Tun de caldura pe GPL KID50 Calore 50kW 1800mc/h
1.400 Lei
Tun de caldura pe GPL KID50 Calore 50kW 1800mc/h Tun de caldura pe gaz GPL, KID 50 CALORE, putere calorica 43,5kW, debit aer 1800mcb/h si consum GPL 3,4kg/h (butan sau propan). Tunul de caldura pe gaz GPL KID 50 CALORE este echipat standard cu regulator de presiune si tub flexibil cu racorduri pentru gaz GPL! Se pot utiliza la exterior dar si la interior in spatii cu aport mare de aer proaspat! Specificatii: Putere calorica 43,5kW (37.400kcal/h)Debit de aer 1800mcb/hPresiune gaz 2 barConsum de gaz GPL: 3,4kg/hTensiune alimentare: 230V - 50HzDimensiune LxlxH: 690x280x400mm Greutate 13kg Tunul de caldura KID50 pe gaz GPL are o putere calorica maxima de 43,5kW.Din regulatorul de gaz, puterea calorica a acestui incalzitor de aer cald pe GPL se poate regla. Puterea calorica minima a tunurilor de caldura pe GPL din seria KID 50 este 26,6kW (22.900kcal/h)Consumul de gaz GPL pentru tunul de caldura KID50 CALORE la putere calorica maxima este 3,4kg/h, iar consumul de gaz GPL la putere calorica minima este 2,1kg/h. Generator de aer cald compact portabilFunctioneaza cu gaz GPLEficienta termica 100%Usor de pus in functiuneSistem de protectie pentru prevenirea supraincalziriiSupapa de siguranta dubla pentru intreruperea alimentarii cu gazAdecvat pentru utilizare la exterior dar si la interior pentru incaperi cu aport de aer proaspat Tunurile de caldura pe GPL Seria KID sunt aparate portabile prin excelenta cu un randament de 100%.Se folosesc pentru la exterior pentru incalzire, uscare sau protejare contra inghetului. Tunurile de caldura pe GPL din seria KID CALORE pot fi utilizate si la interior in spatii bine ventilate pentru protejarea de inghet a spatiilor de depozitare, incalzirea sau uscarea santierelor, in agricultura, in sere, in spatii industriale, garaje, ateliere, cresterea animalelor, etc.) Pornirea tunurilor de caldura din seria KID CALORE este manuala si este piezoelectrica.Pe tunurile de caldura din seria KID CALORE nu se pot monta termostate de ambianta! Tunurile de caldura din seria KID CALORE sunt simplu de utilizat si pentru a le pune in functiune nu este nevoie decat de o sursa de curent 230 si o butelie de GPL.
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 22:50
Tun de caldura cu ardere indirecta I50Y CALORE, putere 50kW, debit aer 2000mcb/h, motorina, 230V
5.090 Lei
Tun de caldura cu ardere indirecta I50Y CALORE, putere 50kW, debit aer 2000mcb/h, motorina, 230V Tun de caldura cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), I50Y CALORE, combustibil motorina, putere calorica 50kW, debit de aer 2.000mcb/h, consum combustibil 3,8kg/h, alimentare 230V. Generatorul de aer cald I50Y marca CALORE este un echipament de incalzire cu presiune inalta fiind echipat cu pompa Danfoss. Acest echipament I50Y poate fi utilizat in spatii inchise! Putere calorica 50kW Randament 88%Debit de aer 2.000mcb/hPutere electrica 750WConsum combustibil 3,8kg/hTensiune alimentare 230V / 50HzCapacitate rezervor 69 litriDimensiune LxlxH: 1370x560x995mm Greutate 60kg Generator de aer cald pe motorina cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), pe motorina, I50Y CALORE, putere calorica 50kW, debit de aer 2.000mcb/h, consum combustibil 3,8kg/h, alimentare 230V. Generatorul de aer cald I50Y CALORE este echipat standard cu afisaj electronic al temperaturii.Pe panoul central de afisare este indicata temperatura mediului ambiant in care este amplasat echipamentul si temperatura ce se doreste a fi atinsa prin reglarea manuala a termostatului din echiparea standard.Temperatura maxima ce poate fi reglata este de 55 grade Celsius si poate fi vizualizata pe panoul digital! Totodata echipamentul poate fi echipat (optional) cu senzor de temperatura cu cablu de 10m (termostat cu senzor de temperatura) ce poate prelua temperatura automat din anumite zone unde este amplasat echipamentul! Totodata senzorul de temperatura poate comanda oprirea si pornirea echipamentului de la distanta in functie de temperatura setata pe panoul digital! Echipare standard:Cablul de alimentare cu stecher cu lungimea 2mCamera de combustie din otel inoxidabil Cap de combustie cu design special pentru obtinerea unui amestec perfect aer-motorinaAcesta permite o combustie aproape completa, cu un nivel de CO (monoxid de carbon) de 0 ppm (parti din milioane). Control flacara cu fotocelulaTermostat de siguranta pentru supraincalzirePompa de inalta presiune DANFOSSAfisaj digital temperaturaControl digital temperaturaFiltru motorinaOchi de vizitare nivel combustibilCupla termostat ambianta Generatorul de aer cald I50Y CALORE produce aer cald pur, fara miros neplacut sau gaze arse. Acestea pot fi utilizate, de asemenea, in spatii inchise, sere, ateliere, crescatorii de animale. Generatorul de caldura CALORE I50Y reprezinta solutia de incalzire cea mai rentabila pentru spatiile industriale sau agricole, a atelierelor, garajelor, serelor, santierelor. Echipate cu rezervor de carburant integrat, instalarea acestora se limiteaza la alimentarea cu curent electric 230 V si la racordarea unui cos de evacuare a gazelor. Functionarea automata permite ajustarea precisa a temperaturii, in functie de nevoi, iar eficienta termica limiteaza consumul carburantului in mod oportun. Tunul de caldura CALORE I50Y este echipat standard cu sistem de transport cu roti!
