Text: 0747751293
2 camere Padurea Baneasa, Greenfield, 0% comision pentru chirias
430 €
2 camere Padurea Baneasa, Greenfield, 0% comision pentru chirias De inchiriat apartament zona Baneasa, langa padure, intr-un bloc din 2019, intr-un proiect rezidential minunat. Proiectul ofera locuitorilor magazin, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, teren de basket si foarte mult spatiu verde. Situat intr-un bloc cochet, situatla etajul 3 din 5. Se inchiriaza mobilat si utilat complet si disponibil imediat, impreuna cu un LOC de PARCARE suprateran. Proprietate unicat, cu spatii generoase si finisaje de lux. O proprietate perfecta pentru o familie in cautarea unui camin deosebit. Proiect imobiliar cu multiple facilitati. -AVENOR COLLEGE -SALON DE INFRUMUSETARE -RESTAURANT -CAFENEA -MEGA IMAGE In cel mai scurt timp proiectul va beneficia si de o zona comerciala. -Greenfield Plaza *SPA *piscina acoperita si descoperita *terenuri de tenis *terenuri de sport *gradinita *scoala *restaurant *supermarket *banca. Cum ar fi sa savurezi cafeaua in fiecare dimineata la baza padurii? Imaginati-va sa va incepeti fiecare zi cu o plimbare intr-o zona cu aer de munte, sa ascultati natura si sa simititi aerul racoros al diminetii. Aici este suficient sa iesiti pe usa, iar padurea Baneasa si padurea Tunari in suprafata de 900 ha vi se deschide in fata. Suprafata impadurita impresionanta care inconjoara GREENFIELD formeaza o adevarata bariera fonica naturala. Purtate de adierea usoara a vantului, vor ajunge la tine doar freamatul usor al frunzisului si sunetele aproape uitate ale naturii atat de diverse. Spectacolul naturii te va rasfata zi de zi, inlocuind agitatia si tumultul urban. Fie ca este vorba despre o plimbare impreuna cu familia sau despre alergarea ta din fiecare seara, fie ca e vara sau iarna, poti veni in parc pentru sport, relaxare si aer curat. Pentru alte detalii, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea! Conditii contractuale: -minim 12 luni -2 luni garantie, plus o luna avans Proprietatea este reprezentata exclusiv de Mihaita Moldovan by RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru chirias!
 • Suprafata 50 mp
 • Semidecomandat
 • Nemobilat
 • Utilat
Bucuresti, ieri, 13:24
Imobiliare inchirieri apartamente 2 camere
2 camere Padurea Baneasa, Greenfield
88.900 €
2 camere Padurea Baneasa, Greenfield Va prezint un apartament situat in Complexul Rezidential Greenfield, complex pozitionat in partea de NORD a Bucurestiului, in aproprierea Padurii Baneasa. Intr-un bloc construit in 2016, pozitionat in zona centrala a complexului, aproape de padure, de zonele de agrement si de partea comerciala a acestuia. Proiectul ofera locuitorilor magazin, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, teren de basket si foarte mult spatiu verde. Situat intr-un bloc cochet, cu 4 apartamente pe etaj. Se vinde mobilat si utilat complet, impreuna cu un LOC de PARCARE suprateran. Proprietate perfecta pentru un cuplu, sau un tanar, ce doreste sa locuiasca intr-un complex rezidential nou, securizat, cu facilitati atractive. -AVENOR COLLEGE -SALON DE INFRUMUSETARE -RESTAURANT -CAFENEA -MEGA IMAGE -LOCURI DE JOACA PENTRU COPII -ZONA DE FITNESS -TEREN DE BASCHET In cel mai scurt timp proiectul va beneficia si de o zona comerciala. -Greenfield Plaza- *SPA *piscina acoperita si descoperita *terenuri de tenis *terenuri de sport *gradinita *scoala *restaurant *supermarket *banca. Cum ar fi sa savurezi cafeaua in fiecare dimineata in imediata apropriere a padurii Baneasa? Imaginati-va sa va incepeti fiecare zi cu o plimbare intr-o zona cu aer de munte, sa ascultati natura si sa simititi aerul racoros al diminetii. Aici este suficient sa iesiti pe usa, iar padurea Baneasa si padurea Tunari in suprafata de 900 ha vi se deschide in fata. Suprafata impadurita impresionanta care inconjoara GREENFIELD formeaza o adevarata bariera fonica naturala. Purtate de adierea usoara a vantului, vor ajunge la tine doar freamatul usor al frunzisului si sunetele aproape uitate ale naturii atat de diverse. Spectacolul naturii te va rasfata zi de zi, inlocuind agitatia si tumultul urban. Fie ca este vorba despre o plimbare impreuna cu familia sau despre alergarea ta din fiecare seara, fie ca e vara sau iarna, poti veni in parc pentru sport, relaxare si aer curat.
