Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Vopsea tabla de scris neagra, BlackboardPaint 1L

104 RON

Vopsea tabla de scris neagra, BlackboardPaint 1L

104 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Descriere
BlackboardPaint este o vopsea speciala colorata, de interior, care aplicata pe perete il transforma intr-o tabla de scris cu creta. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, gradinite, scoli, in zona de office, birouri si chiar si acasa in zona de bucatarie. Poti pune note, desene, calcule, liste de cumparaturi, orare, calendare si tot la ce te poti gandi. Combinand acest lucru cu MagnetPaint, poti avea in acelasi timp si o tabla magnetica. Aceasta vopsea poate fi aplicata direct peste MagnetPaint.

Aplicare
Vopseaua vine gata de utilizare si se aplica pe perete cu un trafalet sau cu o pensula. Daca este necesar, se dilueaza amestecul cu maxim 3% apa. Poate fi aplicata pe orice suprafata interioara din: lemn, MDF, carton, ceramica, zidarie, s.a. cum ar fi pereti, usi, dulapuri de bucatarie, mobilier, atata timp cat exista o buna pretratare a substratului. Inainte de a aplica vopseaua, curata bine suprafata, ca altfel nu va adera peste pete de murdarie solubila, grasime, apa, pasta de tapet sau lipici. Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate. Pentru cele mai bune rezultate, se aplica la temperatura de 20°C.

Acoperire
O cutie de 1 litru de vopsea va acoperi aproximativ 10 metri patrati, intr-un singur strat. Pentru o acoperire perfecta, un strat este, de obicei, suficient cu pregatirea adecvata a substratului. Daca vopseaua se va aplica doar pe o portiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, inainte de vopsire, pentru a obtine linii drepte, cu recomandarea ca aceasta banda sa fie indepartata dupa aplicarea vopselei.

Timp de uscare
Vopseaua Blackboard se simte uscata la atingere dupa 30 minute, iar de este necesar un al doilea strat se va putea aplica dupa 6 ore. Trebuie sa se usuce timp de 3 zile inainte de a scrie cu creta. Se poate folosi orice tip de creta uscata, cu exceptia creioanelor. BlackboardPaint poate fi curatat in acelasi mod ca o tabla traditionala, cu o carpa uscata sau o radiera. Resturile pot fi indepartate usor cu o carpa umeda. Asigura-te ca lasi sa se usuce inainte de a scrie din nou cu creta.

Atentie: evita contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghiti, evita contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lucru se intampla clateste bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

BlackBoardPaint este o vopsea pe baza de apa, fara plumb, non-toxica, sigura pentru copii (conform EN71-3). Este fabricata in Olanda si respecta reglemetarile U.E.
Vezi mai multe detalii si cumpara
545 vizualizari Bucuresti 06 Apr, 14:35
Anunt inactiv