Casuta de papusi cu accesorii
35 Lei
  • Categorie: Jucarii si jocuri
  • Tip: Papusi si accesorii
  • Nou
Vezi pagina: Adrimik Compact Srl
Petresti, azi, 02:45
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Top Jump 244 cm
1.050 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Top Jump 244 cm Setul de trambulina de la inSPORTline Top Jump 244 cm este un model nou care este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță , în plus se concenteaza pe materiale de înaltă calitate și procesarea corectă a tuturor componentelor. Datorită structurii ingenioase, proiectat cu multe caracteristici de siguranță , flexibilitate maximă și rezistență ridicată la suprafață reflectorizantă este jumping foarte confortabil. Accent pe siguranță și valoarea maximă , această trambulină corespunde standardelor stricte de siguranță EN - 71 german TÜV NORD și ASTM International. Trambulina inSPORTline Top Jump 244 cm se poate utiliza in interior dar si in exterior,fiind fabricata din materiale rezistente la razele UV. Descrierea tehnica: Costructie rezistenta la coroziune din Hi-Ten zincat 3 picioare duble care asigura o stabilitate excelenta a trambulinei Protectie arcuri pentru prevenirea accidentarilor 48 de arcuri galvanizate extrem de rezistente Inaltime trambulina: 68 cm Diametru trambulina: 244 cm Greutatea maxima a utilizatorului: 110 kg. Setul de trambulina include si scarita. Zona de sarit Zona de actiune cu mare saritura Materialul zonei de sarit este de calitate cu o viata lunga Rezistent la raze UV. Plasa de siguranta Stabilitatea si rezistenta plasei este asigura de 6 bare principale atasate la constructia trambulinei Intrarea in trambulina este asigurata de un fermuar si un sistem de blocare de siguranta impotriva caderii din spatiul de actiune Material rezistent la uzura si la raze UV Instalare usoara si rapida Inaltimea plasei: 200 cm Diametru plasei: 244 cm. Trambulina se poate asambla fara alte instrumente.Aceasta trambulina nu se poate folosi ca si rampa de lansare. Greutate produs: 50 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita Sportmann 244 cm
750 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita Sportmann 244 cm Trambulina cu plasa de protectie si scarita Sportmann 244 cm Căutați o trambulină pentru copii? Trambulina set SPORTMANNeste alegerea ideala pentru copiii dumneavoastra, pentru ca este un produs de înaltă calitate, ce a trecut cu brio toate testele de siguranță. Săriturile pe trambulina SPORTMANNsunt un mod inedit de a petrece timpul liber cu întreaga familie! Trambulinele SPORTMANN detin certificat de siguranță Intertek GS.Acest lucru garanteaza că produsul îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță. Plasa de siguranță rezistentă, stâlpi îmbrăcați într-un strat gros de spumă, construcție stabilă din profile groase de oțel, arcuri galvanizate și închidere cu fermoar- mulțumită acestor caracteristici, cei mici se vor bucura de trambulina o perioada indelungata! O trambulină corect instalată asigură o stabilitate ridicată si siguranta în timpul utilizării. Atât suprafața de sărit cât și restul componentelor sunt special concepute să reziste la radiațiile UV. Trambulina set Sportmann 244 cm are cadrul realizat din otel rezistent la coroziune, 3 picioare duble pentru stabilitate inalta, cu o grosime a tevii de 1.5 mm. Constructia robusta suporta o greutate statica maxima de pana la 150 kg. Suprafata de sarit este fabricata din polipropilena, cu rezistenta inalta la razele UV si are un diametru de 202 cm si 42 bucle pentru arcuri. Protectia de arcuri de culoare albastra are latimea de 26 cm, contine un strat gros de spuma care protejeaza utilizatorul de accidente. Plasa de siguranta are o inaltime de 182 cm si este fabricata din polipropilena pentru rezistenta indelungata la razele UV si conditiile meteo nefavorabile. Plasa de siguranta se imbraca pe cei 6 stalpi acoperiti cu spuma groasa si este prevazuta cu fermoar la intrare. Pe langa Trambulina set Sportmann 244 cm, veti primi cadou o scarita, pentru acces usor in trambulina! Descriere tehnica: Cadru din otel rezistent la coroziune 3 picioare duble, 6 stalpi Inaltimea cadrului de baza: 60 cm Diametru picioare: 34 mm, grosime teava 1.5 mm Diametru cadru rotund: 38 mm, grosime teava 1.5 mm Diametru stalpi: 25 mm, grosime teava 1.5 mm 42 arcuri galvanizate Dimensiuni arc: diametru 3 mm, lungime 14 cm Inaltime scarita: 73 cm Greutate statica maxima a utilizatorului: 150 kg Greutate maxima dinamica a utilizatorului: 70 kg Certificat de siguranta Intertek GS Suprafata de sarit din polipropilena Rezistenta la razele UV Diametru suprafata de sarit: 202 cm 42 bucle pentru arcuri Protectie arcuri realizata din spuma cu grosime de 1 cm, si PVC Prindere cu benzi elastice Latime protectie arcuri: 26 cm Culoare: albastra Plasa de siguranta cu montare pe 6 stalpi Material: polipropilena Prevazuta cu inchidere cu fermoar Inaltime plasa de siguranta: 182 cm Stalpii sunt inveliti in spuma cu grosime de 6 mm, pentru protectie Greutate produs 32 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Top Jump 366 cm
