Popesti-Leordeni, Str. Fagului, Ilfov

300.000 €

Popesti-Leordeni, Str. Fagului, Ilfov.

300.000 €
Caracteristici
Suprafata 5.000 mp Extravilan Deschidere 30 ml
Detalii suplimentare: Certificat urbanism Liber Puz Stradal
Descriere
Va oferim spre achizitie un teren de 5000 mp situat pe strada Fagului din Popesti Leordeni. Cu o deschidere dubla de 29,41 metri liniari si o adancime de 170 metri liniari,
Detalii suplimentare
Terenul este prins in noul PUG al Orasului Popesti-Leordeni urmand a fi transformat in intravilan construibil, categoria L1, pretabil pentru case cu regim de inaltime P+2E, in acest moment fiind clasificat ca extravilan.

POT max = 45%
CUT max P+1E = 0,9
CUT max P+2E = 1,3
Rh max = P+2E, se adimite un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului, in suprafata de maxim 60% din aria construita
Absenta cablurilor de inalta tensiune in apropiere confera terenului un mediu sigur si ideal pentru orice tip de proiect. De asemenea, suprafata sa ofera numeroase optiuni pentru proiectare si constructie, oferind viitorilor proprietari o varietate bogata de alegeri.

In zona exista deja un numar de firme cu activitati de productie si depozitare, precum Duraziv, Viscofil S.A, Panciu si Ford Roadhill Automotive Berceni, ceea ce demonstreaza potentialul zonei pentru investiti industriale sau rezidentiale.

Pret total: 300.000 Euro

Pret: 60 Euro / mp
428 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, ieri; 14:51
Statii metrou
Statii STB
Fagului 6 min
Viscofil 9 min