Adunatii Copaceni

90.000 €

Adunatii Copaceni,

90.000 €
Caracteristici
Suprafata 1.500 mp Intravilan Deschidere 22 ml
Descriere
teren intravilan construibil in suprafata de 1.500 mp, deschidere de 22 m la drum asfaltat, apa, gaze, electricitate pe teren, contine o casa de vacanta cu 2 camere c-tie din 1990 cu un pod mansardabil,
Detalii suplimentare
Eurocity Estate va propune spre vanzare un teren intravilan construibil in suprafata de 1.500mp. situat in Adunatii Copaceni, cu o deschidere de 22ml la drum asfaltat, foarte aproape de strada principala, intr-o zona de case noi.
Terenul se poate imparti in 3 loturi si se pot construi 3 case, in functie de necesitati.

Ca si utilitati, exista instalatie de gaze trasa in curte, contor electric, apa curenta cu apometru si un put cu o adancime de 25m.

Pe teren exista o casa de vacanta cu 2 camere, constructie din 1980 complet renovata, cu pod mansardabil, unde se mai poate amenaja o camera, pivnita pe toata suprafata.

In curte se mai gaseste un foisor de lemn, o magazie pentru unelte si o toaleta.
Curtea este cu gazon, are pomi fructiferi, vita de vie, brazi, se poate parca in curte, ideal pentru casa de vacanta, resedinta, constructii de vile.
In apropiere gasim magazine, scoala, gradinita, farmacie, primarie, Regatul Cailor, Lacul Varlaam si raul Arges si este situata la 20 de km de Bucuresti.

Comision 0 de la client!
66 vizualizari Giurgiu, Adunatii-Copaceni, 13 Sep, 13:07