Muguri de catina alba - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de catina alba - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza de 2,0 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de catina alba (Hippophae rhamnoides). Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: sistemului nervos si a sistemului imunitar. Proprietati: stimulatoare ale sistemului imunitar, de tonifiere a sistemului nervos. - produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea sanatatii sistemului imunitar si a sistemului nervos. - asigura cresterea imunitatii prin imbunatatirea activitatii sistemului imunitar si stimularea organelor implicate in functia imunitara; - mareste capacitatea de aparare naturala a organismului fata de agresiunea unor contaminanti virali si bacterieni, poluanti; - contribuie la cresterea rezistentei organismului la stres, in efort fizic si intelectual, inlatura starea de oboseala; - combate tulburarile functionale ale tractului respirator cauzate de contaminanti virali si/sau bacterieni,impiedica alterarea functiei respiratorii, usureaza respiratia; - sustine sanatatea aparatului respirator, in special in perioadele reci ale anului, scurteaza perioada de convalescenta dupa procese inflamatorii la nivelul cailor respiratorii; - manifesta actiune imunostimulatoare nespecifica la persoane cu probleme frecvente ale cailor respiratorii; - are influenta pozitiva asupra functiilor creierului, imbunatateste activitatea sistemului nervos central si contribuie la tonifierea acestuia; - stimuleaza activitatea cardiaca, cu actiune benefica asupra inimii si a vaselor sanguine; - are efect tonic general, revigoreaza organismul si induce o stare generala de bine. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea medicului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Asocierea si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice se face numai la recomandarea medicului. Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.   Prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Muguri de castan salbatic - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de castan salbatic - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1DH din muguri proaspeti de castan salbatic (Aesculus hippocastanum). Contine alcool etilic 45% in vol. Actiune benefica asupra:venelor, plexului venos hemoroidal, circulatiei pulmonare. Proprietati: de protectie a vaselor sanguine, efect benefic specific pentru staza si congestia venoasa. Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de nutrienti pentru imbunatatirea fluxului sanguin venos, in special in tulburarile circulatiei venoase, mai ales la nivelul membrelor inferioare si starile de staza hemoroidala; - asigura ameliorarea functiilor circulatorii alterate in zonele de dilatatie vasculara permitand un flux sanguin imbunatatit la nivelul vaselor venoase congestionate; - imbunatateste circulatia in starile congestive venoase de la nivelul bazinului (hemoroizi, prostata, uter) cauzate de sedentarism, caldura.; - imbunatateste respiratia prin actiune vasoprotectoare asupra tonusului capilarelor pentru diminuarea stazei bronsica, permite decongestionarea si reactivarea circulatiei sanguine pulmonare; - are efect benefic in starile dureroase de la nivelul regiunii lombo-sacrale si ale articulatiilor ileo-sacrale.    Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. La recomandarea specialistului se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Prezentare: cutie plianta din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Muguri de coacaz negru - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de coacaz negru - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza contine 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de coacaz negru (Ribes nigrum). Contine alcool etilic de cereale 45% vol. Actiune benefica asupra: glandelor suprarenale, mucoaselor, aparatului osteoarticular, cailor genito-urinare, liniei celulare eozinofilice. Proprietati: de stimulare a corticosuprarenalei pentru secretia hormonilor corticosteroizi (actiune cortizon-like), de reducere a VSH-ului, de crestere a rezistentei la frig a persoanelor sensibile. Produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de nutrienti pentru stimularea activitatii glandelor suprarenale determinand cresterea nivelului de corticosteroizi, prin eliberarea de substante care se comporta aproape ca un ?cortizon natural?, fara a avea toxicitate. - contribuie la reducerea si limitarea ansamblului de fenomene reactionale din partea organismului (la nivel local si general)fata de actiunea nociva a diferitilor contaminanti; - este un drenor universal care asigura reglarea potentialului energetic al sistemului reticulo-endotelial, un protector bun al mucoaselor (de la nivelul aparatului respirator, digestiv si urinar); - stimuleaza metabolismul proteic, activeaza catabolismul ureei, al acidului uric si al colesterolului; - favorizeaza raspunsul organismului la stres, in stari de oboseala si astenie psiho-fizica in perioada de convalescenta; - efect benefic in unele tulburari metabolice, stari febrile, tulburari functionale ale aparatului digestiv, stari de tip alergic. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa (o lingura de apa), cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Prezentare:cutie din carton continand cate 30 monodoze de 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Muguri de mesteacan alb - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de mesteacan alb - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de mesteacan alb (Betula verrucosa). Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: sistemului reticulo-endotelial, a aparatului osteo-articular. Proprietati: activarea sistemului reticulo-endotelial, efect imunostimulator, decongestiv. - produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru stimularea sistemului reticulo-endotelial si de crestere a imunitatii; - stimuleaza metabolismul proteic si lipidic; - prin activarea celulelor Kupffer favorizeaza functiile de detoxifiere hepatica; - stimulent al proceselor catabolice, sprijinind eliminarea toxinelor din organism; - intervine favorabil in tulburari functionale la nivelul cailor respiratorii din perioadele reci ale anului; - actiune pozitiva asupra sistemului osos; - normalizeaza valorile acidului uric, a creatininei si albuminei serice; - asigura starea generala de bine. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, copii peste 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.             Instructiuni de utilizare: - cate o monodoza de 1,5 ml de 2 -3 ori pe zi, diluata intr-o lingura de apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.   Prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Muguri de carpen alb - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de carpen alb - Gemoderivat Ingrediente/monodoza: 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de Carpen alb - Carpinus betulus.Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: aparatului respirator (sinusuri nazale si paranazale, rinofaringe, bronhii si plamani), ficatului, maduvei osoase. Proprietati: contribuie la cresterea numarului de trombocite, are actiune antispastica si cicatrizanta cu tropism pe aparatul respirator, tesut hepatic si colon. - produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de fitonutrienti in completarea dietei pentru sustinerea functionarii normale a aparatului respirator, a metabolismului proteic, lipidic si lipoproteic, stimularea liniei celulare megacariocitare; - actiune benefica in tulburari minore ale coagularii si in cazurile cu numar scazut de trombocite in sange; - contribuie la cresterea productiei de trombocite (atat cantitativ cat si calitativ), reduce timpul partial de tromboplastina (TTP); - contribuie la producerea de albumine serice, normalizeaza valorile alfa1-, alfa2- si gamma-globulinelor, diminueaza nivelul crescut al colesterolului total din sange; - contribuie la cresterea capacitatii de aparare a sistemului imunitar; - efect decongestiv al cailor respiratorii, imbunatateste respiratia; - atenueaza spasmele musculaturii netede la nivelul colonului, este bun protector al mucoasei intestinale. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.   Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Prezentare: cutie plianta din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Muguri de liliac - Gemoderivat
15,83 Lei
Muguri de liliac - Gemoderivat Ingrediente/ monodoza:  1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de liliac (Syringa vulgaris). Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: inimii si a arterelor coronare. Proprietati: de dilatare a vaselor coronare si neutralizarea spasmului coronarian. Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru functionarea normala a sistemului arterial coronarian si a inimii. - favorizeaza vasodilatatia arterelor coronare determinand cresterea irigatiei sanguine cardiace, cu efecte benefice in unele tulburari ale activitatii inimii; - ajuta la imbunatatirea nutritiei musculaturii cardiace asigurand troficitatea miocardului; - are influenta pozitiva in oxigenarea cordului senil. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, la persoane in varstaeste necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.   Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina (o lingura) apa, cu 15 minute inainte de mese. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. La persoanele in varsta utilizarea se va face in doze progresiv crescatoare pentru o adaptare a irigatiei coronariene a cordului senil la un flux sanguin sporit. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.   Prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Mladite de merisor de munte - Gemoderivat
15,83 Lei
Mladite de merisor de munte - Gemoderivat Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.Compozitie: o monodoza de 2,0 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de merisor de munte (Vaccinium vitis-idaea). Contine alcool etilic 45% vol.Despre produs:Actiune: antisclerotica vasculara, de reglare a functionalitatii si motricitatii intestinale, un bun remediu impotriva imbatranirii precoce, antispastica, stimuleaza metabolismul protidic (normalizeaza valorile albuminelor, alfa2, beta si gamaglobulinelor din serul sanguin), corecteaza dismicrobismul cailor urinare, antiinflamatoare, tonica generala.Recomandari: ateroscleroza hialina de tip senil (cu degenerarea peretelui vascular) tulburari ale tranzitului intestinal (diaree, constipatie), colon iritabil, colite, meteorism intestinal prin dismicrobism si disbioza intestinala, colibaciloze, cistite acute si cronice, senescenta hormonala, tulburari de menopauza, artrite si artroze la varste inaintate, osteoporoza.Mod de administrare: 1 monodoza de 2,0 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului.Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in colibaciloze intestinale cu afinul; in meteorism intestinal prin dismicrobism si disbioza intestinala cu nucul; in senescenta hormonala cu rozmarinul si zmeurul; in tulburari de premenopauza si menopauza cu salcie-amenti si zmeurul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.Forma de prezentare: cutie din carton continand cate 30 monodoze de 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Mladite de maces - Gemoderivat
15,83 Lei
Mladite de maces - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de maces (Rosa canina). Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: aparatului respirator, sistemului reticulo-endotelial, scheletului. Proprietati: tonic generale, vitaminizant-remineralizante, de reechilibrare a metabolismelor proteic, lipidic si lipoproteic, de stimulare a imunitatii, de reglare a echilibrului mineralelor la nivelul tesutului osos, favorizeaza cresterea la copii. Produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru: - sustinerea functionarii normale a organelor interne, avand un rol important in procesele de oxido-reducere si respiratia celulara; - ameliorarea tulburarilor functionale ale tractului respirator, cauzate de diferiti contaminanti, in special in perioadele reci ale anului; - favorizeaza remineralizarea oaselor si restabilirea densitatii osoase; - sustinerea organismului in stari de oboseala fizica intensa, suprasolicitare, epuizare generala, convalescenta; - ajuta la limitarea disconfortului cauzat de actiunea unor factori de natura alergica; - participa la revigorarea si tonifierea organismului, asigura starea generala de bine. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.   Instructiuni de utilizare: Adulti si copii peste 7 ani: cate o monodoza de 1,5 ml extract diluata intr-o lingura de apa, de 1-2 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului Copii cu varsta intre 2-7 ani: jumatate din doza adultului sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. La recomandarea specialistului se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (10-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Mladite de catina rosie - Gemoderivat
15,83 Lei
Mladite de catina rosie - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de Catina rosie (Tamarix ramosissima). Contine alcool etilic 45% vol.        Actiune benefica asupra: maduvei osoase, ficatului, splinei. Proprietati: de stimulare a hematopoiezei (formarea de hematii si trombocite) si a functiei splenice. - produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru stimularea liniei eritropoietice si trombocitare, functionarea normala a metabolismului protidic si lipidic; - stimuleaza formarea globulelor rosii si a trombocitelor; - creste imunitatea nespecifica; - sustine normalizarea valorilor proteinelor serice si ale colesterolului; - ajuta la protejarea ficatului si reduce sau limiteaza consecintele negative ale unor contaminanti; - creste pofta de mancare, favorizeaza evacuarea gazelor din intestin si calmeaza tensiunea abdominala (in special la sugari si copii mici); - are efect benefic in tulburari si intarzieri ale cresterii ponderale, in tulburari ale dentitiei. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si in perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.   Instructiuni de utilizare: Adulti si copii peste 7 ani: cate o monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata intr-o lingura de apa, inainte de mesele principale. Copii: - de 1 luna 5-10 picaturi pe zi, diluate intr-o lingurita de apa, inainte de masa;            - intre 1-6 luni: 10-25 picaturi pe zi, diluate intr-o lingurita de apa, inainte de masa;            - intre 6-12 luni: 15-30 picaturi pe zi, diluate intr-o lingurita de apa, inainte de masa;            - intre 1- 7 ani: cate 20-50 picaturi pe zi, diluate intr-o lingurita de apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.   Prezentare:cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Mladite de ienupar - Gemoderivat
15,83 Lei
Mladite de ienupar - Gemoderivat Ingrediente: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de ienupar (Juniperus communis). Contine alcool etilic 45% vol. Actiune benefica asupra: ficatului, rinichilor, intestinului, sistemului osteo-articular si sistemului vascular. Proprietati: de protejare a activitatii celulelor hepatice si de stimulare a metabolismului la nivelul ficatului; stimuleaza eliminarea excesului de apa si a toxinelor din organism; imbunatateste metabolismul proteic si lipoproteic. - produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru corectarea nivelului de albumina serica, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, ale glucozei si ureei din sange; - contribuie la normalizarea valorii colesterolului din sange, sustine sanatatea sistemului vascular; - stimuleaza functionalitatea aparatului urinar prin cresterea diurezei si normalizarea echilibrului osmotic; - sustine normalizarea glicemiei, ajuta la eliminarea acidului uric din organism, protejeaza sanatatea articulatiilor. Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, in tulburari functionale renale grave numai la recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului. Instructiuni de utilizare: - cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.   Prezentare: cutie din carton continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic. Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj ! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici ! Termen de valabilitate: 5 ani.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: Business Partner SRL
Bucuresti, azi, 11:45
Proteina din plante 1814 game
249 Lei
Proteina din plante 1814 game contine: - 21 de grame de proteine vegetale de inalta calitate din sase surse diferite de plante (furnizand peste 3,5 g de BCAA) - Se adauga enzime proteolitice si probiotice benefice pentru optimizarea digestiei si a absorbtiei de nutrienti - Doar 1,7 g carbohidrati si practic fara zahar - Mai putin de 120 de calorii si 3 g de grasimi - Aroma naturala de ciocolata si indulcitori naturali precum stevia - Fara soia, gluten, lactoza, lactate, arome artificiale, aspartam sau acesulfam-K - Proteina din plantel de la Pure Nutrition vine in mai multe optiuni de greutate: 1 lb (15 portii), 2 lb (30 portii) si 4 lb (60 portii), ceea ce face o valoare fantastica pentru cei care doresc o pulbere proteica vegana de inalta calitate. Beneficiile Proteinei vegetale de la Pure Nutrition: Proteina din plante nutritive pure prezinta sase dintre cele mai apreciate surse de proteine ??vegetale, inclusiv izolat proteic de mazare, concentrat de proteine ??din orez, proteina din faina de germeni de carob, proteina din seminte de floarea soarelui, proteina din seminte de dovleac si proteina din canepa. Multe persoane de pe o dieta pe baza de plante obtin suficiente proteine ??si aminoacizi esentiali doar prin alimente intregi, deoarece plantele nu au la fel de mult continut de proteine ??precum oua, pui, vita, lapte de vaca si pestele. Avand in vedere ca cercetarile sugereaza ca persoanele active au nevoie de aproximativ 1 g de proteine ??pe kilogram de greutate corporala, zilnic, cantitatea de mazare integrala, orez, seminte de floarea soarelui etc., pe care ar trebui sa le consumi pentru a satisface aceste nevoi, in general, nu este practica. De exemplu, 200 de grame de mazare verde furnizeaza aproximativ 160 de calorii, 29 de grame de carbohidrati (dintre care 11 zaharuri) si 10 grame de proteine. Asta inseamna ca un sportiv sau gimnast care cantareste 170 de kilograme ar trebui sa manance 3.400 de grame de mazare verde in fiecare zi pentru a-si satisface cerintele de proteine! Chiar daca ai mancat toata mazarea, ai consuma 493 de grame de carbohidrati si 187 de grame de zahar doar pentru a obtine 170 de grame de proteine. Evident, asta nu va fi bun pentru sanatatea si longevitatea ta. Ca atare, a fi pe o dieta vegana sau pe baza de plante face foarte dificil sa va satisfaceti nevoile de proteine ??doar prin alimente intregi, deoarece majoritatea alimentelor vegetale au un continut de carbohidrati mult mai mare decat proteine. Aici proteina din plante pure vine la indemana, oferind un profil complet de aminoacizi (cum o face proteina din zer) din sase surse diferite de biodisponibilitate, hipoalergenice si usor digerabile. Aceste surse de proteine ??vegetale sunt realizate prin procese de extractie si filtrare de ultima ora, care elimina aproape toate zaharurile si amidonul, facandu-le mult mai sarace in calorii si foarte bogate in proteine. Cu putin altceva in calea alternativelor pe baza de plante, este indicat pentru majoritatea veganilor si vegetarienilor sa ia in considerare utilizarea pulberii proteice pe baza de plante. Beneficiile Pure Nutrition Plant Protein: - Profil complet de aminoacizi care creste raspunsul anabolic la un exercitiu sau antrenament viguros - Surse de proteine ??hipoalergenice, pe baza de plante, care sustin cresterea si repararea tesutului muscular - Ajuta veganii, vegetarienii si persoanele care constientizeaza sanatatea sa isi indeplineasca cerintele zilnice de proteine - Sustineti colesterolul sanatos si tensiunea arteriala - Usor de digerat si promoveaza o dieta alcalina - Contine enzime digestive, probiotice si alti micronutrienti cruciali - Are o aroma delicioasa de ciocolata
