Ciorogarla, 1 km dupa manastirea Samurcasesti-Darvari Ilfov, teren intravilan

33.000 €

Ciorogarla, 1 km dupa manastirea Samurcasesti-Darvari Ilfov, teren intravilan

33.000 €
Caracteristici
Suprafata 3.000 mp Intravilan Deschidere 13 ml
Descriere
Va prezentam o oportunitate de investitie intr-un teren intravilan situat in Ilfov, la 10 km de Bucuresti, cu acces rapid prin A1.
Zona este aerisita, avand in proximitate padurea si manastirea Samurcasesti, refugiul de odihna al insusi Patriarhului.
Terenul se afla intr-o zona nou dezvoltata din comuna Ciorogarla, Intrarea Fermei, visavis de vile nou construite, in majoritate deja locuite sau in curs de finalizare.

Terenul se afla direct la strada, fara drum de servitute. Strada este asfaltata pana la cca 100m, iar apoi, pana in dreptul terenului si dincolo de acesta este pietruita, urmand sa se continue asfaltarea.
Sunt deja trase utilitatile: curent electric, cablu tv si conductele de gaz. Acestea trec prin fata terenului.

Oportunitatea investitiei se refera si la pretul minim pe zona, de doar 11E/mp pentru un teren la drum, cu utilitati, respectiv 33000E pentru o curte cu adevarat mare.
Avantajul major este ca la acest pret veti gasi doar terenuri cu 30-40% mai mici. Chiar daca este relativ ingust, avand o deschidere la drum de 13m, surplusul de curte libera este practic un bonus pe care il veti putea valorifica ulterior sau de care veti putea dispune conform nevoilor dvs., inclusiv prin amenajarea unei sere, livezi sau utilizarea pentru o activitate lucrativa, atelier, etc.

Teren in reprezentare exclusiva, comision zero!
Se accepta credit si variante de schimb imobiliar (locuinta), cu diferenta corespunzatoare.
Pentru mai multe detalii si locatia exacta, va rugam sa sunati sau sa lasati mesaj, inclusiv pe whatsapp asociat acestui numar.
3 vizite 09 Jan, 11:36
Anunt inactiv