Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

TEREN 5600 MP | LACUL SNAGOV 56 ML | ZONA EXCLUSIVISTA

999.600 €

TEREN 5600 MP | LACUL SNAGOV 56 ML | ZONA EXCLUSIVISTA

999.600 €
Caracteristici
Suprafata 5.600 mp Intravilan Deschidere 56 ml
Descriere
Acest teren exceptional de 5600 de metri patrati, cu o deschidere generoasa la drum si la lac de 56 de metri, reprezinta o oportunitate unica in ceea ce priveste potentialul sau de dezvoltare si investitie.

Deschiderea la drum confera acces usor si convenabil, facilitand astfel orice planuri de constructie sau dezvoltare. Cu o astfel de deschidere, terenul ofera versatilitate in proiectele posibile, de la rezidential la comercial sau chiar recreational.
Prezenta gazelor naturale, a curentului electric, a apei curente si a canalizarii la limita proprietatii faciliteaza semnificativ procesul de dezvoltare si constructie.

Privelistea panoramica si accesul direct la apele lacului pot transforma proprietatea intr-un refugiu de vis sau intr-un loc de agrement de neegalat. Oportunitatile pentru activitati recreative, inclusiv sporturi nautice sau doar relaxarea cu privirea la apusurile pitoresti, adauga o dimensiune aparte acestei proprietati.

Este locul ideal pentru proiectul tau, fie ca este vorba despre construirea unei case de vis, dezvoltarea unei afaceri de succes sau crearea unui loc de relaxare de neuitat. Este un cadru de exceptie care asteapta sa fie descoperit si pus in valoare.
9 vizualizari Ilfov 26 Apr 10:57
Video
Anunt inactiv