Calea Bucuresti, Vidra

165.375 €

Calea Bucuresti, Vidra,

165.375 €
Caracteristici
Suprafata 1.323 mp Intravilan Deschidere 45 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Autorizatie constructie Cadastru Canalizare Certificat urbanism constructie teren Curent electric Cut Gaze Ingradit Liber Parcelabil Puz Stradal
Descriere
teren intravilan, 1323 mp, autorizat P+3E, locuinte colective, Calea Bucuresti, Comuna Vidra,
Detalii suplimentare
Oferim spre vanzare lot de teren intravilan cu o suprafata de 1.323 mp, autorizat pentru construire locuinte colective cu regim de inaltime P+3E.

Lotul de teren este parte dintr-un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti si anume Quantum OxyGo Vidra, un complex precerificat Green Home care respecta standardele actuale nZEB (Cladiri cu un consum de Energie aproape de Zero).

Ansamblul rezidential Quantum OxyGo Park Vidra este alcatuit din 68 de unitati locative identice, de tip vila, grupate cate doua (duplex), si din 2 cladiri cu functiuni mixte, care includ diverse spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor completa confortul si vor reduce timpul necesar pentru cumparaturi. Intreg proiectul va fi predat la inceputul anului 2025.

Terenul are o deschidere la drumul public de 45 ml si o adancime de 30 ml.
Suprafata Construita: 383 mp
Suprafata Construita Desfasurata: 1.527,90 mp
Suprafata Utila: 1.255,20 mp
Autorizatie P+3E, 23 de unitati locative (3 garsoniere, 4 apartamente tip studio si 16 apartamente de 2 camere). Locatia beneficiaza de toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare pluviala.

Terenul este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, la intersectia dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 7 minute distanta cu masina de autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3. De asemenea, se afla la 10 minute si statia de metrou Tudor Arghezi, unde exista o parcare Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Pret: 165.375 Euro + TVA.

Pret pe mp: 125 Euro + TVA.

Se poate achizitiona pe societate cu taxare inversa, sau plata esalonata pe o perioada de maxim 12 luni.

In pretul de achizitie a terenului este inclusa si toata documentatia necesara inceperii constructiei (planuri etaj, plan amplasament, plan fatada, plan parcari, cerificat de urbanism, autorizatie constructie si regulamet de ordine interioara).
133 vizualizari Ilfov, Vidra, ieri; 09:36
Statii metrou
Statii STB
Florilor 3 min
Benzinărie 6 min