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 22:30
Tun caldura Zobo ZB-G60A pe GPL
550 Lei
Tun caldura Zobo ZB-G60A pe GPL Putere 18kW, Debit aer 500 mc/h. Produs disponibil pe stoc cu livrare imediata de la sediul societatii noastre sau prin curier.Tunurile de caldura pe GPL din Zobo pot fi utilizate si la interior in spatii bine ventilate cu aport mare de aer proaspat pentru protejarea de inghet a spatiilor de depozitare, incalzirea sau uscarea santierelor, in agricultura, in sere, in spatii industriale, garaje, ateliere, cresterea animalelor, etc.) Date tehnice Tensiune nominala: 230V (50Hz)Putere de intrare nominala: 50WCurent: 0.25APutere calorica: 11.7(40000)/14.7(50000)/17.6(60000) kW(BTU)Debit aer: 500 mc/hConsum estimat: 0.78/1.0/1.18 kg/hGreutate: 5.4 kgTip combustibil: I3B/P (amestec butan/propan) Presiune de lucru: 28 mbar Setul de livrare include furtun si regulator gaz. Generator de aer cald compact portabil. Functioneaza cu gaz GPL. Eficienta termica 100%. Usor de pus in functiune. Sistem de protectie pentru prevenirea supraincalzirii. Supapa de siguranta dubla pentru intreruperea alimentarii cu gaz. Adecvat pentru utilizare la exterior dar si la interior pentru incaperi cu aport de aer proaspat. Tunurile de caldura pe GPL Zobo sunt aparate portabile prin excelenta cu un randament de 100%.. Se folosesc pentru la exterior pentru incalzire, uscare sau protejare contra inghetului. Pornirea tunurilor de caldura din Zobo este manuala si este piezoelectrica. Pe tunurile de caldura Zobo nu se pot monta termostate de ambianta. Tunurile de caldura din Zobo sunt simplu de utilizat si pentru a le pune in functiune nu este nevoie decat de o sursa de curent 230V si o butelie de GPL.
  • Vanzare
  • Altele
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 21:50
Dezumidificator aer DR44 CALORE, capacitate dezumidificare 40 litri/zi, debit aer 480mcb/h, 230V
5.600 Lei
Dezumidificator aer DR44 CALORE, capacitate dezumidificare 40 litri/zi, debit aer 480mcb/h, 230V Capacitate de dezumidificare: 40 litri/24h (temperatura aerului 30 grade Celsius)Debit de aer: 480mcb/hAlimentare electrica: 230V, 50HzPutere electrica absorbita: 780WInterval de functionare minim / maxim: 3-35 grade CelsiusAgent refrigerant: R407CHigrostat incorporatCapacitate rezervor: 11litriDimensiuni LxlxH: 590x590x840mmGreutate: 43kgProductie: FRANTADezumidificatoare profesionale - Gama DR CALORE Dezumidificatoarele mobile din seria DR CALORE sunt destinate tratarii spatiilor care trebuie uscate rapid sau care trebuie sa mentina o rata constanta a umiditatii. Constituite dintr-un circuit frigorific asociat cu un ventilator, dezumidificatoarele din seria DR CALORE condenseaza vaporii de apa continuti in aer, permitand evacuarea a pana la 80 litri de apa pe zi (in functie de model).Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), pentru magazinele de stocare a cartonului, metalelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor. UTILIZARI Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), depozitelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.MAGAZINE: florarii, coaforuri, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie.Performante Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt aparate multifunctionale care permit uscarea sau purificarea aerului in spatiiler rezidentiale sau industriale. Foarte robuste, usor de manevrat si de utilizat, acestea functioneaza dupa principiul condensarii. Principiul condensarii in cazul dezumidificatoarelor CALORE seria DR:Aerul umed din mediul ambiant est aspirat prin ventilator, filtrat si trecut printr-un condensator (vaporizator) unde se raceste instant la o temperatura inferioara punctului de inghet. Umiditatea astfel condensata sub forma de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare integrat sau evacuata direct in exteriorul aparatului printr-un furtun de golire. Dezumidificatoarele din seria DR CALORE pot evacua intre 26 si 80 litri de apa pe zi, si permit reducerea considerabila a duratei de uscare pe santiere, fara a deteriora materialele, evitarea formarii de umezeala sau condens si accelerarea reparatiilor in caz de inundatii. Randamentul dezumidificatoarelor de aer din seria DR CALORE este crescut prin utilizarea complementara a unui sistem de incalzire (generator de aer cald, tun de caldura, aeroterma electrica). Simplu de utilizat Dezumidificatoarele de aer din seria DR CALORE sunt concepute pentru a fi manipulate cu usurinta: robuste, compacte si echipate cu roti mari, acestea isi gasesc imediat locul in orice spatiu sau incapere unde umiditatea aerului trebuie controlata. Punerea in functiune nu necesita decat o sursa de alimentare electrica 230V. Este suficienta astfel reglarea higrostatului prevazut in serie ca si echipare standard pentru setarea umiditatii dorite. Fiabile Concepute pentru limitarile de spatiu pentru utilizarea pe santier, dezumidificatoarele de aer seria DR CALORE sunt echipate cu o carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu siguranta de supraincalzire, dezghetare automata, siguranta la anti-revarsare apa colectata in recipientul de colectare apa. Evacuarea apei Apa rezultata in urma condensarii vaporilor de apa poate fi recuperata in 2 moduri. In serie: Apa rezultata poate fi colectata in rezervorul extractibil incorporat in aparat. Rezervorul dispune de o siguranta anti-revarsare apa care blocheaza automat functionarea aparatului atunci cand este atins nivelul maxim. In serie: Evacuare directa prin forta gravitationala cu ajutorul unui furtun (nu este inclus). Rezervorul integrat de colectare apa nu mai este utilizat in acest caz. Furtunul de evacuare racordat va avea o panta descendenta pe toata lungimea. Optional Kit automat care permite evacuarea apei colectate pana la o inaltime de 5 metri deasupra echipamentului. Livrat cu furtun de evacuare cu lungimea 6m si diametru 9mm, acest kit este montat in fabrica, in locul rezervorului integrat.
