30 tablete pentru sterilizare la rece Thermobaby
16 Lei
30 tablete pentru sterilizare la rece Thermobaby Instructiunile de utilizare trebuie citite cu atentie si pastrate pentru referinte ulterioare!: Curatati temeinic toate accesoriile si zonele biberoanelor, folosind apa fierbinte. Utilizati o perie de biberoane pentru a scapa de orice urma de lapte. Clatiti totul cu jet de apa. Luati o cutie din plastic sau sticla, care are capac, si umpleti-o cu apa de la chiuveta. Apoi adaugati: 1 tableta pentru 2-3 litri de apa; 2 tablete pentru 5 litri de apa. Atunci cand tablete s-au dizolvat complet, introduceti biberoanele si accesoriile lor in solutia sterila, astfel incat sa fie complet acoperite. Asezati biberoanele pe lung, in asa fel incat sa nu se pastreze aerul in interiorul biberoanelor. Biberoanele si accesoriile vor fi sterilizate dupa 30 de minute. Clatiti biberoanele si accesoriile cu apa minerala/plata inainte de utilizare. Solutia ramane activa si poate fi refolosita timp de 24 de ore. MASURI DE SIGURANTA: Pastrati tabletele si solutia lichida intr-un loc sigur si uscat, departe de accesul copiilor. Nu introduceti obiecte metalice in solutie. Evitati contactul cu ochii. Nu inghititi tabletele sau solutia lichida pentru ca sunt vatamatoare. Daca acest lucru se intampla, contactati medicul imediat si aratati ambalajul si instructiunile tabletelor. CONTINUT (per tableta): sodium dichloroisocyanurate 400 mg Bicarbonat de sodiu 276 mg Carbonat de sodiu 60 mg Acid adipic 264 mg . Produsul este iritant pentru ochi si sistemul respirator. In cazul unui contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si contactati un medic specialist. Tineti tabletele la distanta de alimente, bauturi, mancare pentru animale etc. ATENTIE: Nu adaugati alte produse / agenti chimici in solutia sterilizatoare. Se pot emana gaze periculoase. Contactul cu acid va elibera gaze toxice. Manevrati cu grija solutia si tabletele, deoarece acestea pot pata pielea si materialele. Solutia de sterilizare se poate arunca intr-o fosa septica.
  • Categorie: Ingrijire, protectie
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:40
Scaun de masa copii Moni Kimchi Pink
309 Lei
Scaun de masa copii Moni Kimchi Pink Acest scaun de masa pentru copii reprezinta solutia ideala pentru inceperea diversificarii. Este recomandat de la varsta de 6 luni. Scaunul de masa este confortabil si stabil. Spatarul este prevazut cu 3 pozitii de inclinare. Scaunul este ajustabil pe 5 pozitii de inaltime. Pentru siguranta marita, scaunul este prevazut cu centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Scaunul se poate pozitiona langa masa parintilor - cotierele se rabateaza si tavitele se pun pe suportul din spatele cadrului. Accesorii: - tavita dubla detasabila compartimentata - cos pentru accesorii sau jucarii Avantaje: - husa detasabila, usor de curatat - suport pentru picioruse - ajustarea pe 5 niveluri de inaltime - roti silentioase care usureaza deplasarea in orice parte a incaperii - suport pentru tavita in partea din spate a cadrului - pliere rapida Caracteristici: - confectionat din materiale de calitate, testate conform standardelor U.E. - recomandat grupei de varsta 6-36 luni - tavita dubla detasabila cu 5 compartimente - 5 niveluri de ajustare a inaltimii scaunului - 3 unghiuri de reglare a spatarului - husa cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte - centurile se ajusteaza pe 2 niveluri, in functie de inaltimea copilului - opritor de siguranta pentru picioare - roti fata prevazute cu frana - rotile sunt silentioase si sunt confectionate din materiale speciale, care nu lasa urme pe podea - pliere rapida Dimensiuni: - scaun de masa: 79 (L) x 107 (h) x 58 (l) - tavite: 59(L) x 32(l) - cos accesorii: 35(L) x 30(l) x 16(h) - inaltime spatar: 47 cm - latime spatar: 40 cm - adancime sezut: 21 cm - suport picioare: 26 x 18 cm
  • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:30
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Bear&Friends 100 cm Green Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Bear&Friends 100 cm este foarte practica, sigura si confortabila pentru copil. Este prevazuta cu un termometru pentru a masura temperatura exacta a apei din cadita. Poate fi utilizata de catre copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa. Caracteristici: - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - rezista la o greutate de maximum 25 de kg. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
  • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:30