 • Suprafata 50 mp
 • Semidecomandat
 • Etaj 5 din 5
Bucuresti, 03 iul, 12:05
Imobiliare vanzari apartamente 2 camere
Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea 484mp Utili - 545mp Teren
280.000 €
Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea 484mp Utili - 545mp Teren De vanzare vila spatiosa. 10 camere! Situata in partea vestica a Bucurestiului, mai exact in sectorul 6, proprietatea se afla la 9,5km de Centrul Bucurestiului. Acces facil cu masina personala si usor accesibil cu STB (Serviciul de Transport Public, Bucuresti). Proprietatea este retrasa de la strada principala, ferita de trafic si zgomot. Construita in 2007, proprietatea arata foarte bine si poate fi caminul potrivit nevoilor orcarui potential cumparator. Suprafata utila a proprietatii este de 484mp. Suprafata construita a proprietatii este de 518mp. Amprenta constructiei este de 192mp. Terenul proprietatii este in suprafata de 545mp. Dispunerea este urmatoarea: Subsol+parter+etaj+mansarda -SUBSOL in suprafata de 76mp. -PARTER in suprafata utila de 154mp si suprafata construita de 176mp. Parterul este impartit in doua: A) Prima parte este compusa dintr-un apartament cu 3 camere, in suprafata de 105mp (Acces catre SUBSOL, Hol, Living, Bucatarie, Baie, Camara, Dormitor si al 2-lea dormitor cu baie proprie). B) A 2-a parte avem Living, Bucatarie, Hol, Baie, terasa de 18mp si accesul catre restul proprietatii, Etaj si Mansarda. -ETAJUL are o suprafata de 154mp suprafata utila si 176mp suprafata construita. Aici ragasim urmatoarele: Birou cu acces catre o Terasa de 12mp, 2 Dormitoare deservite de o Baie spatoasa si un Dormitor Matrimonial cu Dressing si Baie proprie. -MANSARDA are o suprafata de 118mp suprafata utila. Aici avem 2 Dormiroare, o Baie si doua spatii de depozitare. Facilitati: -In zona bucatariei exista sitem de incalzire in pardoseala. -Panouri solare. -Generator -Alimentarea se face din put propriu, acesta avand o adancime de 70m (al 3-lea strat, cu analize facute la zi. In zona mai regasim: -LIDL -GRADINITA -MAGAZINE ZONALE -COMPLEXUL REZIDENTIAL PRIMAVARA
 • Suprafata utila 484 mp
 • Teren 545 mp
 • An 2007
 • 10 camere
 • La cheie
Bucuresti, 03 iul, 12:05
Imobiliare vanzari case, vile
Casa familiei tale, vila Snagov, Ciofliceni
299.900 €
Casa familiei tale, vila Snagov, Ciofliceni Esti in cautarea unui camin perfect pentru tine si pentru familia ta? Gasesti in cele ce urmeaza, caracteristicile unei proprietati care, cu siguranta, intruneste aproape perfect, criteriile pentru ca viata alaturi de cei dragi, sa se desfasoare asa cum ti-ai dorit. Proprietatea este situata la 30 de min de Bucuresti si la 5 min de SNAGOV PLAZZA, intr-o locatie aproape de lac, cu multe constructii noi. Vila este dispusa pe PARTER si ETAJ, avand 4 dormitoare, o camera ce a fost dedicata sportului, 4 bai, 2 grupuri sanitare, 2 terase perfecte pentru petrecerea timpului alaturi de familie si prieteni. Curtea are o suprafata de 847mp, generoasa, cu loc de joaca amenajat in partea din spate si un tarc pentru patrupezi in fata. Cu o vegetatie matura, unde poti petrece momente unice alaturi de cei dragi. Suprafata terenului: 847mp Deschidere: 18,67ml Suprafata construita la sol: 207mp Suprafata utila: 300mp Suprafata totala: 316mp PARTER Camera de zi spatioasa, cu un spatiu vitrat destul de generos si un loc de servit masa bine pozitionat. Bucataria inchisa, mobilata si utilata, cu acces facil catre camera de zi si locul de servit masa. La parter mai regasim un dormitor, o camera transformata intr-o sala de sport, un grup sanitar si o baie. ETAJ Aici regasim 2 dormitoare foarte spatioase, 2 bai si un dormitor matrimonial de exceptie. Foarte generos cu dressing si baie proprie. Suna-ma sa-ti povestesc mai multe despre aceasta proprietate si de ce nu, sa stabilim o vizionare.