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Chitosan 120 capsule
35 Lei
Chitosan 120 capsule Chotsan va ajuta sa slabiti, reduce absorbtia alimentelor in intestin. Scade colesterolul si durerile articulare, Detoxifica ficatul. Chitosan capsule Beneficii Va ajuta sa slabiti Ajuta tranzitul intestinal Detoxifica limfa Ajuta la asimilarea calciului Scade durerile articulare Antibacterian, antifungic, antiviral Ajuta la eliminarea metalelor grele din organism Detoxifica ficatul   Chitosanul este un polizaharid care se gaseste in cochilia crustaceelor. Chitina este amidonul care se gaseste de asemena in scheletul crustaceelor, in crabi si creveti. Beneficiile Chitosanului sunt foarte multe insa principalul aport este acela pentru ca ajuta oamenii sa slabeasca datorita compozitiei sale. Chitosanul leaga grasimile ingerate de el si in felula cesta sunt evacuate fara ca sa se depuna. De asemenea a fost dovedid faptul ca este benefic in cazul colesterolului ridicat, ulcer, osteporoza si hipertensiune arteriala. A fost demonstrat faptul ca Oligozaharida Chitosan protejeaza ficatul de toxine si impotriva toxicitatii mercurului. De asemenea potentialul de a sprijini echilibrarul microbian si alte functii ale sistemului imunitar si poate contribui la sustinerea nivelurilor normale de zahar din sange.   Prospect Chitosan Mod administrare  Luati 4 capsule pe zi, cu 10 - 15 minute inainte de mese beti multa apa cand luati capsule. Compozitie Chitosan 330 Mg/capsula. Contraindicatii Interzis copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza, celor care au alergii la moluste si crustacee.   Ce este Chitosanul Chitina este ca o celuloza biopolimer, ce se gaseste in exoschletul de animale marine creveti, homari, moluste sau crabi. Ea se mai gaseste in ciuperci si drojdii. Chitosanul se obtine prin prelucrarea chimica a chitinei. Traditional, chitosanul este utilizat in industria cosmetica, tesaturi, instalatii de purificare a apei pentru a absorbi uLeiuri, grasimi, metale, substante toxice. Sunt unele studii care arata ca chitosanul este benefic in scaderea colesterolului si a greutatii corporale. Este folosit ca pansament in camere de urgenta pentru a opri sangerarea. Chitosanul are proprietati antimicrobiene, de aceea urmeaza sa fie utilizat si in stomatologie. Beneficii Chitosan Proprietatile Chitosanului - biodegradabil, - biocompatibil, - antitrombotic, - hemostatic, - agent de hidratare datorita capacitatii de retinere a apei, - antibacterian, - antitumoare, - agent de chelare detoxifiere, - activ impotriva mucegaiurilor si a grojdiei.   Chitosan era foarte cautat cand a fost introdus pe piata industriei alimentare in anii 1990. Dupa aceea, producatorii de suplimente naturale au identificat eficacitatea sa ca adjuvant nutritional in managementul de greutate. Cand s-au efectuat mai multe studii, rezultatele au aratat ca este benefic in scaderea nivelului colesterolului rau, prevenirii obezitatii, in cazul ulcerelor, osteoporozei si tensiunii arteriale. Chitosanul este un bun coagulant. Chitosanul are capacitatea de a inhiba anumite bacterii inflamatoare, datorita acestui fapt el este utilizat in mod eficient in tratarea acneei. Chitosan este folosit in a ucide candida. Candida este o drojdie care traieste in colon, fiind inofensiva. Dar daca depaseste nivelul normal, adica scapa de sub control, poate provoca probleme grave de sanatate. Chitosanul ajuta la absorbtia mai usoara a calciului, care este important in prevenirea osteoporozei. Chitosanul este folosit in guma de mestecat deoarece ridica pH-ul in gura si distruge bacteriile care favorizeaza formarea placii placa fiind cunoscuta si sub numele de \piatra de pe dinti\ si previne degradarea dintilor. Un grup de experti japonez au aratat ca oligochitosan sau o cantitate moleculara mica de chitosan, ar putea fi benefice in prevenirea tumorii prin activarea functiilor imunitare intestinale. Tot japonezii au aratat ca el este foarte eficient si sigur ca antiacid. Un studiu realizat pe baza mai multor fibre destinate captarii si eliminarii de grasimi, a aratat ca fibrele de Chitosan au adus rezultate cu 55% mai bine decat celelalte. Datorita acestui fapt, Chitosan este folosit atat pentru slabit, cat si pentru curatirea colonului. Chitosan Efecte secundare In general, chitosan nu produce efecte secundare. Dar s-au raportat cazuri de flatulenta, constipatie, greata, stomac deranjat si alergie la persoanele alergice la crustacee. Avand proprietati de absorbtie a grasimilor, a acizilor grasi, el poate de asemenea sa absoarba si substante liposolubile vitamine liposolubile sau acizi grasi esentiali, daca nu este administrat conform instructiunilor. Utilizarea unei doze mari de chitosan pe o perioada mare de timp poate perturba flora intestinala si poate creste numarul bacteriilor daunatoare. Chitosan Avertismente, Contraindicatii si Recomandari Nu trebuie sa luati Chitosan daca sunteti alergic la crustacee.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
HYDRO 100 - 1814 grame, Proteina Hidrolizat din zer
349 Lei
HYDRO 100 - 1814 grame, Proteina Hidrolizat din zer HYDRO 100 (Hidrolizat si Izolat de zer) Ce este HYDRO 100? HYDRO 100 este un supliment de proteine ??din zer hidrolizat de elita, cu hidrolizat de proteina din zer biodisponibila si izolat proteic din zer - doua dintre cele mai rapide forme de proteine ??din zer disponibile. HYDRO 100 este simplu de digerat si foarte scazut in lactoza si grasimi, ceea ce il face ideal pentru post-antrenament si in orice moment al zilei iti doresti o sursa rapida si eficienta de proteine ??din zer de inalta calitate. De ce proteina din zer este atat de benefica pentru construirea musculaturii si la arderea grasimilor? Proteinele sunt o forma de macronutrienti compuse din aminoacizi - blocurile de constructie ale tesutului muscular scheletic. Proteina din zer este una dintre putinele surse complete de proteine ??ale naturii (ceea ce inseamna ca are in continut toti cei noua aminoacizi esentiali de care organismul trebuie sa obtina alimente / suplimente). Nu faceti nicio greseala ca, daca obiectivul dvs. este sa fiti sanatosi si in forma, proteinele joaca un rol esential in dieta dvs. Functii numeroase pe care proteina le are in corpul uman includ neurotransmisia, producerea de energie, functia cardiovasculara, reglarea sistemului imunitar; proteina este, de asemenea, regulatorul / substratul cheie pentru construirea si repararea tesuturilor (cum ar fi muschiul). Zerul se refera la subprodusul seric al laptelui produs in timpul curdlingului laptelui. Proteinele din zer includ aproximativ 1/5 din continutul total de proteine ??din laptele lactat, restul fiind proteine ??de cazeina, care digereaza mult mai lent. Pure Nutrition ofera pulbere proteica de cazeina pura daca doriti un supliment proteic de calitate superioara, cu digestie lenta. (Va recomandam sa folositi cazeina pura inainte de culcare pentru a va proteja tesutul muscular in timp ce dormiti si pentru a va ajuta sa va recuperati.) Tipuri de proteine ??din zer gasite in HYDRO 100 HYDRO 100 prezinta cele doua forme cu cea mai rapida absorbtie de proteine ??din zer pe piata: hidrolizatul de proteine ??din zer si izolatul proteic din zer. Aceste forme de proteine ??din zer sunt extrem de bogate in aminoacizi cu catena ramificata care formeaza muschi (BCAA) si au un continut foarte scazut de zahar si grasimi. De fapt, fiecare portie de HYDRO 100 furnizeaza cinci grame de BCAA si are mai putin de un gram de zahar si mai putin de 1,5 grame de grasime. Dar care sunt exact hidrolizatul de proteine ??din zer si izolat proteic din zer? Iata cateva rezumari rapide: Hidrolizat de proteine ??din zer (WPH) Hidrolizatul de proteine ??din zer (cunoscut si sub denumirea de proteina din zer hidrolizata) este produs prin hidrolizarea enzimatica (impartirea legaturilor chimice) fie proteinei din zer si crearea unor lanturi si peptide de aminoacizi mai mici, care sunt in esenta ?digerite in prealabil?. Acest lucru face ca proteina din zer sa fie hidrolizata rapid, absorbita si preluata cu usurinta de tesutul tau muscular si este foarte usor de digerat. Izolat proteic din zer (WPI) Izolatul de proteine ??din zer are peste 90% continut de proteine, obtinut de obicei prin ultrafiltrare si printr-un proces de schimb de ioni care filtreaza selectiv moleculele in functie de incarcarea lor ionica, spre deosebire de dimensiunea lor structurala. Rezultatul este o proteina din zer care este foarte scazuta in lactoza, grasimi si carbohidrati. Beneficiile HYDRO 100 Deoarece aminoacizii sunt blocurile de proteine, proteina din zer hidrolizat si izolat proteic din zer in HYDRO 100 sunt formele ideale de proteine ??complete pentru a ajuta organismul sa se repare si sa construiasca tesutul muscular slab (muschiul este locul in care corpul stocheaza marea majoritate de aminoacizi ). Mai mult, HYDRO 100 contine o proportie mare de aminoacizi cu catena ramificata (BCAAs), in special L-leucina, un BCAA cheie care s-a dovedit a fi ?semnalul de lansare? pentru sinteza proteinelor musculare (MPS). Alte dovezi bazate pe dovezi. Beneficiile HYDRO 100 includ: - Efecte anabolice crescute ale exercitiilor de rezistenta - Suport pentru masa corporala slaba - Absorbit rapid si usor de digerat - Simplu / convenabil de adaugat in dieta si de utilizat in retete - Reducerea descompunerii tesutului muscular (catabolism) Cercetarile sunt in derulare cu privire la cat de multa proteina este optima (in special la persoanele active). In general, se recomanda sa ingerati cel putin 1 gram de proteine ??pe kilogramul de masa corporala slaba. De exemplu, daca cantaresti 200 de lbs si ai 10% grasime corporala, ar trebui sa urmaresti aproximativ 180 de grame de proteine ??pe zi (cel putin). Acesta este locul in care HYDRO 100 poate veni la indemana, deoarece atingerea acestei cantitati prin surse de alimente intregi poate fi greu de realizat pentru unii indivizi. Ce tip de proteine ??din zer este cel mai bun Nu exista nici cea mai buna proteina din...
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Magneziu Malat 1000 mg - 180 Tablete Vegan
99 Lei
Magneziu Malat 1000 mg - 180 Tablete Vegan Magnesium Malate 1000 mg - 180 Vegane Tabletten Magneziu Malat 1000 mg - 180 Tablete Vegan Beneficii Malat de Magneziu: Ajuta la eliminarea metalelor grele din organism Ajuta la cresterea performantelor sportive Combate migrenele si depresia Ajuta la intarirea articulatiilor Ajuta la relaxarea muschilor Lupta impotriva depresiei Beneficii impotriva diabetului de tip 2 Scade tensiunea arteriala Beneficii antiinflamatorii Malatul de magneziu se formeaza atunci cand un ion de magneziu este atasat la o molecula de acid malic (un compus organic care se gaseste in fructe si legume, in special mere). Iata cateva avantaje surprinzatoare pentru utilizarea malatului de magneziu: Malatul de magneziu are capacitatea de a se lega de metale toxice in organism, cum ar fi aluminiul si le face ineficiente. Magneziu malat este bun pentru pielea ta, ajuta la exfoliere si confera pielea un aspect tineresc. Datorita acidului malic, malatul de magneziu joaca un rol vital in sustinerea performantei musculare globale. Malatul de magneziu ajuta la productia de saliva, care ajuta la controlul bacteriilor orale. Acidul malic din malatul de magneziu joaca un rol central in ciclul de productie a energiei si este deosebit de important pentru nivelurile energiei sanatoase. Este important sa fiti sigur ca alegeti o forma buna de magneziu, cum ar fi malatul de magneziu. Alte forme mai ieftine, cum ar fi oxidul de magneziu, sunt slab absorbite in organism. Magneziul este al patrulea cel mai abundent mineral din corpul uman. Joaca mai multe roluri importante in sanatatea corpului si a creierului. Cu toate acestea, este posibil sa nu obtineti suficient magneziu din alimente, chiar daca aveti o dieta sanatoasa. 7 Beneficii de sanatate bazate pe dovezi ale magneziului 1. Magneziul este implicat in sute de reactii biochimice din corpul nostru Magneziul este un mineral gasit in pamant, in mare, plante, animale si oameni. Aproximativ 60% din magneziu din organism se gaseste in oase, in timp ce restul este in muschi, tesuturi moi si fluide, inclusiv sange. De fapt, fiecare celula din corpul tau o contine si are nevoie sa functioneze. Unul dintre rolurile principale ale magneziului actioneaza ca un cofactor sau \"molecula ajutatoare\" in reactiile biochimice efectuate in mod continuu de enzime. De fapt, este implicat in mai mult de 600 de reactii in organism, inclusiv: Crearea de energie: ajuta la transformarea alimentelor in energie. Formarea de proteine: Ajuta la crearea de noi proteine din aminoacizi. Intretinerea genetica: Ajuta la crearea si repararea ADN si ARN. Miscari musculare: Este o parte a contractiei si relaxarii muschilor. Reglarea sistemului nervos: Ajuta la reglarea neurotransmitatorilor, care trimit mesaje in creier si in sistemul nervos. 2. Poate stimula performanta exercitiilor Magneziul joaca, de asemenea, un rol in performanta exercitarii. In timpul exercitiilor, este posibil sa aveti nevoie de 10-20% mai mult magneziu decat atunci cand va odihniti, in functie de activitate. Magneziul ajuta la mutarea glicemiei in muschi si la eliminarea acidului lactic, care se poate acumula in muschi in timpul exercitiilor fizice si poate provoca dureri. Studiile au aratat ca suplimentarea cu acesta poate spori performanta exercitiilor fizice pentru sportivi, persoanele in varsta si persoanele cu boli cronice. Intr-un studiu, jucatorii de volei care au luat 250 mg de magneziu pe zi au inregistrat imbunatatiri ale miscarilor de sarituri si brate. Intr-un alt studiu, sportivii care au suplimentat cu magneziu timp de patru saptamani au alergat mai repede, cu bicicleta, timpii de inot si in timpul unui triatlon. Ei au prezentat, de asemenea, scaderea nivelurilor de insulina si hormon de stres. 3. Magneziile lupta impotriva depresiei Magneziul joaca un rol critic in functia creierului si starea de spirit, iar nivelurile scazute sunt legate de un risc crescut de depresie. O analiza efectuata la peste 8.800 de persoane a constatat ca persoanele cu varsta sub 65 de ani cu cea mai mica cantitate de magneziu au avut un risc de depresie de 22% mai mare. Unii experti considera ca un continut scazut de magneziu al alimentelor moderne poate provoca multe cazuri de depresie si boala mintala. Cu toate acestea, altii subliniaza necesitatea unor cercetari mai aprofundate in acest domeniu. Cu toate acestea, suplimentarea cu acest mineral poate ajuta la reducerea simptomelor depresiei. Intr-un studiu controlat, randomizat, la adultii varstnici deprimati, 450 mg de magneziu imbunatatesc zilnic starea de spirit la fel de eficient ca si un medicament antidepresiv 4. Are beneficii impotriva diabetului de tip 2 Magneziul, de asemenea, este benefic pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2. Studiile sugereaza ca aproximativ 48% dintre persoanele cu diabet zaharat de tip 2 au nivel scazut de magneziu in sangele lor. Aceasta poate afecta capacitatea insulinei de a mentine concentratiile de zahar din sange sub control. In plus, cercetarile arata ca persoanele cu un...
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Neptune Krill Oil 180 + 15 Capsule Cadou - Omega 369
269 Lei
Neptune Krill Oil 180 + 15 Capsule Cadou - Omega 369 Neptune Krill Oil - Omega 369 Ce este colesterolul? Colesterolul este o substanta ceroase care este formata in mod natural de ficat. Acesta contrubuie la formarea celulara, producerea hormonilor si protejeaza nervii. Exista 2 tipuri de colesterol, lipoproteine cu densitate mare sau Colesterol Bun-HDL si liproteine cu densitate scazuta sau Colesteol Rau-LDL. Un nivel crescut de LDL duce la blocare vaselor de sange cunoscut sub numele de placi si reduce astfel cantitatea de sange si oxigen care merge spre inima. Din cauza aceasta multe persoana pot suferi atacuri de cord sau boli ale inimii.  Daca aveti unul sau doi factori de risc de mai jos atunci suntei predispul la riscul aparitiei bolilor de inima:   Fumat   Hipertensiune arteriala   Colesterol HDL forte mic   Antecedente familiale de boli cardiace precoce   Varsta mai mare de 45 de ani daca esti barbat, sau mai mare de 55 de ani daca esti femeie   Colesterol LDL si Trigliceride crescute Neptune Krill Oil pentru tratament scadere colesterol. Un studiu dublu orb randomizat efectuat pe 120 de paicienti cu niveluri mari ale colesterolului au avut rezultate semnificative in reducerea triglcieridelor, colesterolului rau si cresterea colesterolului bun. Testul a fost efectuat si in comparatie cu ulei de peste si placebo.  Rezultatele testului in urma administrarii a 1000mg/zi Ulei de Krill Oil timp de 90 de zile: (Vezi Studiile si cercetarile clinice ale neptune Krill Oil) -Nivelul Colesterolului Total a fost diminuat cu 13.44% -Nivelul Colesterolului Rau-LDL a fost diminuat cu 32.03% -Nivelul Colesterolului Bun-HDL a fost crescut cu 43.92% -Nivelul Trigliceridelor a fost diminuat cu 11.03% De ce Uleiul de Krill este superior fata de Omega 3 din ulei de peste? -Absorbtie foarte ridicata a acizilor grasi Omega 3 din Neptune Krill Oil. -Compozitie unica de Omega 3-6-9, fosfolipide, colina, astaxantina, EPA si DHA. -Este de 48 de ori mai puternic decat Omega 3 din uleiul de peste.  -Fata de Vitamina E este mai puternic ca antioxidant de 300 de ori. -Nu contine pesticide, metale grele sau mercur. -Dupa ingerare nu are miros de peste in gura. Care sunt beneficiile consumului de Ulei de Krill? -In primul rand este un supliment foarte bun pentru scaderea colesterolului si al trigliceridelor. -Scade inflamatia, durerile articulare, dureri de spate, genunghi si incheieturi. -Reduce durerile in timpul ciclului menstrual. -Uleiul de Krill este recomandat de Dr. Oz in emisiunile sale. -Este un antioxidant foarte puternic, distruge celulele rele. -Va protejeaza de accident vascular cerebral si infarct. -Scade riscul de a avea boli de inima si boli icardiovasculare. -Oxigeneaza foarte bine creierul si creste IQ la copii si adulti. De unde putem cumpara Krill Oil? Ulei de Krill se poate comanda pe site: www.Krilloil.ro sau www.Omega369.ro Puteti la fel sa comandati Ulei de Krill la numerele de telefon Cosmote: 076 44 77 646 Vodafone: 073 736 42 41 Orange: 0747 55 64 61   Cum se administreaza Uleiul de Krill Oil? -Pentru a mentine nivelul de colesterol si trigliceride: cate 1-4 capsule pe zi. -Pentru reducerea inflamatiilor articulare, artrita reumatoida si ADHD: 1 capsula pe zi. -Pentru sindromul premenstrual: 4 capsule/zi, cu 8 zile inainte de menstruatie si 2 capsule pe zi in timpul menstruatiei) Ce contine Uleiul de Neptune Krill Oil? (1 capsula contine 500 mg) Doza zilnica este de 2 capsule si contine 1000 mg de Ulei de Krill Omega 3 - Acizi grasi 292 Mg EPA-148 Mg, DHA-90 Mg Omega 6 - Acizi grasi 20 Mg Omega 9 - Acizi grasi 100 Mg Fosfolipide-444 Mg Astaxantina-1,20 Mg Colina-56 Mg Vitamina E-0,50 IU All trans-tocoferol Vitamina A-100 IU All trans-retinol Ce contraidicatii are Uleiul de Krill Oil? Persoanele care urmeaza un tratament cu anticoagulante (Wafarina, Hearina, Aspirina, NSAID)/antiinflamatoare non-steroidiene. A nu se administra Krill Oil concomitent cu Usturoi si Ginkgo Biloba. Persoanele care au alergii la fructe de mare, sau intoleranta la creveti ar trebui sa consulte medicul inainte de administrare. Ce reactii adverse si efecte secundare are Ulei de Krill Oil? Krill-ul este un crustaceu iar daca sunteti alergic la peste si la fructe de mare atunci este recomandat sa nu luati Krill Oil. Ca supliment ulei de krill are o concentratie mare si poate provoca reactie alergica. Suplimentul este 100% natural si nu are efecte adverse sau reactii adverse in afara de reactia alergica la persoanele care au alergii la produse marine.  
