Teren 4000mp cu deschidere la Lacul Snagov, unic

1.200.000 €

Teren 4000mp cu deschidere la Lacul Snagov, unic

1.200.000 €
Caracteristici
Suprafata 4.300 mp Intravilan Deschidere 29 ml
Descriere
Buna ziua si bine ati venit! Astazi va voi prezenta o oportunitate unica de a deveni proprietarul unui teren incredibil, situat in una dintre cele mai cautate zone din Snagov: zona Zorelelor, cu deschidere la lacul Snagov si propriul ponton de 300 de metri patrati cu o deschidere de 33 de metri liniari.

Acest teren de 4300 din de metri patrati se remarca prin deschiderea generoasa la lac, oferind astfel o priveliste spectaculoasa si oportunitatea de a va bucura de liniste si de viata la malul apei. Pentru pasionatii de sporturi acvatice, acest teren este ideal, oferind acces direct la lac si un ponton privat impresionant pentru a va putea lega barca sau yachtul.

Situatia locatiei este excelenta, cu acces facil din sosea direct pe teren si cu posibilitatea de a va bucura de o priveliste panoramica asupra lacului Snagov si a zonei inconjuratoare. De asemenea, beneficiind de o pozitie centrala, terenul ofera acces rapid si usor la reteaua de utilitati si la facilitatile din apropiere.

Terenul nostru ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, de la construirea unei vile de lux la marginea lacului, la crearea unui complex turistic sau de agrement. Locatia unica a acestui teren, impreuna cu deschiderea la lac si cu propriul ponton de 300 de metri patrati si acces direct din sosea, ofera potentialul de a crea o proprietate de exceptie.

In concluzie, acest teren unic este o oportunitate incredibila de a va achizitiona o proprietate deosebita intr-o locatie privilegiata si ofera potentialul de a fi dezvoltat intr-o proprietate de lux sau complex turistic. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii si sa programam o vizita pentru a va convinge de toate avantajele pe care le ofera acest teren extraordinar.
75 vizualizari Ilfov 28 Mai. '24 (09:00)