Pure Yohimbe HCl, 200 capsule
139 Lei
Pure Yohimbe HCl, 200 capsule Pure Yohimbe HCl, 200 capsule. Ce este Pure Yohimbe? Yohimbe este un copac care se gaseste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina. In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea. Beneficii Pure Yohimbe In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate. Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie. S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei. Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor. Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia. Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila. Prospect Pure Yohimbe Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Yohimbe este de 1-2 capsule. Nu depasiti doza indicata. Portii: 50 capsule = 50 portii, 100 capsule = 100 portii, 20 capsule = 200 portii. Ce contine o portie de Pure Yohimbe? O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCl 2,5 mg. Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:35
Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml
55 Lei
Ginseng lichid picaturi (1oz) 30ml Beneficii Ginseng picaturi: • Ar putea imbunatati disfunctia erectila • Sprijina niveluri optime de energie • Promoveaza imbunatatirea focalizarii si a sanatatii creierului • Formula lichida pura din plante • Antioxidant puternic care poate reduce inflamatia • Poate oferi beneficii functilor creierului • Poate stimula sistemul imunitar • Combaterea oboselii si cresterea nivelului de energie Ginsengul a reprezentat o baza in istorie in medicina traditionala chineza si indiana, iar astazi ginsengul este inca utilizat in mod obisnuit in medicina naturista pentru a stimula in mod natural nivelul de energie, sprijinind in acelasi timp sanatatea generala. BIOVEA Ginseng lichid picaturi se face cu mai mult de sapte ingrediente puternice, pe baza de plante care sustin si ajuta organismul pe deplin ridicand nivelurile energetice si sustine sanatatea creierului. De ce sa folositi Ginseng lichid picaturi? Ginseng lichid picaturi combina ingrediente unice pentru a oferi energia finala, sistemul nervos si suportul creierului. Ingredientele cheie din complexul lichidul de ginseng includ: Eleuthero Radacina sau Ginseng Siberian: pentru a sprijini capacitatea organismului de a se adapta si prospera in momente de stres. Radacina de ginseng chinezesc rosu: pentru a stimula in mod natural energia si vitalitatea. Radacina de ginseng american: pentru a sustine claritatea si energia mentala. Licorice (lemn dulce) radacina: pentru a sprijini starea de spirit & functiile suprarenale. Ginkgo frunze: pentru a sustine functia optima a creierului. Fo-Ti Radacina: pentru a sustine functiile suprarenale si imunitatea. Codonopsis Root (Ginseng salbatic): sa sustina sanatatea celulelor rosii din sange. Radacina proaspata de ghimbir: pentru a sustine digestia sanatoasa. Ginseng rosu siberian radacina extract Ce face Ginseng lichid picaturi de la BIOVEAsa fie mai bun? Cu ingrediente de cea mai inalta calitate derivate din sursa naturala, BIOVEA ofera produse ultra-pure, cu potential ridicat. Produsele BIOVEA sunt proiectate cu cele mai avansate ingrediente pure, formulate pentru o absorbtie maxima. Ingredientele de inalta calitate, pure si potente maximizeaza beneficiile produselor nutritive si celorlalte suplimente nutritive.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:35
Pure Yohimbe HCL, 50 capsule
49 Lei
Pure Yohimbe HCL, 50 capsule Pure Yohimbe HCl, 50 capsule, Ce este Pure Yohimbe? Yohimbe este un copac care se gasste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina. In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea. Beneficii Pure Yohimbe In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate. Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie. S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei. Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor. Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia. Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila. Prospect Pure Yohimbe Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Yohimbe este de 1-2 capsule. Nu depasiti doza indicata. Portii: 50 capsule = 50 portii, 100 capsule = 100 portii, 20 capsule = 200 portii. Ce contine o portie de Pure Yohimbe? O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCl 2,5 mg. Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:30
Pure Yohimbe HCl, 100 capsule
79 Lei
Pure Yohimbe HCl, 100 capsule Pure Yohimbe HCl, 100capsule, Ce este Pure Yohimbe? Yohimbe este un copac care se dageste in Africa, mai exact in Camerun, Gabon si Zair. Alcaloidul Yohimbe se extrage din Aspidosperma quebracho blanco si Rauwolfia serpentina. In trecut poporul african utiliza coaja acestui copac ca afrodisiac. De asemenea, era fumata pentru a produce afecte halogene. In medicina traditionala o foloseau pentru tratarea angina si hipertensiunea. Beneficii Pure Yohimbe In ziua de azi Yohimbe este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai efective produse pentru pierderea in greutate. Pure Yohimbe este un supliment termogenic. Datorita acestei proprietati el este foarte bun pentru arderea grasimilor, crescand termogeneza si stimuland metabolismul, care ajuta organismul sa transforme grasimile in energie. S-au efectuat mai multe studii pe Yohimbe care au aratat ca el poate trata impotenta, disfunctia erectila, cresterea libidoului atat la barbati, cat si la femei. Yohimbe poate preveni sicopa, incetarea momentana sau definitiva a inimii, accidentele vasculare cerebrale si blocarea arterelor. Pure Yohimbe este un bun transportator ar nutrientilor. Acest lucru este datorat proprietatii de a dilata vasele de sange, furnizand sistemului nervos central mai mult oxigen si imbunatatind functia acestuia. Fiind un bun vasodilator, Yohimbe creste fluxul de sange si alimenteaza tot corpul, in special organele genitale, imbunatatind functia erectila. Prospect Pure Yohimbe Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Yohimbe este de 1-2 capsule. Nu depasiti doza indicata. Portii: 50 capsule = 50 portii, 100 capsule = 100 portii, 20 capsule = 200 portii. Ce contine o portie de Pure Yohimbe? O portie de Pure Yohimbe contine: Yohimbe HCl 2,5 mg. Alte ingrediente: praf carbohidrati de calciu, maltodextrina, praf strearat de calciu, dioxid de siliciu.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:30
Muira Puama 240 capsule
109 Lei
Muira Puama 240 capsule Muira puama denumit si “lemnul potentei”, muira puama este un foarte puternic stimulent si afrodiziac, derivat din scoarta copacului cu acelasi nume. Coaja arbustului care creste in jungla amazoniana este mestecata cruda sau fiarta, pentru a obtine un ceai cu efecte afrodiziace, consumat de obicei de catre amerindienii din triburile care traiesc in preajma fluviilor Amazon si Orinoco.Afrodisiac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale. Printre altele, poate preveni chelia. Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.-Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale.-Printre altele, poate preveni chelia.-Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.-Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.-Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.- Tonic neuromuscular- Afrodisiac masculin- Tratament impotenta- Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala)- Infertilitate- Astenie generala si depresie- Sindrom premenstrual- Gastrita de stress
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:15
Muira Puama 120 capsule
59 Lei
Muira Puama 120 capsule Muira puama denumit si “lemnul potentei”, muira puama este un foarte puternic stimulent si afrodiziac, derivat din scoarta copacului cu acelasi nume. Coaja arbustului care creste in jungla amazoniana este mestecata cruda sau fiarta, pentru a obtine un ceai cu efecte afrodiziace, consumat de obicei de catre amerindienii din triburile care traiesc in preajma fluviilor Amazon si Orinoco.Afrodisiac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale. Printre altele, poate preveni chelia. Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.-Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale.-Printre altele, poate preveni chelia.-Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.-Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.-Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.- Tonic neuromuscular- Afrodisiac masculin- Tratament impotenta- Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala)- Infertilitate- Astenie generala si depresie- Sindrom premenstrual- Gastrita de stress
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, azi, 01:10
BCAA pudra 2:1:1 + glutamina 250 grame
65 Lei