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Daily Vitamins 50 tablete
35 Lei
Daily Vitamins 50 tablete Ce este Daily Vitamins? Daily Vitamins este un complex de vitamine si minerale, care asigura buna functionare a organismului. Un singur comprimat pe zi de Daily Vitamins iti ofera vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul tau pentru a-si indeplini functiile in mod eficient. De ce este importanta suplimentarea cu vitamine? Prelucrarea, tratarea sau trecerea prin diferite procese a alimentelor este in ziua de azi o problema la nivel mondial, deoarece din aceasta cauza multi dintre noi nu primim necesarul zilnic de vitamine, minerale si alti nutrienti. Pentru ca organismul sa functioneze la potentialul sau maxim este necesar sa primeasca antioxidantii, vitaminele si mineralele de care are nevoie, pentru o recuperare mai rapida. Deficienta vitaminelor in organism poate afecta negativ multiple functii ale corpului. Beneficii Daily Vitamins: Vitaminele previn si trateaza diverse  boli, inclusiv boli de inima, nivel ridicat de colesterol, tulburari ale ochilor sau ale pielii. Complexul de Vitamine B, care se gaseste in compozitia acestui supliment protejeaza impotriva atacului cerebral, previne bolile cardiace, boala Beri Beri, migrenele, anemia, pelagra si mentine echilibrul hormonal. Vitamina A mentine pielea sanatoasa si frumoasa, mentine sanatatea dintilor, tesutul osos si moale, membranele mucoase. Vitamina A este foarte importanta pentru ochi. Ea mai este numita si retinol, datorita pigmentilor pe care ii produce in retina ochiului. Vitamina C este benefica in cresterea si repararea tuturor tesuturilor. De asemenea, vitamina C este necesara pentru piele, tendoane, vase de sange si ligamente. Ea ajuta in vindecarea ranilor si grabeste procesul de cicatrizare, mentine sanatatea oaselor, dintilor si cartilajului, faciliteaza absorbtia fierului. Vitamina D este buna pentru sistemul osos, il sustine din copilarie pana la batranete, scade diabetul, ajuta la slabit, previne scleroza multipla, diferite tipuri de cancer si trateaza depresia. Vitamina E este un antioxidant foarte bun. Mai este numita un \"sportiv absolut\" al organismului. Ca si vitamina A si C, vitamina E protejeaza pielea noastra impotriva razelor ultraviolete si previne deteriorarea ei sub actiunea radicalilor liberi. Este foarte benefica in prevenirea cancerului de prostata si a bolii Alzheimer. Prospect Daily Vitamins Mod de administrare: 1 comprimat zilnic dupa masa, de preferat cu mic dejun. Tabletele  sunt usor de inghitit, datorita stratului special pe care il au, determinand si o absorbtie mai eficienta. Portii: 50 tablete = 50 portii, 100 tablete = 100 portii,  200 tablete = 200 portii. Ce contine o tableta de Daily Vitamins? O tableta de Daily Vitamins contine:  Vitamina A (beta caroten) 5000 UI 100% Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg 100% Vitamina D (colecalciferol) 400 UI 100% Vitamina E (d-?lfa, tocoferol succinat) 30 UI 100% Vitamina K (fitonadion) 25 mcg 31% Vitamina B1 (Tiamina HCl) 1.5 mg 100% Vitamina B2 (riboflavina) 1.7 mg 100% Vitamina B3 (niacinamida) 30 mg 150% Vitamina B6 (piroxid HCl) 2 mg 100% Acid Folic 400 mcg 100% Vitamina B12 (cianocobalamin) 6 mcg 100% Biotina 300 mcg 100% Acid Pantotenic (calciu pantotenat) 10 mg 100% Calciu (carbonat de calciu) 200 mg 20% Fier (fumarat de fier) 9 mg 50% Fosfor (fosfat dicalcic) 125 mg 13% Iod (iod de potasiu) 150 mcg 100% Magneziu (oxid de magneziu) 200 mg 50% Zinc (din gluconat de zinc) 15 mcg 100% Seleniu (din selenit de sodiu) 35 mcg 50% Cupru (din oxid de cupru) 1 mg 50% Mangan (din sulfat de mangan) 2 mg 100% Crom (din clorura de crom) 60 mcg 50% Molibden (din sodiu molibden) 35 mcg 47% Potasiu (din clorura de potasiu) 40 mg 1% Complex Enzime Digestive (Maltodextrin, lactaza, lipaza, papaina, malt diastaza) 32 mg * Acidul para-aminobenzoic 5 mg * Bor (din citrat de Bor) 150 mcg * Luteina 100 mcg * Licopen 100 mcg * Alte ingrediente: celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, croscarmeloza de sodiu, celuloza klucel de hidroxipropil, acid stearic.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Amino 2000, 300 tablete
109 Lei
Amino 2000, 300 tablete Beneficii Amino - Aminoacizii reprezinta temelia muschilor- Previn degradarea si atrofierea masei musculare- Ajuta somnul- Ajuta organismul in curele de slabire- Ajuta la mentinerea, repararea si cresterea muschilor- Ajuta la eliminarea deseurilor din organism Ce sunt aminoacizii? Aminoacizii sunt compusi organici care se combina pentru a forma proteine. Aminoacizii mai sunt numiti ?pietre de temelie? a proteinelor, deoarece ei sunt elementele constitutive ale acestora. Proteinele reprezinta 20% din corpul uman si joaca un rol foarte important in aproape toate procesele biologice. Aminoacizii se gasesc in celule, tesut si muschi, de aceea ei indeplinesc mai multe functii importante ale corpului. Aminoacizii sunt clasificati in 2 categorii: aminoacizi esentiali si neesentiali. Aminoacizii esentiali nu pot fi produsi de organism, insa corpul nostru are nevoie de ei pentru a mentine un nivel optim de proteine si pentru a avea o alimentatie sanatoasa, de aceea trebuie sa adaugam in dieta noastra suplimente ca Amino 2000. Beneficii Amino 2000 Amino 2000 ofera tot ansamblul de aminoacizi necesari organismului. Ei sunt administrati pentru repararea, cresterea si mentinerea tesutului muscular. Cercetatorii, expertii si oamenii de stiinta au demonstrat ca pentru mentinerea unei alimentatii bune, avem nevoie de o anumita cantitate de aminoacizi. Aminoacizii joaca un rol important in transportul si depozitarea de nutrienti. Ei influenteaza aproape toate functiile organismului: organe, glande, tendoane, artere. Aminoacizii ajuta in tratarea rapida si eficienta a ranilor, repararea tesului (in muschi, oase, par, piele) si eliminarea depozitelor de deseuri rezultate in urma metabolismului. De asemenea, ei au capacitatea de a modula adipozitatea, de a stimula sistemul imunitar si de a spori activitatea antioxidanta. Aminoacizii nu sunt buni doar pentru a creste masa musculara si forta sistemului imunitar, ci si pentru dezvoltarea sistemului nervos central. Mod de administrare Instructiuni administrare: 2-4 comprimate de 1 pana la 3 ori pe zi. Este deosebit de important sa luati inainte si dupa antrenament sau inainte de culcare pentru mentinrea nivelului de aminoacizi in organism. Consultati medicul, farmacistul sau furnizorul dumneavoastra inainte sa administrati Amino 2000, daca sunteti in una din situatiile: ? sunteti insarcinata, vreti sa concepeti un copil sau alaptati; ? sunteti alergic la medicamente, alimente sau anumite substante sau ingrediente ce se gasesc in compozitia suplimentului; ? luati oricare alte suplimente, medicamente pe baza de reteta sau preparate din de plante. Fiecare portie contine: calorii = 30,9 kcal, aminoacizi = 6 g. Ce contine Amino 2000? Amestec de aminoacizi (obtinuti din concentrate de proteine din zer si proteine hidrolizate din zer), fosfat dicalcic, dioxid de siliciu si saruri de magneziu ale acizilor grasi. Suplimentele de Amino 2000 nu inlocuiesc un regim alimentar variat. Nu este recomandat copiilor.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule
149 Lei
Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule Calciu si magneziu: Lucreaza impreuna sinergic • Sustine oasele si dintii puternici • Nutrient necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa • Poate sustine nivelurile de colesterol sanatoase • Este necesar pentru functia musculara normala • Regleaza transmiterea impulsurilor nervoase • Ajuta la reducerea arsurilor la stomac Calciul si magneziul sunt esentiale pentru multe functii ale corpului, in special pentru densitatea si forta osoasa. De asemenea, acestea sunt importante pentru mentinerea sanatatii musculare si a nervilor. Raportul recomandat de calciu cu magneziu este de 2: 1. Desi calciul este mineralul central in mineralizarea osoasaa sau calcificarea, calitatea cristalelor de calciu formate depinde de magneziu. Atunci cand nivelurile de magneziu sunt inadecvate, cristalele de calciu sunt mai slabe care permit sa se produca fracturi. Acest lucru are loc indiferent de consumul zilnic recomandat de suplimente alimentare de calciu. Functia musculara necesita atat calciu, cat si magneziu; calciul ajuta contractul de muschi si magneziul ii ajuta sa se relaxeze. Ce este Calciu? Calciul este cel mai abundent mineral din organism (corpul uman contine aproximativ 2,5 uncii), iar 99% din acesta este stocat in oase si dinti. Calciul ramas este in fluxul sanguin si fluidele care inconjoara celulele. Este un mineral esential cu o gama larga de functii biologice. Absorbtia de calciu scade odata cu varsta. Daca organismul nu obtine suficient calciu, il va jefui din oase, facandu-i sa devina poros si fragil. Nu se poate sublinia faptul ca suplimentele de calciu au o importanta majora pentru metinerea oaselor puternice, sanatoase si incetinirea pierderii osoase. Ce face Calciu? Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 capsule, pret, prospect, doze, administrare, pareri Calciul este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a promova oasele si dintii puternici. Dar, de asemenea, ajuta la mentinerea nivelurilor normale de PH, deplaseaza substantele nutritive pe membranele celulare si previne si minimizeaza pierderea progresiva de os. Calciul poate, de asemenea, ajuta la reducerea arsurilor la stomac prin normalizarea acidului gastric. Este un nutrient important pentru scaderea tensiunii arteriale, un nutrient necesar pentru contractia musculara si necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa. Calciul joaca, de asemenea, un rol important in producerea de hormoni si enzime care regleaza digestia si metabolismul.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212
69 Lei
GABA pulbere (Acidul Gamma Aminobutiric) - 212 GABA (Gama-Aminobutyric Acid sau Acidul gama-aminobutiric) de la Pure Nutrition joaca un rol semnificativ ca neurotransmitator in corpul uman. In acest produs puteti gasi numai forma naturala L-GABA, gasita in alimente sau in corpul uman. Aceasta formula ofera o forma libera de GABA pentru a promova absorbtia optima si o asimilare maxima. Beneficii GABA pulbere de la Pure Nutrition - Promoveaza relaxarea - Sustine un somn linistit si odihnitor - Imbunatateste recuperarea - Sprijina functia celulara si concentrarea mentala - Suport pentru sistemul nervos - Acest produs este fabricat intr-o facilitate certificata cGMP  GABA beneficii si efecte 1) GABA beneficica pentru un somn linistit Gamma aminobutyric acid joaca un rol important in obtinerea odihnei bune. Oamenii de stiinta au cunoscut acest lucru incepand cu anii 60, cand au inceput sa fie folosite primele medicamente care induce somnul si care activeaza GABA (numite barbiturice). Aminobutiric gabaactioneaza in cea mai mare parte pe somn restabilit, cu un ritm lent. Medicamentele care blocheaza GABA (GABA-B) maresc starea de veghe si REM, visand in timpul somnului. Deficitul de GABA este una dintre cauzele probabile care stau la baza insomniei. Intr-un studiu de imagistica a creierului pe 32 de persoane, cei cu insomnie aveau 30% mai mici niveluri de GABA din creier comparativ cu persoanele sanatoase. Persoanele care sufera de insomnie au avut, in mod natural, GABA mai scazut decat ceilalti care nu au luat medicamente de somn care ar putea afecta nivelurile sale. Intr-un alt studiu pe 40 de persoane, cei cu insomnie aveau GABA mai scazut in anumite regiuni ale creierului, importante pentru emotii si cunoastere (ACC). Veteranii americani cu PTSD si somn redus au de asemenea, niveluri scazute de GABA ale creierului, potrivit unui studiu de imagistica a creierului la 45 de persoane. Dar intr-un alt studiu de 33 de persoane, nivelurile GABA in unele regiuni ale creierului au fost mai mari la persoanele cu insomnie. Cu toate acestea, GABA fluctueaza foarte mult in aceasta regiune a creierului. In plus, nivelul inferior al GABA a fost legat de starea treaza mai mare dupa ce sa trezit in mijlocul noptii si a scazut calitatea somnului la cei cu insomnie. Ar putea fi, de asemenea, ca persoanele cu insomnie au crescut GABA ca prima incercare a creierului de a reduce hiperarosul - un raspuns adaptiv. De-a lungul timpului, acest raspuns scade in jos si nivelul GABA creierului scade in intregul creier. Acidul glutamic cu un nivel scazut al creierului si glutamatul ridicat au fost, de asemenea, legate de apneea de somn intr-un studiu de 36 de persoane. GABA scazuta in apneea de somn ar putea fi un semn al incapacitatii organismului de a se relaxa, care activeaza raspunsul la lupta sau zbor si creste riscul bolilor cardiace. Alte studii care utilizeaza suplimente alimentare GABA isi sustin importanta pentru somn. Studii privind suplimentele nutrtitive GABA Intr-un studiu clinic de 40 de persoane, GABA din germeni de orez fermentat a imbunatatit insomnia si a ajutat la un dormit inca dupa 4 saptamani. A scazut timpul necesar adormirii si a crescut calitatea somnului. La mustele de fructe, o combinatie de GABA si 5-HTP a imbunatatit calitatea si durata somnului mai bine decat fiecare supliment singur, deoarece ar putea stimula atat GABA cat si serotonina. La soareci, aceasta combinatie a imbunatatit calitatea somnului, durata si a redus timpul necesar pentru a adormi. Soarecii carora li sa administrat o doza mare de GABA au prezentat o calitate a somnului mai buna chiar si sub influenta cofeinei. Daca nu puteti sa adormi noaptea si sa va treziti mai mult obositi dimineata decat ati facut noaptea inainte, este posibil sa trebuiasca sa va adanciti mai mult pentru raspunsuri. E timpul sa va faceti in cele din urma noptile si zilele in echilibru. 2) GABA afecteaza undele cerebrale Activitatea electrica a creierului este masurata de undele cerebrale, cum ar fi alfa, beta, theta, delta si gamma. GABA joaca un rol foarte important in acest proces - functioneaza pentru sincronizarea celulelor creierului diferite, care afecteaza atat cunoasterea, cat si relaxarea. Medicamentele de benzodiazepine, care maresc activitatea asemanatoare cu GABA, au sporit atentia sustinuta la animale cand au avut nevoie sa se concentreze si relaxarea sporita in timpul odihnei. Activarea neuronilor sincronizati cu GABA, facand undele gamma mai puternice, dar mai putin frecvente. Benzodiazepinele au crescut, de asemenea, puterea undelor cerebrale beta si au redus puterea undelor cerebrale alfa in mai multe studii de imagistica a creierului uman. Dar efectele medicamentelor benzodiazepine asupra GABA nu sunt aceleasi ca GABA produs in creier sau suplimente GABA. Spre deosebire de GABA natural, benzodiazepinele pot cauza probleme de memorie si alte efecte secundare. In mod normal, un stimulent natural in GABA este legat de functia cognitiva mai...