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 20:45
Invertor Velt WSME 315 400V TIG/MMA (AC/DC) Aluminiu
2.999 Lei
Invertor Velt WSME 315 400V TIG/MMA (AC/DC) Aluminiu Aparat de sudura TIG AC/DC, compact, eficient si cu arc de sudare stabil, permite sudarea otelurilor aliate, a inoxului cat si a ALUMINIULUI.Functia ?Puls? permite sudarea in bune conditii atat a materialelor groase cat si a celor foarte subtiri.Permite si sudarea cu electrod invelit, MMA.Velt WSME-315 (400V) este un aparat de sudura cu tehnologie invertor de ultima generatie, recomandat pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere.Echipat cu modul de initiere a arcului electric la distanta, fara a atinge electrodul de piesa (inalta frecventa).Procedeul de sudura TIG / WIG implica folosirea gazului de protectie ( gaz inert ) care este de regula ARGON de puritate ridicata sau combinat cu heliu.Procedeul de sudura MMA reprezinta sudura manula cu electrod invelit ( sudura clasica ) si este cel mai des procedeu intalnit.Aparatul de sudura WSME-315-(400V) are atat functia de sudura TIG / WIG cat si functia de sudura MMA, fiind livrat impreuna cu accesoriile necesare ambelor procedee.Alimentare la 400 V (trifazata)Specificatii tehnice:Tensiune intrare (V) 3 faze AC 380V?15%Frecventa (Hz) 50 / 60Intensitate intrare (A) 14Curent iesire (A) 5-315Regimul impulsurilor AC (%) 20-80Regimul impulsurilor (%) 10-90Intarziere gaz (s) 2-10Frecventa impuls (LF) (Hz) 0.5-2.0Curent initiere arc (A) 5-315Timp de atenuare (s) 0-10Modalitate de initiere a arcului HFEficienta (%) 85Regim de functionare (%) 60Factor de putere 0.93Clasa de protectie FGrad de protectie IP21Greutate (kg) 36Dimensiuni (mm) 650x465x540Setul de livrare include: Kit pentru sudare MMA compus din: Cablu cu cleste portelectrod Cablu cu cleste de masa Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura Kit pentru sudare TIG/WIG compus din: Pistolet TIG racit cu apa Cablu cu cleste de masa Penseta 2,0 mm Penseta 2,4 mm Penseta 3,2 mm Portpenseta 3,2 mm Duza ceramica nr. 5 Duza ceramica nr. 6 Duza ceramica nr. 7 Capac pistolet scurt. Capac pistolet lung.
