Suport anatomic copii MyKids zebra roz
40 Lei
Suport anatomic copii MyKids zebra roz Suportul anatomic copii MyKids zebra este recomandat copiilor cu varsta de la 0 la 6 luni. Acesta va mentine capul copilului la suprafata si corpul in apa. Inainte de utilizare acesta se va fixa ferm pe cada petru a nu aluneca. Un suport anatomic bebe care va oferi confort si siguranta la utilizare. Acest suport anatomic copii este confectionat din materiale de calitate, non-toxice si va rezista la o greutate de maximum 10 kg. Acesta este proiectat pentru toate tipurile de cazi si va incanta copilul datorita modelului cu zebre. Caracteristici: - este recomandat copiilor cu varsta de la 0 la 6 luni - forma este adaptata corpului copilului pentru a asigura bebelusului siguranta - cu ajutorul acestuia capul copilului va fi mereu la suprafata apei, iar corpul in apa - acest suport este proiectat pentru toate tipurile de cazi - suportul se fixeaza pe cadita si nu aluneca - mainile si picioarele copilului vor ramane libere - este un suport anatomic bebe care va oferi copilului confort si siguranta - este confectionat din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - spre incantarea copiilor, acest suport anatomic bebe este prevazut cu un model cu zebre - acest suport este proiectat pentru o greutate de maximum 10 kg - inainte de utilizare asigurati-va ca suportul este ferm fixat pe suprafata cazii - nivelul apei nu trebuie sa depaseasca nivelul marcat pe suport - acest suport poate fi curatat cu usurinta cu detergent neutru si apa. Dimensiuni: - 48 x 24 x 19,5 cm Atentionari speciale: - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec, care poate aparea intr-un timp foarte scurt - nu asezati niciodata suportul de baie aproape de surse de caldura - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius).
 • Categorie: Ingrijire, protectie
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, azi, 11:10
Suport anatomic copii MyKids zebra albastru
40 Lei
Suport anatomic copii MyKids zebra albastru Suportul anatomic copii MyKids Zebra este recomandat copiilor cu varsta de la 0 la 6 luni. Acesta va mentine capul copilului la suprafata si corpul in apa. Inainte de utilizare acesta se va fixa ferm pe cada petru a nu aluneca. Un suport anatomic bebe care va oferi confort si siguranta la utilizare. Acest suport anatomic copii este confectionat din materiale de calitate, non-toxice si va rezista la o greutate de maximum 10 kg. Acesta este proiectat pentru toate tipurile de cazi si va incanta copilul datorita modelului cu zebre. Caracteristici: - este recomandat copiilor cu varsta de la 0 la 6 luni - forma este adaptata corpului copilului pentru a asigura bebelusului siguranta - cu ajutorul acestuia capul copilului va fi mereu la suprafata apei, iar corpul in apa - acest suport este proiectat pentru toate tipurile de cazi - suportul se fixeaza pe cadita si nu aluneca - mainile si picioarele copilului vor ramane libere - este un suport anatomic bebe care va oferi copilului confort si siguranta - este confectionat din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - spre incantarea copiilor, acest suport anatomic bebe este prevazut cu un model cu zebre - acest suport este proiectat pentru o greutate de maximum 10 kg - inainte de utilizare asigurati-va ca suportul este ferm fixat pe suprafata cazii - nivelul apei nu trebuie sa depaseasca nivelul marcat pe suport - acest suport poate fi curatat cu usurinta cu detergent neutru si apa. Dimensiuni: - 48 x 24 x 19,5 cm Atentionari speciale: - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec, care poate aparea intr-un timp foarte scurt - nu asezati niciodata suportul de baie aproape de surse de caldura - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius).