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Magneziu 200mg 60 Pastile
85 Lei
Magneziu 200mg 60 Pastile Magneziu: Este esential pentru sute de reactii chimice din organism Cercetarile arata ca magneziul este de ajutor cu urmatoarele: • Ajuta la transformarea carbohidratilor, a proteinelor si a grasimilor in energie • Echilibreaza si regleaza metabolismul calciului, potasiului si sodiului • Este necesar pentru functia musculara normala • Poate sustine functia pulmonara sanatoasa • Necesar pentru o crestere sanatoasa a oaselor si a dintilor • Implicata in transmiterea impulsurilor nervoase si contractiilor musculare • Se pare ca inhiba formarea de pietre la rinichi • Poate sustine nivelurile de colesterol sanatoase Ce este Magneziul si ce face? Magneziul este esential pentru sute de reactii chimice din organism. Functioneaza ca o coenzima (participa la peste 300 de reactii enzimatice!) Pentru functionarea corecta a nervilor si a muschilor, formarea oaselor si metabolismul energetic. Studiile recente sugereaza ca este de o importanta deosebita pentru functionarea corecta a inimii. Corpul stocheaza 60% din magneziu in oase, 26% este in tesuturile musculare, iar restul de magneziu este stocat in tesuturile moi ale corpului. Magneziul ajuta la mentinerea functiei normale a muschilor si nervilor, mentine ritmul inimii constant, sustine un sistem imunitar sanatos si mentine oasele puternice. Magneziul ajuta, de asemenea, la reglarea nivelului zaharului din sange, favorizeaza tensiunea arteriala normala si se cunoaste ca este implicat in metabolismul energetic si sinteza proteinelor. Exista un interes sporit fata de rolul magneziului in prevenirea si gestionarea tulburarilor, cum ar fi hipertensiunea, bolile cardiovasculare si diabetul. Magneziu este absorbit in intestinul subtire. Magneziul este excretat prin rinichi.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
B Complex, Complex B-50, 100 tablete
49 Lei
B Complex, Complex B-50, 100 tablete Beneficii B Complex: - Creste energia, vitalitatea si forta- Ajuta la producerea serotoninei- Intareste sistemul imunitar- Previne aparitia bolilor de inima- Ajuta in caz de depresie- Scade nivelul colesterolului rau- Opreste caderea parului, intareste unghiile- Scade riscul de accidente vasculare cerebrale Ce este B50 Complex? Vitamina B50 reprezinta un ansamblu de vitamine din complexul de vitamina B, si anume: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, etc. combinat cu alti factori nutritivi pentru a spori efectul. Vitamina B50 este o formula complexa si foarte eficienta conceputa pentru a creste energia, vitalitatea, forta, performanta in timpul exercitiilor fizice si a sporturilor aerobe si anaerobe. Beneficii importante Complex de Vitaminele B Suplimentul Vitamina B50 ofera aportul zilnic necesar organismului. Vitamina B12 este benefica pentru memorie, tratarea bolii Alzheimer, stimuleaza starea de spirit, ofera energie, capacitate de concentratie, intareste sistemul imunitar, previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de homocisteina, osteoporoza, tendoane umflate, scade diabetul zaharat, amelioreaza tulburarile de somn si psihice, ajuta la depresie, alergii, astm si previne bolile de piele. Tiamina sau vitamina B1 mentine sanatatea sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, ficatului, gurii si imbunatateste functia cardiovasculara. Ea transforma carbohidratii in glucoza, produce energie si ajuta la defalcarea grasimilor si proteinelor. Vitamina B2 sau riboflavina este o vitamina esentiala pentru crestere. Aceasta vitamina ajuta la descompunerea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor producand energie si faciliteaza transportul oxigenului in tot corpul. Vitamina B3 sau niacina luata in cantitati mari scade nivelul colesterolului rau si trigliceridele si creste nivelul colesterolului bun. Acidul pantotenic (vitamina B5) ajuta organismul sa transforme alimentele in glucoza si sa descompuna grasimile, carbohidratii si proteinele, oferind astfel energie, si stimuleaza producerea celulelor rosii si a hormonilor legati de sex si stres. Vitamina B6 este importanta pentru dezvoltarea buna a creierului, ajutand la producerea serotoninei, ?hormonul fericirii?, noradrenalinei, hormon responsabil de producerea energiei si melatoninei. Biotina este utilizata pentru a opri caderea parului, a intari unghiile, a preveni eruptiile cutanate la sugari (dermatita seboreica), a scadea diabetul si depresia. Vitamina B9 previne anomalii congenitale grave la fat (spina bifida), stimuleaza producerea de celule rosii, de aceea este recomandata femeilor insarcinate pentru a preveni anemia, ajuta la digestie, mentine sanatatea mentala, emotionala si a sistemului nervos, este un bun stimulator al energiei, scade riscul de accidente vasculare cerebrale si previne aparitia bolilor de inima. Prospect Vitaminele B Mod de administrare: 1 comprimat zilnic in timpul meselor. Portii: 100 tablete = 100 portii. Ce contine e portie de Complex Vitamina-B50? O portie de Vitamina B50 contine: tiamina 50 mg, riboflavina 50 mg, niacina 50 mg, vitamina B6 50 mg, acid folic 400 mcg, vitamina B12 50 mcg, biotina 50 mcg, acid pantotenic 50 mg, acdi para-amino-benzoic 50 mg, inositol 50 mg, colina 50 mg. Alte ingrediente: celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, glazura farmaceutica.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Magneziu marin, Vitamina B6, 120 capsule
45 Lei
Magneziu marin, Vitamina B6, 120 capsule este un supliment alimentar pe baza de magneziu de origine marina si Vitamina B6, utilizat pentru a reduce oboseala, in caz de suprasolicitare fizica sau intelectuala. Beneficii Magneziu marin si Vitamina B6: - mentine metabolismul energetic; - sprijina relaxarea; - reduce oboseala. Suplimentul acesta combina doua elemente: magneziu si vitamina B6, deoarece ele actioneaza sinergic si astfel restabilesc functiile fiziologice normale si ajuta la reducerea oboselii. Ansamblul reprezinta un aliat perfect in situatii de solicitare maxima ajutand organismul sa se relaxeze. Patru capsule de Magneziu - vitamina B6, care reprezinta doza recomandata, ofera organismului 100% din necesarul zilnic de vitamina B6 si 80% din necesarul zilnic de magneziu. Aceasta report de magneziu si vitamina B6 este perfect pentru a reduce oboseala si pentru a ajuta organismul sa-si recapete echilibrul nervos si muscular. Magneziul, precum si alte minerale, precum calciu, seleniu, fosfor, este esential pentru buna functionare a organismului. Acesta contribuie la restabilirea echilibrului muscular si nervos datorita actiunii sale de reglare a transmiterii impulsurilor nervoase pentru relaxarea musculara si mentala. Vitamina B6 contribuie la asimilarea magneziului de catre organism si astfel contribuie la buna functionare a sistemului nervos. Magneziul si vitamina B6 mentine metabolismul energetic si reduce oboseala prin restabilirea functiilor fiziologice normale. Pentru un efect pe termen lung, trebuie sa aveti un stil de viata sanatos si sa faceti exercitii fizice zilnice. Prospect Magneziu marin si Vitamina B6 Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Oxid de magneziu de origine marina 125,84 mg Din care magneziu 75 mg Vitamina B6 0,51 mg Din care vitamina B6 0,35 mg Anti-aglutinanti: saruri de magneziu ale acizilor grasi   Maltodextrina   Ambalaj capsula -  gelatina, clorofila naturala     Fara OGM si fara gluten.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Magneziu marin si B6 120 capsule
55 Lei
Magneziu marin si B6 120 capsule Magneziu marin si Vitamina B6 120 capsule Magnesium marin - Vitamine B6 este un supliment alimentar pe baza de magneziu de origine marina si Vitamina B6, utilizat pentru a reduce oboseala, in caz de suprasolicitare fizica sau intelectuala. Beneficii Magneziu marin si Vitamina B6: - mentine metabolismul energetic; - sprijina relaxarea; - reduce oboseala. Suplimentul acesta combina doua elemente: magneziu si vitamina B6, deoarece ele actioneaza sinergic si astfel restabilesc functiile fiziologice normale si ajuta la reducerea oboselii. Ansamblul reprezinta un aliat perfect in situatii de solicitare maxima ajutand organismul sa se relaxeze. Patru capsule de Magneziu - vitamina B6, care reprezinta doza recomandata, ofera organismului 100% din necesarul zilnic de vitamina B6 si 80% din necesarul zilnic de magneziu. Aceasta report de magneziu si vitamina B6 este perfect pentru a reduce oboseala si pentru a ajuta organismul sa-si recapete echilibrul nervos si muscular. Magneziul, precum si alte minerale, precum calciu, seleniu, fosfor, este esential pentru buna functionare a organismului. Acesta contribuie la restabilirea echilibrului muscular si nervos datorita actiunii sale de reglare a transmiterii impulsurilor nervoase pentru relaxarea musculara si mentala. Vitamina B6 contribuie la asimilarea magneziului de catre organism si astfel contribuie la buna functionare a sistemului nervos. Magneziul si vitamina B6 mentine metabolismul energetic si reduce oboseala prin restabilirea functiilor fiziologice normale. Pentru un efect pe termen lung, trebuie sa aveti un stil de viata sanatos si sa faceti exercitii fizice zilnice. Prospect Magneziu marin si Vitamina B6 Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule sau 240 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Magneziu marin pur si Vitamina B6 300 mg     Fara OGM si fara gluten.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Herbal Burn 60 capsule
55 Lei
Herbal Burn 60 capsule Beneficii Herbal Burn: - Produs 100% din plante naturale- Accelereaza arderea grasimilor- Blocheaza apetitul si pofta de dulce- Reduce semnificativ depunerile din jurul abdomenului- Efect rapid si de incredere- Supliment foarte bun pentru pierderea in greutate- Reduce pofta de mancare si senzatia de slabiciune- Creste nivelul de energie si previne obosela musculara- Complex din Ceai verde si Oolong, Hoodia, Ardei Cayenne, L-Carnitina, Gordonii Ce este Herbal Burn? Herbal Burn este un amestec de plante 100% natural si este utilizat pentru arderea grasimilor intr-un mod eficient, sigur si sanatos. Acest supliment este facut doar pe baza de plante, care furnizeaza organismului energie si ajuta in arderea grasimilor. Beneficii Herbal Burn Herbal Burn este un supliment foarte bun pentru pierderea in greutate. Acesta reduce pofta de mancare si senzatia de slabiciune. De asemenea, creste nivelul de energie si previne obosela musculara. In compozitia acestui supliment se gasesc plante cu efect sinergic, si anume: ceai verde, hoodia si ardei Cayenne. Toate sporind procesul de ardere a grasimilor. Ceaiul verde are proprietati antioxidante prevenind astfel depozitarea grasimilor nedorite si formarea radicalilor liberi. Picolinatul de crom contribuie la tonifierea muschilor, creste nivelul de insulina din sange, faciliteaza absorbtia glucozei, imbunatateste circulatia sangelui si mentine un nivel sanatos de zahar in sange. Hoodia scade nivelul hormonului grelina, care transmite creierului ca ti-e foame. Ardeiul Cayenne este eficient pentru iritatii sau alergii, previne raceala, gripa, migrenele, formarea cheagurilor de sange, are proprietati antifungice si antioxidante, ajuta la pierderea in greutate, mentine sanatatea inimii si este un remediu bun pentru durerea de dinti. Acest supliment contine si L-Carnitina, care este unul dintre cele mai populare ingrediente utilizate pentru pierderea in greutate. L-Tirozina se gaseste in compozitia acestui supliment si ajuta la tratarea afectiunilor legate de glanda tiroida. Prospect Herbal Burn Mod de administrare: 1-2 capsule dimineata si dupa-amiaza, inainte de masa. Ce contine o portie de Herbal Burn? O portie de Herbal Burn contine: Hoodia Gordonii 500 mg, L-Carnitina 200 mg, gymnena sylvestre 150 mg, L-Tirozina 150 mg, Ceai verde 100 mg, acid alfa-lipoic 50 mg, ceai oolong 100 mg, ardei Cayenne 60 mg, crom 120 mcg.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
BCAA  Glutamina 250 grame
65 Lei
BCAA Glutamina 250 grame Beneficii BCAA Blast: - Reduce oboseala, - Creste absorbtia de proteine, - Mentine masa musculara, - Proprietati anti-catabolice si anabolice - Ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil - Faciliteaza producerea de hormoni (GH?hormon de crestere, IGF?1 si insulina).- Creste arderea grasimilor- Creste rezistenta la efort si scade oboseala- Reduce catabolismul muscularL-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg Ce este BCAA Blast? BCAA Blast (blast reprezinta o explozie, o putere concentrata) si sunt suplimente de aminoacizi, cu o catena ramificata, sunt cautati pe scara larga in ziua de azi pentru a creste masa musculara si performanta fizica. Catena ramificata este formata din: valina, isoleucina si leucina. Grupul esential de aminoacizi BCAA reprezinta aproximativ 1/3 din proteinele din tesutul muscular. Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si sunt foarte importanti daca doriti sa aveti un corp puternic, ei alimenteaza muschii la nivel celular. Beneficii BCAA Blast Numeroase studii au demonstrat ca BCAA poate ajunge la creier prin sange si reduce serotonina (hormonul care provoaca oboseala, anxietate, nervozitatea, etc.), astfel BCAA reduce oboseala. BCAA Blast reduce oboseala, ajuta la protejarea si retinerea altor aminoacizi din muschi in timpul exercitiilor fizice, va ajuta sa va recapatati viteza si faciliteaza absorbtia de proteine a organismului. Deficienta aminoacizilor esentiali are ca urmari pierderea masei musculare. Un factor important al acizilor cu lant ramificat este ca ei sunt metabolizati in muschi, nu in ficat. Aminoacizii se pierd din tesutul muscular in timpul formarii si dezvoltarii corpului, precum si in timpul practicarii sportului. Daca luati suplimente de BCAA inainte si/sau in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau a unui concurs, competitie, intrecere, veti creste performanta si veti reduce oboseala. Este foarte recomandat sportivilor. BCAA reprezinta o combinatie de aminoacizi simpli pentru a forma un tesut muscular complex. BCAA stimuleaza productia de insulina, care face ca celulele musculare sa preia zaharul din sange si sa-l foloseasca precum o sursa de energie. Grupul BCAA au proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH ? hormon de crestere, IGF ? 1 si insulina). De asemenea, aminoacizii BCAA previn defalcarea proteinelor si piederea masei musculare. BCAA Blast 2:1:1 Glutamina 250 grame, 500 grame BCAA sunt aminoacizi esentiali pe care culturstii ii folosesc. BCAA ajuta multi sportivi sa mareasca puterea, sa reduca oboseala si sa imbunatateasca pierderea de grasimi. Cu toate acestea, utilizarea excesiva a BCAA poate avea efecte secundare negative, cum ar fi reducerea performantei si cresterea riscului de diabet de tip 2. Citeste mai departe pentru detalii suplimentare despre dozajul corect si ce alte suplimente alimentare de BCAA ce pot face pentru tine Ce sunt aminoacizii BCAA? Exista trei tipuri de BCAA: leucina, izoleucina si valina, care sunt toti aminoacizi esentiali care nu sunt produsi de organism, dar necesari pentru supravietuire. BCAA sunt cea mai mare colectie de aminoacizi din organism, reprezentand pana la 35% din proteinele musculare. In mod normal, BCAA sunt excretati rapid. Intermediarii BCAA pot fi toxici la concentratii ridicate, astfel ca defectele BCAA functionale sunt vitale. Formulele BCAA sunt prezente pe piata inca din 1996, in principal pentru tratarea bolilor hepatice, cum ar fi ciroza si hipoalbuminemia. In prezent, BCAA sunt utilizati in principal de culturisti pentru rezistenta cu exercitii fizice, pentru a creste energia si pentru a stimula sinteza proteinelor (in special leucina). Beneficiile BCAA pentru sanatate 1) Suplimentarea BCAA imbunatateste performanta exercitiilor Exercitiile duc la utilizarea aminoacizilor. Nivelurile de BCAA devin rapid epuizate dupa exercitii fizice, demonstrand posibilele efecte benefice ale suplimentelor nutritive de BCAA. Intr-un studiu dublu-orb, controlat randomizat (DB-RCT) de 218 alergatori la maraton, suplimentele BCAA imbunatatesc performanta mentala. Timpii de functionare ai sportivilor mai lenti s-au imbunatatit, dar nu s-au inregistrat imbunatatiri la alergatorii mai rapizi. Intr-un studiu (DB-RCT) de 12 voluntari, suplimentele de aminoacizi BCAA au crescut productia de energie. Cu toate acestea, scaderea oboselii si efortului poate fi cauza cresterii puterii. Intr-un alt DB-RCT de 36 de barbati, suplimentele BCAA si-au sporit forta musculara in comparatie cu alte suplimente, cum ar fi proteinele din zer si suplimentele de carbohidrati. Acest efect ar putea fi cauzat de cresterea cortizolului, asa cum se observa intr-un DB-RCT de 10 voluntari. Cortizolul controleaza raspunsul de lupta sau de zbor, care poate inunda muschii cu glucoza, furnizand cantitati scurte, dar...
