Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Bone si menajere Bucuresti si zona de Nord

1 / 4

Bone si menajere Bucuresti si zona de Nord

Caracteristici
Categorie Diverse
Descriere
avem ceea ce va doriti. Echipa bona - menajera-Baneasa se ocupa de selectia, initierea si plasarea unei bone sau menajere in zona de Nord (Baneasa, Otopeni, Pipera, Balotesti, Tunari si nu numai)
Detalii suplimentare
Pentru ca fiecare familie are propriile particularitati, nici dezvoltarea copiilor nostri nu este uniforma. Ne propunem sa oferim cat mai multe solutii care va pot ajuta sa faceti alegerea corecta. La cerere, beneficiati de suportul psihologilor nostri colaboratori, care au o bogata experienta atat in domeniul resurselor umane si evaluarilor psihologice cat si in lucrul cu copiii. Ne puteti astfel solicita pentru sedinte de consiliere in alegerea si structurarea profilului bonei potrivite pentru familia dumneavoastra. Putem oferi sedinte de consiliere pentru bona aleasa, in functie de perioada de dezvoltare pe care o traverseaza in acest moment copilul dumneavoastra. La cerere, putem realiza o evaluare psihologica amanuntita a bonei alese.
Interviul dintre angajator si candidate are loc la sediul Agentiei, sau oriunde doreste angajatorul, fara nici o Taxa de Deplasare.
145 vizualizari Ilfov, Pipera, 04 Nov 20 10:28
Anunt inactiv