Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

125 RON
1 / 1 ...

Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

125 RON
Descriere
Pulbere de acid hialuronic - pudra de acid hialuronic


Pudra de acid hialuronic Vitabay Pure este utilizata pentru a face auto-cosmetice si bauturi de frumusete, simple si usor de facut cu apa distilata sau fiarta. Pulberea contine 50% acid hialuronic cu greutate moleculara medie si ultra joasa. In general, produsul furnizeaza 10 grame de acid hialuronic cu greutate moleculara medie si 10 grame de acid hialuronic cu greutate moleculara ultra-mica.

Masa acidului hialuronic mediu-molecular se convinge cu un continut de Dalton de 1,8 milioane. Masa acidului hialuronic cu greutate moleculara ultra-mica este sub 5000 daltoni.

Efectul acidului hialuronic


Acidul hialuronic, cu greutate moleculara ultra-mica, depaseste mai usor barierele pielii decat alte specii si actioneaza ca un produs hidratant vizat in straturile inferioare ale pielii. Este capabil sa consolideze conexiunile celula-celula in stratul excitat si, in plus, sa imbunatateasca continutul de umiditate al pielii. Acidul hialuronic cu greutate moleculara medie este perfect ca gel pentru pielea deshidratata, uscata si matura. In plus, acidul hialuronic contribuie la articulatiile sanatoase.

Vitabay are avantajul ca acizii hialuronici sunt practic amestecati intr-o cutie. Aceasta creeaza o simbioza care vizeaza cel mai bun rezultat posibil.


 
Proprietatile produsului:


? Acid hialuronic pentru producerea de produse auto-cosmetice

? 50% acid hialuronic cu greutate moleculara si 50% cu greutate moleculara ultra-mica

? 10 grame acid hialuronic cu greutate moleculara medie (1,8 milioane daltoni)

? 10 grame acid hialuronic cu greutate moleculara ultra-mica (5000 daltoni)

? Vegan

? Fara imbunatatitori de culoare si aroma

? Fara lactoza, gluten, fructoza

Aplicarea de pulbere de acid hialuronic

Pulberea este folosita pentru producerea cremelor si gelurilor, precum si a bauturilor de infrumusetare. Pentru a pregati crema, luati pur si simplu 100 ml de apa distilata sau fiarta si adaugati o lingurita de pulbere. Apoi amestecati de mai multe ori pana cand se obtine o consistenta omogena. Pune amestecul intr-o cutie de crema goala si adauga orice lotiune de corp. In cele din urma, amestecati din nou. Apoi pastrati-l in frigider.


 
Prospect pulbere de acid hialuronic


Hialuronat de sodiu (50% Acid Hialuronic Molecular Mediu - 1,8 milioane Daltoni, 50% Acid Hialuronic Molecular Ultra-Scazut - 5000 Daltoni)

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
36 vizualizari Bucuresti ieri; 09:36