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 19:20
Tun de caldura CALORE GE65, 69.3kW, 2975mc/h, motorina, 230V
7.230 Lei
Tun de caldura CALORE GE65, 69.3kW, 2975mc/h, motorina, 230V Generator aer cald cu ardere directa (fara cos evacuare gaze), pe motorina, model GE 65 CALORE, putere calorica 69,3kW, debit aer 2.975mcb/h, consum combustibil 5,48kg/h, alimentare 230V. Generatoarele de aer cald seria GE CALORE sunt echipamente profesionale de incalzire ce pot fi utilizate in spatii deschise (in aer liber) sau in spatii inchise cu aport mare de aer proaspat! UTILIZAREA NECORESPUNZATOARE a generatoarelor de caldura din seria GE CALORE in spatii inchise, fara aport de aer proaspat din exterior POATE PRODUCE ACCIDENTE! CARACTERISTICI TEHNICE: Generator de aer cald GE 65 CALORE Putere calorica 69,3kW (59.600 kcal/h)Randament 100%Debit aer 2.975 mcb/hCrestere termica 120 grade CelsiusConsum combustibil 5,48kg/hAlimentare electrica 230V / 50HzPutere electrica absorbita 600WCombustibil motorinaCapacitate rezervor 65litriDimensiuni 1.200x555x860mmGreutate 58kg Arzator automat pe motorina (Pompa motorina de inalta presiune DANFOSS)Control electronic flacaraTermostat de protectie pentru a evita supraincalzireaTablou electric de comandaCablu alimentare cu stecher cu lungimea 2mCamera de combustie din otel inoxidabil AISI 430Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardereFurtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil Buson golire combustibil din rezervor ECHIPARE STANDARD: Buson inchidere rezervor cu joja a nivelului de combustibil Priza pentru conectarea termostatului de ambianta Contand pe o eficienta termica exceptionala de 100%, generatoarele de aer cald CALORE din seria GE se caracterizeaza prin temperatura ridicata a debitului de aer cald emis si prin mobilitate ridicata.Utilizarea generatoarelor de aer cald din seria GE CALORE nu presupune nicio racordare la o conducta de evacuare a gazelor de evacuare (nu este nevoie de cos de fum de evacuare a gazelor). Tunurile de caldura din seria GE CALORE sunt incalzitoare portabile prin excelenta datorita sistemului de transport cu roti din echiparea standard. Se folosesc pentru incalzire, uscare sau protejare contra inghetului la exterior, dar si in spatii deschise sau bine ventilate (spatii industriale, garaje, ateliere...), pentru protejare impotriva inghetului a spatiilor de depozitare, incalzirea sau uscarea santierelor, in agricultura... Performante Tunurile de caldura CALORE seria GE ofera o gama larga de puteri (de la 21,4 la 111,1kW) si debite de aer cald ridicate (de la 420 la 5470mcb/h). Aceste caracteristici asociate cu randamentul de 100% permit obtinerea foarte rapida a caldurii dorite. Mobile Fiind dotate cu rezervor de combustibil integrat din polietilena, acest lucru le permite o autonomie ridicata. Generatoarele de aer cald CALORE seria GE au nevoie de sursa alimentare electrica cu tensiunea 230V. Economice Generatoarele de caldura CALORE din gama GE asigura caldura exact unde este nevoie, fara costuri mari de instalare. Functionarea acestora automata, precum si racordarea la un termostat de camera sau la un orar (optional) permit ajustarea precisa a temperaturii, fara irosire de energie. Randamentul foarte ridicat de 100% permite transformarea integrala a carburantului in energie calorica. Generatoarele de aer cald seria GE CALORE permit functionarea in orice conditii meteorologice si in orice anotimp, fara a va teme de inghet, frig, zapada sau umiditate. Fiabile Beneficiind de peste 37 ani de experienta in domeniul incalzirii portabile, generatoarele de caldura din seria GE CALORE sunt construite cu elemente fiabile, care permit utilizarea in cele mai dificile conditii. OPTIONAL Termostat ambiantaFiltru de combustibil incalzit Productie: FRANTA
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 18:35
Tun de caldura Calore DG-K70, putere 20kW, debit aer 800mcb/h, motorina, 230V
1.400 Lei
Tun de caldura Calore DG-K70, putere 20kW, debit aer 800mcb/h, motorina, 230V Tun de caldura cu ardere directa (fara cos de evacuare gaze), pe motorina, model DG-K70 CALORE, cu termostat de ambianta manual, putere calorica 20kW, debit de aer 800mcb/h, consum combustibil 2 litri/h, alimentare 230V. Incalzitoarele din seria DG CALORE sunt echipate cu compresor de aer de joasa presiune si pot fi utilizate in spatii deschise (aer liber) sau in spatii inchise cu aport de aer! Utilizarea acestor echipamente de incalzire in spatii inchise fara aport de aer proapat poate produce accidente!Specificatii:Putere calorica: 20kW (17.200kcal)Debit de aer: 800mcb/hTensiune: 230V / 50HzPutere electrica 200WTermostat ambianta manual: INCLUSTermostat reglabil al temperaturii cu oprire si pornire automataSalt termic: 154 grade CelsiusConsum combustibil: 2 litri/hCapacitate rezervor: 19 litriCombustibil: motorinaRezervor: otelDimensiuni: 770x290x395mmSuprafata incalzita: 160mpGreutate: 12,9kgFunctioneaza cu motorinaFara functie de post ventilatie la oprire (fara racirea camerei de combustie)Generator aer cald cu pompa de joasa presiune - cu compresorControl manual al arzatorului de combustibil cu compresor de joasa presiune Camera de combustie din otel inoxidabil Temperatura foarte ridicata a aerului la iesire din camera de combustie Agilitate sporita si greutate redusa FARA ROTI DE TRANSPORTManer de transport in echiparea standard inclusTermostat manual inclus fara afisaj electronicCeas cu indicator presiune pompa de combustibil - NU este INCLUSTensiune alimentare 230V - monofazica Rezervor de combustibilIndicator nivel combustibil in rezervorControl flacara cu celula fotoelectrica Aprindere cu electrozi si transformator de inalta tensiune Se pot utiliza la exterior, in cladiri bine ventilate cu aport mare de aer sau in cladiri deschise Design compactRezervor de combustibil incorporat de 19 litri din otel
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 17:40
Aparat sudura Proweld MMA-180PI
650 Lei
Aparat sudura Proweld MMA-180PI TehnologieEste construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 80% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire, conditii greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare. Domeniu de utilizareEste un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etcPoate fi utilizat si pentru sudarea in gaz protector (amestec Ar - argon / CO2 - bioxid de carbon) prin procedeul de sudare TIG / WIG in curent continuu cu amorsarea arcului electric prin contact. Pentru aceasta este necesar un kit pentru sudura TIG/WIG cu robinet pentru gaz, un reductor de presiune si o butelie de gaz - argon sau amestec de argon si bioxid de carbon, in functie de material.Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele productie generala, in agricultura etc. ConstructieAparatul are carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru. Este prevazuta cu banda de umar pentru transportul apatatului de sudura.Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.   Set de livrare: Aparat de sudura MMA-180PI Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 35-50, cod de comanda: 4550000001 Cablu cu cleste de masa si conector TEB 35-50, cod de comanda: 4550000003 Masca de mana din material plastic. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura, cod de comanda: 4550000403. Curea pentru transport. Ambalaj din carton.