 • Suprafata utila 300 mp
 • Teren 847 mp
 • An 2000
 • 6 camere
 • La cheie
Ilfov, 03 iul, 12:05
Imobiliare vanzari case, vile
3 Camere Padurea Baneasa, Greenfield Residence - Comision 0%
123.800 €
3 Camere Padurea Baneasa, Greenfield Residence - Comision 0% De vanzare apartament zona Baneasa, langa padure, intr-un bloc din 2015, intr-un proiect rezidential minunat. Proiectul ofera locuitorilor magazin, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, teren de basket si foarte mult spatiu verde. Situat intr-un bloc cochet, cu 4 apartamente pe etaj, la etajul 5 din 5. Apartamentul se vinde impreuna cu un LOC de PARCARE suprateran. Bucataria este complet mobilata si utilata. Apartamentul mai dispune si de o terasa, in suprafata de 6mp, ce ofera o priveliste deschisa. Proprietate unicat, cu spatii generoase si finisaje noi. O proprietate perfecta pentru o familie in cautarea unui camin deosebit. Proiect imobiliar cu multiple facilitati: -AVENOR COLLEGE -SALON DE INFRUMUSETARE -RESTAURANT -CAFENEA -MEGA IMAGE In cel mai scurt timp proiectul va beneficia si de o zona comerciala. -Greenfield Plaza- *SPA *piscina acoperita si descoperita *terenuri de tenis *terenuri de sport *gradinita *scoala *restaurant *supermarket *banca. Cum ar fi sa savurezi cafeaua in fiecare dimineata la baza padurii? Imaginati-va sa va incepeti fiecare zi cu o plimbare intr-o zona cu aer de munte, sa ascultati natura si sa simititi aerul racoros al diminetii. Aici este suficient sa iesiti pe usa, iar padurea Baneasa si padurea Tunari in suprafata de 900 ha vi se deschide in fata. Suprafata impadurita impresionanta care inconjoara GREENFIELD formeaza o adevarata bariera fonica naturala. Purtate de adierea usoara a vantului, vor ajunge la tine doar freamatul usor al frunzisului si sunetele aproape uitate ale naturii atat de diverse. Spectacolul naturii te va rasfata zi de zi, inlocuind agitatia si tumultul urban. Fie ca este vorba despre o plimbare impreuna cu familia sau despre alergarea ta din fiecare seara, fie ca e vara sau iarna, poti veni in parc pentru sport, relaxare si aer curat. Pentru alte detalii, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea! Proprietatea este reprezentata exclusiv de Mihaita Moldovan by RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru cumparator!
 • Suprafata 71 mp
 • Semidecomandat
 • Etaj 5 din 5
Bucuresti, 03 iul, 12:05
Imobiliare vanzari apartamente 3 camere
3 Camere Padurea Baneasa, Greenfield Residence
600 €
3 Camere Padurea Baneasa, Greenfield Residence De inchiriat apartament zona Baneasa, langa padure, intr-un bloc din 2015, intr-un proiect rezidential minunat. Proiectul ofera locuitorilor magazin, restaurant, cafenea, locuri de joaca pentru copii, teren de basket si foarte mult spatiu verde. Situat intr-un bloc cochet, cu 4 apartamente pe etaj, la etajul 5 din 5. Apartamentul se vinde impreuna cu un LOC de PARCARE suprateran. Bucataria este complet mobilata si utilata. Apartamentul mai dispune si de o terasa, in suprafata de 6mp, ce ofera o priveliste deschisa. Proprietate unicat, cu spatii generoase si finisaje noi. O proprietate perfecta pentru o familie in cautarea unui camin deosebit. Proiect imobiliar cu multiple facilitati: -AVENOR COLLEGE -SALON DE INFRUMUSETARE -RESTAURANT -CAFENEA -MEGA IMAGE In cel mai scurt timp proiectul va beneficia si de o zona comerciala. -Greenfield Plaza- *SPA *piscina acoperita si descoperita *terenuri de tenis *terenuri de sport *gradinita *scoala *restaurant *supermarket *banca. Cum ar fi sa savurezi cafeaua in fiecare dimineata la baza padurii? Imaginati-va sa va incepeti fiecare zi cu o plimbare intr-o zona cu aer de munte, sa ascultati natura si sa simititi aerul racoros al diminetii. Aici este suficient sa iesiti pe usa, iar padurea Baneasa si padurea Tunari in suprafata de 900 ha vi se deschide in fata. Suprafata impadurita impresionanta care inconjoara GREENFIELD formeaza o adevarata bariera fonica naturala. Purtate de adierea usoara a vantului, vor ajunge la tine doar freamatul usor al frunzisului si sunetele aproape uitate ale naturii atat de diverse. Spectacolul naturii te va rasfata zi de zi, inlocuind agitatia si tumultul urban. Fie ca este vorba despre o plimbare impreuna cu familia sau despre alergarea ta din fiecare seara, fie ca e vara sau iarna, poti veni in parc pentru sport, relaxare si aer curat. Pentru alte detalii, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea! Proprietatea este reprezentata exclusiv de Mihaita Moldovan by RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru cumparator!
