Biscuiti cu ciocolata bio fara gluten 100 g Springmarkt Biscuiti ecologici cu ciocolata, fara gluten
Ingrediente: Faina de hrisca ecologica 30,7% zahar brut ecologic din trestie de zahar, ulei ecologic vegetal nehidrogenat (ulei de floarea soarelui, unt de cacao, apa, emulsificator: lecitina din floarea soarelui, acid citric), oua ecologice, faina de porumb ecologica, ciocolata neagra ecologica 8,5% (zahar brut din trestie de zahar, bucati de cacao, unt de cacao - continut minim de cacao 60%, emulsificator: lecitina din floarea soarelui), cacao ecologica 3,0%, aroma ecologica de vanilie.
Nu contine agent de dospire. Poate contine urme de oua, produse lactate (inclusiv lactoza) si fructe in coaja lemnoasa (alune si nuci).
Ciocolata neagra este bogata in substante nutritive care va pot influenta pozitiv sanatatea. Fiind fabricata din semintele arborelui de cacao, este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti de pe planeta. Studiile arata ca ciocolata neagra (nu cea cu zahar) poate imbunatati sanatatea si poate diminua riscul bolilor de inima.
A se pastra in locuri uscate si racoroase.
Prezentare: 100 gr.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!