BCAA pudra 2:1:1 + glutamina 250 grame Beneficii BCAA Blast: - Reduce oboseala, - Creste absorbtia de proteine, - Mentine masa musculara, - Proprietati anti-catabolice si anabolice - Ajuta la mentinerea unui testosteron favorabil - Faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina). - Creste arderea grasimilor - Creste rezistenta la efort si scade oboseala - Reduce catabolismul muscular L-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg Ce este BCAA Blast BCAA Blast (blast reprezinta o explozie, o putere concentrata) si sunt suplimente de aminoacizi, cu o catena ramificata, sunt cautati pe scara larga in ziua de azi pentru a creste masa musculara si performanta fizica. Catena ramificata este formata din: valina, isoleucina si leucina. Grupul esential de aminoacizi BCAA reprezinta aproximativ 1/3 din proteinele din tesutul muscular. Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si sunt foarte importanti daca doriti sa aveti un corp puternic, ei alimenteaza muschii la nivel celular. MuschiBeneficii BCAA Blast Numeroase studii au demonstrat ca BCAA poate ajunge la creier prin sange si reduce serotonina (hormonul care provoaca oboseala, anxietate, nervozitatea, etc.), astfel BCAA reduce oboseala. BCAA Blast reduce oboseala, ajuta la protejarea si retinerea altor aminoacizi din muschi in timpul exercitiilor fizice, va ajuta sa va recapatati viteza si faciliteaza absorbtia de proteine a organismului. Deficienta aminoacizilor esentiali are ca urmari pierderea masei musculare. Un factor important al acizilor cu lant ramificat este ca ei sunt metabolizati in muschi, nu in ficat. Aminoacizii se pierd din tesutul muscular in timpul formarii si dezvoltarii corpului, precum si in timpul practicarii sportului. Daca luati suplimente de BCAA inainte si/sau in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau a unui concurs, competitie, intrecere, veti creste performanta si veti reduce oboseala. Este foarte recomandat sportivilor. BCAA reprezinta o combinatie de aminoacizi simpli pentru a forma un tesut muscular complex. BCAA stimuleaza productia de insulina, care face ca celulele musculare sa preia zaharul din sange si sa-l foloseasca precum o sursa de energie. Grupul BCAA au proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui testosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH – hormon de crestere, IGF – 1 si insulina). De asemenea, aminoacizii BCAA previn defalcarea proteinelor si piederea masei musculare.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 23:40
BCAA pudra 2:1:1 + glutamina 500 grame
115 Lei
BCAA pudra 2:1:1 + glutamina 500 grame Beneficii BCAA Blast: - Reduce oboseala, - Creste absorbtia de proteine, - Mentine masa musculara, - Proprietati anti-catabolice si anabolice - Ajuta la mentinerea unui testosteron favorabil - Faciliteaza producerea de hormoni (GH–hormon de crestere, IGF–1 si insulina). - Creste arderea grasimilor - Creste rezistenta la efort si scade oboseala - Reduce catabolismul muscular L-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg Ce este BCAA Blast? BCAA Blast (blast reprezinta o explozie, o putere concentrata) si sunt suplimente de aminoacizi, cu o catena ramificata, sunt cautati pe scara larga in ziua de azi pentru a creste masa musculara si performanta fizica. Catena ramificata este formata din: valina, isoleucina si leucina. Grupul esential de aminoacizi BCAA reprezinta aproximativ 1/3 din proteinele din tesutul muscular. Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si sunt foarte importanti daca doriti sa aveti un corp puternic, ei alimenteaza muschii la nivel celular. MuschiBeneficii BCAA Blast Numeroase studii au demonstrat ca BCAA poate ajunge la creier prin sange si reduce serotonina (hormonul care provoaca oboseala, anxietate, nervozitatea, etc.), astfel BCAA reduce oboseala. BCAA Blast reduce oboseala, ajuta la protejarea si retinerea altor aminoacizi din muschi in timpul exercitiilor fizice, va ajuta sa va recapatati viteza si faciliteaza absorbtia de proteine a organismului. Deficienta aminoacizilor esentiali are ca urmari pierderea masei musculare. Un factor important al acizilor cu lant ramificat este ca ei sunt metabolizati in muschi, nu in ficat. Aminoacizii se pierd din tesutul muscular in timpul formarii si dezvoltarii corpului, precum si in timpul practicarii sportului. Daca luati suplimente de BCAA inainte si/sau in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau a unui concurs, competitie, intrecere, veti creste performanta si veti reduce oboseala. Este foarte recomandat sportivilor. BCAA reprezinta o combinatie de aminoacizi simpli pentru a forma un tesut muscular complex. BCAA stimuleaza productia de insulina, care face ca celulele musculare sa preia zaharul din sange si sa-l foloseasca precum o sursa de energie. Grupul BCAA au proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui testosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH – hormon de crestere, IGF – 1 si insulina). De asemenea, aminoacizii BCAA previn defalcarea proteinelor si piederea masei musculare.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 23:40
Xct oil (100% ulei pur mct) 473ml
115 Lei
Xct oil (100% ulei pur mct) 473ml ajuta in cazul de dieta ketogenica Beneficii XCT Oil: • Taie si suprima foamea • Arde grasimea repede si eficient • Ajuta in cazul de dieta ketogenica • Efect antibacterian si antimicrobian • Sursa eficienta de energie • Ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului • Sprijina absorbtia nutrientilor Bulletproof™ ulei XCT ™ (100% PURE MCT OIL) este o sursa bogata de energie compusa din acizi grasi caprilici si caprici, gasiti in ulei de nuca de cocos, dar acest ulei MCT pur are sase ori mai multi acizi grasi caprilici si caprici decat uleiul de cocos. Acizii grasi acizi in uleiul MCT pur sustin absorbtia vitaminelor solubile in grasimi, cresc termogeneza si stimuleaza sistemul imunitar, facand totodata un plus excelent pentru bauturi sau feluri de mancare. - Uleiul MCT este o forma purificata de acizi grasi saturati. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nuca de cocos si ulei de palmier. - Beneficiile uleiului MCT sunt: pierderea rapida in greutate, suprimarea foamei; digestie usoara; mai multa putere creierului; intareste intestinul si stimuleaza antrenamentele. - Exista patru tipuri diferite de MCT-uri: C6, C8, C10 si C12. - C8 este chestia buna - studiile arata ca este cel mai cetogenic ulei, ceea ce inseamna ca trece prin tractul digestiv si merge direct in ficat, unde este transformat in cetona de ardere a grasimilor. - Uleiul de MCT de la bulletproof este C8 pur si ridica cetonele de patru ori mai eficient decat uleiul de cocos simplu. - MCT-urile lipseste in mare masura din dieta tipica occidentala, prin urmare, adaugarea uleiului MCT la dieta zilnica poate fi o modalitate puternica de a obtine beneficiile acestor grasimi multi-tasking. Ce este uleiul MCT? "MCT" este un lant scurt pentru trigliceridele cu lant mediu. Trigliceridele sunt pur si simplu moleculele care alcatuiesc cele mai multe grasimi, iar lantul mediu se refera la lungimea cozii moleculei de grasime. Uleiul MCT este o forma purificata de acizi grasi saturati. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nuca de cocos si ulei de palmier. Cum functioneaza uleiul MCT? Exista patru tipuri diferite de MCT-uri: Acidul caproic (C6) Acidul caprilic (C8) Acidul capric (C10) Acidul lauric (C12) Unele dintre acestia se transforma in cetone de ardere a grasimilor mai eficient si mai rapid decat altele. Iata un grund de ceton rapid: Atunci cand taiati carbohidratii, corpul dvs. trece de la arderea glucozei pana la arderea cetonelor, o sursa alternativa de combustibil. Cetonele de ardere au o serie de beneficii, inclusiv pierderea rapida in greutate, dar mai mult despre asta imediat. C8 este chestia buna - studiile arata ca este cel mai cetogenic ulei, ceea ce inseamna ca trece prin tractul digestiv si merge direct in ficat, unde este transformat in cetone care ard grasimile. Cele mai multe uleiuri MCT de pe piata sunt un amestec de toate cele patru tipuri, in timp ce uleiul de nuca de cocos este in cea mai mare parte C12. C12 se comporta mai mult ca un tip de acid gras tipic - acesta trece mai intai prin stomac, unde intestinul subtire il descompune. Sangele tau il absoarbe apoi inainte ca si corpul sa-l transforme in energie. C12 este ingredientul principal in majoritatea uleiurilor MCT - nu este ideal daca scopul tau este de a arde grasimea si rapid. Uleiul de la Bulletproof™ este ulei C8 pur si ridica cetonele de patru ori mai eficient decat uleiul de cocos simplu. De obicei, trebuie sa scadeti repede, sa taiati in jos carbohidratii sau sa exersati cu greu corpul pentru a produce cetone. Cu MCT OIL, va ridicati nivelurile de cetona in cateva minute, cu foarte putin efort. Ce inseamna asta? Mai multe, atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru capacitatea dvs. de a va concentra. Prospect XCT OIL Mod administrare: Incepeti cu o lingurita o data e zi si cresteti lent in cateva zile la una sau mai multe portii complete (1 lingura) zilnic. Prea mult XCT ™, mai ales daca este consumat pe stomacul gol, poate duce la diaree sau la stomac deranjat. Se recomanda 1-3 linguri pe zi pentru consumatorii de la Bulletproof. Dimensiune de servire: 1 lingura (15ml) Portii pe container: aproximativ 32 Compozitia pe servire • Calorii 130 Calorii din grasime 130 • Total grasimi 14g Saturate 14g Trans grasime 0g • Colesterol 0g • caprilic si capric 14g (Trigliceride acide) Uleiul XCT ™ este potrivit pentru gatit la temperaturi sub 320 ° F (160° C). Ingrediente: Trigliceride caprice si acid caprilic din ulei de nuca de cocos foarte rafinat.
