Domnesti, zona rezidentiala. Teren intravilan constructii

47.500 €

Domnesti, zona rezidentiala. Teren intravilan constructii

47.500 €
Caracteristici
Suprafata 911 mp Intravilan Deschidere 24 ml
Descriere
Zona: Domnesti - str. Doinei, jud. Ilfov
Pret: 47.500 EUR
Suprafata teren: 911,26 mp
Front stradal: 24,00 ml
Indicatori urbanism: P+E+M, POT 30%, CUT 0,6

Facilitati:

- zona rezidentiala de vest
- ideal constructie vila sau duplex
- vecinatati linistite
- zona in plina dezvoltare
- utilitati in imediata vecinatate
- mijloace de transport in comun
- in proximitate: Primaria Domnesti, Lidl, Penny Market

Buna, tuturor!

Mi-am propus sa va supun atentiei o proprietate buna, atat din punct de vedere personal cat si investitional.

Asa cum probabil ati aflat, noiembrie este luna in care pasarela de la Domnesti, peste linia de centura, va fi data in exploatare. Si tot cum banuiti, procesul de dezvoltare al localitatilor adiacente capitalei va lua amplare atat din punct de vedere al exodului dinspre oras catre mediul rural cat si din perspectiva evolutiei preturilor proprietatilor din zona metropolitana.

Suntem absolut convinsi ca mare parte din detaliile referitoare la potentialul zonei, valoarea proprietatii, vecinatatile rurale sunt cunoscute de dvs, cei care cautati chiar in acest moment, aceasta oportunitate.

Ceea ce imi este la indemana sa va prezint in acest moment este un teren generos, cu front stradal la fel de generos, situat intr-una dintre zonele agreabile ale localitatii Domnesti.

In apropiere de centrul comunei, zona in care este amplasata proprietatea este in plina expansiune si crestere, atat din punct de vedere al infrastructurii cat si din cel al dezvoltarii unor minicartiere de case si vile.

Venind dinspre Bucuresti, traversezi podul amplasat peste raul Sabar, faci stanga pe strada Baboi, iarasi stanga pe Toamnei, apoi tot stanga pe Calugareni, o strada inca neasfaltata dar circulabila, pe care abia ce a fost introdusa canalizarea si apa curenta.

Strada (inca fara nume) pe care este pozitionat terenul a inceput sa se populeze cu case noi, instalatia de gaz si curent gasindu-se deja la cca 70 - 80 m de locatia noastra si existand sanse reale ca in viitorul foarte apropiat, zona sa fie construita intr-o proportie mult mai mare. Totusi, pana la acel moment, proprietatea poate fi privita ca o excelenta investitie viitoare.

Pentru orice alte detalii si programarea unei vizionari, indiferent de statutul dvs (cumparator final sau agentie imobiliara colaboratoare), in calitate de reprezentant exclusiv al proprietarului, va asigur de intreaga deschidere. In acest sens, te rog sa ma contactezi oricand:
Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;
Sambata intre orele 10.00 - 14.00.
1 vizite 19 Jan, 08:50
Anunt inactiv