 • Categorie: Ingrijire, protectie
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, azi, 11:10
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra 100 cm Roz Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra este perfecta pentru copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si este prevazuta cu un termometru pentru a masura cu exactitate temperatura apei. Aceasta cadita copii este confortabila si sigura pentru copil. Poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa si va capta atentia copiilor datorita desenului cu zebre. Este o cadita baie pentru copii care a fost proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg. Caracteristici: - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - spre incantarea copiilor, cadita bebe este prevazuta cu un model cu zebre - aceasta cadita copii este proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
 • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, azi, 11:10
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra
66 Lei
Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra 100 cm Albastru Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra este perfecta pentru copiii cu varsta de la 0 la 36 de luni. Este confectionata din materiale de calitate, non-toxice si este prevazuta cu un termometru pentru a masura cu exactitate temperatura apei. Aceasta cadita copii este confortabila si sigura pentru copil. Poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa si va capta atentia copiilor datorita desenului cu zebre. Este o cadita baie pentru copii care a fost proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg. Caracteristici: - aceasta cadita poate fi curatata cu usurinta cu detergent neutru si apa - este confectionata din materiale de calitate, rezistente si non-toxice - pentru a masura temperatura apei, aceasta cadita este prevazuta cu un termometru - spre incantarea copiilor, cadita bebe este prevazuta cu un model cu zebre - aceasta cadita copii este proiectata pentru o greutate de maximum 25 de kg - este o cadita bebe care va oferi copilului confort si siguranta - este recomandata copiilor cu varsta de la 0 la 36 luni. Dimensiuni: - 100 x 51 x 30 cm. Atentionari speciale: - inainte de baie, pregatiti toate articolele necesare pentru a evita nesupravegherea copilului in timp ce este in apa - nu asezati niciodata cadita de baie aproape de surse de caldura - un adult trebuie sa supravegheze in permanenta copilul pentru a preveni pericolul de inec - verificati temperatura apei pentru nu a fi prea fierbinte (a nu se depasi 37 grade Celsius). - din motive de siguranta in cadita poate fi asezat un singur copil - nu asezati cadita pe suporturi care nu sunt proiectate pentru acest tip de cadita de baie - din motive de siguranta utilizati suportul special conceput pentru acest tip de cadita - asigurati-va ca aceasta cadita este asezata pe o suprafata stabila si sigura.
 • Categorie: Igiena, sanatate
Vezi pagina: Shop-doa.ro
Bucuresti, azi, 11:10
Nan 1 Formula de lapte Premium, +0 luni, 400 g
51,44 Lei
Nan 1 Formula de lapte Premium, +0 luni, 400 g Nestle. Formula de lapte praf pentru sugari de la nastere. Proteine din zer, lapte degresat, uleiuri vegetale (palmier, rapita, cocos, floarea soarelui, Mortierella alpina), lactoza, maltodextrina, citrat de calciu, ulei de peste, hidroxid de potasiu, citrat de potasiu, clorura de magneziu, emulgator (lecitine) (contin soia), corector de aciditate (acid citric), clorura de potasiu, clorura de sodiu, L-fenilalanina, fostat monosodic, ascorbat de sodiu (vitamina C), hidroxid de calciu, culturi de Bifidus,taurina, sulfat feros, L-histidina, inozitol, nucleotide, sulfat de zinc, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), L-carnitina, nicotinamida, pantotenat de calciu, sulfat de cupru, acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), selenat de sodiu, colecalciferol (vitamina D3), filochinona (vitamina K), riboflavina (vitamina B2), acid folic, cianocobalamina (vitamina B12), biotina, iodura de potasiu, sulfat de mangan. Contine lapte, peste si soia A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei. Informatii nutritionale (pentru 100 g): Valoare energetica: 2170 kJ / 519 kcal Fibre: - Glucide: 57.83 g Lipide: 27.7 g Proteine: 9.6 g Sodiu: 0.32 g Vitamine: vitamina A 527 µg, vitamina D 7.2 µg, vitamina E 8 µg, vitamina K 43 µg, vitamina C 73 mg, tiamina 0.58 mg, riboflavina 1.2 mg, niacina 4.55 mg, vitamina B6 0.4 mg, acid folic 74 µg, vitamina B12 1.3 µg, biotina 13 µg, acid pantotenic 4.9 mg, potasiu 525 mg, clorura 365 mg, calciu 330 mg, fosfor 183 mg, magneziu 44 mg, fier 5.2 mg, zinc 5.4 mg, cupru 0.4 mg, mangan 0.1 mg, florura
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Pilulka.ro
Bucuresti, azi, 09:10
Lapte praf pentru copii de varsta mica
37,80 Lei