 • Categorie: Bauturi
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 22:55
Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule
149 Lei
Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 Capsule Calciu si magneziu: Lucreaza impreuna sinergic • Sustine oasele si dintii puternici • Nutrient necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa • Poate sustine nivelurile de colesterol sanatoase • Este necesar pentru functia musculara normala • Regleaza transmiterea impulsurilor nervoase • Ajuta la reducerea arsurilor la stomac Calciul si magneziul sunt esentiale pentru multe functii ale corpului, in special pentru densitatea si forta osoasa. De asemenea, acestea sunt importante pentru mentinerea sanatatii musculare si a nervilor. Raportul recomandat de calciu cu magneziu este de 2: 1. Desi calciul este mineralul central in mineralizarea osoasaa sau calcificarea, calitatea cristalelor de calciu formate depinde de magneziu. Atunci cand nivelurile de magneziu sunt inadecvate, cristalele de calciu sunt mai slabe care permit sa se produca fracturi. Acest lucru are loc indiferent de consumul zilnic recomandat de suplimente alimentare de calciu. Functia musculara necesita atat calciu, cat si magneziu; calciul ajuta contractul de muschi si magneziul ii ajuta sa se relaxeze. Ce este Calciu? Calciul este cel mai abundent mineral din organism (corpul uman contine aproximativ 2,5 uncii), iar 99% din acesta este stocat in oase si dinti. Calciul ramas este in fluxul sanguin si fluidele care inconjoara celulele. Este un mineral esential cu o gama larga de functii biologice. Absorbtia de calciu scade odata cu varsta. Daca organismul nu obtine suficient calciu, il va jefui din oase, facandu-i sa devina poros si fragil. Nu se poate sublinia faptul ca suplimentele de calciu au o importanta majora pentru metinerea oaselor puternice, sanatoase si incetinirea pierderii osoase. Ce face Calciu? Calciu 1000mg Magneziu 500mg 250 capsule, pret, prospect, doze, administrare, pareri Calciul este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a promova oasele si dintii puternici. Dar, de asemenea, ajuta la mentinerea nivelurilor normale de PH, deplaseaza substantele nutritive pe membranele celulare si previne si minimizeaza pierderea progresiva de os. Calciul poate, de asemenea, ajuta la reducerea arsurilor la stomac prin normalizarea acidului gastric. Este un nutrient important pentru scaderea tensiunii arteriale, un nutrient necesar pentru contractia musculara si necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa. Calciul joaca, de asemenea, un rol important in producerea de hormoni si enzime care regleaza digestia si metabolismul.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 22:10
Saw Palmetto 700mg 100 Capsule
55 Lei
Saw Palmetto 700mg 100 Capsule prostata, chelie, testosteron Saw Palmetto 700 mg 100 capsule Beneficii importante Saw Palmetto: Saw Palmetto poate trata hiperplazia benigna de prostata Saw Palmetto poate imbunatati simptomele de usturime si durere ale tractului urinar Saw Palmetto ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie Saw Palmetto poate reduce riscul de cancer de prostata Saw Palmetto imbunatateste calitatea vietii Saw Palmetto poate creste nivelul de testosteron Saw Palmetto poate imbunatati functia sexuala Ce este Saw Palmetto de la Pure Nutrition? Saw palmetto (Serenoa repens) este o planta populara originara din sud-estul Statelor Unite, avand fructe care au fost studiate de zeci de ani si s-au dovedit a fi benefice pentru mentinerea sanatatii prostatei. De fapt, aceasta planta speciala a fost folosita de la sfarsitul anilor 1800 si este denumita "prietenul batranului" datorita capacitatii sale de a atenua simptomele unei prostate marite. Prostata marita este o problema comuna la barbati care au dureri si disconfort atunci cand urineaza. Poate fi tratata cu medicamente sau suplimente care si-au dovedit beneficiile. Cum functioneaza Saw Palmetto de la Pure Nutrition? Saw Palmetto contine acizi grasi si esteri ai acizilor grasi care blocheaza in mod eficient actiunea de transformare enzimatica a testosteronului in DHT (prin inhibarea 5-alfa-reductaza) si conversia enzimatica a DHT in androstandiol (prin inhibarea 3-alfa-hidroxisteroid dehidrogenaza). La randul sau, acest lucru poate ajuta la prevenirea cresterii tesutului prostatic prin reducerea efectului androgenelor asupra celulelor prostatei. Garantie de calitate Pure Nutrition Saw Palmetto este produs intr-o fabrica certificata cGMP in Statele Unite. In fiecare capsula veti gasi 700 mg de Saw Palmetto pentru o eficienta maxima. Instruttiuni de utilizare Cel mai bine este sa luati Saw Palmetto de 2-3 ori pe zi cu alimente. Vaa sfatuim sa restrictionati consumul de alcool atunci cand utilizati Saw Palmetto.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 20:40
L-Carnitina 3000 mg, 60 ml, 12 shoturi
85 Lei
L-Carnitina 3000 mg, 60 ml, 12 shoturi arde grasimea, opreste pofta de mancare, Doze mari carnitina Beneficii L-Carnitina: - Arde grasimea - Ajuta la cresterea masei musculare - Inhiba pofta de mancare - Reduce oboseala - Previne depozitarea grasimilor nedorite - Ajuta la prevenirea pierderii masei osoase - Benefica in tratarea infertilitatii - Ajuta in tratarea bolilor de rinichi Ce este L-Carnitina? L-Carnitina este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai bune suplimente pentru pierderea in greutate si cresterea rezistentei si a vitalitatii. Carnitina 3000 este sub forma lichida in ampule de 60 ml. L-Carnitina transfera amioacizii cu catena ramificata in mitocondrii unde sunt oxidati pentru a produce energie. Beneficii L-Carnitina Carnitina 3000 este eficienta pentru arderea grasimilor, utilizandu-le ca sursa de energie si pentru tonifierea muschilor. De asemenea, L-Carnitina creste rezistenta la oboseala musculara si este buna pentru diete deoarece inhiba pofta de mancare si scade senzatia de slabiciune. Cercetarile au aratat ca L-Carnitina imbunatateste performantele cardiace si aprovizioneaza inima cu energie. De asemenea, carnitina reduce riscul de a face infarct, daca ati avut un antecedent in acest sens, si regleaza aritmia cardiaca. In productia L-Carnitinei se utilizeaza doar Carnipure, care se bucura de mai mult de 25 de ani de experienta si profesionalism in productia produselor de calitate. L-Carnitina previne formarea placilor in artere, creste fluxul de sange, are proprietati vasodilatoare, reduce simptomele claudicatiei intermitente si faciliteaza mobilitatea la persoanele cu aceasta afectiune. Rezultatele studiilor pe carnitina au aratat ca aceasta poate creste cantitatea de sperma si imbunatati functia sexuala la barbati. Shot L-Carnitine 3000, cel mai bun pentru arderea grasimilor Scitec Nutrition - Asigura o ardere completa a grasimilor - Ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca eficient - Doza mare de Carnitina - Definire si un relief al muschilor mai conturat - Recomandat in diete de slabire L-carnitina este un fel de aminoacid sigur si eficient, care joaca un rol critic in organismul uman in procesele de productia energiei si arderea grasimilor. L-carnitina este componenta essentiala a sistemului de transport in care transporta grasimile in mitochondria celulelor, unde oxideaza si se transforma in energie. Carnitina este un arzator de grasimi efficient, imbunatateste metabolismul, rezistenta si regenerarea. Forma lichida resulta absorbtie rapida si eficienta. Carnitina Shot contine exclusiv 3000 mg L-carnitina intr-o fiola! Scitec Nutrution L-Carnitine Shot, cu exceptia aromei excelente de fructe, contine 3000 mg de L-carnitina си Colina, fiind unul dintre cele mai puternice produse din aceasta clasa de pe piata. In combinatie cu o dieta echilibrata si exercitii fizice, produsul este un supliment extraordinar care va ajuta sa ardeti excesul de grasimi, sa va mentineti forma buna si sanatatea si vitalitatea. Prospect O portie contine 3000 mg de carnitina. Disponibil: 12x60 ml Mod de administrare: o portie de 60 ml inainte de antrenament.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 19:40
Glutamina Pulbere micronizata 500 grame
115 Lei
Glutamina Pulbere micronizata 500 grame Glutamina Pura 500 grame Ce este Glutamina Pura? Glutamina este aminoacidul care se gaseste in organism in cantitatea cea mai mare. Cel mai mult se gaseste in muschii scheletici un procent de 60% de L-Glutamina, iar peste 20% se gaseste in aminoacizii circulanti. Beneficii Glutamina Pura Glutamina joaca un rol important in metabolismul proteinelor, reduce durerile musculare si ajuta la cresterea masei musculare. S-a demonstrat ca nivelul de glutamina din organism scade aproximativ cu 50 % in timpul antrenamentului sau exercitiilor fizice, iar refacerea poate dura pana la 6 zile. In acest timp masa musculara poate scadea, de aceea este indicata suplimentarea cu glutamina, ea ajuta la recuperarea mai rapida a muschilor. L-Glutamina imbunatateste sistemul imunitar, asigura asimilarea elementelor nutritive si regleaza sinteza proteinelor. De asemenea, L-Glutamina sporeste nivelul hormonului de crestere, care este un hormon esential implicat in sintetizarea masei musculare. Alte beneficii ale glutaminei sunt: - imbunatateste sanatatea gastro-intestinala, deoarece este un nutrient esential pentru intestine si datorita proprietatilor de recuperare si refacere rapida; - este buna pentru memorie, concentrare, focalizare si reprezinta un neurotransmitator important pentru creier; - trateaza ulcerul si sindromul intestinului permeabil, si opreste deteriorarea in continuare; - amelioreaza sindromul colonului iritabil (IBS), numit si colon spastic, precum si diareea, prin echilibrarea productiei de mucus; - creste rezistenta in timpul antrenamentelor sau exercitiilor fizice; - imbunatateste metabolismul muscular; - are proprietati antioxidante; - mentine un nivel normal de zahar in sange si este bun pentru diabet. Prospect Glutamina Pura Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Glutamine este de 5 g, aproximativ o lingurita pentru ceai. Nu depasiti doza indicata. Portii: 250 g = 50 portii, 500 g = 100 portii. Ce contine o portie de Pure Glutamine? O portie de Pure Glutamine contine: calorii 21 kcal, L-Glutamina micronizata 5000 mg. Ingrediente: L-Glutamina micronizata.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 18:05