1.800 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Top Jump 366 cm Setul de trambulina de la inSPORTline Top Jump 366 cm este un model nou care este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță, în plus se concenteaza pe materiale de înaltă calitate și procesarea corectă a tuturor componentelor. Datorită structurii ingenioase, proiectat cu multe caracteristici de siguranță, flexibilitate maximă și rezistență ridicată la suprafață reflectorizantă este jumping foarte confortabil. Accent pe siguranță și valoarea maximă , această trambulină corespunde standardelor stricte de siguranță EN - 71 german TÜV NORD și ASTM International. Trambulina inSPORTline Top Jump 366 cm se poate utiliza in interior dar si in exterior,fiind fabricata din materiale rezistente la razele UV. Descrierea tehnica: Costructie rezistenta la coroziune din Hi-Ten zincat 4 picioare duble care asigura o stabilitate excelenta a trambulinei Protectie arcuri pentru prevenirea accidentarilor 72 de arcuri galvanizate extrem de rezistente Inaltime trambulina: 89 cm Diametru trambulina: 366 cm Greutatea maxima a utilizatorului: 150 kg. Setul de trambulina include si scarita. Zona de sarit Zona de actiune cu mare saritura Materialul zonei de sarit este de calitate cu o viata lunga Rezistent la raze UV. Plasa de siguranta Stabilitatea si rezistenta plasei este asigura de 8 bare principale atasate la constructia trambulinei Intrarea in trambulina este asigurata de un fermuar si un sistem de blocare de siguranta impotriva caderii din spatiul de actiune Material rezistent la uzura si la raze UV Instalare usoara si rapida Inaltimea plasei: 200 cm Diametru plasei: 366 cm. Trambulina se poate asambla fara alte instrumente.Aceasta trambulina nu se poate folosi ca si rampa de lansare. Greutate colet: 65 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie Sportmann 183 cm
699,99 Lei
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Plasa siguranta inSPORTline 305 cm + 6 stalpi
499,99 Lei
Plasa siguranta inSPORTline 305 cm + 6 stalpi Plasa de siguranta pentru trambulina inSPORTline 305 cm este un supliment adecvat în cazurile în care există o ruptură violentă sau o deteriorare a plasei originale. În acest caz, nu trebuie să cumperi întreaga plasă ci doar acest schimb pe care o instalezi și joaca poate să continue. Plasa de siguranță pentru trambulina inSPORTline 305 cm, este o plasă special consolidată pentru a preveni zona de săritură a trambulinei și de a proteja utilizatorul de la un eventual accident. Datorită designului tehnic sofisticat și materiale de înaltă calitate, atât plasa cât și construcția, această plasă de siguranță îndeplinește standardele germane EN -71 TÜV NORD și ASTM International. Plasa este rezistentă la umiditate și radiații UV și este, prin urmare, adecvată pentru utilizare în exterior. Descrierea tehnica: Extrem de puternică și durabilă Rezistent la umiditate și la radiatii UV Inălțimea plasei : 200 cm Diametru plasei: 305 cm Instalarea pe 6 stalpi Stalpi Heavy Duty din otel galvanizat,rezistent la coroziune Deschiderea de intrare este echipată cu un fermoar pentru închiderea completă a zonei de acțiune Instalare ușoară și rapidă Plasa de siguranta contine 6 stalpi de sustinere si buretii de protectie. ATENTIE! Plasa de siguranta NU include si trambulina! Greutate colet: 20 kg.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 430 cm
1.320 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 430 cm Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 430 cm este cotata ca fiind un produs de top, potrivita pentru uzul atat interior cat si pentru exterior. Pentru a proteja utilizatorii, trambulina este prevazuta de asemenea cu o plasa de siguranta. Descriere tehnica: Cadru Hi-Ten cu protectie impotriva coroziunii; 4 picioare duble pentru o stabilitate ridicata; 88 de arcuri galvanizate; Inaltime trambulina: 89 cm; Diametru trambulina: 430 cm; Greutate maxima utilizator: 150 kg; Lungime scara: 96 cm Diametru picioare si cadru: 38 mm Grosime cadru: 1.4 mm Grosime picioare: 1.2 mm Potrivita pentru uzul exterior. Suprafata de sarit: Super elastica; Material durabil dezvoltat in SUA; Rezistenta UV. Material: polipropilena Plasa de siguranta: Ultra rezistenta; Rezistenta UV; 8 stalpi de sustinere; Gaura de acces asigurata cu sistem Velcro; Asamblare usoara si rapida; Inaltime plasa: 193 cm; Diametru plasa: 430 cm Diametru stalpi: 25 mm Grosime stalpi: 1.2 mm Material plasa: polietilena Material de acoperire pentru stalpi: PVC Protectie arcuri: Material: strat superior din PVC, strat inferior din PE 130g/m2 Latime: 28 cm Grosime material: 15 mm Greutate colet: 70 kg. 1 colet. Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 244 cm