  • Vanzare
  • Altele
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 16:50
Tun de caldura cu ardere indirecta EC55 CALORE, 58.6kW, 2975mc/h
8.510 Lei
Tun de caldura cu ardere indirecta EC55 CALORE, 58.6kW, 2975mc/h Tun de caldura cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), model EC 55 CALORE, combustibil motorina, putere calorica 58,6kW, debit de aer 2975mcb/h, consum combustibil 4,64kg/h, alimentare 230V.Generatoarele de aer cald din seria EC CALORE sunt echipate cu pompa DANFOSS si sunt echipamente de incalzire profesionale ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior)! Putere calorica 58,6kW (50.400 kcal/h)Randament 89,5%Debit aer 2.975mcb/hCrestere termica 66 grade CelsiusConsum combustibil 4,64kg/hAlimentare electrica 230V / 50HzDiametru Cos Evacuare 150mmDiametru Tub Iesire Caldura 350/300mm (1 iesire/2 iesiri)Putere electrica 850WCombustibil motorinaCapacitate rezervor 65 litriDimensiuni 1435x555x940mmGreutate 81kg Generator aer cald pe motorina cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), model EC 55 CALORE, putere calorica 58,6kW, debit de aer 2.975mcb/h, consum combustibil 4,64kg/h, alimentare 230V. Generatoarele de aer cald din seria EC CALORE sunt echipamente de incalzire ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior) fiind necesara doar evacuarea gazelor de ardere in exterior! Echipare standard cu joja de carburant pentru vizualizarea nivelului de combustibil foarte usor si cupla pentru racordare termostat de ambianta! Arzator automat de motorina (Pompa cu angrenaje DANFOSS de inalta presiune)Poate fi conectat la un termostat, temporizator sau umidostatCablul de alimentare cu stecher cu lungimea 3mCamera de combustie din otel inox AISI 430 cu trei rotatii de fumCap de combustie cu design profesional pentru obtinerea unui amestec perfect aer-motorina. Acesta permite o combustie aproape completa, cu un nivel de CO (monoxid de carbon) de 0 ppm (parti din milioane). Aerul poate fi reglat simplu si intuitiv gratie unei scari gradate, precise si functionale.Control electronic flacara cu fotocelulaTermostat de siguranta pentru supraincalzireFurtunurile de alimentare cu carburant sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil, oferind o rezistenta mare la temperaturi scazute si o mare rezistenta mecanica la taiere si zgarieturiCapacul de inchidere a rezervorului este profesional cu inchidere tip baionetaPentru toate modelele este posibila golirea combustibilului prin intermediul unui buson demontabilTabloul electric de comanda este realizat din plastic anti-lovire, rezistent la propagarea flacarii si este integrat in rezervorul de motorina din material plastic pentru o izolare perfecta contra apei si prafului.Rezervorul este realizat din polietilena anti-lovire, rezistent la hidrocarburi, cu aditivi speciali pentru utilizarea generatoarelor in medii special rigide sau in atmosfera agresiva (cresterea animalelor). Generatoarele de caldura CALORE seria EC sunt echipate cu camera de combustie din otel inoxidabil, echipata cu schimbator de caldura ce permite racordarea la un cos de evacuare a gazelor de ardere.Generatoarele de aer cald CALORE seria EC produc aer cald pur, fara miros neplacut sau gaze arse. Acestea pot fi utilizate, de asemenea, in spatii inchise, sere, ateliere, crescatorii de animale.Pot fi racordate, de asemenea, la sisteme de ventilatie. Exista, asadar, posibilitatea de a lasa generatorul la exterior si de a canaliza aerul cald in interiorul spatiilor (capiteluri, uscatorii, sali de receptie, hoteluri, sali de conferinta, corturi...) PerformanteGeneratoarele de aer cald CALORE seria EC ofera putere calorica si debite importante de aer, producand cresteri rapide de temperatura in volumele ce trebuiesc incalzite.Concepute pentru a functiona fara supraveghere, acestea pot fi actionate in mod automat prin termostat de ambianta (optional). EconomiceGeneratoarele de caldura CALORE seria EC reprezinta solutia de incalzire cea mai rentabila pentru spatiile industriale sau agricole, a atelierelor, garajelor, serelor, santierelor.Echipate cu rezervor de carburant integrat, instalarea acestora se limiteaza la alimentarea cu curent electric 230V si la racordarea unui cos de evacuare a gazelor. Functionarea automata permite ajustarea precisa a temperaturii, in functie de nevoi, iar eficienaa termica limiteaza consumul carburantului in mod oportun. Bine echipateGeneratoarele de aer cald CALORE seria EC beneficiaza in serie de echipamente prin care li se faciliteaza utilizarea: joja de carburant pentru vizualizarea nivelului de combustibil foarte usor, suport pentru cablul electric, filtrul de combustibil accesibil fara demontare si dotat cu o cuva ce permite controlul imediat, dulap electric integrat intr-un compartiment monobloc etans, priza pentru racordarea la un termostat de ambianta. PolivalenteManevrabile, dispunand de o instalare si utilizare simpla, generatoarele de caldura CALORE seria EC sunt concepute pentru a fi utilizate in cele mai dificile conditii. Acestea pot fi instalate direct in interiorul spatiilor, sau in aer liber, prin racordarea la o conducta flexibila sau fixa pentru circularea aerului cald in interiorul cladirilor. In acest sens, acestea...
