Colagen Vegan Complex 120 Capsule, Vegavero Colagen vegetal beneficii
- ajuta la intarirea sintezei fibrelor de colagen
- faciliteaza intarirea oaselor si articulatiilor
- ajuta la mentinerea fermitatii si tonului pielii
- poate inhiba formarea ridurilor si a celulitei
- faciliteaza mentinerea elesticitatii pielii
- se asimileaza rapid
- are o compozitie simpla
Colagenul este cea mai abundenta proteina din corpul uman. Corpul nostru formeaza fibre din colagen, care formeaza o schela de colagen si astfel stabilizeaza oasele, dintii si, mai presus de toate, tesutul conjunctiv al pielii. Din pacate, formarea colagenului in organism scade odata cu varsta. Complexul nostru Collagen Plus contine, printre altele, vitamina C, care contribuie la formarea normala a colagenului pentru functia normala a pielii.
Colagenul este un material important pentru tesuturi, responsabil pentru flexibilitatea si rezistenta lor. Face pielea bine tonifiata, in timp ce parul si unghiile - puternice. Pe masura ce trec anii, nivelul natural de colagen scade si corpul incepe sa imbatraneasca. Suprafata pielii este umpluta cu primele riduri si celulita care nu arata foarte frumos. Cel mai bun mod de a elimina problema lipsei de colagen este completarea acestuia.
Pentru complexul nostru Colagen Vegan am considerat, testat, respins si re-dezvoltat pentru o lunga perioada de timp. Pentru ca am vrut un produs care are efectele produselor obisnuite de colagen, dar spre deosebire de acestea nu este derivat din substante animale. Termeni cum ar fi colagenul marin sau salata de colagen hidrolizat nu sunt altceva decat colagenul de la piepteni, cartilajul de carne de vita sau aripioarele de peste. Si asa ceva nu intra in flacoanele noastre!
Rezultatul este complexul nostru Colagen Vegan: o combinatie unica de 7 extracte de plante diferite si cei doi aminoacizi L-prolina si L-lizina.
Acerola si rodie: Acerola, numita si cherry acerola, si rodie sunt cunoscute pentru continutul ridicat de vitamina C. Printre altele, aceasta vitamina contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii noastre. Deoarece organismul nostru nu poate produce vitamina C in sine, trebuie sa-l ingeram oral. Doza zilnica recomandata a produsului nostru acopera deja mai mult de 75% din necesarul mediu de vitamina C. In plus, semintele de rodie sunt bogate in acid ellagic si diverse vitamine B, care s-au dovedit stiintific ca protejeaza celulele noastre de stresul oxidativ.
Macese si rosii: macesii si rosiile sunt, de asemenea, printre fructele bogate in vitamina C. Ele sunt, de asemenea, caracterizate prin continutul ridicat de flavonoide sau carotenoide (licopen).
Gojii - fructe de padure: Goji fructe de padure rosii contin o proportie mare de asa-numitele polizaharide bioactive, complexe multiple de zaharuri care sunt legate de proteine. In plante actioneaza ca substante importante de aparare.
Ginseng & Ginkgo: In medicina traditionala chineza, ginsengul si ginkgo-ul sunt cunoscute de mult ca plante medicinale. Ambele plante sunt bogate in substante vegetale secundare si uleiuri esentiale.
Aminoacizi: L-lizina si L-prolina sunt aminoacizii care sunt necesari ca blocuri de baza ale proteinelor, in special in formarea colagenului.
EFICACITATE - Colagenul marin sub forma de peptide de colagen de peste trece prin cuticula si ajunge direct la derm. Merge adanc in structura sa, asigurand intarirea naturala.
ASIMILARE RAPIDA - dupa inghitire, colagenul sub forma de pulbere de colagen hidrolizat merge direct la stomac, unde este eliberat instantaneu. Astfel, impactul sau este mult mai rapid in comparatie cu filele de colagen.
FORMA COMODA - colagenul sub forma de pudra este destinat celor care au dificultati la inghitirea pastilelor. Pentru a-l consuma, trebuie sa dizolvati colagenul in apa sau sucul preferat.
Ce nutrienti favorizeaza productia de colagen?
Unitatile de procolagen care stau la baza a ceea ce se transforma apoi in colagen, sunt produse de organism prin combinarea doi aminoacizi - glicina si prolina si cu aportul vitaminei C (Molecula de tropocolagen este formata din trei unitati de procolagen -albastru, verde, rosu).
Asadar, organismul uman are o capacitate mai ridicata de productie a acestei proteine in cazul in care dispune de depozite de substante nutritive precum:
Vitamina C ? din surse naturale precum citrice, ardei gras, broccoli si capsuni;
Proline ? din surse naturale precum albusul de ou, germeni de grau, produse lactate, varza, sparanghel, ciuperci, carne, branza, soia;
Glicina - pielea de porc, piele de pui, gelatina, alte alimente care contin proteine;
Cupru - carne din organe, nuci, seminte de susan, pudra de cacao, caju, linte
Antocianidine ? din surse naturale precum mure, afine, cirese, zmeura;
Vitamina A ? din surse naturale precum alimente de origine animala, alimente de origine vegetala care contin beta-caroten;
Proteine de calitate ridicata ? din surse naturale precum carne, pasari de curte, fructe de mare,...
Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!