Lapte praf pentru copii de varsta mica Nan Optipro 4 de la 2 ani x 400g Nestle. Care este laptele potrivit pentru juniorul tau? Stiai ca puiul tau are nevoie de o cantitate de aproape 5 ori mai mare de Calciu decat adultii per kg corp? NAN OPTIPRO 4 este un produs premium sub forma de pudra destinat copiilor de varsta mica, sanatosi, de la 2 ani. Expertii nostri au dezvoltat NAN OPTIPRO 4 inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul proteinelor si tinand cont de nevoile nutritionale ale copiilor de varsta mica in aceasta etapa a dezvoltarii. NAN OPTIPRO 4 este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 2 ani, ca parte lichida a alimentatiei. OPTIPRO este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Calciul si Fosforul sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. Fierul, Zincul si Iodul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor si la functia cognitiva normala. Bifidobacterium sunt culturi similare cu cele care exista si in flora intestinala a sugarilor. DHA si ARA sunt acizi grasi regasiti si in laptele matern. Intreaba medicul specialist despre laptele de continuare NAN OPTIPRO 4. Mod de preparare: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei. Mod de administrare: Nota importanta: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau. Atentie: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau. Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40°C inainte de a adauga pudra. Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a copilului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului. Ingrediente: Lapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)]. Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: lapte, lactoza, zer, peste, soia. Conditii de pastrare si depozitare: Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani. Produs in Franta.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:40
Lapte praf de inceput pentru sugari Nan Optipro 1
37,40 Lei
Lapte praf de inceput pentru sugari Nan Optipro 1 HM-O x 400g Nestle. NAN OPTIPRO 1 HM-O, prin combinatia sa unica de ingrediente, asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala. Expertii nostri au dezvoltat NAN OPTIPRO 1 HM-O inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul laptelui matern, rezultand o noua formula unica: OPTIPRO este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. HM-O este o formula unica. L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern. Numai lactoza - este unicul glucid din NAN OPTIPRO 1 HM-O. Contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara. Intreaba medicul specialist despre laptele de inceput NAN OPTIPRO® 1 HM-O. Mod de preparare: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei. Mod de administrare: Nota importanta: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau. Atentie: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau. Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40°C inainte de a adauga pudra. Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a copilului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului. Ingrediente: Proteine din zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), lactoza, minerale (citrati de calciu, citrat de potasiu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, fosfati de sodiu, clorura de sodiu, hidroxid de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), 2’-fucozil-D-lactoza, ulei de peste, emulgator lecitina din soia, bitartrat de colina, aminoacizi (L-fenilalanina, L-histidina), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurina, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitina. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB. Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: lapte, lactoza, zer, peste, soia. Conditii de pastrare si depozitare: Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani. Produs in Franta.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:40
Lapte praf pentru copii de varsta mica
37,70 Lei
Lapte praf pentru copii de varsta mica Nan Optipro 3 HM-O intre 1-2 ani x 400g Nestle. Care este laptele potrivit pentru juniorul tau? Stiai ca puiul tau are nevoie de o cantitate de aproape 5 ori mai mare de Calciu decat adultii per kg corp? NAN OPTIPRO 3 este un produs premium sub forma de pudra destinat copiilor de varsta mica, sanatosi, de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei. Expertii nostri au dezvoltat NAN OPTIPRO 3 HM-O inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul proteinelor si al laptelui matern, tinand cont de nevoile nutritionale ale copiilor de varsta mica in aceasta etapa a dezvoltarii. OPTIPRO este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. HM-O este o formula unica. 2'-FL este o oligozaharida identica structural cu cea mai abundenta din laptele matern. L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern. Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Calciul este necesar pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. Fierul, Zincul si Iodul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor si la functia cognitiva normala. Intreaba medicul specialist despre laptele de continuare NAN OPTIPRO 3 HM-O. Mod de preparare: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei. Mod de administrare: Nota importanta: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau. Atentie: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau. Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40°C inainte de a adauga pudra. Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a copilului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului. Ingrediente: Lapte integral, lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, minerale (carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, corector de aciditate fosfati de potasiu, 2’-fucozil-D-lactoza (contine lactoza), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB. Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: lapte, lactoza, zer, peste, soia. Conditii de pastrare si depozitare: Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani. Produs in Franta.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:40
Little Steps 2 Lapte praf de continuare x 400g
28,10 Lei
Little Steps 2 Lapte praf de continuare x 400g Nestle. Nu trebuie folosit ca inlocuitor al laptelui matern in primele 6 luni de viata ale copilului. Contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de continuare* Ingrediente: lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), maltodextrina, lactoza, permeat demineralizat din zer, minerale (citrati de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, citrat de magneziu, clorura de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, fosfati de potasiu, selenat de sodiu), ulei de peste, emulgator lecitina din soia, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)]. Declaratie nutritionala La 100 ml de lapte preparat Valoare energetica 282kJ Valoare energetica 67kcal GRASIMI 3,2g - din care acizi grasi saturati 0,8g - din care acizi grasi mononesaturati 1,6g - din care acizi grasi polinesaturati 0,6g Glucide 8,0g - din care zaharuri 5,5g - din care lactoza 5,3g Fibre 0,0g Proteine 1,5g Calciu 75mg Fosfor 46mg Potasiu 92mg Sodiu 28mg Clorura 49mg Fier 0,81mg Zinc 0,56mg Iod 14μg Seleniu 3,4μg Cupru 0,05mg Magneziu 6,8mg Mangan 0,02mg Fluorura ≤8,1μg Vitamina A 54μgRE Vitamina D 1,7μg Vitamina E 1,4mgTE Vitamina K 4,7μg Vitamina C 12mg Tiamina 0,08μg Riboflavina 0,18mg Niacina 0,58mg Vitamina B6 0,05mg Folat 19μg Vitamina B12 0,20μg Acid pantotenic 0,53mg Biotina 1,9μg Acid linoleic (LA) 475mg Acid α-linolenic (ALA) 39mg Acid docosahexaenoic (DHA) 17mg Marimea masurii: 4.5 g; 100 ml lapte preparat = 13.5 g pudra + 90 ml apa Mod de pregatire: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari. 2. Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:35
Lapte praf de continuare Nan Optipro 2 HM-O
36,50 Lei
Lapte praf de continuare Nan Optipro 2 HM-O de la 6 luni x 400g Nestle. Ce il face unic pe NAN OPTIPRO 2 HM-O? NAN OPTIPRO 2 HM-O este un lapte de continuare pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la 6 luni, atunci cand alaptarea nu este posibila. Nu trebuie folosit ca inlocuitor al laptelui matern in primele 6 luni de viata ale copilului. Prin combinatia sa unica de ingrediente, asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala. Expertii nostri au dezvoltat NAN OPTIPRO 2 HM-O inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul laptelui matern, rezultand o noua formula unica: OPTIPRO este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. HM-O este o formula unica. 2'-FL este o oligozaharida identica structural cu cea mai abundenta din laptele matern. L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern. Numai lactoza - este unicul glucid din NAN OPTIPRO 2 HM-O. Contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara. Intreaba medicul specialist despre laptele de continuare NAN OPTIPRO 2 HM-O. Mod de preparare: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei. Mod de administrare: Nota importanta: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau. Atentie: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau. Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40°C inainte de a adauga pudra. Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a copilului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului. Ingrediente: Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), proteine din zer demineralizat, permeat demineralizat din zer, minerale (citrati de calciu, fosfati de sodiu, citrat de potasiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, fosfati de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), emulgator lecitina din soia, ulei de peste, aminoacizi (L-fenilalanina, L-leucina, L-izoleucina, L-triptofan, L-histidina), corector de aciditate acid citric, 2’-fucozil-D-lactoza (contine lactoza), vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB. Substante care cauzeaza alergii sau intolerante: lapte, lactoza, zer, peste, soia. Conditii de pastrare si depozitare: Ambalat in atmosfera protectoare. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot). A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani. Produs in Franta.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:35