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 15:40
Tun de caldura Calore DG-K175, putere 51kW, debit aer 1400mcb/h, motorina, 230V
2.060 Lei
Tun de caldura Calore DG-K175, putere 51kW, debit aer 1400mcb/h, motorina, 230V Tun de caldura cu ardere directa (fara cos de evacuare gaze), pe motorina, model DG-K175 CALORE, cu termostat de ambianta si afisaj electronic, putere calorica 51kW, debit de aer 1400mcb/h, consum combustibil 5,1litri/h, alimentare 230V. Incalzitoarele seria DG CALORE sunt echipate cu compresor de aer de joasa presiune si pot fi utilizate in spatii deschise sau in spatii inchise cu aport de aer! Utilizarea acestor echipamente de incalzire in spatii inchise fara aport de aer proapat poate produce accidente!Specificatii:Putere calorica: 51kW (43.850kcal)Debit de aer: 1.400mcb/hTensiune: 230V / 50HzPutere electrica 300WTermostat ambianta manual: INCLUSAfisaj electronic temperatura cu ecran LCD: DATermostat reglabil al temperaturii cu oprire si pornire automataSalt termic: 154 grade CelsiusConsum combustibil: 5,1 litri/hCapacitate rezervor: 50 litriCombustibil: motorinaRezervor: otelDimensiuni: 1.200x600x620mmSuprafata incalzita: 420mpGreutate: 26kgFunctioneaza cu motorinaFara functie de post ventilatie la oprire (fara racirea camerei de combustie)Generator aer cald cu pompa de joasa presiune - cu compresorControl manual al arzatorului de combustibil cu compresor de joasa presiune Camera de combustie din otel inoxidabil Temperatura foarte ridicata a aerului la iesire din camera de combustie Agilitate sporita si greutate redusa ROTI DE TRANSPORT incluse in echiparea standardManer de transport in echiparea standard inclusTermostat manual inclus cu panou LCD de afisare temperaturaCeas cu indicator presiune pompa de combustibil - INCLUSTensiune alimentare 230V - monofazica Rezervor de combustibilIndicator nivel combustibil in rezervorControl flacara cu celula fotoelectrica Aprindere cu electrozi si transformator de inalta tensiune Se pot utiliza la exterior, in cladiri bine ventilate cu aport mare de aer sau in cladiri deschise Design compactRezervor de combustibil incorporat de 38 litri din otel
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 15:15
Generator Caldura GAZ METAN CALORE JUMBO 120 , Putere Calorica 112.6kW, Debit Aer 9000mcb/h
22.560 Lei
Generator Caldura GAZ METAN CALORE JUMBO 120 , Putere Calorica 112.6kW, Debit Aer 9000mcb/h Generator caldura de mare capacitate JUMBO 120 CALORE, putere calorica 112,6kW, combustibil GAZ METAN. Generatorul de caldura cu ardere indirecta (cu cos evacuare gaze) JUMBO 120 CALORE are debit de aer 9.000mcb/h si consum gaz metan 10,33mcb/h. Generatorul de caldura JUMBO120 CALORE este echipat cu ventilator axial cu alimentare 220V avand o putere electrica absorbita de 1200W. CARACTERISTICI TEHNICE:Putere calorica 112,6kW (96.826kcal/h)Debit aer: 9.000 mcb/hPresiune aer: 200PaRandament: 92,4%Crestere termica: 49 grade CelsiusCombustibil: gaz metan (G20)Consum gaz metan: 10,33mcb/hAlimentare electrica: 230V / 50HzPutere electrica absorbita: 1.200WDiametru cos fum: 150mmDiametru panou frontal de evacuare aer: 500mm (pentru varianta cu 1 iesire)Diametru distribuitor aer cald cu 2 iesiri: 400mmDimensiuni Lxlxh: 1.765x800x1.214mmGreutate: 206kg Arzator automat separat de gaz metanControl electronic al flacariiTermostate: FAN, LIMIT cu resetare automata, LIMIT cu resetare manualaPanou electric potrivit normelor de securitate conform standardelor CEPosibilitate de conectare cu termostat, umidostat sau temporizatorCablu de alimentareCadru robust din otelCarcasa dublu captusita pentru izolare termo-acustica si pentru o temperatura scazuta a suprafetei exterioareCamera de ardere din otel inoxidabil cu forma aerodinamica specialaSchimbator de caldura rezistent la temperaturi inaltePreincalzire a camerei de ardereSistem post-ventilare automata a camerei de ardereComutator vara/iarna pentru a putea fi folosit ca ventilator varaFiltru de motorina cu preincalzire (pentru varianta pe motorina)Echipamentele de incalzire mobile JUMBO CALORE sunt generatoare de aer cald mobile cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), cu capacitate mare de incalzire, modulabile in functie de nevoile de incalzire.Aceste generatoare de aer cald de mare capacitate pot fi echipate cu arzatoare automate pe baza de combustibil, gaz propan sau gaz natural, sau pot fi livrate fara arzator. Acestea se utilizeaza la interior, dar si la exterior, racordate la conducte de dirijare a aerului (flexibile sau rigide). Performante Generatoarele de caldura mobile JUMBO CALORE sunt echipamente moderne de