Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...

Valea Regilor este o cafenea localizata la adresa Calea Victoriei numarul 16-20. Deschis zilnic intre orele 09:00 - 02:00. La Valea Regilor te poti bucura de o cafea perfecta sau un cocktail pe gustul...

Cafenele
Bucuresti, 16 Oct, 15:01
...

O atmosfera romantica, sa simti parfumul oriental al unor vechi civilizatii sau pur si simplu sa te bucuri de un ceai deosebit si alte surprize. Cafenea-bar, capacitate 50 de locuri, aer conditionat,...

Cafenele
Bucuresti, 10 Oct, 11:25

Anunt inactiv

Zvon Cafe - Bucuresti

Zvon Cafe - Bucuresti

Caracteristici
Cafenele
Descriere
Cafenea - Lounge 90 locuri + terasa 80 locuri; D.J. LIVE, muzica dance, wi-fi; accepta carti de credit; parcare.
Zvon Cafe doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu cea mai buna buna metoda de a imbina utilul cu placutul, creand un concept unic pe piata romneasca. Fie ca este vorba de intalniri de afaceri sau doar de o iesire in timpul liber, Zvon Cafe ofera solutia perfecta pentru toate gusturile.
Detalii suplimentare
Astfel, pe parcursul a celor 8 ani de la infiintare, Zvon Cafe inoveaza si imbunatateste pentru a satisface cerintele tuturor clientilor sai.
Paseste intr-una din locatiile noastre si vei stii imediat ca te afli intr-un loc special. Vino pentru a savura o cafea grozava sau doar pentru a te relaxa. Vino sa aflii ultimele barfe impreuna cu un prieten sau sa te destinzi si sa asculti muzica buna.
La Zvon Cafe, servim o varietate incredibila de cocktail-uri, cafea si bauturi pe baza de espresso.
670 vizualizari Sector 4, 04 Oct, 11:45
Anunt inactiv