Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
105.000 €
Bucuresti 12 Iul. '24 (08:54)
...
110.000 €
Bucuresti 18 Iul. '24 (15:57)
...
285.000 €
Prahova 16 Iul. '24 (10:53)

Anunt inactiv

Drumul Jilavei, Bd. Metalurgiei Parc Tudor Arghezi

235.000 €

Drumul Jilavei, Bd. Metalurgiei Parc Tudor Arghezi

235.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 89 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat Alarma Apa centrala termica curent electric Gaze Grup sanitar Internet Parcare Vad comercial Vitrina stradala
Descriere
Spatiu comercial, deschidere stradala la Drumul Jilavei, Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei, Berceni

Va oferim spre vanzareun spatiu comercial cu suprafata de 89.31 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce face parte din proiectul imobiliar Kristal Residence, ansamblu rezidential premium din Sectorul 4 al Capitalei, dispus in zona Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei.

Ansamblul rezidential Kristal Residence face parte din Metalurgiei Park Residence faza I, proiect imobiliar dezvoltat inca din anul 2015, intre Bulevardul Metalurgiei, Drumul Binelui si Drumul Jilavei, la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Spatiul comercial prezentat este amplasat pe coltul imobilului si are o vizibilitate foarte buna, cu o vitrina ampla de 10 metri liniari si deschidere stradala la Drumul Jilavei, una din cele mai tranzitate artere de circulatie din aceasta zona aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei.

Proprietatea beneficiaza de 5 locuri de parcare dezmembrate si amenajate, 4 dintre ele amplasate chiar in fata acesteia, iar un loc parcare pe partea din spate a imoblilului.

Suprafata de 89.31 mp a spatiului comercial beneficiaza de acces dublu (acces principal clienti din Drumul Jilavei si acces secundar pentru aprovizionare) si este divizat in 4 incaperi, dupa cum urmeaza: sala de vanzare 81.71 mp, vestiar/zona depozitare 3.8 mp si doua grupuri sanitare, de 1.85 mp si 1.95 mp.

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: tamplarie din aluminiu cu geam termopan, sistem de alarma cu monitorizare, sistem de alarma la incendiu cu senzori de fum-caldura si alarmare exterioara, sistem de supraveghere cu camera video full HD color interior/exterior, centrala termica 24 kw si calorifere, CCTV, podele placate cu piatra, pereti acoperiti cu vopsea Italia, grupuri sanitare echipate complet si aparat AC performant.

Acest spatiu comercial propus spre inchiriere beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3.5 m.

Spatiul comercial este situat intr-o zona rezidentiala ce inregistreaza trafic intens, atat auto cat si pietonal, o zona cu vad comercial insemnat, care se afla inca intr-o dezvoltare continua (avand in vedere amploarea proiectelor imobiliare noi din cea mai dezvoltata zona imobiliara din zona de Sud a Capitalei – Metalurgiei Park Residence).

Imobilul din care face parte proprietatea prezentata este localizat pe Drumul Jilavei, Sector 4, Bucuresti, la doar 300 m de Bulevardul Metalurgiei si 1200 m de statia de Metrou Aparatorii Patriei.

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB (linia 241) ce se regaseste la 100 m fata de imobil face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 5 minute.

Imobilul este amplasat aproape de centre comerciale mari precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland sau Carrefour. Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 15 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in doar 20 minute cu autoturismul personal.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre vanzare este amplasat la mica distanta fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

Nu lipsesc din proximitate centrele si galeriile comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Penny, Carrefour, Mega Image sau magazinele cu specific comercial mixt, institutiile de invatamant, unitatile bancare si centrele medicale.

Pret: 235.000 euro + tva 19%

Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

Sunt incluse in pret si 5 locuri de parcare
539 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 22 Iun. '24 (13:42)
Anunt inactiv