Dristor, Baba Novac rond
450 €
Primaverii, Mircea Eliade
3.600 €
 • Suprafata 220 mp
 • Decomandat
 • Mobilat
 • Utilat
 • 15 min.
Bucuresti, 17 iun, 10:58
Scoala Americana, vedere superba, 2 loc parcare subterana, boxa
1.299 €
Scoala Americana, vedere superba, 2 loc parcare subterana, boxa Va prezentam spre inchiriere imediata un apartament placut, situat in ansamblul Liziera Residence din Nordul Capitalei. Complexul Liziera se afla in imediata apropiere de Scoala Americana si beneficiaza de o pozitionare excelenta in mijlocul naturii, langa Padurea Baneasa si intr-o zona verde, predominant de case. La parterul primului imobil din complex este un magazin Mega Image, un magazin naturist si o farmacie. Complexul rezidential este format din 4 blocuri care poarta denumirile - Stejar, Paltin, Arin si Frasin – constructia lor a fost finalizata in luna decembrie 2008. In curtea complexului exista spatii verzi amenajate si fiecare bloc are cate o zona de lobby, unde locatarii se pot relaxa. Pretul de inchiriere afisat include doua locuri de parcare, alaturate, in subteranul complexului si o boxa incapatoare situata langa locurile de parcare Dintre beneficiile proprietatii as enumera: ✅apartamentul se inchiriaza complet utilat si mobilat – mobilier si dotari premium, putin utilizate (proprietarii locuiau ocazional) ✅confort fonic placut - fara zgomot stradal ✅zone vitrate generoase in toate camerele, cu tamplarie din aluminiu, marca Schuco, prin care patrunde placut lumina naturala - fapt ce asigura o luminozitate optima, intretinand atmosfera calda si primitoare a acestui frumos apartament. ✅o terasa de 16 mp, cu un view minunat catre zona verde de case si padure – cu accces din zona de living, dining si dormitor matrimonial; si o a 2-a terasa de 6mp cu access dintr-un alt dormitor ✅bucatarie deschisa – ar permite si inchiderea, daca se doreste ✅disponibil pentru mutare imediata ✅acces rapid catre zona de Nord a Bucurestiului, catre A3, sau Soseaua de centura a Bucurestiului ✅ 10min distanta de mers cu masina de Metrou sau Mall Baneasa/Promenada ✅incalzirea spatiului se face prin centrala de imobil, iar pentru racire apartamentul este dotat cu aparate de aer conditionat individual, centralizat - Daikin tip SPLIT ✅calorifere din otel cu termovalve VOGHEL & NOOT ✅usa intrare MEGADOR - Italia si usi interioare ATIPIK ✅obiectele sanitare din compozit IDEAL STANDARD si baterii GROHR Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie.
 • Suprafata 155 mp
 • Decomandat
Voluntari, 16 iun, 14:34
Oltenitei, Stadion
550 €
Armeneasca, Sfantul Stefan
+ Schita
1.450 €
 • Suprafata 109 mp
 • Semidecomandat
 • Nemobilat
 • Neutilat
 • 18 min.
Sector 2, 14 iun, 09:12
Aviatorilor Apartament Modern I 4 Camere I Loc de Parcare
1.904 €
Aviatorilor Apartament Modern I 4 Camere I Loc de Parcare "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Aviatorilor. Va propunem spre inchiriere apartament in zona Aviatorilor, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata pe strada Emanoil Porumbaru, fiind nevoie de aproximativ 5 min de mers pe jos pana in parcul Herastrau si 10 min de mers cu masina pana in mall-ul Promenada. Apartamentul este situat la etajul 3 din 5,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 127 mp, suprafata balconului fiind 5 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de incalzire prin pardoseala si aer conditionat. Zona dispune de facilitati precum: acces la mijloace de transport in comun ( Metrou, STB), centre comerciale ( atat magazine stradale, Mega Image, cat si mall-uri), acces imediat la o multitudine de cafenele si restaurante, dar si accesul usor in Parcul Herastrau. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!
 • Suprafata 127 mp
 • Decomandat
 • 5 min.
Bucuresti, 10 iun, 00:12
Dorobanti Apartament Clasic I 4 Camere I Spatios
570 €
Dorobanti Apartament Clasic I 4 Camere I Spatios "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Dorobanti. Va propunem spre inchiriere apartament in zona Dorobanti, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem pe Calea Dorobantilor. Apartamentul este situat la etajul 4 din 8, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 100 mp, suprafata balconului fiind 4 mp,iar cea a terasei 3 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala si aer conditionat. Zona are acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Kiseleff, Parcul Floreasca), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante( Nuba Cafe, E3 by Entourage, Fruidisiac si multe altele). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!
 • Suprafata 100 mp
 • Decomandat
 • 13 min.
Bucuresti, 10 iun, 00:12
Primaverii, apartament 4 camere, lux, loc parcare subteran
1.600 €
Primaverii, apartament 4 camere, lux, loc parcare subteran "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Primaverii. Va propunem spre inchiriere apartament in zona Primaverii, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata , fiind nevoie de aproximativ 5 min de mers pe jos pana in parcul Herastrau si 10 min de mers cu masina pana in mall-ul Promenada. Apartamentul este situat la etajul 5,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cabina de dus/cada cu hidromasaj si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 220 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Totodata, proprietatea dispune de loc de parcare subteran. Zona dispune de facilitati precum: acces la mijloace de transport in comun ( Metrou, STB), centre comerciale ( atat magazine stradale, Mega Image, cat si mall-uri), acces imediat la o multitudine de cafenele si restaurante, dar si accesul usor in Parcul Herastrau. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!
 • Suprafata 220 mp
 • Decomandat
 • 11 min.
Bucuresti, 10 iun, 00:12
Unirea, Coposu
950 €
Imobiliare inchirieri - Apartamente 4+ camere