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Magneziu si Potasiu (Kalium) 180 Capsule
129 Lei
Magneziu si Potasiu (Kalium) 180 Capsule Magneziu Potasiu 180 Capsule Beneficii Magneziu Potasiu ? Poate stimula performanta exercitiilor ? Magneziu lupta impotriva depresiei ? Are beneficii impotriva diabetului de tip 2 ? Magneziul poate scadea tensiunea arteriala ? Are avantaje antiinflamatorii ? Magneziul poate ajuta la prevenirea migrenei ? Magneziu reduce rezistenta la insulina ? Potasiu regleaza tensiunea arteriala crescuta ? Potasiu poate elimina sensibilitatea la sare ? Potasiu poate reduce riscul de accident vascular cerebral ? Potasiu poate ajuta la prevenirea osteoporozei Beneficiile importante ale Magneziului Potasiul si magneziul sunt minerale vitale, cu functii importante pentru o varietate de procese fizice. Printre altele, ele regleaza excitabilitatea celulelor si asigura, de asemenea, stabilitatea lor electrica, asa-numitul potential de repaus al membranei. Ele joaca, de asemenea, un rol crucial in productia de energie. Ambii ioni ar trebui, prin urmare, sa fie suficient furnizati pentru a mentine nivelurile fiziologice in interiorul si in exteriorul celulelor corpului. Magneziul ajuta la reducerea oboselii, este crucial in echilibrul electrolitic, responsabil pentru functionarea sistemului nervos normal si pentru mentinerea oaselor si dintilor sanatosi. Potasiul este un element responsabil de semnalizare si semnalizare intre neuroni si sinapse. Asigura mentinerea potentialului de repaus in celule. Prin urmare, potasiul are loc in interiorul celulei cu 98%. In plus, potasiul regleaza pH-ul si activeaza enzimele. In fiecare zi, cantitati mari de potasiu si magneziu sunt excretate prin rinichi, care, prin urmare, trebuie reincarcate prin dieta. Exista, de asemenea, o nevoie speciala pentru sportivi, deoarece acestia se confrunta cu pierderi suplimentare de minerale prin transpiratie. Dar unele medicamente exercita o influenta asupra consumabilelor fizice. De exemplu, in caz de un deficit de magneziu se pot produce deficiente musculare, oboseala si durere nespecifica. Magneziul este implicat in sute de reactii biochimice din corpul nostru Magneziul este un mineral gasit in pamant, in mare, plante, animale si oameni. Aproximativ 60% din magneziu din organism se gaseste in os, in timp ce restul este in muschi, tesuturi moi si fluide, inclusiv sange. De fapt, fiecare celula din corpul tau o contine si are nevoie sa functioneze. Unul dintre rolurile principale ale magneziului actioneaza ca un cofactor sau \"molecula de ajutor\" in reactiile biochimice efectuate in mod continuu de enzime. De fapt, este implicat in mai mult de 600 de reactii in organism, inclusiv: Crearea de energie: ajuta la transformarea alimentelor in energie. Formarea de proteine: Ajuta la crearea de noi proteine ??din aminoacizi. Intretinerea genetica: Ajuta la crearea si repararea ADN si ARN. Miscari musculare: Este o parte a contractiei si relaxarii muschilor, ajuta la eliminarea de spasme musculare. Reglarea sistemului nervos: Ajuta la reglarea neurotransmitatorilor, care trimit mesaje in creier si in sistemul nervos. Din pacate, studiile sugereaza ca aproximativ 50% dintre persoanele din SUA si Europa obtin mai putin decat cantitatea zilnica recomandata de magneziu. Poate stimula performanta exercitiilor Magneziul joaca, de asemenea, un rol in performanta exercitarii. In timpul exercitiilor, este posibil sa aveti nevoie de 10-20% mai mult magneziu decat atunci cand va odihniti, in functie de activitate. Magneziul ajuta la mutarea glicemiei in muschi si la eliminarea acidului lactic, care se poate acumula in muschi in timpul exercitiilor fizice si poate provoca dureri. Studiile au aratat ca suplimentarea cu acesta poate spori performanta exercitiilor fizice pentru sportivi, persoanele in varsta si persoanele cu boli cronice. Intr-un studiu, jucatorii de volei care au luat 250 mg de magneziu pe zi au inregistrat imbunatatiri ale miscarilor de sarituri si brate. Intr-un alt studiu, sportivii care au suplimentat cu magneziu timp de patru saptamani au alergat mai repede, cu bicicleta si timpii de inot in timpul unui triatlon. Ei au prezentat, de asemenea, scaderea nivelurilor de insulina si a hormonului de stres. Cu toate acestea, dovezile sunt amestecate. Alte studii nu au gasit nici un beneficiu al suplimentelor de magneziu la sportivi cu niveluri scazute sau normale ale mineralelor. Magneziu lupta impotriva depresiei Carenta de magneziu joaca un rol critic in functia creierului si starea de spirit, iar nivelurile scazute sunt legate de un risc crescut de depresie. O analiza efectuata la peste 8.800 de persoane a constatat ca persoanele sub varsta de 65 de ani cu cel mai mic consum de magneziu au avut un risc de depresie cu 22% mai mare. Unii experti considera ca un continut scazut de magneziu al alimentelor moderne poate provoca multe cazuri de depresie si boala mintala. Cu toate acestea, altii subliniaza necesitatea unor cercetari mai aprofundate in acest domeniu. Cu toate acestea, suplimentarea cu acest mineral poate ajuta la reducerea...
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Omega 3, 1200mg, 50 capsule
39 Lei
Omega 3, 1200mg, 50 capsule Omega 3, Ulei de peste 1200 mg, 480 EPA / 240 DHA 50 gelule Beneficii Omega 3 ulei de peste - Protejeaza inima - Scade nivelul de colesterol rau - Creste nivelul de colesterol bun - Ajuta la pierderea in greutate - Intareste sistemul imunitar - Antiinflamator eficient - Benefic in caz de Artrita - Ajuta in Depresie si anxietate - Imbunatateste starea pielii  Uleiul de peste este cel mai popular supliment pentru sanatate in general. Acest produs are un continut de 60% DHA / EPA, ceea ce il face extrem de puternic. Uleiul de peste nu contine contaminantii (adica de mercur, metale grele, PCB si dioxine). Consumul de ulei de peste contribuie la functia sanatoasa a inimii si poate reduce riscul bolilor de inima. Uleiul de peste imbunatateste, de asemenea, nivelul de colesterol din sange, imbunatatind raportul dintre Colesterol Bun HDL si Colesterol Rau LDL. Uleiul de peste imbunatateste flexibilitatea articulara, densitatea osoasa si echilibrul calciului care va ajuta sa aveti oase mai sanatoase. De asemenea, sprijina functia creierului, nervului si ochilor. Beneficiile de sanatate ale uleiului de peste includ capacitatea sa de a ajuta la scaderea in greutate, sarcina sanatoasa, fertilitate si ingrijirea pielii (in special pentru psoriazis si acnee). De asemenea este benefic in tratamentul diferitelor boli de inima, colesterol ridicat, depresie, anxietate, ADHD, sistem imunitar slab, cancer, diabet, inflamatie, artrita, IBD, SIDA, boala Alzheimer, tulburari oculare, degenerare maculara si ulcere. Majoritatea beneficiilor pentru sanatate ale uleiului de peste pot fi atribuite prezentei acizilor grasi omega-3 esentiali, cum ar fi acidul docosahexaenoic (DHA) si acidul eicosapentaenoic (EPA). Alti acizi grasi esentiali utili in uleiul de peste includ acidul alfa-linolenic sau acidul ALA si acidul gama-linolenic sau GLA. Beneficii pentru sanatate ale Uleiului de Peste: Sanatatea Inimii: Potrivit American Heart Association (AHA), studiile clinice au aratat ca Omega 3 este eficace in reducerea incidentei bolilor cardiovasculare (CVD). Uleiul de peste este o sursa importanta de omega-3 si, prin urmare, reduce riscul de boli cardiace si aritmii cardiace. De asemenea, scade nivelul colesterolului rau (LDL) si creste nivelul colesterolului bun (HDL). Uleiul de peste previne acumularea de trigliceride si de asemenea reduce nivelul trigliceridelor in exces. Cercetarile preliminare au aratat ca uleiul de peste poate fi utilizat pentru prevenirea aterosclerozei la pacientii cu probleme sau bolile coronariene. Astfel, uleiul de peste este eficient in prevenirea accidentelor vasculare cerebrale si utilizarea regulata a uleiului de peste poate ajuta la evitarea moartii subite cardiace. In conformitate cu American Heart Association, aceste constatari preliminare inca mai trebuie sa fie confirmate de o cercetare mai detaliata. Pierdere in greutate: Cercetarile efectuate de profesorul Peter Howe de la Universitatea din Australia de Sud au aratat ca uleiul de peste imbunatateste eficacitatea exercitiilor fizice in incercarea de a reduce greutatea corporala. Voluntarii care au primit ulei de peste in dieta lor zilnica au prezentat o pierdere in greutate mai mare comparativ cu cei care nu-l consumau in mod regulat. Uleiul de peste contine acizi grasi Omega3, care contribuie la promovarea pierderii in greutate, astfel incat o combinatie de antrenamente fizice si consumul acestui ulei ajuta la reducerea rapida a grasimii corporale. Imbunatatirea imunitatii: Se crede ca un consum regulat de ulei de peste ajuta la stimularea sistemului imunitar, permitandu-va astfel sa rezistati la aparitia bolilor comune cum ar fi racelile, tusea si gripa. Acizii grasi de Omega-3 prezenti in uleiul de peste sustin sistemul imunitar prin afectarea activitatii si a cantitatii de citokine si eicosanoide prezente in organismul nostru. Cercetatorii au studiat, de asemenea, efectul fainii de peste si a uleiului de peste asupra sistemului imunitar al porcilor si a constatat ca uleiul de peste a ajutat la cresterea animalelor. Cercetarea similara efectuata pe soareci la Spitalul General din Taichung Veterans, Taiwan, a dat rezultate pozitive. Ulei de peste Uleiul de peste este benefic pentru pacientii care sufera de lupus, care este o boala autoimuna caracterizata prin faptul ca sistemul imunitar ataca propriile sale organe si tesuturi. Studiile au aratat, de asemenea ca uleiul de peste poate ajuta la reducerea febrei, a eruptiilor cutanate si a oboselii. Proprietati antiinflamatoare: Uleiul de peste este eficient in reducerea inflamatiei in sange si tesuturi. Consumul regulat de suplimente de ulei de peste, tablete, pastile si capsule este util pentru cei care sufera de boli inflamatorii cronice. Uleiul de peste este eficient in tratarea afectiunilor gastro-intestinale, boala celiaca, sindromul intestinului scurt si boala inflamatorie intestinala (IBD), inclusiv boala Crohn si colita ulcerativa, care sunt ambele tulburari tipice ale intestinului. Pacientii...
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
5-HTP, Griffonia Simplicifolia, 120 capsule
45 Lei
5-HTP, Griffonia Simplicifolia, 120 capsule Griffonia Simplicifolia, 5-HTP 120 capsule Ajuta in cazul insomniei Ajuta in cazul simptomelor ale menopauzei Anxietate si depresie Inhibator al apetitului Stimuleaza productia de serotonina Inlatura durerile de cap sau chiar migrenele   5-HTP nu se gaseste in cantitati mari in mod natural in alimente de aceea este extras din Griffonia Simplicifolia. Adinistrarea ed 5-HTP poate ameliora simptomele legate de Fibromialgie, rigiditatea articulatiilor si muschilor, insomnie. Consumul regulat de 5-HTP ar putea ajuta persoanele care sufera de insomnie si alte tublurari legate de somn. Unele studii au demonstrat ca 5-HTP este la fel de eficient ca si medicamentele utilizate impotriva depresiei. Desigur nu poate fi benefic la toate persoanele care sufera de depresie insa 5-HTP contribuie la cresterea serotoninei, un hormon important care este raspunzator pentru starea de spirit a unei persoane pe parcursul zilei. Vrei sa ai parte de un somn linistit? Aveti tulburari de somn sau chiar insomnii, nu reusiti sa va odihniti bine iar dimineata sa va treziti plini de viata si de energie, starea dumneavoastra generala nu este asa cum va doriti? Va prezentam acum Griffonia, un remediu natural si sigur pentru tratarea acestor tulburari. 5-HTP este o abreviere de la 5-Hidroxitriptofan si mai este cunoscut si ca Griffonia Simplicifolia. Griffonia este un precursor si intermediar metabolic inbiosnteza neurotransmitatorilor sertonina si melatonina. Administrarea griffoniei creste nivelul de serotonina din creier. Serotonina este un neurotransmitator si mai este numita \"hormonul fericirii\". Serotonina are proprietati termogenice, tine sub control temperatura corpului, imbunatateste starea de spirit, joaca un rol important in ameliorarea tulburarilor de somn, inlatura simptomele Sindromului Premenstrual, tine sub control furia, agresivitatea si pofta de mancare, imbunatateste functia metabolica si mentine sanatatea sistemului nervos central. Nivelurile scazute de serotonina provoaca reactii exact inverse decat celor enumerate mai sus, de aceea suplimentarea cu griffonia este necesara. Deficienta serotoninei poate fi identificata, in special, in perioade de stres, depresie, anxietate sau o alimentatie incorecta. Griffonia este foarte utilizata pentru tratarea insomniei , anxietatii, depresiei, sindromului premenstrual si migrenelor. Studiile au aratat ca 5-HTP poate ameliora simptomele fibromialgiei. Aceasta este o boala ce se manifesta prin durerea muschilor, tesutului fibros. 5-HTP reduce durerile, anxietatea, oboseala, intepeneala (care o simtiti in deosebi dimineata), durerile de cap, furnicaturile si amorteala, tulburarile de memorie. Fibromialgia tulbura somnul, de aceea va treziti neodihniti, insa 5-HTP poate rezolva aceste probleme, el imbunatateste calitatea somnului. Intr-un alt studiu, rezultatele au aratat ca 5-HTP trateaza insomnia. Persoanele care au luat 5-HTP au mers mai devreme la culcare, au dormit mai mult si au avut un somn profund, in comparatie cu cei cae au luat un placebo. De asemenea, 5-HTP poate diminua sau inlatura durerile de cap sau chiar migrenele. Griffonia poate ajuta la slabit prin reducerea poftei de mancare. Daca este administrata in timpul mesei sau inainte de masa, aceasta creste satietatea de la ingestia de alimente. Cumapara acum Griffonia pentru ca sa te poti bucura de o viata activa, de un somn linistit, ca sa nu mai ai stari de nervozitate sau ca sa nu intri in depresie si alte beneficii ale acestui supliment. Prospect 5-HTP, Griffonia Simplicifolia Compozitie: Extract din fructe Griffonia Simplicifolia-80 Mg, 5-HTP 20 Mg. Mod administrare: 4 capsule seara, inainte de culcare. Contraindicatii 5-HTP: Singurul efect secundar este acela ca dupa administrarea pe stomacul gol de Griffonia poate sa provoace greata. De aceea este recomandat a se lua capsulele cu alimente, fructe sau legume pentru atenuarea efectului de greata sau alte probleme la nivelul stomacului.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Relaxe Bio 120 capsule
37 Lei
Relaxe Bio 120 capsule Relaxe Bio este un supliment alimentar natural pe baza de mai multe plante cu proprietati relaxante si calmante utilizat pentru a gasi linistea interioara. Beneficii Relaxe Bio: - proprietati de linistire si relaxare; - reduce oboseala; - benefic in perioade de stres sau suprasolicitare. Suplimentul Relaxe Bio va ajuta sa gasiti intr-un mod natural si sanatos linistea interioara. Acesta reduce starile de nervozitate si anxietate. Relaxe Bio contine un amestec de plante ce prezinta beneficii de relaxare si linistire, si anume: floarea pasiunii, paducel, portocala, valeriana si lavanda. Florile de paducel din compozitia acestui supliment au un continut bogat de flavonoide care actioneaza benefic asupra tulburarilor de nervozitate. Valeriana este cunoscuta pentru efectele sale calmante si de linistire, contribuind astfel la starea generala, reduce oboseala si anxietatea, ajuta la relaxare. Floarea pasiunii are si ea proprietati exceptionale de relaxare si reprezinta un aliat bun in perioade de stres, in caz de suprasolicitare sau tulburari de somn. Prospect Relaxe Bio Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Se iau 2 capsule dimineata si 2 capsulea seara, inainte de somn. Pentru un efect pe termen lung suplimentul se ia timp de 3 luni. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Contraindicatii: Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care urmeaza un tratament antihipertensiuv. Ingrediente Pentru o capsula Lavanda bio (flori) 60 mg Floarea pasiunii bio 65 mg Extract valaeriana bio (radacina) 30 mg Paducel bio (flori) 65 mg Capsula de origine vegetala: HPMC (hidroxipropil metilceluloza)     Ingrediente de origine agricola din agricultura organica. Produse din agricultura ecologica.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Spirulina Bio 120 tablete
45 Lei
Spirulina Bio 120 tablete Beneficii Spirulina Organica  - In caz de oboseala - Ofera vitalitate corpului - Creste energia si tonusul   Spirulina Bio a noastra de la Bell Bio este certificata de ECOCERT, care garanteaza o alge superioara de calitate naturala bogata in proteine, vitamine si minerale.   Spirulina este o micro-alga de apa dulce, cunoscuta pentru compozitia sa exceptionala. Acesta este alcatuita din mai multe ingrediente: peste 60% din care sunt proteinele vegetale si permite un aport semnificativ de vitamine si minerale cum ar fi vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina D, vitaminele B (B1, B2, B3, B6, B7, B8), magneziu, zinc, fier, potasiu sau mangan.   Astfel, din cauza culturii sale in mediu conservat si uscare la temperatura scazuta, spirulina Bio este cunoscuta pentru compozitia bogata care permite sa sustina  tonusul si vitalitatea. Prin urmare, un tratament este ideal pentru a face fata oboselii tranzitorii si a recupera energia.   Tabletele noastre de Spirulina Organica va garanteaza un produs de calitate a carui origine si metode de productie sunt certificate. Spirulina este, de asemenea, o sursa naturala de antioxidanti. Acestea vor ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi si efectele stresului oxidativ.   Deci, in tratamentul de o luna, acest supliment alimentar va va permite sa luptati impotriva scaderii energiei si sa va recastigi toata vitalitatea!   Prospect Spirulina Bio Mod administrare: 4 comprimate pe zi. Compozitie Ingrediente Pt 1 comprimat Pt 4 comprimate Spirulina alfa intreaga* (spirulina platensis) 500 mg 2000 mg Agent de ingrosare: fibre de salcam acacia* Garantat fara OMG, fara gluten Ingrediente de origine agricola din agricultura ecologica Organica. Produs din agricultura ecologica.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Gotu Kola 450mg 100 capsule
