Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Vopsea Magnetica, MagPaint 500 ML

64 RON

Vopsea Magnetica, MagPaint 500 ML

64 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Descriere
MagnetPaint este o vopsea speciala care se aplica pe perete, oferindu-i proprietati magnetice. Este recomandata doar pentru interior. De exemplu in camera copiilor, gradinite, scoli, spatii de joaca, zona de office birouri, magazine. Te vei putea juca cu magneti, astfel incat sa-ti poti expune prezentarile, lucrarile, pozele, desenele pe perete fara a mai fi necesare alte ustensile. In ciuda faptului ca vopseaua este de culoare gri inchis, se poate aplica peste aceasta orice alta culoare doresti, fara a-si pierde proprietatile magnetice. De exemplu, daca iti doresti sa ai o suprafata magnetica dar si una de scriere cu marker sau creta, MagnetPaint poate fi acoperita cu SketchPaint sau BlackboardPaint (tot din gama MagPaint).

Aplicare
Vopseaua magnetica este gata de utilizare si se aplica ca o vopseala normala cu o pensula, un trafalet sau un echipament de pulverizare. Temperatura optima de aplicare este la peste 10°C, iar umiditatea nu trebuie sa fie mai mare de 80%. Amesteca continutul din canistra inainte de utilizare. Daca este necesar, se dilueaza amestecul cu apa, maxim 5%. Vopseaua se poate aplica direct pe sticla, piatra, lemn, ipsos, hartie si carton. Daca ai indoieli, poti trata substraturile cu un primer special de aderenta (recomandam quartz primer-ul din gama MagPaint).

Acoperire
Vopseaua magnetica, la cutie de 500 ml, acopera teoretic 1 m² in 2-3 straturi. Trei straturi sunt de obicei suficiente pentru majoritatea magnetilor. Pentru un efect mai puternic, aplica straturi suplimentare si/sau foloseste magneti foarte puternici. Recomandam utilizarea magnetilor de neodim si nu a magnetilor de ferita. De asemenea, folia magnetica functioneaza intotdeauna bine datorita suprafetei mari de prindere. Forta magnetica depinde de grosimea finala a stratului de acoperire in combinatie cu forta magnetilor folositi. Cand ai dubii, testeaza cu magneti inainte de aplicarea unei vopsele de finisare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
528 vizualizari Bucuresti 06 Apr, 14:35
Anunt inactiv