Glutamina Pulbere micronizata 1 kg (1000 grame)
210 Lei
Glutamina Pulbere micronizata 1 kg (1000 grame) Glutamina Pura 1000 grame Ce este Glutamina Pura? Glutamina este aminoacidul care se gaseste in organism in cantitatea cea mai mare. Cel mai mult se gaseste in muschii scheletici un procent de 60% de L-Glutamina, iar peste 20% se gaseste in aminoacizii circulanti. Beneficii Glutamina Pura Glutamina joaca un rol important in metabolismul proteinelor, reduce durerile musculare si ajuta la cresterea masei musculare. S-a demonstrat ca nivelul de glutamina din organism scade aproximativ cu 50 % in timpul antrenamentului sau exercitiilor fizice, iar refacerea poate dura pana la 6 zile. In acest timp masa musculara poate scadea, de aceea este indicata suplimentarea cu glutamina, ea ajuta la recuperarea mai rapida a muschilor. L-Glutamina imbunatateste sistemul imunitar, asigura asimilarea elementelor nutritive si regleaza sinteza proteinelor. De asemenea, L-Glutamina sporeste nivelul hormonului de crestere, care este un hormon esential implicat in sintetizarea masei musculare. Alte beneficii ale glutaminei sunt: - imbunatateste sanatatea gastro-intestinala, deoarece este un nutrient esential pentru intestine si datorita proprietatilor de recuperare si refacere rapida; - este buna pentru memorie, concentrare, focalizare si reprezinta un neurotransmitator important pentru creier; - trateaza ulcerul si sindromul intestinului permeabil, si opreste deteriorarea in continuare; - amelioreaza sindromul colonului iritabil (IBS), numit si colon spastic, precum si diareea, prin echilibrarea productiei de mucus; - creste rezistenta in timpul antrenamentelor sau exercitiilor fizice; - imbunatateste metabolismul muscular; - are proprietati antioxidante; - mentine un nivel normal de zahar in sange si este bun pentru diabet. Prospect Glutamina Pura Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Glutamine este de 5 g, aproximativ o lingurita pentru ceai. Nu depasiti doza indicata. Portii: 250 g = 50 portii, 500 g = 100 portii. Ce contine o portie de Pure Glutamine? O portie de Pure Glutamine contine: calorii 21 kcal, L-Glutamina micronizata 5000 mg. Ingrediente: L-Glutamina micronizata.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 18:05
Glutamina Pulbere micronizata 250 grame
70 Lei
Glutamina Pulbere micronizata 250 grame Glutamina Pura 250 grame Ce este Glutamina Pura? Glutamina este aminoacidul care se gaseste in organism in cantitatea cea mai mare. Cel mai mult se gaseste in muschii scheletici un procent de 60% de L-Glutamina, iar peste 20% se gaseste in aminoacizii circulanti. Beneficii Glutamina Pura Glutamina joaca un rol important in metabolismul proteinelor, reduce durerile musculare si ajuta la cresterea masei musculare. S-a demonstrat ca nivelul de glutamina din organism scade aproximativ cu 50 % in timpul antrenamentului sau exercitiilor fizice, iar refacerea poate dura pana la 6 zile. In acest timp masa musculara poate scadea, de aceea este indicata suplimentarea cu glutamina, ea ajuta la recuperarea mai rapida a muschilor. L-Glutamina imbunatateste sistemul imunitar, asigura asimilarea elementelor nutritive si regleaza sinteza proteinelor. De asemenea, L-Glutamina sporeste nivelul hormonului de crestere, care este un hormon esential implicat in sintetizarea masei musculare. Alte beneficii ale glutaminei sunt: - imbunatateste sanatatea gastro-intestinala, deoarece este un nutrient esential pentru intestine si datorita proprietatilor de recuperare si refacere rapida; - este buna pentru memorie, concentrare, focalizare si reprezinta un neurotransmitator important pentru creier; - trateaza ulcerul si sindromul intestinului permeabil, si opreste deteriorarea in continuare; - amelioreaza sindromul colonului iritabil (IBS), numit si colon spastic, precum si diareea, prin echilibrarea productiei de mucus; - creste rezistenta in timpul antrenamentelor sau exercitiilor fizice; - imbunatateste metabolismul muscular; - are proprietati antioxidante; - mentine un nivel normal de zahar in sange si este bun pentru diabet. Prospect Glutamina Pura Mod de administrare Doza zilnica recomandata de Pure Glutamine este de 5 g, aproximativ o lingurita pentru ceai. Nu depasiti doza indicata. Portii: 250 g = 50 portii, 500 g = 100 portii. Ce contine o portie de Pure Glutamine? O portie de Pure Glutamine contine: calorii 21 kcal, L-Glutamina micronizata 5000 mg. Ingrediente: L-Glutamina micronizata.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 18:05
Magneziu Citrat 200 mg, 100 pastile
45 Lei
Magneziu Citrat 200 mg, 100 pastile Beneficii magneziu citrat - Regleaza tensiunea arteriala - Combate migrenele - Combate depresia si starile proaste de dispozitie - Previne diabetul si bolile cardiovasculare - Buna functionare a sistemului osos - Intareste articulatiile - Curata metalele grele din organism - Ajuta digestia - Restabileste relaxarea musculara - Sprijina functia sistemului nervos - Creste energia metabolica - Ajuta la formarea osoasa Ce este Magneziu Citrat? Magneziul este un mineral esential pentru corpul nostru si contribuie la indeplinirea multor functii. Acesta joaca un rol important in absorbtia de potasiu si calciu. Beneficii Magneziu Citrat Magneziul ajuta la relaxarea muschilor, imbunatateste functia metabolica, ofera suport sitemului nervos, mentinea sanatatea oaselor, este eficient in tratarea anxietatii si nervozitatii. Magneziu ajuta organismul sa produca mai multa insulina, care joaca un rol important in formarea masei musculare si cresterea rezistentei la efort, si contribuie la obtinerea si depozitarea energiei de catre ATP. De asemenea, previne durerile si crampele muschilor. Magneziu faciliteaza absorbtia de calciu in organism si ajuta astfel la formarea oaselor puternice. Vitamina D, de asemenea mentine sanatatea oaselor, iar magneziu are rolul de a o activa in rinichi. Magneziu poate preveni osteoporoza la femei. Magneziu sporeste metabolismul carbohidartilor si a glucozei, avand efecte pozitive asupra diabetului zaharat. De asemenea, este bun pentru sanatatea inimii. Acesta poate preveni ateroscleroza, bolile coronariene, scade hipertensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sangelui, fiind benefic pentru tesutul muscular. Magneziul este eficient in tratarea insomniei, prevenirea stresului si anxietatii, hidratarea organismului si reglarea hormonului melatonina. Acest supliment creste nivelul de serotonina in creier imbunatatind starea de spirit si ajutand la relaxarea sistemului nervos. Prospect Magneziu Citrat Mod de administrare Doza zilnica de Magneziu Citrat este de 1 tableta. Nu depasiti doza indicata. Portii: 100 tablete = 100 portii. Este recomandata administrarea Citratului de Magneziu inainte de antrenamente, pentru a preveni oboseala si pentru relaxarea si flexibilitatea muschilor. Ce contine o portie de Magneziu Citrat? O portie de Citrat de Magneziu contine: magneziu 200 mg.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 14:20
Magneziu Citrat 200 mg, 200 pastile
79 Lei
Magneziu Citrat 200 mg, 200 pastile Beneficii magneziu citrat - Regleaza tensiunea arteriala - Combate migrenele - Combate depresia si starile proaste de dispozitie - Previne diabetul si bolile cardiovasculare - Buna functionare a sistemului osos - Intareste articulatiile - Curata metalele grele din organism - Ajuta digestia - Restabileste relaxarea musculara - Sprijina functia sistemului nervos - Creste energia metabolica - Ajuta la formarea osoasa Ce este Magneziu Citrat? Magneziul este un mineral esential pentru corpul nostru si contribuie la indeplinirea multor functii. Acesta joaca un rol important in absorbtia de potasiu si calciu. Beneficii Magneziu Citrat Magneziul ajuta la relaxarea muschilor, imbunatateste functia metabolica, ofera suport sitemului nervos, mentinea sanatatea oaselor, este eficient in tratarea anxietatii si nervozitatii. Magneziu ajuta organismul sa produca mai multa insulina, care joaca un rol important in formarea masei musculare si cresterea rezistentei la efort, si contribuie la obtinerea si depozitarea energiei de catre ATP. De asemenea, previne durerile si crampele muschilor. Magneziu faciliteaza absorbtia de calciu in organism si ajuta astfel la formarea oaselor puternice. Vitamina D, de asemenea mentine sanatatea oaselor, iar magneziu are rolul de a o activa in rinichi. Magneziu poate preveni osteoporoza la femei. Magneziu sporeste metabolismul carbohidartilor si a glucozei, avand efecte pozitive asupra diabetului zaharat. De asemenea, este bun pentru sanatatea inimii. Acesta poate preveni ateroscleroza, bolile coronariene, scade hipertensiunea arteriala si imbunatateste circulatia sangelui, fiind benefic pentru tesutul muscular. Magneziul este eficient in tratarea insomniei, prevenirea stresului si anxietatii, hidratarea organismului si reglarea hormonului melatonina. Acest supliment creste nivelul de serotonina in creier imbunatatind starea de spirit si ajutand la relaxarea sistemului nervos. Prospect Magneziu Citrat Mod de administrare Doza zilnica de Magneziu Citrat este de 1 tableta. Nu depasiti doza indicata. Portii: 100 tablete = 100 portii. Este recomandata administrarea Citratului de Magneziu inainte de antrenamente, pentru a preveni oboseala si pentru relaxarea si flexibilitatea muschilor. Ce contine o portie de Magneziu Citrat? O portie de Citrat de Magneziu contine: magneziu 200 mg.
