Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...

proprietar, pretabil industrial, proprietar, curent electric, urgent, pentru investitie. Proprietar se accepta comision. 2 deschideri la calea ferata. 70 m pentru macaz si transport calea ferata.

Suprafata 5.000 mp Intravilan Deschidere 50 ml
Ilfov, ieri, 11:33
...
45 €

langa Farmexpert si vis-a-vis de Tehnologica Radion, teren intravilan industrial in suprafata de 1419 mp, deschidere de 38 m, Certificat de urbanism pentru hala si birouri,

Suprafata 1.419 mp Intravilan Deschidere 38 ml
Ilfov, 18 Mar, 12:05

Anunt inactiv

Chitila, Lac cu Nuferi - Rezidential

94.500 €

Chitila, Lac cu Nuferi - Rezidential

94.500 €
Caracteristici
Suprafata 343 mp Intravilan Deschidere 16 ml
Descriere
Teren lot pentru casa + gratuit proiect si autorizatie constructie (reinoita doar la vanzare pe numele noului proprietar). Teren: 343 mp. Proiect casa: P+ etaj+ mansarda locuibila , duplex !
Detalii suplimentare
Situat in zona denumita “ Elvetia Ilfovului “. 100 m fata lac si padure. Ideal pentru cine doreste constructia unei locuinte cu o curte considerabila si o casa cu proiect inclus in pret si autorizatie de constructie reinointa pe numele noului proprietar cu toate utilitatiile existente pe teren ( momentan doar gazele nu sunt trase )
Si cel mai important: Scoala noua de stat-clasele 0-8 acreditata la standard de scoala europeana ( investitie fonduri europene) - inaugurare septembrie 2022 Gradinita de stat , inaugurare parc nou in zona lacului , Cartier de lux , zona deosebita cu toate facilitatile , STB , Farmacie, Lidl , Mega Image, benzinarii ,
Asa cum reiese din Poze , terenul este situat in cea mai buna zona cu cele mai multe facilitati incepand de la asfalt pe starda si conexiuni, iluminat stradal, trotuar cu zona efecuata de Intrare in curte si pavat.
Permite accesul foarte usor, fara aglomeratie catre Centrul Bicurestiului , Aeroport , Ikea , Metrou la doar 3 km distanta , KAUFLAND , Lidl , Parcul Mogosoia la doar 2 minute , absolut o zona superba cu tot ce poti sa iti doresti Fara traffic si aglomeratie intr-un cartier Rezodential cu tineri si oameni foarte civilizati !!
Merita sa va mutati !
61 vizualizari Chitila, 09 Mar, 13:50
Anunt inactiv