789,99 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 244 cm Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 244 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 244 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 244 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 244 cm este cotata ca fiind un produs de top, potrivita pentru uzul atat interior cat si pentru exterior. Pentru a proteja utilizatorii, trambulina este prevazuta de asemenea cu o plasa de siguranta. Descriere tehnica: Cadru Hi-Ten cu protectie impotriva coroziunii 3 picioare duble pentru o stabilitate ridicata 48 de arcuri galvanizate; Inaltime trambulina: 68 cm Diametru trambulina: 244 cm Inaltime trambulina: 68 cm Lungime scara: 76 cm Diametru picioare si cadru: 38 mm Grosime picioare si cadru: 1.2 mm Greutate maxima utilizator: 100 kg Potrivita pentru uzul in exterior. Suprafata de sarit: Super elastica; Material durabil dezvoltat in SUA; Rezistenta UV Material: polipropilena Plasa de siguranta: Ultra rezistenta; Rezistenta UV; 6 stalpi de sustinere; Gaura de acces asigurata cu sistem Velcro; Asamblare usoara si rapida; Inaltime plasa: 163 cm; Diametru plasa: 244 cm. Diametru stalpi: 25 mm Grosime stalpi: 1.2 mm Material plasa de siguranta: polietilena Material de acoperire pentru stalpi: PVC 1 colet Protectie arcuri Material: PVC-partea superioara, PE 130g/m2-partea inferioara Latime: 26 cm Grosime material: 15 mm. Greutate colet: 50 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 366 cm
1.100 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 366 cm Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 366 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 366 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 366 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 366 cm este cotata ca fiind un produs de top, potrivita pentru uzul atat interior cat si pentru exterior. Pentru a proteja utilizatorii, trambulina este prevazuta de asemenea cu o plasa de siguranta.Trambulina este livrata intr-un singur colet. Descriere tehnica: Cadru Hi-Ten cu protectie impotriva coroziunii; 4 picioare duble pentru o stabilitate ridicata; 72 de arcuri galvanizate; Inaltime trambulina: 89 cm; Diametru trambulina: 366 cm; Greutate maxima utilizator: 150 kg; Dimensiuni colet: 151 x 50 x 28 cm Lungime scara: 96 cm Potrivita pentru uzul exterior. Suprafata de sarit: Super elastica; Material durabil dezvoltat in SUA; Rezistenta UV. Plasa de siguranta: Ultra rezistenta; Rezistenta UV; 8 stalpi de sustinere pentru stabilitate ridicata; Gaura de acces asigurata cu sistem Velcro; Asamblare usoara si rapida; Inaltime plasa: 193 cm; Diametru plasa: 366 cm. Greutate colet: 65 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 305 cm
870 Lei
Trambulina cu plasa de protectie si scarita inSPORTline Froggy PRO 305 cm Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm este cotata ca fiind un produs de top, potrivita pentru uzul atat interior cat si pentru exterior. Pentru a proteja utilizatorii, trambulina este prevazuta de asemenea cu o plasa de siguranta. Descriere tehnica: Cadru Hi-Ten cu protectie impotriva coroziunii; 3 picioare duble pentru o stabilitate ridicata; 54 de arcuri galvanizate; Inaltime trambulina: 68 cm; Diametru trambulina: 305 cm; Lungime scara: 76 cm Diametru picioare si cadru: 38 mm Grosime picioare si cadru: 1.2 mm Greutate maxima utilizator: 130 kg; Potrivita pentru uzul exterior. Suprafata de sarit: Super elastica; Material durabil dezvoltat in SUA; Rezistenta UV Material: polipropilena Plasa de siguranta: Ultra rezistenta; Rezistenta UV; 6 stalpi de sustinere pentru stabilitate ridicata; Gaura de acces asigurata cu sistem Velcro; Asamblare usoara si rapida; Inaltime plasa: 185 cm; Diametru plasa: 305 cm. Diametru stalpi: 25 mm Grosime stalpi: 1.2 mm Material plasa de siguranta: polietilena Material de acoperire pentru stalpi: PVC Protectie arcuri: Material: strat superior-PVC, strat inferior-PE 130g/m2 Latime: 28 cm Grosime material: 15 mm Greutate colet: 55 kg Aceasta trambulina se livreaza noua, sigilata, impreuna cu factura si certificat de garantie.
Vezi pagina: JucariaPerfecta.ro
Bucuresti, azi, 02:40
Plasa siguranta inSPORTline Froggy PRO 244 cm pentru 6 stalpi
229,99 Lei
Copii - articole, jucarii - Jucarii, jocuri