incalzire, designul si calitatea fabricatiei acestora avand ca obiectiv o functionalitate, eficacitate si fiabilitate maxime. Acestea asigura puteri calorice foarte ridicate care permit utilizatorului sa faca fata cu cea mai mare eficienta tuturor problemelor generate de frig, inghet sau umiditate. Calitate /Fiabilitate Calitatea ridicata in fabricarea generatoarelor de aer cald JUMBO CALORE asigura functionarea acestora in cele mai dificile conditii. Generatoare de aer cald seria JUMBO CALORE au urmatoarele avantaje constructive:Sasiu rigid din otel pentru protectie anti-soc in timpul manevrarii si transportului. Camera de combustie din otel inoxidabil, echipata cu schimbator de caldura cu eficienta ridicata.Panouri duble izolate ale caroseriei - Ventilatoare cu debit mare de aer elicoidale (axiale) in serie Panou electric de de comanda etansRezervor motorina incorporat (optional)Sistem de transport cu rotiCarcasa exterioara special tratata pentru rezistenta mare in conditii de umiditate ridicata Sigure Generatoarele JUMBO CALORE ofera un nivel maxim de siguranta, permitand functionarea fara supraveghere datorita sistemelor de protectie din echiparea standard: Control permanent al flacarii Sigurante in caz de supraincalzire Racire automata Protectie electrica la supratensiune Modulabile Generatoarele de caldura JUMBO CALORE se pot adapta in orice situatie si dispun optional de o gama vasta de accesorii: Arzatoare de combustibil, gaz propan sau gaz natural Difuzor aer cu 1 iesire, 2 iesiri, 4 iesiri sau printr-un manson inalt de distributie a aerului cu 4 laturi (difuzor aer)Ventilator axial pentru dirijare directa a aerului prin conducta de distributie a aerului cald Rezervoare de combustibil mobile (Optional)Sisteme de filtrare a aerului Economice Fiind simplu de instalat si de pus in functiune, generatoarele de aer cald JUMBO CALORE asigura caldura rapid in locul unde este nevoie. Functionarea automata, precum si racordarea la un termostat de ambianta, permit ajustarea exacta a temperaturii dorite. Puterea si debitul de aer permit cresterea foarte rapida a temperaturii in interiorul spatiilor ce se doresc a fi incalzite.Generatoarele de aer cald din seria JUMBO CALORE pot fi utilizate pentru incalzirea rapida si eficienta a spatiilor foarte mari: sali de spectacol, corturi din prelata polipan, depozite, etc.Avantajul cel mai mare al generatoarelor de caldura de mare capacitate JUMBO CALORE in reprezinta cresterea rapida si eficienta a temperaturii in interiorul spatiilor ce se doresc a fi incalzite!Productie: FRANTA
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 14:15
Generator de curent diesel Senci SC7500Q
5.750 Lei
Generator de curent diesel Senci SC7500Q 6000 W, AVR si ATS inclus, demaraj electric, insonorizat,. Caracteristici tehnice: Generator pentru uz casnic si/sau comercial ce dezvolta pana la 6.0 kW dotat cu motor diesel in 4 timpi, 13 cp (456cc). Rezervorul de 14.5 litri asigura o autonomie de pana la 7.5 ore la o sarcina de 100%. AVR inclus - regulator de tensiune electronic care protejeaza echipamentele electronice de fluctuatiile de tensiune, ATS inclus - automatizare pentru pornirea automata a generatorului atunci cand sunt intreruperi de curent de la retea. Protectie la suprasarcina, opreste automat generatorul pentru a evita eventualele avarii. In panoul de control este prezent un afisaj ce indica numarul de ore de functionare, voltmetru si frecventa. Senzor lipsa ulei cu avertizare luminoasa (led rosu) cu oprire automata a motorului. Motor si alternator fabricate si brevetate de Senci. Are 4 roti pentru o deplasare mai usoara. Performanta chiar si dupa 13 ore de functionare continua la o sarcina de 50% pentru uz casnic dar si comercial. Utilizat pentru Uz general Tip Portabil Tip combustibil DIESEL Utilizare Rezidential Comercial Tip curent Monofazat Tip pornire Automat Structura Cadru metalic cu roti Protectii Protectie suprasarcina Protectie lipsa presiune ulei Protectie termica Functii Regulator de tensiune Panou de control rezistent la ploaie si praf Contor ore Culoare Rosu/Negru Tip motor 4 timpi Putere 13 cp Numar prize 2 Sistem racire Cu aer Viteza maxima (rpm) 3000 Tensiune furnizata 230 V Factor de putere 1 Capacitate rezervor 14.5 l PERFORMANTE Putere maxima 6 kW Putere maxima (kVA) 6 Putere nominala 5000 W Autonomie 7.5 h DIMENSIUNI Inaltime 770 mm Lungime 960 mm Latime 560 mm Greutate 170 Kg
  • Vanzare
  • Generatoare
Vezi pagina: Sculeunelteaccesorii.ro
Curtea de arges, ieri, 13:55
Tun de caldura CALORE D30, putere 30kW, debit aer  735mcb/h, combustibil motorina, 230V
1.885 Lei
