Ragu realizat manual produs de Alessio Brusadin cu carne de vanat MATERII PRIME Ragu a produs cu 80% carne de vanat, fara conservanti ASPECT Textura este groasa si omogena ; culoarea aminteste de...
Vizual Galben pai, cu reflexii verzui. Gustativ Amplu, intens si mineral, cu final lung si accente de migdale si nuci. Olfactiv Intens si persistent, cu note florale ce alterneaza cu cele de citrice...
Somon norvegian de calitate superioara sarat si afumat MATERII PRIME Somon norvegian de calitate superioara, sarat uscat si afumat usor, deja feliat ASPECT Feliile sunt bine separate si prezinta o...
Branza antica din Piemont facuta cu lapte de vaca crud MATERII PRIME Laptele crud de vaca provenit din rasa de vaca Bruna crescut in ferma ASPECT Aluatul este de culoare galben deschis, compact, elastic,...
Felie convenabila din cea mai renumita branza albastra italiana MATERII PRIME Branza albastra DOP din Lombardia produsa cu lapte de vaca pasteurizat, cu gust dulce ASPECT Coaja este incretita si de...
MATERII PRIME Carne de porc italiana si trufa neagra de vara ASPECT Bucatile de trufa sunt perfect vizibile CHEIE Usor, cu un echilibru bun intre parfumul de carne si notele intense de trufe MARURIRE...
Vizual Rosu rubiniu stralucitor Gustativ Corp plin, proaspat, cu taninuri delicate si note intens fructate. Final lung si savuros Olfactiv Arome de fructe rosii coapte, cu note de condimente dulci...
O comparatie frumoasa, oarecum mai putin populara si adesea mai putin costisitoare cu Champagne, Prosecco este un vin spumant delicios, uscat, cu aciditate clara, cu un continut scazut de zahar, cu o...
Un carnat proaspat facut urmeaza traditia regiunii Friuli Venezia Giulia MATERII PRIME Carnati proaspeti produsi cu carne din porci italieni ASPECT Forma este mica, rotunda si lunga ; culoarea este...