65 Lei
Gotu Kola 450mg 100 capsule Ajuta la mentinerea sanatatii sistemului vascular si promoveaza un flux sanguin sanatos. Beneficii Gotu Kola O veche planta energizanta ayurvedica Fiecare capsula furnizeaza 435 mg de pudra pura Scade anxietatea Ajuta la vindecarea ranilor Protejeaza sistemul nervos Imbunatateste circulatia sangelui Calmeaza mintea   Gotu Kola este o planta perena originara din India, China, Africa si Pacificul de Sud. Acesta a fost utilizat pe scara larga din cele mai vechi timpuri pentru o varietate de conditii. Gotu Kola nu are legatura cu nucile de cola si nu contine cofeina.   Pentru ce se utilizeaza Gotu Kola Anxietate Triterpenoizii compusii gasiti in \gotu kola\ par sa scada anxietatea si sa creasca functia mentala. Un studiu efectuat la om a constatat ca persoanele care au luat gotu kola au fost mai putin probabil sa fie surprinsi de un nou zgomot decat cei care au luat placebo. Avand in vedere ca raspunsul \zgomotul surprinzator\ poate fi un indicator al anxietatii, cercetatorii teoretici zic ca \gotu kola\ ar putea ajuta la reducerea simptomelor de anxietate. Dar doza utilizata in acest studiu a fost foarte ridicata, deci este imposibil sa spunem cum se poate utiliza kolau kola pentru a trata anxietatea.   Sclerodermia un singur studiu efectuat pe 13 femei cu sclerodermie a constatat ca a scazut durerea articulara si durerea de piele si imbunatatirea miscarii degetelor.   Insomnie Gotu kola actioneaza ca sedativ cand este administrat la animale in teste. Din cauza acestui efect, uneori este sugerat sa ajuti persoanele cu insomnie. Dar nu s-au facut studii la om pentru a vedea daca functioneaza si daca este in siguranta.   Pete de varsta Cand este ingerat, gotu kola imbunatateste productia de colagen si cresterea celulelor pielii. Gotu kola intinereste pielea prin incurajarea celulelor sanatoase ale pielii sa inlocuiasca petele de varsta. Prospect Gotu Kola Mod administrare Luati doua 2 capsule pe zi. Portie de servire 2 capsule Portii pe container 50   Compozitia pe servire Gotu Kola centella asiatica frunze 900mg   Alte ingrediente Capsula HPMC, acid stearic vegetal.   Atentie Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticLei este rupt.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Usturoi Bio 120 capsule
39 Lei
Usturoi Bio 120 capsule Ail dupa cum spune si numele, Usturoi este un supliment pe baza de bulbi si frunze de usturoi utilizat pentru confortul cardio-vascular. Beneficii Usturoi - mentine echilibrul lipidic; - regleaza nivelul de colesterol; - regleaza metabolismul. Usturoiul este originar din Asia si cultivat timp de milenii. Tot azi, este cultivat in intreaga lume.Exista mai multe tipuri de usturoi, asa-numitul ?comun? si usturoi salbatic care poate fi numit si leurda. Foarte folosit in alimente, usturoiul are si virtute dietetice si medicinale. Usturoiul poate fi consumat gatit, crud, sub forma de ulei sau sub forma de suplimente alimentare.Contine ingrediente active, cum ar fi aliina, care se gaseste in concentratii mari in usturoi salbatic, dar si prezent in usturoi traditional.Suplimentul nostru alimentar Ail Bio, combina usturoiul si leurda pentru o eficienta mai mare. Usturoiul salbatic pastreaza buna functionare a inimii si vaselor de sange, mai ales atunci cand obosesc odata cu varsta.In plus, usturoiul ajuta la mentinerea sanatatii vasculare bune. De asemenea, va actiona asupra nivelului de lipide din sange, pastrandu-le la un nivel normal. Acesta va actiona in mod similar asupra colesterolului, pentru a evita excesul de colesterol din sange. Aceste actiuni permit astfel actionarea asupra sanatatii inimii.Folosit regulat, usturoiul organic va ajuta sa va mentineti sanatatea cardiovasculara. Amestecand usturoi si ursi de usturoi, va ofera un suport optim zilnic pentru a mentine un nivel normal de colesterol. Usturoiul este o planta ce poseda proprietati benefice asupra sistemului cardiovascular, datorita actiunii sale asupra nivelului de colesterol. Usturoiul este considerat un \"superaliment\", adica produse alimentare cu proprietati uimitoare pentru sanatatea organismului si privind reglarea metabolismului. Acesta protejeaza inima datorita continutului natural de alicina, vitamine si minerale esentiale. De asemenea, s-a demonstrat ca usturoiul actioneaza asupra lipidelor din sange si promoveaza un nivel optim de colesterol. Compusii activi care se gasesc in usturoi pot reduce tensiunea arteriala, care este un factor principal in aparitia bolilor cardiovasculare, precum atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale. Pe langa capacitatea de a imbunatati circulatia periferica, a scadea colesterolul rau si a reduce tensiunea arteriala, usturoiul are proprietati antibiotice, datorita carora intareste sistemul imunitar si lupta impotriva racelilor si bolilor autoimune, insecticide, antihelmintice si de stimulare a activitatii digestive. Adaugati la dieta dvs. suplimentul de usturoi si acesta va oferi confort cardiovascular si va ajuta la sanatatea inimii. Prospect Usturoi Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Se iau inainte de mese. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Usturoi - Allium sativum (sulfiti) 150 mg Usturoi salbatic - Allium ursinum - Leurda 150 mg Ambalaj capsula - gelatina, clorofila naturala   Fara OGM si fara gluten.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Transit Bio 120 Capsule
69 Lei
Transit Bio 120 Capsule este un supliment alimentar pe baza unui complex de plante care actioneaza asupra sistemului digestiv si faciliteaza tranzitul intestinal. Beneficii Transit Organic - benefic in caz de tulburari intestinale; - promoveaza confortul digestiv; - reprezinta un complex de 4 plante. Transit Bio este o combinatie de plante care contribuie la buna functionare a sistemului intestinal. Astfel, acest complex permite sprijinirea tranzitului intestinal.Beneficiile plantelor:Rhubarb este o planta de origine asiatica care poate ajunge la o inaltime de 1 m. Tulpinile de rubarba sunt adesea consumate fierte in diferite deserturi sau dulciuri. Aceasta va contribui la tranzitul intestinal si la functia intestinala.Acacia este un copac, originar din Australia, tara din care este floarea emblematica. Florile salcam alb, uneori roz, ofera albinelor un nectar parfumat, oferind o miere de o calitate excelenta.Angelica face parte din familia Apiaceae. Este un condiment si o planta medicinala.Nalba mare face parte din familia Malvaceae. Este cultivat pentru proprietatile emoliente. Prospect Transit Bio Mod de administrare: Luati 4 comprimate zilnic, inainte de mese.Un remediu de 7 zile de reinnoire este recomandat. Ingrediente Pour 4 comprimes (mg) Fibre Seyal acacia* 1000 Extract de rhubarina la rheina 3,5% - Rheum officinale  512 Angelique* - Angelica archangelica  120 Nalba mare* - Althea officinalis  120 Anti aglomerant : Magnesium carbonate   Extract de orez*   * ingrediente din agricultura ecologica. Contraindicatii:Nu se recomanda pentru copii sub 12 ani, femeilor gravide si celor care alapteaza - nu se recomanda utilizarea extinsaA nu se depasi doza zilnica recomandata.Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati departe de caldura si umiditate.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Psyllium Organic 180 capsule
109 Lei
Psyllium Organic 180 capsule este un supliment alimentar pe baza plantei cu acelasi nume, care creste in general in India si este utilizat pentru a regla tranzitul intestinal. Beneficii Psyllium: - regleaza digestia; - are un continut bogat de fibre; - mentine sanatatea intestinelor. Psyllium Husk este o fibra solubila care va poate ajuta prin absorbtia apei in stomac si transformarea intr-o forma de gel.Psyllium husk este o fibra solubila care este derivata din semintele de Plantago Ovata, o planta originara din India. Fiind o fibra solubila, acest lucru inseamna ca psylliul trece prin sistemul nostru digestiv fara a fi absorbit sau defalcat. In schimb, psyllium absoarbe apa si se formeaza intr-o masa asemanatoare gelului, motiv pentru care este cunoscuta ca o \"fibra de umplutura\". Psyllium sau patlagina este o planta erbacee a carei fructe sunt sub forma de capsule ce contin seminte de culoare maro. Semintele de psyllium contin mucilagii, o substanta cleioasa cu proprietati emoliante, care in prezenta apei se face ca un gel. Psyllium reprezinta o sursa importanta de fibre, ceea ce il face un aliat bun pentru cei care tin dieta sau vor sa slabeasca, deoarece produsul va oferi organismului necesarul zilnic de fibre pentru buna functionare, reducand astfel si pofta de mancare. Patlagina este cunoscuta ca fiind un bun laxativ, aceasta avand efecte benefice si asupra inimii si pancreasului. Psyllium este un laxativ care absoarbe apa in intestin, promoveaza echilibrul intestinal fara a creste flatulenta, reduce constipatia si imbunatateste sanatatea sistemului digestiv. Acest supliment poate trata sau reduce simptomele sindromului intestinului iritabil si a bolii Crohn. Prospect Psilium Mod de administrare: Luati de 3 ori cate 2 capsule pe zi cu lichid suficient, cu 30 de minute inainte de masa.. Mod de prezentare: flacon a cate 180 de capsule. Ingrediente Pentru 6 capsule Pulbere Psyllium * (Plantago ovata),  * din cultivarea organica controlata 3000 mg Ambalaj capsula - capsula (hidroxipropil metilceluloza)     Fara OGM si fara gluten. Doza recomandata specificata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu reprezinta un substitut al unei diete echilibrate si variate si al unui stil de viata sanatos. Nu este potrivit pentru persoanele sub 18 ani. Pastrati departe de copii. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Dhea Crema (2oz) 57g
79 Lei
Dhea Crema (2oz) 57g Protejati-va impotriva distrugerilor datorita radicalilor liberi si intariti tesuturile   DHEA a facut obiectul a aproape 4. 000 de articole stiintifice.   Studiile au aratat ca DHEA Imbunatateste functia imuna Reduce greutatea corporala Imbunatateste memoria Imbunatateste aspectul pielii   Ce este DHEA Cream DHEA Crema stimuleaza capacitatea pielii de a-si produce propriile uLeiuri, facand-o in mod natural umeda din interior. Aceasta crema usoara si non-grasa recomandata persoanelor cu piele uscata. Este deosebit de util pentru aplicarea pe pielea uscata.   DHEA este cel mai abundent hormon produs de glandele suprarenale. De ani de zile, oamenii de stiinta considera DHEA si DHEA-S ca fiind relativ lipsiti de importanta deoarece nu aveau o functie specifica in organism. DHEA este adesea denumita \mama tuturor hormonilor\, care alimenteaza calea hormonala.   Cum actioneaza DHEA Cream In ultimul deceniu, cercetatorii care studiaza procesul de imbatranire au descoperit ca nivelele de DHEA din sange cresc constant pana cand ne aflam la 20 de ani. Apoi declin treptat pana la varsta de 60 de ani, nivelurile DHEA sunt doar aproximativ doua treimi din nivelurile lor de varf si daca traiti pana la 80 de ani, corpul dumneavoastra va avea probabil doar 10-20% din DHEA pe care il aveati cand aveati 20 de ani. Acest lucru va poate lasa vulnerabili la san, prostata si vezica urinara, boli cardiovasculare, diabet zaharat la adulti, degenerare nervoasa si alte afectiuni legate de varsta. Un alt aspect important despre DHEA este ca nivelurile de DHEA reflecta sanatatea generala a organismului. Daca comparati nivelurile DHEA de doua persoane de aceeasi varsta si sex, nivelul DHEA al individului sanatos va depasi cu mult pe cel al unei persoane nesanatoase care sufera de una sau mai multe probleme de sanatate, cum ar fi bolile de inima, diabet, obezitate, osteoporoza, artrita, astm, etc.   In plus, cercetarile arata ca nivelurile adecvate de DHEA aduc beneficii persoanelor cu artrita, lupus, scleroza multipla, boli intestinale inflamatorii, probleme tiroidiene, infectii herpetice, stres, depresie, alergii si dezechilibre hormonale. A fost utilizata cu succes pentru a construi masa musculara slaba si are efecte pozitive asupra colagenului si a integritatii pielii. DHEA este, de asemenea, util in tratarea stresului si depresiei.   Prospect DHEA Crema Mod intrebuintare Aplicati o presare completa a pompei o data pe zi, dupa cum este necesar. Fiecare apasare completa a pompei asigura aproximativ 15 mg de DHEA. Rotiti aplicatia de fiecare data intre fata, maini, piept, brate interioare si coapse. Utilizati o data pe zi pentru maximum 25 de zile consecutive. Reluati dupa o pauza de cinci zile.   Ingrediente Apa purificata, glicerina, acid stearic din legume, palmitat de izopropil, triglicerida caprilica/ caprica, stearat de gliceril, alcool cetilic, alcool stearilic, carbomer, sorbat de potasiu, dehidroepiandrosteRon DHEA, fenoxietanol, caprilylglicol, Sepigel, Cohicifuga racemosa Extract de seminte de struguri Vitis vinifera, extract de radacina de ginseng Siberian Eleutherococcus senticosus, extract de radacina de brusture Arctium lappa, extract de musetel Matricaria recutita, tocoferol vitamina E, trietanolamina.   Atentie numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. NU PENTRU UTILIZAREA DE CATRE INDIVIDUALI IN VARSTA DE 18 ANI. NU UTILIZATI DACA ESTE PREGNANT SAU LACTATING. Consultati un medic sau un medic specialist calificat inainte de a utiliza acest produs daca aveti sau aveti un istoric familial de cancer de prostata, marirea prostatei, boli de inima sau un nivel scazut de colesterol \bun\ sau daca utilizati altceva supliment alimentar, medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala sau medicamente fara prescriptie medicala. Nu depasiti servirea recomandata. Depasirea recomandata de servire poate provoca efecte adverse grave asupra sanatatii. Reactiile adverse posibile includ acnee, caderea parului, cresterea parului pe fata la femei, agresivitate, iritabilitate si cresterea nivelului de estrogen. Opriti utilizarea si adresati-va imediat unui medic sau unui specialist calificat in domeniul medical, daca aveti batai rapide ale inimii, ameteli, vedere incetosata sau simptome similare. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticLei este rupt. A nu se lasa la indemana copiilor.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Ghimbir Bio 120 capsule
37 Lei
Ghimbir Bio 120 capsule este un supliment alimentar obtinut pe baza de radacina de ghimbir si se utilizeaza datorita actiunii sale impotriva oboselii. Beneficii Ghimbir: - ofera energie si vitalitate; - eficient impotriva trasmiterii bolilor; - promoveaza rezistenta organismului. Ghimbirul este o planta erbacee originara din Asia, zona tropicala, iar radacina sa foarte aromata bogata in uleiuri eterice a fost utilizata din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale asupra sanatatii. Radacina de ghimbir are proprietati revigorante, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta organismului la factori de stres sau efort fizic si previne oboseala. Suplimentul Ghimbir este un aliat ideal in caz de oboseala, cum ar fi dupa o calatorie lunga, datorita proprietatilor tonifiante si energizante ale radacinii de ghimbir, care reduce in mod semnificativ semnele de oboseala si promoveaza o stare generala plina de energie si pofta de viata. De asemenea, radacina de ghimbir poate trata disconfortul asociat cu utilizarea transportului sau din timpul sarcinii, si anume: voma si greata, datorita efectului antiemetic. Acesta fiind un aliat bun in calatoriile cu avionul, masina sau in timpul sarcinii. Ghimbirul are puternice proprietati antioxidante si anti-inflamatorii, acesta avand capacitatea de a proteja celulele organismului de atacurile radicalilor liberi. Unele studii au demonstrat ca acesta poate trata cancerul de prostata. Prospect Ghimbir Mod de administrare: 6 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Radacina de ghimbir Bio 270 mg Stearat de magneziu vegetal   Siliciu   Ambalaj capsula - gelatina, clorofila naturala     Fara OGM si fara gluten.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Sunatoare Bio 120 capsule
35 Lei
Sunatoare Bio 120 capsule Sunatoare Bio 120 capsule Beneficii Sunatoare Bio: - ofera o stare de relaxare - modifica dispozitia in bine - ajuta in caz de stres - calmeaza nervii - trateaza tulburarile de dispozitie   Millepertuis Bio este un supliment alimentar natural pe baza plantei sunatoarea fiind utilizat pentru a trata tulburarile de dispozitie. Suplimentul Millepertuis Bio actioneaza asupra starii de spirit si promoveaza bunastarea generala. Sunatoarea este o planta perena se gaseste in zone uscate si cu mult soare si creste pana la 90 cm. Are tulpina rosiatica, face flori galbene cu cinci petale, iar fructele in forma de capsula se deschid in 3 parti. Daca taiati sau striviti o tulpina de sunatoare, veti vedea o substanta de culoare rosie. Aceasta planta are puternice proprietati calmante si relaxante, restabilind astfel echilibrul emotional si oferind senzatia unei minti senine. Sunatoarea este cunoscuta pentru efectele sale antidepresive fiind considerata o planta magica. Aceasta este utilizata de mai bine de 2500 de ani pentru a trata melancolia, tulburarile de somn, este benefic daca doriti sa renuntati la fumat si accelereaza refacerea ranilor, avand efect calmant. Prospect Sunatoare Bio Mod de administrare: cate 2 capsule pe zi, seara. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Sunatoare bio (Hypericum perforatum) 190 mg Capsula de origine vegetala: HPMC (hidroxipropil metilceluloza)     Ingrediente de origine agricola din agricultura organica. Produse din agricultura ecologica. Parti utilizate: flori si frunze tinere.      