 • Categorie: Vitamine
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 14:20
L-Carnitina 1000mg, 60 Capsule
59 Lei
L-Carnitina 1000mg, 60 Capsule Ce este L-Carnitina? L-Carnitina este sintetizata in organism din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina este un aminoacid eficient pentru arderea grasimilor. Aceasta transfera acizii grasi cu catena lunga in mitocondrii, unde sunt oxidati si produc energie. Beneficii L-Carnitina Beneficiile L-Carnitinei sunt studiate din 1937. L-Carnitina este benefica pentru pierderea in greutate si cresterea masei musculare. L-Carnitina inhiba pofta de mancare, reduce oboseala si previne depozitarea grasimilor nedorite. L-Carntina creste masa musculara, forta si rezistenta. Pierderea masei osoase este cauzata de varsta si poate creste riscul de fracturare, osteoporoza, artrita si alte boli ale oaselor. Aceasta este o preocupare a multor cetateni in varsta si a femeilor dupa menopauza. L-Carnitina ajuta la prevenirea pierderii masei osoase si imbunatateste proprietatile structurale ale oaselor. O functie importanta a L-Carnitinei este imbunatatirea conditiilor legate de inima. S-au efectuat numeroase studii care au aratat ca L-Carnitina poate trata angina, scade durerile si disconfortul in piept, scade riscul de a suferi un atac de cord dupa ce ati mai avut unul inainte si este benefica pentru tratarea bolilor de inima. L-Carnitina este folosita in tratarea bolilor de rinichi. Carnitina este benefica in tratarea infertilitatii, prin cresterea numarului de spermatoizi si cresterea cantitatii si calitatii spermei. Ea este benefica pentru femeile care alapteaza. In timpul sarcinii si alaptarii, nivelul de carnitina din organism scade. Suplimentarea cu L-Carnitina previne scaderea acesteia si ajuta si la pierderea in greutate dupa nastere. Persoanele care au diabet zahar de gradul 2 pot luat L-Carnitina, deoarece ea creste oxidarea glucozei si previne depozitarea ei. L-Carnitina este un antioxidant foarte bun, ea previne formarea radicalilor liberi si intareste sistemul imunitar. De asemenea, imbunatateste functiile creierului si il protejeaza de leziuni legate de stres. Prospect Carnitina Mod de administrare Doza zilnica recomandata de L-Carnitina este de 1 capsula. Nu depasiti doza recomandata. Portii: 30 capsule = 30 portii, 60 capsule = 60 portii, 100 capsule = 100 portii. Ce contine o portie de L-Carnitina? O portie de L-Carnitina contine: L-Carnitina tartrate (din Carnipure) 1000 mg. Ingrediente: L-Carnitina tartrate (din Carnipure), gelatina (capsule), agenti de eliberare (saruri de magneziu ai acizilor grasi, dioxid de siliciu).
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 01:40
L-Carnitina 1000mg, 100 Capsule
99 Lei
L-Carnitina 1000mg, 100 Capsule L-Carnitina 1000 mg, 30-60 capsule Ce este L-Carnitina? L-Carnitina este sintetizata in organism din aminoacizii lizina si metionina. L-Carnitina este un aminoacid eficient pentru arderea grasimilor. Aceasta transfera acizii grasi cu catena lunga in mitocondrii, unde sunt oxidati si produc energie. Beneficii L-Carnitina Beneficiile L-Carnitinei sunt studiate din 1937. L-Carnitina este benefica pentru pierderea in greutate si cresterea masei musculare. L-Carnitina inhiba pofta de mancare, reduce oboseala si previne depozitarea grasimilor nedorite. L-Carntina creste masa musculara, forta si rezistenta. Pierderea masei osoase este cauzata de varsta si poate creste riscul de fracturare, osteoporoza, artrita si alte boli ale oaselor. Aceasta este o preocupare a multor cetateni in varsta si a femeilor dupa menopauza. L-Carnitina ajuta la prevenirea pierderii masei osoase si imbunatateste proprietatile structurale ale oaselor. O functie importanta a L-Carnitinei este imbunatatirea conditiilor legate de inima. S-au efectuat numeroase studii care au aratat ca L-Carnitina poate trata angina, scade durerile si disconfortul in piept, scade riscul de a suferi un atac de cord dupa ce ati mai avut unul inainte si este benefica pentru tratarea bolilor de inima. L-Carnitina este folosita in tratarea bolilor de rinichi. Carnitina este benefica in tratarea infertilitatii, prin cresterea numarului de spermatoizi si cresterea cantitatii si calitatii spermei. Ea este benefica pentru femeile care alapteaza. In timpul sarcinii si alaptarii, nivelul de carnitina din organism scade. Suplimentarea cu L-Carnitina previne scaderea acesteia si ajuta si la pierderea in greutate dupa nastere. Persoanele care au diabet zahar de gradul 2 pot luat L-Carnitina, deoarece ea creste oxidarea glucozei si previne depozitarea ei. L-Carnitina este un antioxidant foarte bun, ea previne formarea radicalilor liberi si intareste sistemul imunitar. De asemenea, imbunatateste functiile creierului si il protejeaza de leziuni legate de stres. Prospect Carnitina Mod de administrare Doza zilnica recomandata de L-Carnitina este de 1 capsula. Nu depasiti doza recomandata. Portii: 30 capsule = 30 portii, 60 capsule = 60 portii, 100 capsule = 100 portii. Ce contine o portie de L-Carnitina? O portie de L-Carnitina contine: L-Carnitina tartrate (din Carnipure) 1000 mg. Ingrediente: L-Carnitina tartrate (din Carnipure), gelatina (capsule), agenti de eliberare (saruri de magneziu ai acizilor grasi, dioxid de siliciu).
