Crevedia, Casa cu Tei, loturi de teren

38.700 €
1 / 4

Crevedia, Casa cu Tei, loturi de teren,

38.700 €
Caracteristici
Suprafata 1.068 mp Intravilan Deschidere 26 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Autorizatie constructie Cadastru Certificat urbanism Curent electric Gaze Intabulare Liber Puz Stradal
Descriere
Casa Cu Tei, loturi de teren construibil direct din DN1A.
Se poate construi imediat

- retea de electricitate in functiune disponibila imediat
- bransare imediata
- se poate construi imediat
- acces direct din DN1A pe teren, deschidere = 26 ml
- canal de desecare inchis cu tuburi premo si camine de vizitare, autorizatie si receptie ANIF si Primarie
- pretabil pentru han, supermarket, spalatorie auto, spatiu comercial sau constructie rezidenta
www.tei.ro
Terenurile se afla dupa Buftea, in Crevedia, la 25 de minute de Piata Victoriei pe DN1A. De la iesirea din Bucuresti sunt 16 km pana la terenuri, iar distanta se parcurge in aproximativ 15 minute. Ansamblul imobiliar de loturi Casa cu Tei incepe direct de la asfalt din DN1A si se intinde spre padure, iar asta ofera un peisaj foarte placut.
La Casa cu Tei 1, la fiecare lot in parte a fost montat cate un stalp de curent trifazic, pe colt, astfel incat sa nu afecteze deschiderea loturilor. Iluminatul pe timp de noapte este realizat in regim privat si este pus in functiune in fiecare seara intre orele 21 - 7.
Loturile sunt achizitionate direct de la proprietar. Astfel, la vanzarea loturilor, NU exista comision de agentie imobiliara.
Fiecare lot de teren se livreaza delimitat de tarusi de metal impreuna cu fisa cadastrala a terenului respectiv. Toate actele de vanzare se fac doar la un notar public autorizat. Dupa vanzarea terenului cumparatorul primeste un ghid util cu pasii pe care ii are de urmat pentru obtinerea avizelor, autorizatiei de constuire, bransamentului la reteaua de curent etc
Ansamblul este amplasat cu deschidere larga chiar la drumul national. Asta inseamna ca exista acces permanent la microbuzele care vin de la Ploiesti sau Targoviste si care opresc in Buftea si Bucuresti, chiar la statia de metrou 1 Mai.
Pentru vizionarea terenurilor sunati cu o zi sau cu cateva ore inainte pentru a stabili o intalnire. Punctul de reper pentru intalnire este Primaria Crevedia sau supermarketul Mega Image.
618 vizualizari Dambovita, Crevedia, ieri; 16:42