Crevedia, Casa cu Tei, suprafata 511mp

10.500 €

Crevedia, Casa cu Tei, suprafata 511mp

10.500 €
Caracteristici
Suprafata 511 mp Intravilan Deschidere 13 ml
Descriere
Ansamblul imobiliar de loturi Casa cu Tei incepe direct de la asfalt din DN1A si se intinde spre padure, iar asta ofera un peisaj foarte placut. Lot teren 511 mp,
Detalii suplimentare
Lot teren 511 mp utili.
Deschidere de 13 ml.

Terenul se afla dupa Buftea, in Crevedia, la 25 de minute de Piata Victoriei pe DN1A. De la iesirea din Bucuresti sunt 16 km pana la terenuri, iar distanta se parcurge in aproximativ 15 minute. Ansamblul imobiliar de loturi Casa cu Tei incepe direct de la asfalt din DN1A si se intinde spre padure, iar asta ofera un peisaj foarte placut.

Ansamblul imobiliar Casa cu Tei se afla intre 3 paduri, iar asta ofera un aer foarte curat si un peisaj deosebit atat la rasaritul soarelui cat si la apus. La cateva minute este supermarketul Mega Image si in apropiere sunt mai multe magazine. In zona se construiesc permanent vile noi formandu-se astfel mai multe ansambluri rezidentiale. In apropiere se gasesc mai multe supermarketuri, gradinite, scoli, locuri de joaca pentru copii, farmacii, dispensar, spalatorii auto, terase, baruri, hoteluri cu piscine si alte spatii de agrement. La 7 minute in Buftea se afla Penny Market si Lidl. Localitatea dispune si de un teren de fotbal care poate fi folosit de comunitate. Langa ansamblu se afla scoala de condus preventiv si defensiv Academia Titi Aur care are drept scop reducerea numarului de accidente si completarea cunostintelor de condus. Aici este cea mai mare pista din Estul Europei, unde au loc periodic evenimente si se pot conduce diverse ma ini de pilotaj, cei din cartierul Casa cu Tei beneficiind de reduceri pentru asta. La cativa km distanta se afla mai multe lacuri care ofera un peisaj superb si in care se poate pescui. La 10 minute de ansamblu se afla Parcul Stirbei, un loc foarte placut pentru plimbare si relaxare. Micorbuzele trec permanent la intervale foarte scurte (10-15 minute) pe DN1A si ajung imediat in Bucuresti.
3.575 vizualizari Ilfov, Buftea, ieri, 17:09