Situat in centrul Vechi Bucuresti, renumit pentru istoria sa bogata si atmosfera vibranta, acest aparthotel reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta o. investitiie cu un randament bun in sectorul imobiliar.
Cu locatia sa excelenta, proprietatea atrage atat vizitatori locali, cat si internationali pe tot parcursul anului, ceea ce o face o alegere ideala pentru cei care doresc sa-si maximizeze rentabilitatea.
Fie ca sunteti o persoana care cauta un spatiu de locuit confortabil sau un profesionist in afaceri care cauta o optiune de cazare convenabilasi investitie , aceste apartamente sunt potrivite pentru toti.
Diferitele dimensiuni disponibile ofera flexibilitate, asigurand ca exista ceva care sa se potriveasca fiecarui potential rezident. sau investitor In plus, pretul de vanzare pe metru patrat este de 3600 euro, cu TVA inclus. negociabil
Acest pret rezonabil le permite investitorilor sa exploreze piata imobiliara profitabila din Bucuresti fara sa sparga banca. Indiferent daca achizitionati o garsoniera pentru uz personal sau in scopuri de inchiriere, acest punct de pret permite randamennte bune si sigure in acest stadiu preturile sunt negociabile propietarul foarte flexibil si deschis la propuneri pret stadiu actual de consolidare compartimentare neg urgent
418 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 14 Iun. '24 (07:46)
Statii metrou
Metrou Piața Unirii 4 min
Spitalul Colțea 8 min
Strada Batiștei 13 min
Statii STB
381 Piața Sfântul Gheorghe 4 min
Piața Sf. Gheorghe 4 min
104 , 123 , 385 , N109 , N115 , N120 , N122 , N123 Piața Unirii 4 min
116 , 117 , 313 Piața Sfânta Vineri 4 min
Piața Unirii 4 5 min
Piața Unirii 2 5 min
Piața Unirii 5 6 min
381 , 783 , N101 , N102 , N108 , N113 , N117 , N118 , N119 Universitate 6 min
104 , 116 , 117 , 123 , 313 , 104123385 , N104 , N111 Bulevardul I.C. Brătianu 8 min
Hristo Botev 8 min
Piața Unirii 1 8 min
Anunt inactiv