Calea Bucuresti, Vidra

167.750 €

Calea Bucuresti, Vidra

167.750 €
Caracteristici
Suprafata 1.342 mp Intravilan Deschidere 46 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Autorizatie constructie Cadastru Canalizare Certificat urbanism constructie teren Curent electric Gaze Ingradit Liber Parcelabil
Descriere
Lot de teren autorizat P+3E,1342 mp, locuinte colective, Comuna Vidra

Oferim spre vanzare lot de teren intravilan cu o suprafata de 1.342 mp, autorizat pentru construire locuinte colective cu regim de inaltime P+3E, 23 de unitati locative (3 garsoniere, 4 apartamente tip studio si 16 apartamente de 2 camere).

Locatia beneficiaza de toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare pluviala.

Terenul are o deschidere la drumul public de 46 ml si o adancime de 30 ml.
Suprafata Construita: 383,70 mp
Suprafata Construita Desfasurata: 1.527,90 mp
Suprafata Utila: 1.255,20 mp
Lotul de teren este parte dintr-un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti si anume Quantum OxyGo Vidra, un complex precerificat Green Home care respecta standardele actuale nZEB (Cladiri cu un consum de Energie aproape de Zero).

Ansamblul Quantum OxyGo Park Vidra este alcatuit din 68 de unitati locative identice, de tip vila, grupate cate doua (duplex), si din 2 cladiri cu functiuni mixte, care includ diverse spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor completa confortul si vor reduce timpul necesar pentru cumparaturi. Intreg proiectul va fi predat la inceputul anului 2025.

Terenul este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, la intersectia dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 7 minute distanta cu masina de autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3. De asemenea, se afla la 10 minute si statia de metrou Tudor Arghezi, unde exista o parcare Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Pret: 167.750 Euro + TVA
Pret pe mp: 125 Euro + TVA

Se poate achizitiona pe societate cu taxare inversa, sau plata esalonata pe o perioada de maxim 12 luni.

In pretul de achizitie a terenului este inclusa si toata documentatia necesara inceperii constructiei (planuri etaj, plan amplasament, plan fatada, plan parcari, cerificat de urbanism, autorizatie constructie si regulamet de ordine interioara).
180 vizualizari Ilfov, Vidra, ieri; 18:03
Statii metrou
Statii STB
Florilor 2 min