 • Suprafata 71 mp
 • Semidecomandat
 • Nemobilat
 • Utilat
Bucuresti, 03 iul, 12:05
Imobiliare inchirieri apartamente 3 camere
Casa familiei tale - Soseaua Cernica - Comision 0% pentru cumparator
229.000 €
Casa familiei tale - Soseaua Cernica - Comision 0% pentru cumparator Salutare, sunt absolut incantat sa fiu alaturi de tine in aceasta calatorie virtuala ce amandoi speram sa te poarte catre viitoarea ta CASA. Sau, sa zic mai bine, spre ACASA! As vrea sa pot asterne pe “hartie” ce emotii ma incearca de fiecare data cand calc pragul acestei case, dar ma tem ca voi reusi. Dar cu siguranta vei intelege la ce ma refer atunci cand si tu, ii vei calca pragul. Probabil, la fel ca si mie, nu vei putea sa te hotarasti daca tocmai pasesti spre ACASA sau catre cea mai frumoasa VACANTA. Curios nu? O casa ca o vacanta! Stii de ce scriu asta? Pentru ca o vacanta, este acel ceva ce trebuie sa te linisteasca, sa te relaxeze, sa te faca sa uiti de tot si de toate, sa te scape de toate grijile, probleme. Sa te faca sa simti ca plutesti, dincolo de orice altceva. Ei bine, asa te simti cand vii ACASA, aici. Iar de fiecare data cand in urma mea usa casei se inchide, simt cum incep sa plutesc, sa urc sus, sus, tot mai sus….sa ma scutur de probleme, griji, sarcini, nervi, oboseala, sefi, colegi, deadline-uri …si plutesc intr-o oaza de liniste si relaxare, ce ma invaluie si ma umple de bucurie. Sunt ACASA! Ce sentiment frumos….. Zilnic, ne “luptam” in transeele joburilor noastre, ne batem sa performam si sa demonstram. Luptam pentru noi, pentru stratut si pentru recompensele financiare. Pentru noi, pentru familiile noastre. Iar cand “lupta zilnica” iar sfarsit, asemenea unei masinarii uriase ce si-a consumat acumulatorii, suntem si noi nevoiti sa mergem “la incarcat”. Iar casa asta te incarca, te umple de energie de cate ori revii la ea. Si ne da ocazia sa fim noi insine, simpli, linistiti, fericiti. Sa simtim fericirea de a ne strange in brate partenerul si de a ne juca cu copilul. De a ne relaxa pe terasa seara, cu un pahar de vin in mana sau dimineata cu o cafea aburinda langa noi. De a privi noaptea stelele din hamac sau de a ne bucura de ploaie de la fereastra. Se spune ca o casa, trebuie sa te faca sa te simti ACASA. Eu spun ca o casa, trebuie sa fie VACANTA. Permanenta. Sa fie zilnic oaza ta de liniste, sa te incarce si sa iti incarce bateriile. Sa te umple de energie. Este pur si simplu o oaza de speranta si bucurie pe care te bucuri sa o vezi! Asa ca vino si tu sa vezi, sa simti, sa traiesti sentimentul de VACANTA, ACASA! Te vei molipsi si nu vei mai vrea sa pleci de aici! Proprietate este deosebita. Situata intr-o pozitie foarte usor accesibila. Retrasa de la sosea, iti confera intimitatea si linistea necesara dupa o zi agitata, incarcata si solicitanta la birou. Construita in 2017, proprietatea are structura de beten, compartimentata cu caramida poroterm. Proprietatea este imprejmuita cu un gard, inalt de 3 m si porti actionate prin telecomanda. Dispunerea proprietatii: PARTER: -baie cu dus -Spatiu de depozitare -Birou -Living -Bucatarie + loc de luat masa -Acces spre terasa din Bucatarie si living ETAJ: -Dormitor -Baie -Dormitor matrimonial (baie+dressing) -Dormitor La o distanta de 2,5km de intrarea in Bucuresti, 3km de statia de metrou Pantelimon si 3,5km de CORA Pantelimon. Proprietatea este reprezentata exclusiv de Mihaita Moldovan by RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru cumparator!
 • Suprafata utila 141 mp
 • Teren 453 mp
 • An 2017
 • 5 camere
 • La cheie
Bucuresti, 03 iul, 12:05
Imobiliare vanzari case, vile