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 01:40
Zinc 120 capsule, intareste imunitate
39 Lei
Zinc 120 capsule, intareste imunitate par mai frumos, piele sanatoasa Zinc este un supliment alimentar pe baza de zinc si se utilizeaza pentru a intari sistemul natural de aparare al organismului si pentru frumusete. Beneficii Zinc: - intareste sistemul imunitar; - promoveaza sanatatea si frumusetea pielii; - face parul mai frumos. Zinc este un oligoelement care are capacitatea de creste performanta sistemului imunitar si de a mentine sanatatea pielii si parului. Zincul, ca si alte minerale esentiale, are un rol important la indeplinirea unor functii in organism, cum ar fi: diviziunea celulara, functia cognitiva si sinteza ADN-ului. Doua capsule de supliment ofera organismului necesarul zilnic de zinc de care are nevoie corpul pentru a functiona la potentialul sau maxim si pentru a preveni deficienta acestui mineral important. Zincul este un mineral important pentru sanatatea sexuala, acesta stimuleaza fertilitatea, previne impotenta si libidoul scazut si imbunatateste performantele sexuale. Deficienta de zinc poate duce la autism, schizofrenie, pierderea capacitatii de concentrare, depresie, alcoolism si tulburari de comportament. Pentru a preveni un nivel mai mic decat cel recomandat, trebuie sa luam suplimente pe baza de zinc, avand in vedere ca dieta este saraca si nu ne poate oferi necesarul zilnic. De asemenea, zincul este foarte important pentru functia imunitara, in special pentru cei sensibili la raceli si predispusi la infectii. Prospect Zinc Mod de administrare: 2 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 00:25
Melatonina, tulburari de somn
45 Lei
Melatonina, tulburari de somn somn linistit si odihnitor, 120 capsule este un supliment alimentar pe baza de melatonina conceput pentru persoanele cu tulburari de somn, de invatare, concentrare sau memorare, de ritm circadian, boala Alzheimer sau neoplazii. Acesta este benefic, in special, pentru promovarea unui somn linistit si odihnitor. Beneficii Melatonina - eficient impotriva tulburarilor de somn; - imbunatateste calitatea somnului; - recomandat de administrat inainte de culcare. Melatonina sau N-acetil-5-metoxitriptamina mai este numita si "hormonul de somn", reprezinta un hormon produs in special de glanda pineala, odata cu lansarea intunericului, dar si de limfocite, maduva osoasa, retina si tractul gastrointestinal. Acest hormon joaca un rol esential in starea de sanatate generala a organismului, pregateste corpul pentru somn si participa la numeroase functii legate de longevitate si starea de bine. Melatonina este un aliat ideal pentru a reduce latenta somnului si de imbunatati calitatea acestuia. Melatonina este produsa in mod natural de catre organism atunci cand se lasa intunericul si ritmul cicardian este regulat. Ritmul cicardian reprezinta un ciclu de aproximativ 24 de ore ale proceselor fiziologice si biochimice ce au loc in corpul nostru. De asemenea, suplimentul nostru pe baza de melatonina este utilizat pentru a reduce efectele cauzate de "decalajul orar" si de catre persoanele care muncesc in schimburi, adica prin rotatie. Suplimentul Melatonina reprezinta o sursa naturala si sigura de a trata in doar 15 zile tulburarile de somn. Adaugati-l la dieta dvs. si bucurati-va de beneficiile sale. Prospect Melatonina Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi, administrate seara inainte de somn. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Contraindicatii: - Nu administrati suplimentul daca urmeaza sa conduceti un vehicul, adica sa plecati la drum cu masina personala, exista riscul sa adormiti la volan; - Nu este recomandat femeilor insarcinate, care alapteaza sau copiilor.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, ieri, 00:15
Magneziu marin - Vitamina B6, reduce oboseala
45 Lei
Magneziu marin - Vitamina B6, reduce oboseala ajuta la relaxare dupa efort, 120 capsule marin - Vitamine B6 este un supliment alimentar pe baza de magneziu de origine marina si Vitamina B6, utilizat pentru a reduce oboseala, in caz de suprasolicitare fizica sau intelectuala. Beneficii Magneziu marin si Vitamina B6: - mentine metabolismul energetic; - sprijina relaxarea; - reduce oboseala. Suplimentul acesta combina doua elemente: magneziu si vitamina B6, deoarece ele actioneaza sinergic si astfel restabilesc functiile fiziologice normale si ajuta la reducerea oboselii. Ansamblul reprezinta un aliat perfect in situatii de solicitare maxima ajutand organismul sa se relaxeze. Patru capsule de Magneziu - vitamina B6, care reprezinta doza recomandata, ofera organismului 100% din necesarul zilnic de vitamina B6 si 80% din necesarul zilnic de magneziu. Aceasta report de magneziu si vitamina B6 este perfect pentru a reduce oboseala si pentru a ajuta organismul sa-si recapete echilibrul nervos si muscular. Magneziul, precum si alte minerale, precum calciu, seleniu, fosfor, este esential pentru buna functionare a organismului. Acesta contribuie la restabilirea echilibrului muscular si nervos datorita actiunii sale de reglare a transmiterii impulsurilor nervoase pentru relaxarea musculara si mentala. Vitamina B6 contribuie la asimilarea magneziului de catre organism si astfel contribuie la buna functionare a sistemului nervos. Magneziul si vitamina B6 mentine metabolismul energetic si reduce oboseala prin restabilirea functiilor fiziologice normale. Pentru un efect pe termen lung, trebuie sa aveti un stil de viata sanatos si sa faceti exercitii fizice zilnice. Prospect Magneziu marin si Vitamina B6 Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 23:55
Alga Calcaroasa (Lithothamne)
35 Lei
Alga Calcaroasa (Lithothamne) bogat in carbonat de calciu, 120 capsule Alga Calcaroasa (Lithothamne) 120 capsule Lithothamne este un supliment pe baza de alge rosii calcaroase bogat in oligoelemente si minerale, care promoveaza si sustin sanatatea sistemului osos si imunitar. Beneficii Alga Calcaroasa - proprietati remineralizante; - bogat in carbonat de calciu; - este recoltat pe larg in Franta, regiunea Bretagne. Lithothamne cunoscute si sub numele de maerl sunt algele rosii mici si calcaroase, care amintesc de corali. Ele cresc in special in Franta, regiunea Bretagne, unde sunt recoltate pe larg datorita proprietatilor benefice pentru sanatate, dar se gasesc si in Norvegia, Scotia si Irlanda. Algele rosii sunt foarte apreciate datorita continutului bogat de minerale, cum ar fi calciu cristalizat, magneziu si fier, si a oligoelementelor marine. Lithothamne are un continut bogat de carbonat de calciu, care ofera organismului calciu intr-o forma foarte usor de asimilat si are proprietati anti-acide. Calciul reprezinta mineralul cel mai abundent in oragnism, iar 99% din totalul de calciu din organismul nostru se afla in dinti si oase. Un nivel optim de calciu in organism previne osteoporoza, artrita sau alte afectiuni ale oaselor si mentine sanatatea sistemului osos si a dintilor. Algele rosii utilizate in suplimentul nostru sunt recoltate de pe insulele Glénan, la 15-20 de metri adancime, intr-o zona protejata de poluare si astfel asiguram calitatea superioara a produsului. Prospect Alga Calcaroasa Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 23:40
Griffonia Simplicifolia, HTP 5
45 Lei
Griffonia Simplicifolia, HTP 5 Beneficii Griffonia Simplicifolia, 5-HTP ajuta in caz de insomnie, stres, depresie, 120 capsule • Ajuta in cazul insomniei • Ajuta in cazul simptomelor ale menopauzei • Anxietate si depresie • Inhibator al apetitului • Stimuleaza productia de serotonina • Inlatura durerile de cap sau chiar migrenele 5-HTP nu se gaseste in cantitati mari in mod natural in alimente de aceea este extras din Griffonia Simplicifolia. Adinistrarea ed 5-HTP poate ameliora simptomele legate de Fibromialgie, rigiditatea articulatiilor si muschilor, insomnie. Consumul regulat de 5-HTP ar putea ajuta persoanele care sufera de insomnie si alte tublurari legate de somn. Unele studii au demonstrat ca 5-HTP este la fel de eficient ca si medicamentele utilizate impotriva depresiei. Desigur nu poate fi benefic la toate persoanele care sufera de depresie insa 5-HTP contribuie la cresterea serotoninei, un hormon important care este raspunzator pentru starea de spirit a unei persoane pe parcursul zilei. Vrei sa ai parte de un somn linistitVrei sa ai parte de un somn linistit? Aveti tulburari de somn sau chiar insomnii, nu reusiti sa va odihniti bine iar dimineata sa va treziti plini de viata si de energie, starea dumneavoastra generala nu este asa cum va doriti? Va prezentam acum Griffonia, un remediu natural si sigur pentru tratarea acestor tulburari. 5-HTP este o abreviere de la 5-Hidroxitriptofan si mai este cunoscut si ca Griffonia Simplicifolia. Griffonia este un precursor si intermediar metabolic inbiosnteza neurotransmitatorilor sertonina si melatonina. Administrarea griffoniei creste nivelul de serotonina din creier. Serotonina este un neurotransmitator si mai este numita "hormonul fericirii".
