Colentina - Moroeni City - Complex comercial de vanzare

7.500.000 €

Colentina - Moroeni City - Complex comercial de vanzare

7.500.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 10.600 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat centrala termica curent electric Gaze Vitrina stradala
Descriere
Bun gasit,

Aduc in atentia dumneavoastra o oportunitate de business, caracterizata prin unicitatea locatiei si potentialul sporit de dezvoltare.

Situat intr-o zona comerciala consacrata, definitorie pentru comertul post decembrist, terenul de 25.300 mp dispune de dubla deschidere, atat catre strada Moroeni, cat si catre strada Vasile Predescu.

Pe acest teren, a fost dezvoltat si a functionat multi ani, unul dintre cele mai mari si renumite centre comerciale en gross din Bucuresti, denumit Moroeni City.
Moroeni City a fost, datorita pozitionarii sale intre Complex En Gross "Europa" si complexul comercial "Dragonul Rosu", un loc prosper pentru comerciantii de marfuri en gross, gazduind de-a lungul timpului atat importatori de marfuri de productie China, Turcia, tari asiatice, precum si producatori locali de incaltaminte, produse de marochinarie, produse cosmetice.

Pe terenul de peste 25.000 mp, au fost construite spatii de vanzare si depozitare ce insumeaza adunate, aproape 11.000 mp, incluzand aici si birouri administrative sau sala de fitness.

In interiorul complexului, avem alei betonate de circulatie pietonala si auto, instalatii sanitare si electrice realizate pentru a deservi nevoile comerciantilor, zone de food.

La acest moment, starea cladirilor nu este cea mai buna, insa o renovare completa ar putea repune rapid in utilizare mare parte din centrul comercial, in timp ce o alta parte a cladirilor, ar putea lasa locul unor spatii noi, moderne.

Vizibilitatea si accesul sunt foarte bune, accesul in "Moroeni City" fiind acelasi cu una dintre principalele cai de acces ale complexului "Dragonul Rosu", fapt ce ii confera avantajul de a putea fideliza din clientela "marelui dragon". Iarasi, comasarea unui astfel de teren, intr-o suprafata compacta, pregatita de utilizare, poate fi o solutie pentru orice business, fie el de comert sau productie.

Pentru cei obisnuiti cu "depozitele din Europa", reamintesc faptul ca in acest complex functiona acum foarte multi ani de zile, cea mai accesata zona de vanzare en gross pentru incaltaminte romaneasca, iar producatori din intreaga tara aveau aici depozite unde isi valorificau marfa produsa. Complexul era renumit pentru calitatea produselor vandute aici.

Asadar, un spatiu ce vine la pachet cu un istoric dovedit ca fiind profitabil, cu niste caracteristici unice, cu o pozitie comerciala extrem de atractiva si cu beneficiul vadului comercial existent.

Pentru informatii suplimentare, sunt la un telefon distanta!

Agentii si agentiile imobiliare sunt asteptare la colaboare in conditii reciproc avantajoase.


258 vizualizari Bucuresti 14 Iul. '24 (08:57)
Video