Ciorbarie - Restaurant cu supe si ciorbe Ciorbarie este un brand romanesc, fondat in 2016, ce realizeaza peste 200 tipuri de supe, creme, borsuri si ciorbe, pe care le serveste in restaurantele sale din Romania. Ingredientele folosite sunt in cea mai mare parte, autohtone, cu mici exceptii exotice, atunci cand ciorba o cere, iar modul de gatire este lent. Nu se foloseste niciun fel de aditiv, conservant, potentator sau concentrat, gustul fiind definit in totalitate de ingrediente naturale si bucatari pasionati.
Pe langa diversitatea de 10-16 tipuri de ciorbe zilnice, in meniu se mai gasesc pateuri si zacusca de casa, meniuri cu sandwich-uri incluse – pui, pulled pork, halloumi, somon sau pastrami, paine integrala artizanala bio, cu maia si mix de seminte, mujdei, smantana, deserturi si bauturi.Pentru amenajarea locatiilor Ciorbarie, lucreaza echipe de artisti, decoratori, designeri, arhitecti, pictori si floristi, astfel incat, fiecare pravalie primeste un aspect unic dedicat. Materialele folosite pentru mobilier si decor sunt si ele naturale si unicate, concepute si alcatuite in totalitate de la zero.
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!