Spatiu Comercial Pantelimon Biserica sf Mihail

175.000 €

Spatiu Comercial Pantelimon Biserica sf Mihail

175.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 133 mp Sp. comercial
Detalii Suplimetare: Aer conditionat centrala termica curent electric Gaze Vitrina stradala
Descriere
Va oferim o oportunitate excelenta de a achizitiona un spatiu comercial nou construit, dispus pe doua nivele si potrivit pentru a gazdui doua businesuri distincte. Acesta este echipat cu o gama larga de utilitati moderne si ofera o suprafata generoasa pe fiecare nivel.

Caracteristicile spatiului comercial includ:


Suprafata parter: 90 mp
Suprafata etaj: 67 mp
Utilitati disponibile: gaz, curent electric, apa, canalizare
Curent trifazic pentru nevoile dumneavoastra de energie
Încalzire în pardoseala, asigurând un mediu confortabil pentru clienti si angajati

Acest spatiu comercial nou construit este potrivit pentru diverse afaceri, cum ar fi magazine, birouri, showroom-uri sau alte activitati comerciale. Cu suprafete bine compartimentate pe fiecare nivel, puteti beneficia de flexibilitate în amenajarea spatiului pentru a va potrivi nevoilor specifice.

Amplasat într-o zona cu potential comercial ridicat, acest spatiu beneficiaza de o vizibilitate excelenta si de acces facil pentru clienti. În plus, zona este bine deservita de mijloacele de transport în comun si ofera facilitati ample de parcare în apropiere.

Daca sunteti interesat sa achizitionati acest spatiu comercial nou construit, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau adresa de e-mail de mai jos pentru a stabili o vizionare sau pentru a obtine mai multe informatii.

Nu pierdeti oportunitatea de a deveni proprietarul acestui spatiu comercial modern si versatil. Va asteptam cu nerabdare sa discutam despre potentialul pe care acest spatiu îl poate oferi afacerii dumneavoastra!

Acest spatiu comercial unic, învecinat cu Biserica Sfântul Mihail din Pantelimon, va ofera posibilitatea de a crea afaceri de succes, într-un mediu în care valorile traditionale se îmbina cu dinamismul comercial modern.
346 vizualizari Ilfov 14 Iul. '24 (08:01)