Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 15:25
...
Ilfov 11 Jul 23 15:25
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:10

Anunt inactiv

Empendo Distribution, transport rutier de marfuri

100 RON
1 / 4

Empendo Distribution, transport rutier de marfuri,

100 RON
Caracteristici
Categorie: Mutari, transport marfa Marfa Mobila Obiecte fragile
Descriere
punem la dispozitie masini cu masa de 3.5 t, pentru transporturi rutiere de marfuri, atat in municipiul Bucuresti cat si in tara. Relocari, mutari firme, transport si mutari de mobila. www.empendo.ro
Detalii suplimentare
Empendo Distribution SRL este o societate privată cu capital integral românesc specializată în transportul rutier de mărfuri. Serviciile oferite de noi se caracterizează prin preţuri competitive, calitate ridicată a transporturilor, siguranţă, rapiditate şi informaţii prompte. Soluţiile optime oferite clienţilor noştri iau în considerare calitatea transportului, factorul timp, nevoile de satisfăcut şi costurile reduse.

Punem la dispoziție mașini cu masă totală de 3.5 tone, pentru transporturi rutiere de mărfuri, atât în municipiul București cât și în țară. De asemenea, putem suplimenta numărul de mașini în funcție de cerințele clienților noștri, astfel încât să putem oferi o gamă cât mai completă de servicii.

Misiunea companiei este de a oferi soluții de transport și logistică, fiabile, rapide și perfect adaptate, astfel încât să putem livra clienților noștri o gamă cât mai completă de servicii dedicate și customizate.
3 vizualizari Bucuresti 24 Mar 18 20:15
Anunt inactiv