Cuie pentru acoperis
 • Articole feronerie
 • Stare Nou
Vezi pagina: Baurom Construct
Bucuresti, azi, 10:50
Sarma moale neagra
 • Articole feronerie
 • Stare Nou
Vezi pagina: Baurom Construct
Bucuresti, azi, 10:50
Masina de tuns gazon Smart 51 BO
922 Lei
Masina de tuns gazon Smart 51 BO Latime de taiere: 51 cm Motor: MTD Thorx 35,123 ccm, pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer Putere nominala: 1.7 kW Pornire: demaror cu sfoara Carcasa: otel Reglaj inaltime: 3 pozitii individual Inaltime de taiere: 35 -55 mm Ghidon: ergonomic, complet pliabil Deflector: standard lateral Roti: 180 mm /180 mm Greutate: 20 kg Gama de masini de tuns iarba SMART au fost dezvoltate cu gandul la cateva aspecte specifice, manevrare usoara , fiabilitate, putere – aceasta este gama SMART MTD . Toate masinile de tuns iarba sunt dotate cu motorul silentios, OHV, care garanteaza munca fara efort si eficienta inalta. Masina de tuns iarba MTD SMART 51 BO este un model care impresioneaza prin simplitatea lui, dispune de carcasa de otel, ceea ce ii confera o durata de viata lunga si dispune de o singura optiune de taiat iarba, cea cu evacuare laterala. Raportul calitate – pret este unul exceptional precum la restul gamei de masini de tuns iarba MTD SMART. Modelul 51 BO este echipat cu un motor silentios MTD Thorx 35 cu o capacitate cilindrica de 123 ccm dezvolta 1,7 kW, care invart cu usurinta cutitul de taiere avand o latime totala de lucru de 51 cm. Reglajul de inaltime este individual pe trei pozitii, utilizatorul poate opta sa taie iarba la o inaltime intre 35 si 55 de mm. Acest utilaj este recomandat tuturor celor care isi doresc o masina de tuns iarba cu un raport calitate pret exceptional, fara compromisuri si cu o durata de viata indelungata la utilizarea ei pe suprafete de pana la 1000 mp.
 • Unelte si piese
 • Stare Nou
Vezi pagina: Bronto Comprod
Cluj-napoca, ieri, 16:35
Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD
1.004 Lei
Masina de tuns gazon Smart 42 PO, 42 CM, MTD Latime de taiere: 42 cm Motor: MTD Thorx 35,123 ccm, pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer Putere nominala: 1.7 kW Pornire: demaror cu sfoara Carcasa: otel Reglaj inaltime: 6 pozitii cu 2 manete Inaltime de taiere: 28 -92 mm Ghidon: ergonomic si complet pliabil Sac colector: din panza 60 L Kit de maruntire: optional Deflector: standard Dimensiune roti: 180 mm /180 mm Greutate: 30 kg MTD si-a marit gama de masini de tuns iarba cu gama SMART care include si modelul de masina de tuns iarba MTD SMART 42 PO. Masina de tuns gazon Smart 42 PO este un ajutor puternic si fiabil oferit celor care au gradini cu suprafete curprinse intre 1000 si 1500 mp. Aceasta masina de tuns iarba impresioneaza prin raportul excelent pret – calitate. Daca detineti intre 1000 si 1500 de mp de teren sunteti nevoiti sa utilizati o masina de tuns iarba cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART. Masina de tuns iarba este echipata cu un motor silentios OHV MTD Thorx 35 si dezvolta o putere nominala de 1,7 kW, utilizand la perfectie capacitatea cilindrica de 123 cmc. Dotata cu carcasa de otel si roti pe rulmenti utilizatorul este asigurat ca primeste o masina de tuns iarba cu o fiabilitate mare si o durata de viata lunga. Echipata cu sac colector din panza cu capacitate de stocare de 60l. Manerul ergonomic asigura comfort crescut si o manevrabilitate usoara si este complet pliabil, utilajul fiind foarte usor de transportat. Masina de tuns gazon are o latime de lucru de 46 cm si dispune de reglaj de inaltime prin doua manete cu sase pozitii care ofera posibilitatea utilizatorului de a selecta inaltimea de lucru potrivita oricarei tip de operatiune selectand inaltimea de taiere intre 2,8 cm si 9,2 cm. Are doua modalitati de lucru facand parte din gama de produse 2 in 1, iar optional putem sa adaugam si varianta de maruntire. Daca va doriti un utilaj care sa va satisfaca exigentele la un raport pret – calitate exceptional, alegeti o masina de tuns iarba din gama SMART!
