Ingrediente: apa. faina integrala de grau dur. Alergeni: grau. Timp fierbere (al dente): 6 min Valori nutritionale/ 100g produs finit: Kcal 348, Proteine 11,5 g, Carbohidrati 72 g, Zaharuri 3 g, Grasimi...
Ingrediente: apa. faina integrala de grau dur. Alergeni: grau. Valori nutritionale/ 100g produs finit: Kcal 328, Proteine 15 g, Carbohidrati 58 g, Zaharuri 2,3 g, Grasimi 2,2 g, din care acizi grasi saturati...
Fusilli cu spanac Ingrediente: spanac (40%), faina de grau dur. Alergeni: grau. Valori nutritionale/ 100g produs finit: Kcal 361, Proteine 12,42 g, Carbohidrati 72,1 g, Zaharuri 3,24 g, Grasimi 1,58 g,...
Ingrediente: ou, faina de grau dur. Alergeni: ou, grau. Din aluat cu 10 oua la 1 kg faina de grau dur. Timp de fierbere (al dente): 12 min Valori nutritionale/ 100g produs finit: Kcal 413, Proteine 17,03...
Ingrediente: must natural din struguri, faina integrala de grau, faina de orez, faina de ovaz, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui. Certificare: V-LABEL.EU - Vegan Termen de valabilitate: 6 luni...
(150 g, pachet). Ingrediente: Foi de prajitura (faina integrala de grau, faina integrala de grau spelta, pasta de curmale, ulei de cocos), Crema (magiun de prune de Topoloveni 42%, nuca rumenita 20...
Ingrediente: faina integrala de grau, sirop de curmale (28%), faina de secara, ulei de cocos, nectar granulat de cocos (10%), amestec condimente (3%) (cuisoare, cardamom, anason stelat, ghimbir, coriandru).Certificare:...
Ginger & Lemon (0.6 l, sticla). Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de lamaie si ghimbir, cu zahar si indulcitor.A se consuma de preferinta inainte de data imprimata pe ambalaj. A se pastra la loc...
Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de lamaie, zahar si indulcitor. A se consuma de preferinta inainte de data imprimata pe ambalaj. A se pastra la loc racoros, ferit de razele directe ale soarelui...
Lime & Mint (0.6 l, sticla). Bautura racoritoare necarbogazoasa cu suc de lime, cu extract de menta, zahar si indulcitor. A se consuma de preferinta inainte de data imprimata pe ambalaj. A se pastra la...