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Whey Isolate 454 grame
75 Lei
Whey Isolate 454 grame este una dintre cele mai populare proteine din zer utilizate in cresterea masei musculare.Beneficiile Izolatului de zer sunt: - contine glutamina si aminoacizi cu lant ramificat;- previne pierderea masei musculare;- sursa importanta de aminoacizi;- ofera energie, forta si vitalitate;- reduce tesutul adipos;- creste performantele atletice;- imbunatateste rezistenta aeroba si anaeroba;- previne aparitia bolilor de inima;- continut redus de grasimi si carbohidrati;- scade tensiunea arteriala. Ce este Whey Isolate? Whey Isolate (Izolatul Proteic) este o proteina din zer cu cea mai mare concentratie de proteina pura, minim 90%, in comparatie cu celelalte proteine din zer care au concentratia de 70-75%. Izolatul de zer, in comparatie cu concentratul de zer, are mai putini carbohidrati si grasimi, dar ofera mai multi aminoacizi necesari tesutului muscular. Whey Isolate este o formula complexa conceputa pentru a oferi un amestec perfect de glutamina si aminoacizi cu lant ramificat (leucina, izoleucina si valina). Beneficii Whey Isolate Izolatul de zer ajuta la dezvoltarea, cresterea si mentinerea masei musculare, precum si la refacerea si recuperarea mai rapida dupa antrenamente. In revista Nutritie si Metabolism s-au publicat rezultatele unui studiu efectuat pe oameni care se confruntau cu kilogramele in plus. Acestea au aratat ca cei care au luat o anumita doza de izolat de zer au inregistrat o pierdere semnificativa a tesutului adipos si o crestere a masei musculate, in comparatie cu cei care au luat un placebo. In alta revista, Anticancer Research, au fost publicate rezultate cu privire la beneficiile izolatului de zer  in tratarea cancerului; se crede ca acesta are proprietati anticancerigene. De asemenea, izolatul de zer poate scadea nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun. La copiii cu astm bronsic, administrarea izolatului de zer a condus la imbunatatirea simptomelor sau chiar inlaturarea lor. Izolatul de zer scade tensiunea arteriala, reduce riscul de accident vascular cerebral si previne aparitia de boli cardiovasculare. Mod de administrare Luati 1 cupa de 1-2 ori pe zi. Este recomandat sa administrati izolatul de zer dimineata sau inainte de antrenamente, astfel veti preveni defalcarea muschilor. Ce contine o portie de Whey Isolate? O portie de Whey Isolate contine: calorii 117 kcal, proteine 27 g, grasimi 0,3 g, grasimi saturate 0 g, grasimi nesaturate 0 g, carhohidrati 1 g, din care zaharuri 0,5 g. Alte ingrediente: proteine izolat de zer, arome, emulgator (lecitina de soia), pudra de cacao deuleiata, indulcitori (sucraloza, ciclamat de sodiu, zaharina), agenti de separare (dioxide de siliciu). Izolatul de zer nu contine lactoza, ceea ce inseamna ca poate fi administrat chiar si de persoanele cu intoleranta la lactoza.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule
44 Lei
Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule Vitamina B6, Piridoxina, 100mg 100 Capsule VITAMIN B6 100mg 100 Capsules Un complex de vitamina B esential pentru metabolismul celular Beneficii Bitamina B6: ? Ajuta in producerea de neurotransmitatori ? Promoveaza metabolismul celular ? Implicat in productia de energie ? Asista cu functii biochimice Ce este VITAMINA B6 si de unde provine? VITAMINA B6, de asemenea cunoscuta sub numele de Piridoxina, este un membru solubil in apa din familia vitaminelor B. Este uneori mentionata ca \"mana de lucru\" a nutrientilor, deoarece face parte din peste 100 de functii biologice din organism. VITAMINA B6 este in primul rand o coenzima, ceea ce inseamna ca functioneaza cu alte enzime pentru a sustine reactiile chimice din celule.   O parte a grupului de nutrienti esentiali, cunoscut sub numele de Complexul B, VITAMINA B6 este unul dintre cei mai importanti nutrienti necesari pentru a mentine buna sanatate fizica si mentala.   Ce face VITAMINA B6? Aceasta vitamina este necesara pentru producerea a peste 100 de enzime diferite pe care organismul le utilizeaza pentru a metaboliza proteinele. VITAMINA B6 este, de asemenea, implicata in formarea de celule rosii din sange, productia de proteine ??si neurotransmitatori si eliberarea de energie stocata.   Esentiala pentru functionarea corecta a creierului, VITAMIN B6 ajuta la producerea de hormoni importanti, inclusiv serotonina si norepinefrina (care influenteaza starea de spirit) si melatonina (care ajuta la reglarea ceasului corpului). Prospect Vitamina B6: Mod administrare: Luati 1 capsula zilnic. Portii de servire: 1 capsula vegetariana Portii pe container: 100 Compozitia pe servire ? Vitamina B6 (sub forma de piridoxina HCI) 100 mg Atentie: Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Forskolin 50mg 60 Capsule
114 Lei
Forskolin 50mg 60 Capsule Forskolin 50mg 60 Capsule FORSKOLIN promoveaza sanatatea cardiovasculara, functia tiroidiana si eforturile de scadere in greutate Beneficii Forskolin ? Promoveaza sanatatea cardiovasculara ? Arde grasimile stocate pentru energie ? Ajuta in construirea musculaturii ? Simuleaza producerea hormonilor tiroidieni   Ce este FORSKOLIN si de unde provine? FORSKOLIN este un compus derivat din planta indiana Coleus forskohlii. Continand o substanta unica numita coleus, FORSKOLIN ajuta la producerea de adenozina ciclaza, o enzima care afecteaza producerea de energie celulara. Ce face FORSKOLIN? Adenozin ciclaza actioneaza pentru a creste cAMP sau adenozin monofosfatul ciclic, un compus care actioneaza ca un mesager secund pentru a transmite semnale intre celule si hormoni. Esential pentru functionarea sanatoasa a muschiului inimii, FORSKOLIN sprijina sanatatea cardiovasculara prin promovarea contractiilor musculare cardiace si, de asemenea, ca vasodilatator pentru a relaxa vasele de sange si pentru a ajuta la mentinerea nivelurilor de tensiune arteriala deja in limitele normale. FORSKOLIN este, de asemenea, un arzator de grasime cunoscut pentru a creste actiunile anabolice in organism prin activarea lipoproteinelor, inclusiv lipaza, care ajuta la descompunerea grasimilor in celulele care urmeaza sa fie utilizate ca energie. Utilizat frecvent de sportivi pentru a imbunatati eforturile de construire a muschilor, FORSKOLIN este implicat in producerea de tes-tosteron, un hormon necesar pentru sinteza proteinelor, pentru a promova un fizic mai bun. FORSKOLIN lucreaza, de asemenea, pentru a stimula eliberarea hormonilor importanti din tiroida pentru a creste metabolismul, promovand in continuare obiectivele de formare a corpului. FORSKOLIN poate ajuta cu urmatorii: Sanatatea cardiovasculara: Activarea adenozin-ciclazei, FORSKOLIN mareste comunicarea celulara sau adenozin monofosfatul ciclic (cAMP), astfel sprijinind relaxarea vaselor sanguine si forta contractiilor musculare cardiace. Pierdere in greutate: Pentru a elibera acizi grasi stocati din tesutul adipos, FORSKOLIN promoveaza transformarea grasimilor in energie, direct din celulele grase pentru a sustine eforturile de scadere in greutate. Cladirea musculara: FORSKOLIN contribuie la cresterea nivelului de hormoni tiroidieni si a nivelului de tes-tosteron care sustin in mod natural un metabolism sanatos, arderea grasimilor si masa musculara slaba. Functia tiroidiana: Activarea de adenosat ciclaza de catre FORSKOLIN afecteaza, de asemenea, tesuturile glandei tiroide, pentru a creste productia de hormoni tiroidieni importanti incluzand T2 si T3. Prospect Forskolin Mod administrare: Luati 1-2 capsule pe zi pe stomacul gol. Portii de servire: O (1) Capsula Portii pe container: 60 Compozitia pe servire ? Extras Coleus Forskohlii (radacina) 250 mg Standardizate pentru a contine 20% Forskolin, oferind 50 mg Active Forskolin Alte ingrediente: legume (capsule), celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, stearat de magneziu. Produsul Vegan Avertisment: Daca sunteti gravida, alaptati, luati orice medicamente, planificati orice procedura medicala sau aveti orice stare medicala, consultati medicul dumneavoastra inainte de a folosi acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.  
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Pure Whey 454 grame
59 Lei
Pure Whey 454 grame Pure Whey reprezinta un amestec de proteine din zer hidrolizat, proteine din zer izolat si proteine din concentrat de zer. Principala sursa de proteina folosita in compozitia acestui supliment este extrasa din concentratul pur si nedenaturat de zer. Ea este cea mai populara si utilizata proteina din lume. Pe locul doi este izolatul proteic de zer, care are o cantitate mai mare de proteine si produce mai multi aminoacizi. Efectele pe care le are proteina din zer asupra performantei 1. Creste masa musculara 2. Micsorarea timpilor de recuperare si o refacere musculara mult mai rapida 3. Creste rata metabolica 4. Reduce catabolizarea musculara care apare post-antrenament 5. Reduce febra musculara dupa antrenament. Pure Whey este o formula complexa pe baza de proteine din zer. Beneficii Pure Whey Hidrolizatul de zer din Pure Whey ajuta la recuperarea mai rapida a tesutului muscular dupa antrenament sau efort fizic, precum si cresterea masei musculare. Proteinele din zer reprezinta o catena ramificata de aminoacizi, cum ar fi: leucina, izoleucina, valina si glutamina. Acesti aminoacizi joaca un rol important in dezvoltarea tesutului muscular si protejarea acestuia in timpul exercitiilor fizice sau antrenamentelor grele. Proteinele din zer sunt de o importanta semnificativa pentru sportivi, ele fiind sursa principala care sustine muschii. Muschii se formeaza datorita proteinelor din organism, de aceea deficienta lor impiedica formarea masei musculare sau, daca ea este deja, duce la pierderea ei. Pentru a evita una din aceste situatii administrati suplimente care asigura necesarul zilnic de proteine. De asemenea, proteinele ajuta la recuperarea atat dupa efort fizic, cat si dupa o interventie chirurgicala sau o boala, echilibreaza nivelul de apa, asigura transportul nutrientilor in tot organismul si formeaza un tesut muscular puternic. Un studiu realizat de cercetatorii din Australia pe 28 de barbati care erau bolnavi de obezitate, a demonstrat ca proteinele din zer reduc foamea. Acesti barbati au consumat 4 bauturi diferite, dintre care una avea 50 g de zer. La cei care au consumat bautura cu proteine de zer nivelul de ghrelin a scazut semnificativ. Ghrelin este un hormon care transmite creierului ca iti este foame. Pure Whey ajuta la stres si depresie. Acest beneficiu a fost demonstrat de un studiu efectuat pe 58 de pacienti cu stres. Rezultatele au aratat ca proteinele de zer creste nivelul de serotonina din creier, ?hormonul fericirii?. Mod de administrare Luati 1-2 cupe imediat dupa antrenament, dizolvati cu apa sau lapte.  Se poate administra de 1-2 ori pe zi, inainte si dupa antrenament sau inainte de culcare. Ce contine o portie de Pure Whey? O portie de Pure Whey contine: calorii 122 kcal, proteine 23 g, grasimi 2 g, grasimi saturate 1 g, carbohidrati 2 g, zaharuri 2 g. Ingrediente: amestec de proteine din zer (proteine din zer hidrolizat, proteine din zer izolat si proteine din concentrat de zer), arome naturale si artificiale, agenti de ingrosare, bucati de ciocoalata. Pure Whey contine doar proteine din zer de calitate superioara si un procent minim de grasimi sau carbohidrati inutili.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Beef Protein 908 grame
99 Lei
Beef Protein 908 grame beneficii proteina din carne de vita: - Contine Creatina, L-Arginina, L-Citrulina, L-Triptofan, BCAA si Beta-Alanina- Ajuta la formarea tesutului muscular- Previne atrofierea si degradarea masei musculare- Concentratul de albumina din carne de vita- Contine toti cei 9 aminoacizi esentiali- Nu contine grasimi, colesterol si calorii in exces- Nu contine lactoza Ce este Beef Protein? Cea mai buna sursa de proteine este carnea de vita. In 1970 s-a publicat un raport de catre Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite referitor la carnea de vita. Pe scara de valori biologice (BV), o masura utilizata pentru a determina ce procent de proteine dintr-o sursa nutritionala data este utilizata de catre organism, carnea de vita a aratat valori uimitoare, 80 ? limita depasita doar de peste si lapte. Adica alimentele se situeaza pe acea scara in functie de cat de multe proteine poate absorbi coprul tau din acea sursa. Cu cat BV este mai mare, cu atat sursa de alimentatie este mai buna pentru cresterea masei musculare. Beneficii Beef Protein Administrarea suplimentelor de Beef Protein are numeroase beneficii, cum ar fi: ? ofera o stare fizica generala mai buna, creste anabolismul, ajuta la recuperarea mai rapida si la formarea tesutului muscular; ? Beef Protein este un complex 100% pur, de calitate superioara, obtinut din carne de vita, concentratul de albumina din carne de vita, imunoglobuline si ficat de vita argentinian deshidratat; ? S.U.A. folosesc o tehnologie de productie protejata printr-un brevet de inventie asupra Beef Protein, care contine concentratii mai mari de proteine necesare pentru anabolism, decat simplul consum ale altor alimente; ? Beef Protein nu contine grasimi, exces de calorii sau colesterol; ? in compozitia sa intalnim: creatina, care sporeste masa musculara, forta si performanta de ansamblu si BCAA (lant ramificat de aminoacizi format din leucina, izoleucina si valina) pentru a spori anabolismul; ? nu contine lactoza, spre deosebire de suplimentele derivate din zer sau cazeina; ? carnea de vita este cea mai bogata sursa de proteine disponibila si contine toti cei 9 aminoacizi esentiali pentru formarea tesutului muscular. Administrare Beef Protein Instructiuni de administrare: Se amesteca o cupa de Beef Protein cu 250 ml de apa sau lapte cu continut scazut de grasimi. Luati 2-3 doze pe zi. Imediat dupa antrenament, dimineata si inainte de somn. Nu luati doze mai mari. Portii: 1814 g = 60 portii. Ce contine o portie de Beef Protein? O portie de Beef Protein contine: calorii 108 kcal, proteine 25 g, grasimi 0,5 g, carbohidrati 0, 5 g, zaharuri 0 g, monohidrat de creatina 2300 mg, L-Arginina 300 mg, L-Arginina Alfa Ketoglutarat 10 mg, L-Citrulina Malat 135 mg, L-Triptofan 135 mg, Beta Alanina 90 mg. Ingrediente: proteine de vita hidrolizate, mohohidrat de creatina, pudra de cacao deuleiat, agent de ingrosare (xantan), arome, fosfat tricalcic, emulgator (lecitina din soia), indulcitori (sucraloza si acesulfam K), fosfat de potasiu, fosfat disodic, Beta Alanina, L-Arginina, L-Arginina Alfa Ketoglutarat, L-Triptofan, L-Citrulina Malat.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
100% Whey Protein 920 grame
99 Lei
100% Whey Protein 920 grame 100% Whey Protein 920, 2350, 5000 grame            100% din proteina de zer          Creste masa musculara de calitate          Sustine antrenamentele intense          Ajuta la o recuperare mai rapida          Continut excelent de aminoacizi          Intarita cu glutamina          Cu efect de intarire al sistemului imunitar   100% Whey Protein contine concentrat de proteina din zer de inalta calitate, ultrafiltrat. Proteina din zer este considerata regele tuturor proteinelor. Proteina din zer 100% contine aproximativ 10% din imunoglobulina de proteine ??microfuga impecabila care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Proteina din zer are, de asemenea, capacitatea de a imbunatati productia endogena de glutation. Glutationul este cel mai puternic antioxidant produs de corpul nostru. 100% Whey Protein contine kvadrapeptidi care sunt dovedit a avea o actiune analgezica si, prin urmare, reduce senzatia de disconfort cauzate de rigiditate dupa exercitii. Concentrat de proteina de zer ultra- si microfiltrat! 100% Whey Protein este o formula 100% ultrafiltrata din concentrat de proteina de zer, care contine cantitatea coraspunzatoare de aminoacizi, si mareste eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se afla in organism. Este o proteina conceputa prin cale ultra si microfiltrare, curatat enzimatic cu continut scazut de grasimi siclactoza, care detine fractiuni de proteina lactoglobulina, lactalbumina, lactoferrina si immunglobulin. Utilitatea 100% Whey Protein pentru muschi este perfecta, digerarea este usoara si gustul e superb. Continutul de aminoacizi esentiali este de 50%, adica privind cantitatea aminoacizilor cu efect anabolic (arginina, glutamina aminoacizi cu lant ramificat), se prezinta cu indicatii de 48%. 100% Whey Protein este intarit si cu aminoacidul glutamin, care se afla in tesaturile musculare in cea mai mare cantitate si este unul dintre cauzele stimulante pentru marirea celulara. Are efect de intarire a sistemului immunitar. Prospect 100% Whey Protein: Mod administrare: Zilnic 1-3 portii cu apa sau lapte, dupa necesarul tau de proteine. Este recomandat imediat dupa antrenament si inainte de culcare. Informatii despre \"100% Whey Protein\" Proteinele sunt o parte a alimentatiei fara de care nu ar fi posibila constructia musculara. Proteinele din zer se digera mai rapid si furnizeaza aminoacizi muschilor in scurt timp. Whey Proteine 100% este un concentrat proteic din proteina de zer ultra filtrata care a devenit cea mai eficienta proteina pentru culturisti, contine profil mai mare de aminoacizi, si cu cel putin 48% concentratie de BCAA (aminoacizi in lanturi ramificate) decat alte surse de proteina. Este intarit si cu glutamina si contine mai multa imunoglobulina ne denaturata, care ajuta la mentinerea sistemului imunitar al corpului, deoarece are cel mai bun potential de crestere a imunitatii. Datorita profilului excelent de aminoacizi, Whey Proteine 100% contine 50% aminoacizi anabolici. Mod de administrare: In primul rand dupa antrenament, ca reincarcator de proteina. Oricand pentru completare a continutului de proteine a meselor. In cazuri speciale ca dieta sau inainte de culcare se poate consuma si separat. Jumatate din cantitatea zilnica necesara de proteina, adica 1g / kilo corp. Un shake se prepara din 1-3 portii (1-3 x 25g) SUPPLEMENT FACTS Serving size : 30 g (approximately 1 level scoop) Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%* Calories 119 ? Potassium 133 mg 7% Calories from Fat 15 ? Total Carbohydrate 3.8 g ? Total Fat 1,7 g ? Sugars 1.5 g ? Saturated Fat 1 g ? Dietary Fiber 0 g ? Cholesterol 26 mg ? Protein 22 g ? Sodium 43 mg ? Amino Acid Matrix 1650 mg (pure Taurine, L-Glutamine, Dextrose) *RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. ? RDA not established in the EU. Typical amino acid profile/serving:   L-Alanine 1102 mg L-Methionine* 482 mg L-Arginine* 535 mg L-Phenylalanine* 670 mg L-Aspartic Acid 2290 mg L-Proline 1270 mg L-Cysteine 620 mg L-Serine 1120 mg L-Glutamine 4410 mg Taurine 1350 mg Glycine 385 mg L-Threonine* 1442 mg L-Histidine* 373 mg L-Thrytophan* 382 mg L-Isoleucine* 1410 mg L-Tyrosine 710 mg L-Leucine* 2385 mg L-Valine* 1304 mg L-Lysine* 2240 mg *Essential Amino Acids
