Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
55.500 €
Bucuresti 15 Apr 12:25
...
51.500 €
Bucuresti 11 Apr 09:35
...
142.600 €
Bucuresti 16 Apr 23:35
...
114.464 €
Bucuresti 16 Apr 23:55

Anunt inactiv

Lujerului, apartament 2 camere metrou Lujerului

58.500 €

Lujerului, apartament 2 camere metrou Lujerului

58.500 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 1976 Semidecomandat Etaj 11 din 12 M 6 min.
Descriere
Bun venit la Lujerului!
Situat in celebra intersectie, stradal pe Iuliu Maniu, imobilul este construit in anul 1976 si reprezinta tiparul clasic de bloc cu multe scari si 4 apartamente pe nivel, la parter fiind spatii comerciale. Un mare avantaj il constituie existenta unui loc de parcare inchiriat de la ADP, dar si faptul ca exista parcari atat in fata blocului cat si in spatele acestuia, pentru a usura vizitele musafirilor. Iar daca nu ai masina, te vei bucura de faptul ca statia de metrou este fix v-a-v de bloc, atat de aproape incat si daca ploua, n-apuca sa te ude. Statie RATB cu o suita de mijloace de trasport in comun avem tot in fata blocului, putand ajunge de aici, in absolut orice colt al orasului. In plus, la doar un bloc distanta, trece linia metroului usor 41, pentru cei ce activeaza in zona de nord.
Langa bloc, in stanga avem piata agroalimentara Veteranilor, de unde iti poti face cumparaturile zilnic. Gasesti in piata orice ai nevoie, plus un Careffour Market. Iar in dreapta blocului, avem un Mega Image pe doua nivele, pentru cumparaturile facute in timp ce vii seara acasa de la job. Daca vrei sa faci cumparaturi mai serioase ai la 300 de metri un hypermarket Cora, sa poti cheltui si in avans salariul. Sau, daca vrei sa mergi la film vineri seara, o poti face la Plaza Romania, faci 15 minute pe jos. Daca inveti la Poli, atunci e bine sa stii ca poti ajunge pe jos acasa, fara efort. Sau daca vei lucra la noile campusuri de birouri de langa Poli, in nici 10 minute vei fi la birou.
Despre apartament, as vrea sa spun ca este ideal pentru un tanar aflat la inceput de drum. Asta poate si pentru ca e un apartament cu o terasa de 20 mp! Nici nu vreau sa ma gandesc ce petreceri poti da aici! Sigur, poti fi o fire artistica si sa folosesti terasa pentru pictura, desen sau alte activitati. Dar si ce petreceri poti da.... Bucataria e mare, are debara. Si pe hol mai avem o debara. Sa poti depozita cata zacusca trimite mama! :) La baie avem geam. Sufrageria e cu trecere. Adica apartamentul este semidecomandat. Termopan, centrala termica, calorifere schimbate, instalatie sanitara cupru, aer conditionat, parchet in dormitor si living, aer conditionat. Cam asta ar fi apartamentul.
Liber, cu actele la zi, il poti cumpara imediat si te poti muta...ieri!
2 vizualizari Bucuresti 31 Mar 18 09:36
Statii metrou
Lujerului 6 min
Gorjului 12 min
Petrache Poenaru 29 min
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..
Anunt inactiv