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 23:20
Colagen marin 120 capsule
75 Lei
Colagen marin 120 capsule Colagen marin 120 capsule Colagen marin este un supliment care creste si mentine colagenul pentru elesaticitatea pielii si flexibilitatea artciulatiilor. Beneficii colagen marin: - contribuie la vitalitatea pielii; - promoveaza flexibilitatea articulatiilor; - benefic impotriva stresului oxidativ; - nu contine iod. Acest supliment alimentar bogat in colagen marin este un complex de colagen si minerale, care suplimenteaza organismul si astfel reduce simptomele procesului de imbatranire, precum: pierderea fermitatii, dureri articulare si sacderea elasticitatii. Colagen marin este format din elemente active cu proprietati sinergice, care impreuna mentin si imbunatatesc sanatatea articulatiilor si a pielii. Suplimentul colagen marin imbunatateste functia colagenului, care se gaseste in mod natural in piele si articulatii. Acesta intareste actiunea lui, promovand flexibilitatea articulatiilor si ajutand la mentinerea elasticitatii pielii. Astfel, suplimentul participa la tonifierea pielii si ii ofera vitalitate reducand semnificativ semnele vizibile de imbatranire, cum ar fi ridurile. Vitamina C care se gaseste in continutul acestui supliment poate acoperi 100% din VRN. De asemenea, datorita proprietatilor antioxidante ale vitaminei C, zincului, manganului si seleniului, colagen marin protejeaza celulele impotriva strsului oxidativ. In cea mai mare parte, stresul oxidativ este cel care contribuie la imbatranirea generala si, in special, a pielii. Doar intr-o luna, acest supliment bogat in colagen va permite organizatiilor cu dureri articulare sa-si recapete tonusul. De asemenea, capsulele de colagen marin va ajuta pielea matura sau deteriorata sa-si recapete fermitatea si elasticitatea. Prospect Colagen marin Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Recomandari: - nu este recomandat persoanelor alergice la fructe de mare; - a se pastra la rece.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 23:05
Coenzima Q10, 120 capsule
65 Lei
Coenzima Q10, 120 capsule Beneficii Coenzima Q10 • Intareste sistemul imunitar • Ajuta in curele de slabire • Favorizeaza slabirea ponderala • Stimuleaza metabolismul • Creste fertilitatea • Reduce hipertensiunea arteriala • Inlatura ridurile • Antioxidant puternic Coenzima q10 ce este? Coenzima Q10 este un supliment natural avand numele si de Vitamina Q10 si care ajuta la mentinerea sistemului imunitar si sanatatea inimii. Este consumat in intreaga lume datorita beneficiilor sale energizante si de vindecare. Persoanele care sufera de letargie sau de o stare generala rea pot sa administreze Coenzima Q10. Unele persoane il administreaza pentru a preveni si a trata migrenele, durerile de cap. Persoanele mai in varsta iau Coenzyma Q10 pentru starea lor generala de sanatate, deoarece cu inaintarea in varsta corpul nostru are nevoie de mai multi nutrienti. Ca si antioxidant Coenzyme Q10 protejeaza organismul impotriva efectelor distructive ale toxinelor. Coenzima Q10 ajuta si la asimilarea mineralelor si vitaminelor benefice. De obicei antioxidantii sunt asociati cu produsele pentru slabit datorita efectului energizant care stimuleaza metabolismul crescand capacitatea de ardere a grasimilor. Coenzima Q10 este folosita pe scara larga in domeniul cosmetic, principalele beneficii sunt asupra pielii cu riduri. Proprietatile antioxidante ajuta la inlaturarea daunelor provocate de radicalii liberi si reduce ridurile, ofera o piele mai ferma si mai tanara. De aceea gasim aproape in toate cremele pentru piele Co enzima Q10 datorita proprietatilor antiinmabrinire si hidratare. Prospect Coenzima Q10 Compozitie: Drojdia de bere-290 mg, Coenzima Q10-20 mg, Vitamina B12-0.417 µg, Vitmaina B6-0.234 µg, Vitamina B1 (Tiamina)-0.184 µg, Vitamina B9 (Acid Folic)-33.34 µg Mod administrare: 4 capsule/zi. Contraindicatii Coenzima Q10: Dozele mari pot avea efectele secundare cum ar fi neliniste si insomnie.
 • Categorie: Suplimente nutritive
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 22:10
Reishi Ganoderma Bio‎, previne oboseala
75 Lei
Reishi Ganoderma Bio‎, previne oboseala anxietatea, depresia si bolile din sezonul rece, 120 caps. Reishi Ganoderma Bio‎ 120 capsule Reishi Bio este un supliment alimentar natural obtinut pe baza ciupercii Ganoderma Lucidum si reprezinta un fortifiant natural pentru a intari sistemul imunitar si a-l proteja impotriva virusilor sau bolilor specifice sezonului rece. Beneficii Reishi Ganoderma Bio: - Reishi previne si reduce oboseala - Reishi are proprietati adaptogene - Reishi reduce inflamatia si actioneaza ca un antioxidant - Reishi scade anxietatea si depresia - Reishi imbunatateste sistemul imunitar - Reishi amelioreaza alergiile - Reishi ajuta sanatatea inimii - Reishi va ajuta sa dormiti - Reishi vindeca ficatul si rinichii - Reishi va imbunatateste creierul - Reishi ajuta in caz de Guta Reishi este o ciuperca care are proprietati stimulante, ceea ce o face un aliat ideal impotriva oboselii si pentru a intari sistemul imunitar si sanatatea generala. Reishi este o ciuperca lemnoasa ce creste in special pe trunchiurile copacilor, si anume: pruni salbatici aflati in descompunere, iar uneori pe stejari sau cucuta. Aceasta se intalneste exclusiv in munti si paduri adanci, foarte rar in salbaticie. Datorira beneficiilor pe care le are pentru sanatate, ciuperca reishi este cultivata in medii artificiale in China, Asia si America de Nord. In medicina traditionala chineza aceasta ciuperca rreishi este utilizata pentru a combate oboseala, a intari sistemul imunitar, a trata astmul si tulburarile respiratorii, a stopa proteinuria, a preveni si a trata cancerul si tulburarile hepatice, a trata insomnia si hipertensiunea si pentru a proteja sistemul cardiovascular. Unele studii efectuate pe reishi au aratat ca aceasta ciuperca poate diminua durerile in caz de artrita si are proprietati anti-cancerigene, datorita substantelor pe care le contine (polizaharide si triterpene), care au capacitatea de a inhiba cresterea tumorilor si a promova diseminarea lor in organism. Ganoderma lucidum / "Lingzhi" (suflet / spirit), ciuperca, cunoscuta sub numele de "ciuperca Reishi", este o ciuperca puternica care a fost folosita de mii de ani in medicina chineza. Este deosebit de buna la modificarea sistemului imunitar prin cresterea acestuia atunci cand este slabit sau scaderea acestuia atunci cand este prea activ. Are 400 de compusi bioactivi diferiti si acestea au fost raportate in studii stiintifice pentru a avea o serie de efecte incluzand modificarea sistemului imunitar, antiinflamator, anti-tumoral, promovarea somnului, antibacteriene, antivirale, antidiabetice, antioxidante, anti-imbatranire si anti-ulcer. Prospect Reishi Ganoderma Bio Mod de administrare: 4 capsule pe zi. Se repartizeaza pe toata ziua. Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule. Ingrediente Pentru 4 capsule Reishi bio (Ganoderma Lucidum) 750 mg
 • Categorie: Produse Bio
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 21:50
Pastile Relaxare Bio 100 pastile
39 Lei
Pastile Relaxare Bio 100 pastile Pastile Relaxare Bio 100 pastile In caz de anxietate si surmenaj se suge cate o pastila de relaxare. Pastile Relaxare Bio combina uleiuri esentiale pentru un efect sinergic: Mandarin, Petit grain, Magheran, Ylang Ylang cu proprietati excelente. Macul Californan sau Escholtzia, cunoscuta si ca planta care ajuta la dormit a familiei de mac, se gaseste in vestul Californiei. Contribuie la o relaxare optima si imbunatateste calitatea somnului. Mandarinul corespunde fructului mandarinei. Acest citrus are o coaja subtire, rosu-portocaliu. Uleiul esential de Petit-Grain este compus din mai multe uleiuri obtinute prin distilarea cu aburi de frunze portocalii, lamaie, mandarine si bergamot. Nativ in Asia si in bazinul mediteranean, Marjoram este o planta anuala caracterizata prin flori mici sau violete. Ylang-Ylang este un copac nativ din Asia de Sud-Est, cultivat pentru florile sale care sunt distilate de un ulei esential utilizat pe scara larga in parfumerie. Toate aceste ingrediente active naturale provin din agricultura ecologica. Masuri de precautie * Uleiurile esentiale sunt foarte concentrate, acestea trebuie sa fie intotdeauna diluate cu ulei pentru preparaea cosmeticelor si se adauga miere in cazul inghitirii... * Pastrati intotdeauna departe de accesul copiilor. * Unele uleiuri esentiale, se dovedesc a fi periculoase pentru femeile gravide sau care alapteaza si pentru copii sau sugari. Ca o masura de precautie nu folositi uleiuri esentiale in aceste cazuri. * Nu folositi niciodata in apropierea ochilor si se dilueaza daca doriti sa il utilizati pentru piele (de exemplu, numai ceai de arbore pur poate fi folosit in cazuri de psoriazis) * Unele uleiuri esentiale sunt foto-sensibilizante: de exemplu pot provoca reactii pe piele cand sunt expuse la soare. Cum sunt aceste citrice: lamaie, mandarina, portocale, grapefruit sau bergamota: aveti grija sa nu va expuneti la soare dupa aplicarea sau ingerarea de aceste uleiuri esentiale. Compozitie: Amestec de uleiuri esentiale pentru relaxare: 20mg, Ulei de portocale, Mandarin, Petit Grain, Maghiran, Ylang Ylang, guma de salcam, dioxid de siliciu, sirop porumb. Escholtzia, Mac Californian-7mg. Ingrediente obtinute din agricultura ecologica (Agricultura Bio). Mod aministrare: 1-4 comprimate/zi. Pastilele se sug sau puteti sa puneti o picatura de ulei esential pe pastila.