Tun de caldura CALORE D30, putere 30kW, debit aer 735mcb/h, combustibil motorina, 230V Tun de caldura cu ardere directa (fara cos de evacuare gaze), pe motorina, model D30 CALORE, putere calorica 30kW, debit de aer 735mcb/h, consum combustibil 2,92l/h, alimentare 230V.Generatoarele de caldura seria D CALORE sunt echipamente de incalzire de joasa presiune (cu compresor de aer) ce pot fi utilizate in spatii deschise (aer liber) sau in spatii inchise cu aport de aer!Productie: FRANTA.Putere calorica: 30kW (25.800kcal)Debit de aer: 735mcb/hTensiune: 230V / 50HzPutere electrica 200WSalt termic: 154 grade CelsiusConsum combustibil: 2,92 l/hCapacitate rezervor: 24 lRezervor: otelDimensiuni: 925x466x522mmGreutate: 25,5kgUtilizarea acestor echipamente de incalzire in spatii inchise fara aport de aer proapat poate produce accidente!Functioneaza cu motorinaGenerator aer cald cu pompa de joasa presiuneControl manual al arzatorului de combustibil cu compresor de joasa presiuneCamera de combustie din otel inoxidabilTemperatura foarte ridicata a aerului la iesire din camera de combustieAgilitate sporita si greutate redusaSasiu pe roti pentru deplasare si transportTensiune alimentare 230V - monofazicaRezervor de combustibilTermostat de protectie la supraincalzireControl flacara cu celula fotoelectricaAprindere cu electrozi si transformator de inalta tensiuneSe pot utiliza la exterior, in cladiri bine ventilate cu aport mare de aer sau in cladiri deschiseDesign compactRezervor de combustibil incorporat de 24 litri din otel
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 13:45
Aparat Sudura Industrial Velt MMA 160
840 Lei
Aparat Sudura Industrial Velt MMA 160 Produs disponibil pe stoc cu livrare imediata de la sediul societatii noastre sau prin curier.Invertorul de sudura cu electrod invelit MMA (Manual Metal Arc) este construit pentru sudarea in curent continuu. Are multiple avantaje, printre care, poate suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.), o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Are un gabarit redus, dar robust, fiabilitate si este usor de intretinut. Alaturi de cele mentionate anterior, invertorul Velt are reglaj continuu al curentului de sudura, protectie termica cu termostat. Invertoarele de sudura VELT sunt incadrate in gama profesionala de echipamente si se preteaza pentru executarea de lucrari din industrie, dar si din gospodarii.Invertoarele de sudura Velt sunt construite avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor), care este ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura marca Velt pot fi utilizate la capacitate maxima, fara a intra in protectie. Avantaje: - regim de lucru intensiv (industrial ? 80%) - gabarit redus, fiabile si robuste, usor de intretinut - sudeaza cu toate tipurile de electrozi - stabilitate mare a curentului de sudura la variatii ale tensiunii de alimentare - reglaj continuu al curentului de sudura - prevazut cu Arc Force: optimizeaza transferul picaturilor de la electrod la piesa, prevenind stingerea arcului la contactul electrodului cu piesa - prevazut cu Hot Start: optimizeaza amorsarea arcului - prevazut cu Anti-Stick: impiedica lipirea electrodului de piesa - ventilatie fortata - protectie termica cu termostat - arhitectura interna modulara ceea ce inseamna fiabilitate sporita, durata de viata mare, cat si usurinta in intretinerea service - poate fi alimentat la generator de curent, datorita sursei care suporta variatii de tensiune de ?15% Diametru electrod 1,6 2 2,5 3,2 4 Tip electrod Electrod Rutilic 30-55A 40-70A 50-80A 80-130A 120-170A Electrod Bazic 50-75A 60-90A 70-100A 110-140A 140-200A Constructie: Constructia invertoarelor de sudura este robusta, avand in componenta atat metal, cat si plastic rezistente la conditii dure de lucru. Gratie constructiei moderne, temperatura interna a invertorului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica conserva si extinde durata de viata a aparatului. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un potentiometru pentru reglarea continua a curentului de sudare, care indica plaja de curent pentru folosirea diametrului de electrod corespunzator si un afisaj digital care va indica exact curentul de sudura. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii. Kit livrare: Aparatul este echipat cu accesorii standard pentru sudura MMA: ? cablu de sudura, 2 m cu cleste port-electrod ? cablu de sudura, 2 m cu cleste de masa ? masca de sudura ? perie cu ciocanel pentru zgura ? ambalaj din carton.
Vezi pagina: Topbricolaj.ro
Bucuresti, ieri, 13:40
Afaceri, diverse - Utilaje industriale si constructii