Little Steps 3 Lapte praf de continuare x 400g
28,10 Lei
Little Steps 3 Lapte praf de continuare x 400g Nestle. Copiii de varsta mica au nevoie de mai multa energie in comparatie cu adultii, raportat per kg corp (greutate), datorita cresterii rapide si a nivelului de activitate fizica. De aceea este bine ca dieta copiilor de varsta mica sa furnizeze toti nutrientii necesari in cantitati suficiente pentru a asigura o dezvoltare normala si energie suficienta pentru joaca si invatare. Contine Calciu si Vitamina D, necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor copiilor. Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor. LITTLE STEPS 3 nu este un inlocuitor de lapte matern. Ingrediente: lapte degresat, maltodextrina, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), permeat demineralizat din zer, lactoza, minerale (citrati de calciu, citrat de sodiu, citrat de potasiu, fosfati de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), emulgator lecitina din soia, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)]. Declaratie nutritionala La 100 ml de lapte preparat Valoare energetica 282kJ Valoare energetica 67kcal GRASIMI 3,0g - din care acizi grasi saturati 0,7g - din care acizi grasi mononesaturati 1,5g - din care acizi grasi polinesaturati 0,5g Glucide 8,5g - din care zaharuri 5,5g - din care lactoza 5,2g Fibre 0,0g Proteine 1,5g Calciu 83mg Fosfor 45mg Potasiu 85mg Sodiu 28mg Fier 1,2mg Zinc 0,74mg Vitamina A 60μgRE Vitamina D 1,0μg Vitamina C 15mg Riboflavina 0,25mg Vitamina B12 0,40μg Acid linoleic (LA) 469mg Acid α-linolenic (ALA) 37mg Marimea masurii: 4.6 g; 100 ml lapte preparat = 13.8 g pudra + 90 ml apa Mod de pregatire: 1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau. 2. Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte. 3. Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire. 4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C). 5. Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta. 6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi. 7. Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat. 8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine. 9. Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul. 10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei.
 • Categorie: Alimentatie, accesorii
Vezi pagina: Alimente Speciale
Bucuresti, 25 nov, 22:35
Poarta cu montaj pe perete Basic Simple-Lock
232 Lei
Poarta cu montaj pe perete Basic Simple-Lock Securizeaza usile, scarile si pasajele de trecere cu trepte. Caracteristici: Portile tip S-Gate se monteaza prin insurubare in perete, la capatul de jos sau de sus al scarilor, asigurand o buna securizare a zonelor cu trepte periculoase. Datorita sistemului de montare prin insurubare ferma in perete, nu este necesar cadrul de presiune. In acest fel poarta se deschide pe toata latimea ei, asigurand trecerea fara pericol de impiedicare. Dimensiune ajustabila continuu, potrivita pentru spatii de trecere intre 68 – 106 cm. Balamalele prinse puternic de perete cu suruburi asigura o sustinere ferma si posibilitatea deschiderii portii pe toata latimea de trecere, in ambele directii. Cele 4 puncte independente de ajustare ofera posibilitatea fixarii portii chiar si in situatia unor suprafete de montaj neuniforme, cum ar fi pereti strambi sau balustrade. Simple-Lock: incuietoare cu dublu sistem de siguranta, integrata in sistemul de prindere pe perete, ce previne deschiderea portii de catre copii. Usor si la indemana de deschis de catre adulti, cu o singura mana: doar apasati in jos clema incuietorii, ridicati poarta si deschideti. Usa trebuie deschisa si inchisa manual. Deschidere in ambele directii, pe toata ltimea spatiului de trecere si fara prag. Include opritor pentru limitarea deschiderii pe una din directii. Material: metal (otel) si plastic (PA6, SEBS, POM). Destinate doar uzului casnic. Certificate conform ultimelor standarde de siguranta: SLG-GS EN 1930:2011. Dimensiuni: inaltime 75 cm Varsta recomandata: +3 luni
 • Categorie: Ingrijire, protectie
Vezi pagina: Toyz.ro
Bucuresti, 25 nov, 16:05
Copii - articole, jucarii - Alimentatie, ingrijire