Vitabay Extract de ciuperci Reishi, 500 mg, 90 Capsule vegan

125 RON
1 / 1 ...

Vitabay Extract de ciuperci Reishi, 500 mg, 90 Capsule vegan

125 RON
Descriere
Extract de ciuperci Reishi, 500 mg, 90 Capsule vegan
Reishi este un supliment alimentar natural obtinut pe baza ciupercii Ganoderma Lucidum si reprezinta un fortifiant natural pentru a intari sistemul imunitar si a-l proteja impotriva virusilor sau bolilor specifice sezonului rece.
 
Beneficii Reishi Ganoderma:
- Reishi reduce oboseala
- Reishi are proprietati adaptogene
- Reishi reduce inflamatia si actioneaza ca un antioxidant
- Reishi scade anxietatea si depresia
- Reishi imbunatateste sistemul imunitar
- Reishi amelioreaza alergiile
- Reishi ajuta sanatatea inimii
- Reishi va ajuta sa dormiti
- Reishi protejeaza ficatul si rinichii
- Reishi va imbunatateste creierul
- Reishi ajuta in caz de Guta
 
Reishi este o ciuperca care are proprietati stimulante, ceea ce o face un aliat ideal impotriva oboselii si pentru a intari sistemul imunitar si sanatatea generala.
Reishi este o ciuperca lemnoasa ce creste in special pe trunchiurile copacilor, si anume: pruni salbatici aflati in descompunere, iar uneori pe stejari sau cucuta. Aceasta se intalneste exclusiv in munti si paduri adanci, foarte rar in salbaticie.
Datorira beneficiilor pe care le are pentru sanatate, ciuperca reishi este cultivata in medii artificiale in China, Asia si America de Nord.
Ganoderma lucidum / \"Lingzhi\" (suflet / spirit), ciuperca, cunoscuta sub numele de \"ciuperca Reishi\", este o ciuperca puternica care a fost folosita de mii de ani in medicina chineza. Este deosebit de buna la modificarea sistemului imunitar prin cresterea acestuia atunci cand este slabit sau scaderea acestuia atunci cand este prea activ.
Are 400 de compusi bioactivi diferiti si acestea au fost raportate in studii stiintifice pentru a avea o serie de efecte incluzand modificarea sistemului imunitar, antiinflamator, anti-tumoral, promovarea somnului, antibacteriene, antivirale, antidiabetice, antioxidante si anti-imbatranire.
?Ciuperca divina a nemuririi\"Ca multe alte ciuperci medicinale, Reishi este bogat in vitamine, minerale, oligoelemente si mai presus de proteine. Pe langa alcaloizi si proteine, ciuperca ofera si grasimi valoroase, carbohidrati si vitamina D2. Sunt incluse, de asemenea, multe minerale precum fier, magneziu, cupru, zinc si calciu.Fiind unul dintre cele mai utilizate produse naturale in suplimente nutritive, ciuperca Reishi are o importanta deosebita in stiintele nutritionale chineze datorita utilizarilor sale diverse. La fel ca Cordyceps, se numeste ciuperca medicinala, deoarece densitatea de nutrienti este enorma. De aceea este adesea comparat cu Panax Ginseng. Ciuperca versatila este foarte populara de mii de ani si, impreuna cu ciuperca Shiitake, este una dintre cele mai populare ciuperci comestibile.Ciuperca Reishi, cunoscuta si in Germania sub numele de Shiny Lacquer Porling, creste deasupra solului si formeaza un corp fructific, care este acoperit de un strat de rasina de culoare galbena, ulterior rosiatica. Este originar din China, Coreea si Japonia, unde este consumat zilnic de mari sectiuni ale populatiei. Ciuperca apare si in Scandinavia si Germania. Reishi este japonez si inseamna ?ciuperca divina\". In chineza se numeste ?Ling Zhi\", care inseamna ?ciuperca divina a nemuririi\". Denumirea si faptul ca ciuperca face obiectul a numeroase legende sugereaza importanta care i se acorda. Reishi este de asemenea agatat in fata cladirilor ca un talisman care minimizeaza accidentele. Poate fi consumat proaspat, uscat, sub forma de pulbere, sub forma de tablete sau sub forma de capsule.
Proprietatile suplimentului alimentar:    90 capsule vegane    Fara gluten si lactoza    Fara inginerie genetica    Fara umplutura    Micronizat si activat    Capsula din fibre vegetaleDeoarece folosim substitut de gelatina vegetala ca invelis de capsula, suplimentul nostru alimentar este pur vegan. Potentialul considerabil al ciupercii Reishi nu este in niciun fel afectat de o prelucrare atenta.

1) Reishi reduce inflamatia si actioneaza ca un antioxidant
Studiile au aratat cum reishi pentru a reduce inflamatia in reumatism, astm, inflamatia membranei care liniileaza ochiul si pleoapele fara efecte secundare notabile.
14 zile de reishi au marit markerii antiinflamatori / antioxidanti si au protejat sangele de leziuni oxidative. Cercetatorii spun ca acest lucru justifica utilizarea traditionala a Reishi de medicina africana si chineza ca un agent anti-inflamator.
Specii multiple de extracte au prezentat activitate antiinflamatorie si antioxidanta si pot fi considerate o abordare utila a diferitelor boli asociate cu inflamatia.
2) Reishi imbunatateste sistemul imunitar
Majoritatea oamenilor stiu despre reishi pentru echilibrarea imunitatii. G. lucidum poate activa sau dezactiva anumite parti ale sistemului imunitar, motiv pentru care are un rol modulativ in locul unei anumite zone de actiune.
Acesta contine cantitati mari de compusi organici care se dovedesc a consolida celulele noastre imunitare si pentru a imbunatati sanatatea...
Vezi mai multe detalii si cumpara
53 vizualizari Bucuresti azi; 09:42