Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Caminul de batrani / Camin pentru bunici Voluntari

Caminul de batrani / Camin pentru bunici Voluntari

Caracteristici
Categorie Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Asociatia Crestina Lucia Maria.Ingrijire medicala
Echipamente medicale, materiale, modalitati eficiente de ingrijire si o echipa bine pregatita pentru asistenta fizica si psihologica.
Detalii suplimentare
Curatenie si igiena.Lenjerie de pat proaspata, schimbata ori de cate ori este necesar, ingrijire pentru o igiena fizica adecvata si curatenie frecventa in incinta caminului.
Servicii medicale
Aparatura de specialitate pusa la dispozitia pacientilor caminului de batrani, personal calificat pentru o ingrijire dentara corespunzatoare sau a parului.
Asistenta si supraveghere
Supraveghere si monitorizare zilnica dupa caz, incluzand mersul la toaleta, hranirea, asistenta de a ajunge dintr-un loc in altul sau igiena fizica.
Servicii terapeutice
Terapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, consiliere duhovniceasca si transport la biserica, gimnastica recuperatorie.
Activitati recreative si de socializare
Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou, sala de socializare jocuri.
2 vizualizari Ilfov, Voluntari, 12 Mar 18 20:23
Video
Anunt inactiv