Cot compresiune
5 Lei
  • Alte materiale de constructii
Vezi pagina: Constructii-depozit.ro
Bucuresti, ieri, 20:16
Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg
11 Lei
Weber N19 glet de finisaj pe baza de rasini 5 kg Domenii de utilizare Se utilizeazã la finisarea in strat subtire a suprafetelor interioare, la renovãri, reparatii (umpleri de pori, fisuri, etc.). Se aplicã inainte de tapetare, zugrãvire sau vopsire a peretilor si tavanelor in incinte uscate. Se aplicã peste gleturi de incãrcare pe bazã de ipsos sau ciment (weber N17, weber N15), tencuieli mecanizate pe bazã de ipsos sau tinciuri driscuite fin. Se poate aplica si peste suprafete de beton vibrat ce nu necesitã un strat de nivelare grosierã. Recomandat pentru gips-carton. Compozitie Pulbere de culoare albã pe bazã de rãsini sintetice, cu adaosuri minerale, de calitate profesionalã. Aplicabil in strat de pana in 2 mm. Are rezistentã si aderentã bunã la suport. Culori Alb Ambalare In saci de hartie de 5 kg. Paleti de 540 kg (108 saci). Pregatirea suportului Suprafata suport trebuie sa fie curatã, nedeformabilã, uscatã, fixã, lipsitã de substante antiaderente (grãsimi, bitum, praf, etc.) si sã aibã varsta de maturizare. Se vor indepãrta in prealabil straturile superficiale, cu rezistentã mecanicã slabã. Mod de preparare si de lucru Se toarnã continutul unui sac in cca. 7,5 - 8 litri de apã curatã, rece si se amestecã cu ajutorul unui mixer electric panã se obtine un amestec omogen, fãrã aglomerãri. Dupã un repaus de cca. 5 minute, se reamestecã. Materialul astfel obtinut se aplicã manual sau mecanizat. Aplicarea manualã se va face cu o gletierã de inox curatã in grosime de maxim 2 mm pe strat. Urmãtorul strat se va aplica dupã uscarea celui precedent. Stratul final nu trebuie sã depãseascã 3 mm. Timpul de uscare poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet inainte ca materialul sã facã prizã. Suprafata uscatã poate fi sefuitã cu hartie abrazivã foarte finã. Praful rezultat se va curãta de pe suprafata suport cu o perie (bidinea, pensulã) moale.
  • Vopsele, zidarii, tencuieli
Vezi pagina: Constructii-depozit.ro
Bucuresti, ieri, 19:59
CC 92 Agent de impermeabilizare
12 Lei
CC 92 Agent de impermeabilizare Aditiv pentru impermeabilizarea mortarelor si betoanelor Caracteristici agent de impermeabilizare CC 92 etanseaza porii materialului agent de impermeabilizare CC 92 este usor de aplicat Domenii de utilizare Agent de impermeabilizare CC 92 este util pentru crearea de mortare impermeabile la interior si exterior. Agent de impermeabilizare CC 92 este folosit pentru etansarea tencuielilor existente pe zidarie umeda. Agent de impermeabilizare CC 92 este util pentru izolarea impotriva umiditatii solului (pardoseli impermeabile). Agent de impermeabilizare CC 92 poate fi folosit pentru tencuieli, sape, betoane impermeabile. Pregatirea suprafetei de baza Ceresit CC 92 se amesteca cu ciment in proportie de 1:50. Se prepara apoi mortarul sau betonul utilizand ca liant acest amestec, astfel: Mortar de zidarie Mortarele de ciment-var si de ciment aditivate se prepara si se aplica conform NE 012-99. Mortar de sapa 1 parte ciment standard aditivat cu Ceresit CC 92, 3 parti nisip curat de granulatie fina si mixta. Íapa se compacteaza bine pana la obtinerea unei suprafete netede si lucioase, apoi se netezeste cu drisca. Beton Agregat conform curbei granulometrice cu un continut usor ridicat de nisip fin (0-0,25 mm). Dozajul minim de ciment va fi de 350 kg/m3 pentru betoane cu agregat max. 32 mm sau 400 kg/m3 pentru betoane cu agregat max. 16 mm. Consistenta betonului se va ajusta in cazul folosirii vibratorului. Betonul, respectiv mortarul, se vor pune in opera dupa tehnica de lucru cunoscuta si se vor netezi. Daca pe aceasta su prafata se va aplica sapa autonivelanta sau glet ea se va as periza si se va trata cu un slam de aderenta, la care s-a ada ugat Ceresit CC 81. A se proteja suprafata de uscarea prea rapida si a se uda daca este necesar.
  • Vopsele, zidarii, tencuieli
Vezi pagina: Constructii-depozit.ro
Bucuresti, ieri, 19:52
Adeziv gresie si faianta CM 17 - 25 kg
55 Lei
Adeziv gresie si faianta CM 17 - 25 kg Adeziv super-flexibil Ceresit CM17 de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior in medii permanent umede.Caracteristici - flexibil-clasa S1 conform EN 12002 - culoare gri - rezistenta mare - pentru balcoane, terase si suprefete critice - pentru pardoseli incalzite - pentru interior si exterior - pentru placarea piscinelor Domeniu de utilizarePentru placari cu placi ceramice si placi din piatra naturala. Pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gipscarton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator. Pentru interior, exterior si medii permanent umede. Pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale. Pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mosaic vitroceramic numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50 si Ceresit CL 152). Pentru lipirea pe suprafete critice si pe suprefete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment. Pentru balcoane si terase. Pentru placarea rezervoarelor de apa. Date tehniceBaza: Amestec de ciment cu rasini sintetice si filler cu greutate redusa Densitate: 1,36 kg/ dm Raport de amestec: 7 - 7,5 l apa Timp de punere in opera: cca. 2.5 ore Timp deschis: cca. 20 minute Alunecare: - 0,5 mm Chituire: dupa 24 de ore Aderenta conform SR-EN 12004: Initial: - 1,5 MPa Dupa imersie in apa: - 1,0 MPa Dupa incalzire: - 1,0 MPa Dupa cicluri inghet/dezghet: - 1,0 MPa Clasa de flexibilitate (conform EN 12002): S1 Rezistenta la temperatura: de la -30C la +70CConsum: 3-4 kg/mTermen de valabilitate: 12 luni (in ambalajul original intact, in spatii acoperite si uscate).Temperatura de aplicare: de la 5 C pana la +30 C Ambalare: saci 25 Kg
  • Vopsele, zidarii, tencuieli
Vezi pagina: MetaloChimice.ro
Bucuresti, ieri, 16:55
Casa si gradina - Materiale constructii, amenajari