 • Unelte si piese
 • Stare Nou
Vezi pagina: Bronto Comprod
Cluj-napoca, ieri, 16:35
Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB
1.201 Lei
Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB Latime de taiere: 46 cm Motor: Briggs&Stratton 450 E series ,125 ccm pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer Putere nominala: 1,7 kW Pornire: demaror cu sfoara Carcasa otel Reglaj inaltime in 6 pozitii, individual la fiecare roata, de la maneta Ghidon: ergonomic, complet pliabil Sac colector din panza: 70 L Kit de maruntire: accesoriu optional Deflector: standard Dimensiuni roti: 180 mm /180 mm Iniltime de taiere: 28 -90 mm Alte trasaturi: 3-in-1 optiuni intre colectare in cos, maruntire(optional) sau evacuare in spate Maner demaror pozitionat pe ghidon Greutate: 31 kg MTD si-a marit gama de masini de tuns iarba cu gama SMART, care include si modelul de masina de tuns iarba MTD SMART 46 PB. Aceasta masina de tuns iarba este un ajutor puternic si fiabil oferit celor care au gradini cu suprafete cuprinse intre 1000 si 1500 mp. Aceasta masina de tuns iarba impresioneaza prin raportul excelent pret – calitate. Daca detineti intre 1000 si 1500 de mp de teren sunteti nevoiti sa utilizati o masina de tuns iarba cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART. Masina de tuns iarba este echipata cu un motor Briggs&Stratton (producator din SUA) si dezvolta o putere nominala de 1,7 kW utilizand la perfectie capacitatea cilindrica de 125 cmc. Dotata cu carcasa de otel si roti pe rulmenti utilizatorul este asigurat ca primeste o masina de tuns iarba cu o fiabilitate mare si o durata de viata lunga. Echipata cu sac colector din panza cu capacitate de stocare de 70 l. Manerul ergonomic asigura comfort crescut si o manevrabilitate usoara. Masina de tuns gazon are o latime de lucru de 46 cm si dispune de reglaj de inaltime prin doua manete cu sase pozitii care ofera posibilitatea utilizatorului de a selecta inaltimea de lucru potrivita oricarei tip de operatiune selectand inaltimea de taiere intre 2,8 cm si 9,2 cm. Masina de tuns iarba are trei modalitati de lucru facand parte din gama de produse 3 in 1. Utilizatorul are posibilitatea de a alege intre colectare, evacuare laterala sau sa marunteasca iarba iar aceasta sa ramana pe gazon ca si ingrasamant natural. Daca va doriti un utilaj care sa va satisfaca exigentele la un raport pret calitate exceptional alegeti o masina de tuns iarba din gama SMART!
 • Unelte si piese
 • Stare Nou
Vezi pagina: Bronto Comprod
Cluj-napoca, ieri, 16:30
Motocoasa Maruyama BKC 5020 RS-01
3.159 Lei
Motocoasa Maruyama BKC 5020 RS-01 Motor: NE 500 Capacitate cilindrica: 1.91 kW Capacitate rezervor combustibili: 1.0 l Disc metalic: 255 mm diametru, cu 3 lame Cap de taiere cu fir nylon: semi-automat (L)S Caracteristici speciale: pornire usoara avansata RS2 Greutate: 11,9 kg Motocoasa Maruyama BCK 5020 RS echipata cu motor in doi timpi tip CER si o capacitate cilindrica de 49.9 cc, dezvolta 1.91 kW impreuna cu un cuplu inalt. Motocoasele Maruyama echipate cu motorizarile de tip CER sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului avand un consum mai scazut chiar si cu pana la 27% fata de motoarele traditionale in doi timpi, iar emisiile de noxe au scazut cu pana la 80%. Motocoasa a fost construita pentru a face fata oricarei utilizari comerciale. Poate sa utilizeze atat cutit de taiere cat si cap de taiere tip damil, iar pentru cei care doresc sa utilizeze motocasa pentru a curata gradina sau spatiul verde de resturi vegetale, motocoasa Maruyama BCK 5020 RS poate fi echipata cu cutit de taiere tip „circula” cu 64 de dinti. Motocoasele profesionale Maruyama sunt dotate cu cilindru croma care le confera o durata de viata mai lunga fata de motoarele standard. Maruyama, companie originila in Japonia produce in mod exclusiv toate utilajele profesionale in Japonia, astfel punand accent pe precizia si seriozitatea Japoneza oferind siguranta ca produsele sale respecta cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta. Motorul dispune de un sistem unic de scadere a vibratiilor fiind sustinut de arcuri si tampoane de cauciuc (pentru vibratii la frecventa inalta respectiv vibratii la frecventa scazuta). Motocoasa Maruyama BCK 5020 RS dispune de sistem de pornire usoara avansata, care permite utilizatorului pornirea fara efort a motocositoarei fara a mai fi necesara tragerea multipla a manerului demaror.
 • Unelte si piese
 • Stare Nou
Vezi pagina: Bronto Comprod
Cluj-napoca, ieri, 16:00
Casa si gradina - Unelte, scule