Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Camin varstnici

2.200 RON

Camin varstnici

2.200 RON
Caracteristici
Categorie Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
ofera ingrijire permanenta, servicii de calitate intr-un mediu civilizat cu rezultate foarte bune. Asistente, medic familie, med. geriatru, med. psihiatru, med. neurolog, kinetoterapeut,
Detalii suplimentare
Centrul nostru de ingrijire, cu o experienta de peste 8 ani, va asteapta sa-l vizitati atunci cand veti dori !

Va punem la dispozitie servicii de ingrijire de buna calitate, gestionate de personal calificat, intr-un mediu curat, prietenos si civilizat.

Fundatia Romana Sfantul Petru a luat fiinta in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati pe proiecte sociale.

Pensiunea pentru persoane varstnice deschisa de catre Fundatia Romana Sf. Petru, incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita de ingrijire a persoanelor varstnice ce nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.
Ne adresam familiilor ce au in grija persoane ajunse la varsta a treia. Batranii ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul celor din jurul lor, au nevoie de ingrijire permanenta, unii fiind imobilizati la pat, altii sunt loviti de crunta boala Alzheimer.

Dorim sa considerati ca noi putem deveni un sprijin pentru dumneavoastra, oricand!
5 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 19 Aug 18 11:10
Anunt inactiv