Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
155 €
Ilfov ieri, 10:07
...
27.500 €
Ilfov 15 Mai 08:53
...
120 €
Ilfov 15 Mai 16:06

Anunt inactiv

Rascoalei, Pantelimon

29.800 €
1 / 4

Rascoalei, Pantelimon

29.800 €
Caracteristici
Suprafata 386 mp Intravilan Deschidere 21 ml
Detalii suplimentare: Cadastru Certificat urbanism Cut Intabulare Liber Pot Puz Stradal
Descriere
Proprietar Rascoalei (asfaltata) intre case, str. Ardeal suprafata 386mp, ferit de galagia strazii principale. Pozitia ideala, SUD. Deschidere 21m. Dimensiuni18 X 21. Toate utilitatile pe Rascoalei.
Detalii suplimentare
Rascoalei (asfaltata) in zona deosebita, proprietar vand lot de casa – (posibil chiar duplex!). Am toate actele pregatite (cadastru nou cu geometrie, actele la zi, inclusiv certificat de urbanism pentru construire!).

Terenul, intre case, de afla pe strada Ardeal si are suprafata de 386mp, este ferit de galagia strazii principale. Pozitia este ideala, casa poate fi amplasata spre SUD catre curtea libera.

Deschiderea la strada este de 21m. Forma terenului este favorabila oricarui tip de constructie. Dimensiunile terenului sunt 18 X 21. Distanta de la str. Rascoalei la teren este de aproximativ 70m, pe strada Ardeal.

Toate utilitatile (curent, gaze si canalizare) sunt pe Rascoalei, la strada.

Pe teren se poate construi o casa locuinta individuala cu regimul de inaltime de pana la P+2+M. Predau impreuna cu actele si certificat de urbanism pentru construire, in termen! Se poate construi repede, mai dureaza doar cateva saptamani sa obtineti avizele si autorizatia.


Este foarte potrivit pentru construirea unei locuinte individuale dar si o investitie excelenta, preturile sunt in crestere datorita numarului mic de terenuri care mai sunt disponibile acolo.

Pretul este usor negociabil.
Fara agentii imobiliare si fara schimburi!
18 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 27 Apr 12:10
Anunt inactiv