 • Categorie: Produse Bio
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 21:25
Siliciu Organic 120 capsule, pentru piele
55 Lei
Siliciu Organic 120 capsule, pentru piele par si unghii rezistente. Siliciu Organic Beneficii - Are un efect de intinerire asupra organismului - Sustine un tesut conjunctiv stabil si elastic - Ofera un aspect mai tanar al pielii, ferm si neteda - Imbunatateste structura cartilajului, pielii, parului si unghiilor - Un foarte bun ajutor pentru intarirea oaselor - Scade riscul de arterioscleroza Siliciu Organic este foarte important pentru organismul uman, ajuta in primul rand la metabolimul tesutului conjunctiv din oase si cartilaj. Siliciu Organic nu poate fi produs de catre cormul uman, de aceea trebuie absorbit din alimentatia zilnica. Exatrasul de Siliciu Organic din bambus si urzica aduce organismului un aport pentru sustinerea bunei functionari al oaselor si cartilajului. Simptome ale deficientei de Siliciu Simptomele de deficienta de siliciu sunt destul de evidente, acestea sunt strans asociate cu tesuturile conjunctive. Odata cu dezvoltarea slaba a oaselor, acest deficit provoaca, de asemenea subtierea firului de par, fragilitatea unghiilor, formarea de riduri si imbatranirea generala a pielii. Previne deformarile in oase: A fost demonstrat ca Siliciu Organic joaca un rol important in protejarea si dezvoltarea articulatiilor si oaselor. Creste flexiibilitatea la nivelul oaselor prin cresterea cantitatii de colagen, care este componenta proteica a oaselor. Are proprietati de a vindecare a fracturilor oasoase si luxatii. Previne Alopecia: Alopecia sau subtierea parului, este cauzata de aportul de un regim alimentar rafinat care nu are elemente nutritive, in special siliciu. Siliciu contribuie la cresterea parului, astfel devine mai sanatos si mai rezistent. De asemenea aduce stralucire parului si luciu. Mentine aspectul pielii: Siliciu Bio previne pierderea elasticitatii pielii (efectul de piele atarnata). Reface stralucirea si elasticitatea pielii. De asemenea ajuta si la pielea din jurul ochilor si multe alte probleme ale pielii. Previne intoxicatia cu aluminiu: S-a descoperit ca o cantitate mai mare de aluminiu se gaseste in leziunile cerebrale ale pacientilor care sufera de boala Alzheimer. S-a descoperit ca siliciul organic prin lipire cu aluminiu previne absorbtia acestuia in tractul gastro-intestinal si pot reduce semnele si simptomele de toxicitate ale aluminiului. Reface mucoasa: Beneficiile siliciului pentru sanatate includ si refacerea mucoasei tractului respirator cazul in care organismul sufera de deshidratare. Previne unghiile casante: Siliciul joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii unghiilor. Siliciul Organic ajuta la imbunatatirea aspectului unghiilor si le protejeaza impotriva mai multor infectii ale unghiilor, astfel degetele raman atractive si puternice. Siliciu Organic Prospect Compozitie: Extras Bambus Tabashir-100 Mg bogat in Siliciu Organic, din care Siliciu Organic reprezinta 75 mg. Extract frunze urzica-100 Mg. Mod aministrare: 2 capsule/zi. Siliciu Organic contraindicatii Acesta nu ar trebui sa fie utilizat in timpul sarcinii si la pacientii cu boli de piele, cum ar fi onicomicoza. A nu se manca ridichi si alimente cu gust acru si picant in timpul medicatie.
 • Categorie: Produse Bio
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 20:45
Spirulina Bio 120 tablete, ofera vitalitate
45 Lei
Spirulina Bio 120 tablete, ofera vitalitate creste energia si tonusul. Beneficii Spirulina Organica - In caz de oboseala - Ofera vitalitate corpului - Creste energia si tonusul Spirulina Bio a noastra de la Bell Bio este certificata de ECOCERT, care garanteaza o alge superioara de calitate naturala bogata in proteine, vitamine si minerale. Spirulina este o micro-alga de apa dulce, cunoscuta pentru compozitia sa exceptionala. Acesta este alcatuita din mai multe ingrediente: peste 60% din care sunt proteinele vegetale si permite un aport semnificativ de vitamine si minerale cum ar fi vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina D, vitaminele B (B1, B2, B3, B6, B7, B8), magneziu, zinc, fier, potasiu sau mangan. Astfel, din cauza culturii sale in mediu conservat si uscare la temperatura scazuta, spirulina Bio este cunoscuta pentru compozitia bogata care permite sa sustina tonusul si vitalitatea. Prin urmare, un tratament este ideal pentru a face fata oboselii tranzitorii si a recupera energia. Tabletele noastre de Spirulina Organica va garanteaza un produs de calitate a carui origine si metode de productie sunt certificate. Spirulina este, de asemenea, o sursa naturala de antioxidanti. Acestea vor ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi si efectele stresului oxidativ. Deci, in tratamentul de o luna, acest supliment alimentar va va permite sa luptati impotriva scaderii energiei si sa va recastigi toata vitalitatea! Prospect Spirulina Bio Mod administrare: 4 comprimate pe zi. Compozitie Ingrediente Pt 1 comprimat Pt 4 comprimate Spirulina alfa intreaga* (spirulina platensis) 500 mg 2000 mg Agent de ingrosare: fibre de salcam acacia* Garantat fara OMG, fara gluten Ingrediente de origine agricola din agricultura ecologica Organica. Produs din agricultura ecologica.
 • Categorie: Produse Bio
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 20:35
Ginseng Rosu Bio 120 capsule
95 Lei
Ginseng Rosu Bio 120 capsule Ginseng Rosu Coreean Bio Beneficii Ginseng Rosu Bio • Tonic sexual • Ajuta disfunctia erectila • Creste libidoul • Creste energia si starea de spirit • Regleaza tensiunea arteriala • Intareste sistemul imunitar • Ginseng Rosu creste potenta • Incetineste procesul de imbatrinire • Ajuta in cazul durerilor articulatiilor • Ajuta in cazulbufeurilor din cauza menopauzei Ginseng este o planta care creste in nordul Chineu, estul Siberiei si Coreea, o planta perena cu crestera lenta si cu radacini carnoase. Este folosita in medicina traditionala ca un afrodisiac natural puternic si pentru a imbunatati functiile sexuale. Studiile clinice au aratat ca Ginsengul ajuta la reducerea zaharului din sange si anume la reglarea glicemiei. Efectul a fost observat la o administrare de Ginseng pe o perioada de 3 luni unde si nivelurile medii de zahar din sange au avut o scadere. Extractul de Ginseng Rosu este utilizat eficient si in curele de slabire, impotriva obezitatii. Are proprietati de a inhiba apetitul natural. Ginsengul Rosu este un foarte bun tonic, creste nivelul de energie si ezistenta organismului. Persoanele care fac sport si iau Ginseng benificiaza de mai mult oxigen, au o energie mai mare si un metabolism mai bun. De asemenea ajuta sportivii sa aiba un timp de recuperare mai mic. Ginsengul are puterea de a actiona asupra celulelor creierului si de a imbunatati capacitatea de gandire si concentrarea. Administrarea de Ginseng Rosu ajuta oamenii care au probleme cu disfunctia erectila. Prospect Ginseng Rosu Bio - Ginseng Coreean Bio Compozitie: Ginseng rosu bio, Ginseng Coreean Bio - 300mg, Panax Meyer - guma de acacia bio. Mod administrare: 4 capsule/zi., 2 capsule dimineata si 2 capsule la pranz cu un pahar cu apa. Contraindicatii: Ginsengul poate interactiona cu diferite medicamente sau poate provoca reactii alergice, inainte de administrare consultati medicul dumneavoastra.
 • Categorie: Produse Bio
Vezi pagina: SC KRILL OIL IMPEX SRL
Bucuresti, 19 mar, 20:20
Casa si gradina - Produse alimentare, nutritie