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg
25 Lei
Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg Taurine - Vitamine C este un supliment alimetar obtinut din doua elemente foarte eficiente, taurina si vitamina C, utilizat pentru a oferi un impuls de energie organismului. Beneficii Taurina - Vitamina C - previne si reduce oboseala; - intareste sistemul natural de aparare; - reprezinta o sursa importanta de energie.   Aceasta combinatie dintre taurina si vitamina C este foarte eficienta si bine-venita in caz de oboseala. Complexul Taurina-Vitamina C ajuta organismul sa-si recapete vitalitatea, rezistenta, forta si energia. Taurina este un aminoacid intracelular esential prezent in organism in mod natural, dar si in unele alimente si se utilizeaza in producerea diferitor bauturi energizante si proteine pentru culturisti. Taurina mentine structura si sanatatea celulelor, sprijinind astfel procesele celulare, conduce impulsurile nervoase, creste capacitatea de concentrare si memorare, imbunatateste calitatea somnului, reduce iritabilitatea, sprijina secretia de melatonina si serotonina (hormonul fericirii), stimuleaza hormonul de crestere, echilibreaza tensiunea arteriala, este un puternic antioxidant, prin urmare reduce stresul oxidativ si previne formarea radicalilor liberi. Vitamina C de asemenea contribuie la buna functionare a corpului si ii ofera energie. Aceasta este cunoscuta pentru proprietatile antioxidante puternice, datorita carora protejeaza organismul de atacurile radicalilor liberi. Consumul de vitamina C imbunatateste semnificativ functia naturala de aparare a organismului. Aceasta este considerata \"vitamina tineretii\", deoarece previne formarea radicalilor liberi si astfel incetineste procesul de imbatranire, reduce stresul oxidativ, previne moartea celulelor si sprijina inmultirea lor. Prin urmare, consumul de 1000 mg de taurina combinata cu vitamina C este foarte benefic in caz de suprasolicitare, oboseala sau stres. Adaugati acest supliment la dieta dvs., iar in numai 15 zile taurina si vitamina C vor  contribui la restabilirea fortei si energiei, pe care organismul le-a epuizat din cauza unei perioade de stres si oboseala. Prospect Taurina-Vitamina C Mod de administrare: 2 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon de 90 de capsule. Ingrediente Pentru o capsula Taurina 500 mg Vitamina C 20 mg Agent anti-aglutinant: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu   Ambalaj capsula - gelatina, dioxid de titan (incetosare)     Fara OGM si fara gluten.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Quercetin 250mg 50 capsule
65 Lei
Quercetin 250mg 50 capsule Quercetin 250mg 50 capsule Quercetin Antioxidant flavonoid   Beneficii Quercetin Ajuta la sustinerea sistemului imunitar Poate reduce simptomele alergiei Imbunatateste simptomele durerii pelvine cRonice Cu Vitamina C bioflavonoide   Ce este Quercetin Gasit in mere, ceai, struguri si alte alimente, Quercetin este un antioxidant care va poate sustine sistemul imunitar. BIOVEA Quercetin adauga un complex bioflavonoid citric. Quercetin este un flavonoid antioxidant utilizat timp de peste 30 de ani pentru a creste rezistenta la alimente si alergii respiratorii. Efectele sale biologice se datoreaza in principal activitatii sale antioxidante, unei sinergii specifice cu vitamina C proteze si regenerare a quercetinului si vitaminei C si activitatii antiinflamatoare cu actiune multifunctionala.   Ce face Quercetin Quercetin inhiba enzimele ciclooxigenaza si lipo-oxigenaza, reducand productia mediatorilor cheie inflamatori prostaglandine si leucotriene. Aceasta gama larga de activitati inseamna ca poate fi recomandata pentru toate inflamatiile. Quercetin inhiba productia de histamina prin stabilizarea bazofilelor si a mastocitelor. Histamina este direct responsabila pentru majoritatea simptomelor neplacute asociate cu alergii stranut, mancarime, etc. Quercetin actioneaza direct asupra tractului intestinal pentru a reduce reactiile la alergenii dietetici. Un studiu de 5 ani pe 809 de barbati a aratat ca un consum mai mare de quercetin a redus riscul cardiovascular la nivel global cu o treime. Quercetin a demonstrat efecte anti-trombotice si vasodilatatoare. Riscul de accident vascular cerebral este invers proportional cu aportul de quercetin. Cei cu cel mai mic aport au un risc de patru ori mai mare. Quercetin protejeaza rinichii de efectele toxice recunoscute ale anumitor medicamente ciclosporina. Quercetin imbunatateste semnificativ simptomele de prostatita si de sindrom de durere cRonica pelvina. Beneficiile pentru sanatatea lui Quercetin au fost mult timp atenuate de absorbtia intestinala relativ redusa, ceea ce a insemnat ca un numar mare de capsule trebuiau luate zilnic pentru a obtine aceste beneficii. Top 22 de beneficii ale Quercetin dovedite clinic 1 Quercetin protejeaza creierul Quercetin este un antioxidant puternic care poate proteja celulele creierului de stresul oxidativ. Quercetin protejeaza creierul de toxicitatea asociata cu D-galactoza. Aceasta protectie este asociata cu capacitatea Quercetinului de a creste activitatea de superoxid dismutaza SOD si de a scadea concentratiile de malondialdehida MD. Flavonoidele, inclusiv Quercetin, inhiba moleculele pro-inflamatorii care sunt asociate cu multe tulburari cerebrale progresive. Acestea includ boala Alzheimer, meningita virala si bacteriana, complexul de dementa SIDA si accident vascular cerebral. Quercetin inverseaza deficientele cognitive la soarecii cu varsta imbatranita si lipopolizaharida. Neuroleptice, utilizate in tratamentul schizofreniei si al altor afectiuni legate de creier, sunt adesea asociate cu efecte secundare care implica tulburari de miscare, similare cu cele ale Parkinson. La soareci, pre-tratamentul cu Quercetin reduce efectele secundare ale medicamentelor neuroleptice.   2 Quercetin poate vindeca durerile sindromului intestinului permeabil Leaky Gut Cercetarile au descoperit ca stresul cRonic poate provoca instabilitatea celulelor mastocite in intestin, un proces care conduce la cresterea permeabilitatii peretelui intestinal intestin cu infiltrati. Quercetinul stabilizeaza aceste celule mastocite, prevenind astfel vindecarea intestinelor inflamabile. Quercetinul a fost, de asemenea, demonstrat de a strange jonctiunile intre celulele din intestin. In acest mod, ajuta la prevenirea patrunderii in sange a particulelor alimentare nedorite. Quercetin inverseaza intestinul inflamat la rozatoare, carora li se administreaza o substanta care provoaca leziuni ale colonului.   3 Quercetinul este un antiinflamator Quercetin scade citokinele pro-inflamatorii care pot duce la afectarea tesutului la om. Quercetin inhiba expresia genetica a TNF-a proinflamator. Un studiu a constatat ca barbatii care au luat Quercetin au prezentat mai putine simptome de prostatita - inflamatia prostatei. Quercetin scade eliberarea MCP-1, IL-6 si IL-8, care sunt toate pro-inflamatorii. Quercetin inhiba formarea de prostaglandine, mediatori cheie in raspunsul inflamator.   4 Quercetin poate fi o solutie anti-imbatranire La soareci, s-a descoperit ca Quercetin creste comportamentul exploratoriu, invatarea spatiala si memoria. Aceste efecte au fost legate de capacitatea lui Quercetin de a spori functiile creierului, de a limita stresul oxidativ si de a creste nivelurile de glutation. Autorii au concluzionat ca aceste constatari sugereaza ca Quercetin poate functiona ca un posibil supliment natural de anti-imbatranire. Quercetinul sa dovedit a prelungi durata de viata si de a creste rezistenta la stres a viermilor.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Power Pak 20 pliculete
69 Lei
Power Pak 20 pliculete Beneficii Power Pak - Ofera energie si rezistenta la antrenamente intense- Previne distrugerea fibrelor musculare- Previne epuizare fizica si psihica- Creste dorinta si focusarea- Complex de vitamine si minerale in doze mari- Contine antioxidanti din plante- Contine ulei de peste, 1000 mg/gelula- Protejeaza inima si vasele sanguine Ce este Power Pak? Power Pak este un ansamblu de 16 vitamine, 12 minerale, 19 aminoacizi, 11 antioxidanti, Omega 3 acizi grasi si un amestec de fructe si legume. Power Pak este conceput astfel incat sa ofere organismului substante nutritive necesare pentru recuperarea maxima. Power Pak contine doare ingrediente de calitate. Beneficii Power Pak Corpul nostru are nevoie de aminoacizi, in special de cei esentiali pe care organismul nu-i poate produce in mod natural, deoarece ei sunt ?blocurile? fundamentale ale tesuturilor si baza formarii proteinelor. Aminoaczii sporesc activitatea antioxidanta, functia imunitara, cresc masa musculara si previn depozitarea grasimilor. Vitamina A este necesara pentru sanatatea celulelor. Ea ajuta la cresterea si diviziunea acestora. De asemenea, vitamina A este responsabila de nivelul de celule albe din sange; celulele albe (leucocitele) fac parte din sistemul imunitar, ajutand la prevenirea infectiilor si bolilor, precum si la modelarea osoasa. Vitamina E este un bun atioxidant. Ea protejeaza membranele celulare de la daune, previne cresterea nivelului de colesterol rau si formarea placii in artere, asigurand o crculatie mai buna a sangelui. Unele studii au aratat ca vitamina E poate ajuta la prevenirea unor tipuri de cancer. Vitamina C este responsabila de producerea proteinelor, colagenului, cartilajului, ligamentelor, intarirea tendoanelor si a sistemului osos si mentine sanatatea dintilor. Ea este si un bun antioxidant, prevenind formarea radicalilor liberi. Complexul de vitamina B contribuie la metabolizarea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor. Are proprietati antioxidante si previne imbatranirea. Vitamina D: mentine sanatatea oaselor si dintilor, imbunatateste sistemul imunitar, mentine sanatatea cresierului si sistemului nervos, regleaza nivelul de insulina si diabet din organism si sprijina sanatatea cardiovasculara. Mod de administrare Doza de Power Pak este de un pliculet. Portii: 20 pliculete = 20 portii, 40 pliculete = 40 portii, 60 pliculete = 60 portii. Ce contine o portie de Power Pak? Un pliculet contine 5 capsule:  - capsula galbena reprezinta amestecul de aminoacizi, - capsula verde contine plante, - cea alba este de minerale, - capsula galben-deschis reprezinta un amestec de vitamine, - gelula este uleiul de peste 1000mg/gelula. O portie de Power Pak contine: vitamina A (din acetat de beta-carotena) 7500 IU, vitamina C (acid ascorbic) 500 mg, vitamina D3 (din colecalciferol) 500 IU, vitamina E (din D-Alfa tocoferol succinat) 400 IU, vitamina B1 (din tiamina HCl) 30 mg, vitamina B2 (riboflavin) 30 mg, vitamina B3 ( din niacinamine, inositol hexanicotinata) 100 mg, vitamina B6 (piroxina HCl) 6 mg, vitamina B12 (cianocobalamin) 500 mcg, biotin DCP 300 mcg, acid folic 800 mcg, acid pantotetic (calciu D-Pantotenat) 50 mg, bitartrat colina 20 mcg, vitamina K (din fitonadiona) 120 mcg, inositol 50 mg, PABA (Para Amino Benzoic Acid) 20 mg, pulbere planta echinacea purpurea 200 mg, extract radacina de ghimbir 4:1 100 mg, acid alfa lipoic 75 mg, pulbere fructe de afine 75 mg, extract seminte de struguri 4:1 75 mg, quercetin  (dihidrat) 50 mg, extract rodie 4:1 50 mg, hesperidina 25 mg, coenzima Q 10 25 mg, luteina 250 mcg, licopen 100 mcg, amestec de fructe si legume 200 mg, Omega 3 1000 mg, EPA 180 mg, DHA 120  mg, calciu 500 mg, magneziu 100 mg, zinc 30 mg, cupru 2 mg, mangan 3 mg, seleniu 200 mcg, crom 100 mcg, molibdenum 50 mcg, potasiu 50 mg, vanadiu 10 mcg, bor 500 mcg, iod 2 mcg, amestec de aminoacizi 816,59 mg: L-Triptofan 1,11 mg, L-Treonina 4,41 mg, L-Isoleucina 97,63 mg, L-Leucina 193,9 mg, L-Lizina 5,56 mg, L-Metionina 1,3 mg, L-Cistina 1,37 mg, L-Finilanina 2,2 mg, L-Tirosina 1,96 mg, L-Valina 97,51 mg, L-Arginina 2,03 mg, L-Histidina 1,28 mg, L-Alanina 3,23 mg, L-Acid Aspartic 6,85 mg, L-Glutamina 375 mg, L-Acid Glutamina 12,14 mg, L-Glicina 1,51 mg, L-prolina 4,24 mg, L-Serina 3,36 mg. Alte ingrediente: stearat de calciu, siliciu, celuloza, acid de zer si stearic.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Immu Plus Complex 120 capsule
119 Lei
Immu Plus Complex 120 capsule Beneficii Immu Plus Complex: - Sustine imunitatea organismului - Antioxidant natural - Protectie naturala pentru organism Suplimentul nostru Immu Plus este un complex puternic adaptat care contine extracte de Acerola din Cirese, Echinacea si Ghimbir cu adaugare de Seleniu, Vitamina D3 si Zinc, facand o combinatie conceputa pentru a ajuta la sustinerea sistemului imunitar al organismului. UN SUPLIMENT PENTRU SUCCESAcerola, cunoscuta si ca \"Barbados Cherry\", este un puternic booster imunitar care contine de 30-50 de ori mai multa vitamina C decat o portocala. Echinacea, cunoscuta si sub denumirea de \"cone\", au multe beneficii. Partile multiple ale plantei contin compusi cum ar fi avanoizi, polizaharide, glicoproteine ??si uleiuri volatile. Vitamina D3 este o componenta esentiala cunoscuta in primul rand pentru mineralizarea oaselor si a dintilor. Are capacitatea de a modula activitatea sistemului imunitar si poate fi de ajutor pentru persoanele cu stil de viata care au ca rezultat o expunere redusa la lumina naturala a soarelui. Ghimbirul, pe langa faptul ca este folosit ca ingredient in mese, este cunoscut si pentru substantele sale naturale puternice, cum ar fi gingeroli. Zincul este un micronutrient esential care este vital pentru functionarea normala a sistemului imunitar. In cele din urma, seleniul este un antioxidant puternic care se gaseste in alimente intregi, cum ar fi broccoli si usturoi. SISTEMUL IMUNITARMentinerea corpului hidratat constant ajuta sistemul imunitar. Corpul nostru are nevoie de apa pentru a asimila substantele nutritive si pentru a oxigena celulele. Consumul de apa, de asemenea, ajuta la cresterea bunastarii generale. Consumarea fructelor si legumelor, de preferinta in sezon, permite corpului nostru sa se alimenteze cu substante nutritive esentiale. Morcovi, cartofi, rosii, anghinare, spanac si dovleci sunt surse naturale de vitamina A, utilizate pentru stimularea reactiilor de anticorpi. Vitamina C poate fi gasita in citrice, kiwi, ananas, broccoli si chili, in timp ce vitamina E se gaseste in migdale, alune si ulei de masline extra virgin. Mai mult, somnul de calitate si odihna este intotdeauna o solutie excelenta pentru a va regenera corpul si a ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos. In timpul somnului nocturn, corpul re-elaboreaza proteinele luate in timpul zilei si le foloseste atunci cand suntem treji. Prospect Immu Plus Complex Mod de administrare: Luati 2 capsule zilnic dupa masa. Ingrediente: Compozitia pt 2 capsule: Doza zilnica %DZR Acerola Extract 472 mg -           *din care Vitamina C   80 mg 100% Echinaceea Extract 300 mg -           *din care polifenoli   12 mg - Ghimbir Extract   80 mg - Zinc   10 mg 100% Seleniu   55 mcg 100% Vitamina D3   20 mcg 400% Acerola extract de fructe (Malpighia glabra) cu 17% vitamina C, Echinacea purpurea extract de radacina cu 4% polifenoli, coaja de capsula (hidroxipropil metilceluloza), extract de radacina de ghimbir (Zingiber officinale), citrat de zinc, selenit de sodiu, colecciferol (vitamina D3) Doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu reprezinta un substitut al unei diete echilibrate si variate si al unui stil de viata sanatos. Nu este potrivit pentru cei sub varsta de 12 ani. Stai departe de copii. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Casa si gradina - Produse alimentare, nutritie