Aparat de gatit in vid SousVide Supreme 11.2 L, Inox. Transport gratuit ce este SousVide? Un cuptor cu ajutorul caruia gatiti in vid. SousVide in franceza inseamna \"sub vid\" . - Gatirea sub vid este o metoda in care alimentele sigilate, inchise ermetic in pungi de plastic sunt preparate intr-o baie de apa sau intr-un mediu cu abur cu temperatura controlata pentru mai mult timp decat in mod normal. Intentia este de a gati uniform la temperaturi joase preparatul, asigurandu-se ca interiorul este gatit corect, si siguranta alimentara (astfel sunt distrusi microbii sau toxinele). - Gatirea in vid garanteaza pastrarea valorilor nutritive, gustul, culoarea, textura; preparatele se gatesc uniform; carnea devine suculenta si proaspata, lucruri care nu se pot obtine in cazul gatirii normale. - Poate fi utilizat in gospodaria proprie, in restaurante, unitati de cazare, etc. Caracteristici: - 11.2 L/ 20 de portii (115 g). - Control electronic / Display LED- pentru a seta timpul de gatire, temperatura si activarea functiei de mentinere a temperaturii constante pentru o gatire uniforma. - Capac aluminiu. - Separator de pachete si baza grill- pungile vidate sunt usor de pozitionat in cuptor, iar alimentele se gatesc uniform. - Timer 0 ? 99 min. - Consum echivalent unui bec de 60 W. - Interior si exterior inox. - Temperaturi 30 gradeC - 99 gradeC . Produsul este insotit de Carte de retete
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!