Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Vopsea whiteboard, SketchPaint alb-lucios 1L

256 RON

Vopsea whiteboard, SketchPaint alb-lucios 1L

256 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
Descriere
Vopseaua SketchPaint transforma orice suprafata intr-o tabla alba de whiteboard pe care se poate scrie cu markere si ulterior sterge! Acum, cu SketchPaint, cei mici pot da frau liber imaginatiei fara a mai fi certati de parinti sau la birou se pot crea tabele pentru o organizare mai buna atunci cand se lucreaza. Aceasta vopsea whiteboard este perfecta pentru a fi folosita acasa, la birou, la scoala sau oriunde simti nevoia sa te exprimi, dand o nota de eleganta spatiului. Inlocuieste tabla traditionala de scris intr-un mod placut, integrandu-se elegant in design.
De asemenea, daca vopseaua SketchPaint este aplicata peste MagnetPaint vei putea pune magneti, desena si scrie pe aceeasi suprafata.
De retinut: SketchPaint alb-lucios este mai usor de curatat decat alb-mat.

Aplicare
Dupa aplicarea vopselei se poate scrie cu markere speciale pe baza de apa si nu permanente. Suprafata este usor de curatat cu o microfibra sau cu un burete special pentru tabla de whiteboard. Urmele de marker uitate pe perete mai multe zile si care nu se mai sterg, se pot curata cu o carpa umeda. De asemenea, folosind spray-ul special de la MagPaint pentru curatarea vopselei. Utilizeaza in mod regulat, de preferinta zilnic, spray-ul de curatare pentru a mentine suprafata frumoasa si curata.
Vopseaua SketchPaint vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet cu par scurt. Daca este necesar, se amesteca continutul cu un maxim de 10% apa. Se poate aplica pe diverse suprafere: lemn, piatra, plastic dur, metal, etc. Inainte de a aplica vopseaua, curata bine suprafata, pentru ca altfel nu va adera. Indeparteaza materialele din fisuri si gauri, apoi umple cu un material de tip glet, de calitate. Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate. Cu cat suprafata este mai neteda, cu atat textele si desenele vor fi mai usor de sters.

Acoperire
Pentru cele mai bune rezultate, se aplica la temperatura de 20°C.
O canistra de 1 litru va acoperi aproximativ 8 metri patrati, intr-un singur strat, in functie de mai mult factori, cum ar fi porozitatea si rugozitatea substratului si pierderea de material in timpul aplicarii. Se recomanda un strat generos. Daca vopseaua se va aplica doar pe o portiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, inainte de vopsire, pentru a obtine linii drepte. Imediat dupa aplicarea vopselei se indeparteaza banda de delimitare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
539 vizualizari Bucuresti 06 Apr, 14:35
Anunt inactiv