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Bear&Friends 100 cm Mint Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Bear&Friends 100 cm este foarte practica, sigura si confortabila pentru copil. Este prevazuta cu un termometru pentru a masura temperatura exacta a apei din cadita. Poate fi utilizata de catre copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa. Caracteristici: - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - rezista la o greutate de maximum 25 de kg. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
  • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:30
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Cars
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Cars 100 cm Alb Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Cars 100 cm Alb este foarte practica, sigura si confortabila pentru copil. Este prevazuta cu un termometru pentru a masura temperatura exacta a apei din cadita. Poate fi utilizata de catre copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa. Caracteristici: - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - rezista la o greutate de maximum 25 de kg. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
  • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:30
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra 100 cm Gri Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra este perfecta pentru copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si este prevazuta cu un termometru pentru a masura cu exactitate temperatura apei. Aceasta cadita copii este confortabila si sigura pentru copil. Poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa si va capta atentia copiilor datorita desenului cu zebre. Este o cadita baie pentru copii care a fost proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg. Caracteristici: - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - spre incantarea copiilor, cadita bebe este prevazuta cu un model cu zebre - aceasta cadita copii este proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
  • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 15:30
Recipient cu 3 compartimente pentru lapte praf
35 Lei
Recipient cu 3 compartimente pentru lapte praf REER 21012. Cand copilului ii este foame, fiecare secunda conteaza. In special pentru prepararea laptelui, este necesara depozitarea in siguranta a alimentelor. Formula de lapte praf pentru bebelusi trebuie masurata cu atentie si amestecata cu apa, in conformitate cu instructiunile producatorului. Nu este intotdeauna usor sa gasesti timp pentru a face toate aceste masuratori inainte de a-ti hrani copilul. Distribuitorul de lapte praf ajuta la pregatirea cantitatii potrivite de pulbere pentru fiecare portie si la transportarea igienica a laptelui praf pentru bebelusi. Recipient cu trei compartimente si un capac cu palnie, ce pot stoca suficienta cantitate de lapte praf pentru trei mese Pentru prepararea usoara si precisa si pentru depozitarea igienica a laptelui praf pentru bebelusi Ideal pentru calatorii dar si pentru pregatirea cantitatilor de lapte praf necesare pentru pregatirea formulei de catre alte persoane decat cele care fac asta zilnic (bone, alti membrii ai familiei etc) Toate compartimentele au o deschidere extra larga, care faciliteaza reumplerea cu pudra de lapte praf. Contine si o palnie care serveste drept capac si ajuta la turnarea in siguranta a pulberii. Pur si simplu insurubati capacul in cupa de depozitare si turnati pulberea in biberon. Fiecare compartiment poate fi folosit separat si inchis cu capac, astfel incat daca aveti o calatorie scurta luati doar cate compartimente aveti nevoie si economisiti spatiul in geanta. Compartimentele au dulori diferite pentru o identificare mai usoara a cantitatilor diferite, in cazul in care mesele din timpul zilei nu sunt identice Capacitate: aproximativ 40 g pe fiecare compartiment De asemenea potrivite pentru gustari, biscuiti, cereale, mancaruri pasate, terci, fructe, ceai praf etc. Material: plastic de inalta calitate, sigur pentru alimente, fara BPA Calitate testata si certificata conform celui mai nou standard de siguranta EN14372 (Articole pentru alimentatia si ingrijirea copiilor - tacamuri si ustensile de hranire) Dimensiuni: 7 x 7 x 19 cm Se pot curata in masina de spalat vase in conditii de siguranta, dar nu se fierb Recomandat copiilor cu varsta de la 0 luni Atentie! Acest produs nu este o jucarie, folositi-l numai in scopul prevazut. Nu-l puneti in cuptorul cu microunde. Nu mai folositi produsul daca exista semne de deteriorare.
  • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, ieri, 14:05
Copii - articole, jucarii - Alimentatie, ingrijire